مانرک منم موافقم فقط میترسم یکم کسل کننده بشه ولی در کل موافقم

مارنک دیگه از دست رفتی بنده موافقت خودم رو اعلام کردم عزیز جان! ولی میگم کاش لیگ نبود مسابقات این چند وقتی بود که شرط می بستیم
مثلا 10 تا اسپانیا 10 تا ایتالیا و....
مونارک عزیز منم میتونم تو لیگ شرکت کنم؟!؟:blush:
مانرک منم موافقم فقط میترسم یکم کسل کننده بشه ولی در کل موافقم![]()
من نميدونم چه خبره ولي موافقم :دي
پس حق انتخاب دارم ! ، من گزینه دوم رو انتخاب می کنم !کسی کاری نداره که . تاپیک روند خودش رو داره فقط برد و باخت ها ثبت میشه ... حالا من اسمت رو می نویسم اگه پشیمون شدی تا قبل از اولین بازی که همین 3 بازی پیش رو هست بگو با هم کنار میایم :دی . یا خارج نمیشی از لیگ یا هم دوباره خارج نمیشی جفتش دوتاست دیگه
برا من دعوتنامه ندي نميخوام ببازمساسان جان برای شهرام هم دعوتنامه بده![]()
منم هم موافقممحسن و شهرام و هستی و فرامرز نظر ندادن در مورد لیگ
منم میخوام باشه
1 : عالیه . می تونیم از میون بچه های ثابت تاپیک یه لیگ درست و حسابی درست کنیم . برد هر شرط بندی 3 امتیاز و مساوی هم 1 امتیاز . لیگش هم دیگه تیمی نباشه . یعنی هر کس واسه خودش بازی کنه . جدولش رو توی پست اول میذارم و بعد از هر شرط بندی به روزش می کنیم ... بعد از اتمام مدت زمان (مثلا 1 سال فوتبالی) 3 نفر اول برای بقیه امضا و آواتار به مدت 1 ماه تعیین تعیین می کنن که خب قابلیت تغییر هم داره . یعنی میتونن هر 1 هفته 1 هفته امضا و آواتار بازنده ها رو تغییر هم بدن
2 : اگه اون نشد برای رقابت های مهم (مثل جام جهانی و لیگ قهرمانان) هم اگه بکس موافق باشن علاوه ی بر شرط های تک تک , یه لیگ می تونیم درست کنیم که در پایان اون مسابقات برنده ی نهایی داشته باشیم با شرایطی که براش تعریف میشه ...
اگه با اولی موافقت شد از همین شرط بندی شروع کنیم اگه هم با دومی موافقت شد از همین لیگ قهرمانان که پیش رو داریم شروع کنیم
اسمت رو اضافه کردم عطا . تو چرا گیج میزنی همیشه؟ :دی حرفهای همین پست رو بخون اگه نگرفتی بگو توضیح بدم
navid_k
H-C
De Monarch
f@rzad
jerii
sasan s
j_2006_n
هستی
Mohsen_mzh
manuela89
ataamini
به جای حالت سالانه ، شاید بهتر باشه یه تعداد