• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
مانرک منم موافقم فقط میترسم یکم کسل کننده بشه ولی در کل موافقم
happy.gif

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
من نميدونم چه خبره ولي موافقم :دي

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مارنک دیگه از دست رفتی بنده موافقت خودم رو اعلام کردم عزیز جان! ولی میگم کاش لیگ نبود مسابقات این چند وقتی بود که شرط می بستیم
مثلا 10 تا اسپانیا 10 تا ایتالیا و....

هنوز عصبانی هستی مثل اینکه . ولش کن

اون 10 تا 10 تا رو هم نگرفتم . یعنی مثلا 10 تا بازی از لیگ اسپانیا انتخاب بشه 10 تا هم از ایتالیا بعد روی کل این بازی ها شرط ببندیم؟ یعنی خودمون یه تورنومنت مجازی درست کنیم؟ خب وقتی حاضر و اماده یه لیگ می تونیم از خود شرط های این تاپیک به وجود بیاریم چرا بریم سراغ اون کار؟ اینجوری دیگه زحمت گروه بندی و این مسائل رو هم نداره . تاپیک روال خودش رو داره از اونور برد و باخت ها هم ثبت میشه ...

مونارک عزیز منم میتونم تو لیگ شرکت کنم؟!؟:blush:

صد در صد :rolleyes:. اینکه گفتم از "پایه های ثابت" تاپیک یه لیگ تشکیل بدیم به خاطر این بود که اگه کسی به بازی یا بازی هایی نرسه به ضرر خودش میشه چون امتیاز از دست میده .اگه می تونید 1 سال فوتبالی توی این تاپیک حضور داشته باشید خب خوشحال هم میشیم اما اگه نمی تونید به بعضی بازی ها برسید در حق خودتون ظلم میشه چون یه سری بازی از کل لیگ رو از دست میدید . در هر حال مایه ی خوشحالی هست حضور شما . من اسمتون رو اضافه کردم اگه هم نخواستید تا قبل از این بازی های سه گانه :دی بگید اسمتون رو وردارم از لیست

مانرک منم موافقم فقط میترسم یکم کسل کننده بشه ولی در کل موافقم
happy.gif

کسی کاری نداره که . تاپیک روند خودش رو داره فقط برد و باخت ها ثبت میشه ... حالا من اسمت رو می نویسم اگه پشیمون شدی تا قبل از اولین بازی که همین 3 بازی پیش رو هست بگو با هم کنار میایم :دی . یا خارج نمیشی از لیگ یا هم دوباره خارج نمیشی جفتش دوتاست دیگه :D

من نميدونم چه خبره ولي موافقم :دي

اسمت رو اضافه کردم عطا . تو چرا گیج میزنی همیشه؟ :دی حرفهای همین پست رو بخون اگه نگرفتی بگو توضیح بدم

//

navid_k
H-C
De Monarch
f@rzad
jerii
sasan s
j_2006_n
هستی
Mohsen_mzh
manuela89
ataamini

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
کسی کاری نداره که . تاپیک روند خودش رو داره فقط برد و باخت ها ثبت میشه ... حالا من اسمت رو می نویسم اگه پشیمون شدی تا قبل از اولین بازی که همین 3 بازی پیش رو هست بگو با هم کنار میایم :دی . یا خارج نمیشی از لیگ یا هم دوباره خارج نمیشی جفتش دوتاست دیگه
پس حق انتخاب دارم ! ، من گزینه دوم رو انتخاب می کنم !
laugh2.gif

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
ساسان جان برای شهرام هم دعوتنامه بده :D;)
برا من دعوتنامه ندي نميخوام ببازم :D:lol:
محسن و شهرام و هستی و فرامرز نظر ندادن در مورد لیگ
منم هم موافقم
قبلا هم همين پيشنهاد رو تو همين تايپيك دادم ولي حالا هرچي مي گردم پستم نيستش :blush:

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
منم منظورم همین بود فک کردم منظورت از لیگ.لیگ ایرانه
بازی های همین تاپیک محاسبه بشه خوبه

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

1 : عالیه . می تونیم از میون بچه های ثابت تاپیک یه لیگ درست و حسابی درست کنیم . برد هر شرط بندی 3 امتیاز و مساوی هم 1 امتیاز . لیگش هم دیگه تیمی نباشه . یعنی هر کس واسه خودش بازی کنه . جدولش رو توی پست اول میذارم و بعد از هر شرط بندی به روزش می کنیم ... بعد از اتمام مدت زمان (مثلا 1 سال فوتبالی) 3 نفر اول برای بقیه امضا و آواتار به مدت 1 ماه تعیین تعیین می کنن که خب قابلیت تغییر هم داره . یعنی میتونن هر 1 هفته 1 هفته امضا و آواتار بازنده ها رو تغییر هم بدن

2 : اگه اون نشد برای رقابت های مهم (مثل جام جهانی و لیگ قهرمانان) هم اگه بکس موافق باشن علاوه ی بر شرط های تک تک , یه لیگ می تونیم درست کنیم که در پایان اون مسابقات برنده ی نهایی داشته باشیم با شرایطی که براش تعریف میشه ...

اگه با اولی موافقت شد از همین شرط بندی شروع کنیم اگه هم با دومی موافقت شد از همین لیگ قهرمانان که پیش رو داریم شروع کنیم

بله دقیقا ، میتونیم یک لیگ سالانه داشته باشیم ، که شاید کمی هم زیادی طولانی باشه ، بعلاوه ی لیگ هایی برای جام ها و لیگ های خاص.
به جای حالت سالانه ، شاید بهتر باشه یه تعداد امتیاز رو به عنوان "امتیاز هدف" تعیین کنیم و اولین نفری که به اون امتیاز برسه قهرمان لیگ خواهد بود و ....

حالا تعداد دقیقمون که مشخص بشه ، میشه دقیق تر برنامه ریزی و مبالغ رو هم مشخص کرد ;)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اسمت رو اضافه کردم عطا . تو چرا گیج میزنی همیشه؟ :دی حرفهای همین پست رو بخون اگه نگرفتی بگو توضیح بدم

از روزي كه گلابي شدم اينجوري شدم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا ما رو هم در لیگ اضافه کنید راه دوری نمی ره
با سپاس فراوان ( نقطه تمام ) :)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به جای حالت سالانه ، شاید بهتر باشه یه تعداد امتیاز رو به عنوان "امتیاز هدف" تعیین کنیم و اولین نفری که به اون امتیاز برسه قهرمان لیگ خواهد بود و ....

اینم میشه .

حالا تعداد دقیقمون که مشخص بشه ، میشه دقیق تر برنامه ریزی و مبالغ رو هم مشخص کرد ;)

تکلیف مبلغ رو هم مشخص می کنیم قبل از شرط بندی همین سری

چرا اسم من تو اينا نيست پارسا جان؟!

حواسم نبود به جان خودم ^^

//

navid_k
H-C
De Monarch
f@rzad
jerii
sasan s
j_2006_n
هستی
Mohsen_mzh
manuela89
ataamini
Hamed731
pardis_000
shahram1368
harry_4553
sJaguar
سراب

//

من با مدیر بخش مشورت میکنم در مورد این لیگ . یه سری نقاط ابهام رو برطرف می کنیم و بعدش میریم برای جدول .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها من اين شلغمو بردارم ديگه؟! :دي
ميترسم وردارم باز فرزاد بياد گير بده :دي

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آرسنال چه کرد !
127fs1601347.gif
منچستر رو هم 6 تایی خواهیم کرد !
127fs1601347.gif

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

یه پیشنهاد
تو پست اول هم بنویسین که شرط بندی جاری! مربوط به کدوم بازیه

مثلا الان من میخواستم شرکت کنم...متوجه نشدم که کی و کی ه!

در کل..
من رو ندید بنویسین تو گروه بازنده ها
wl59i9.gif

بالا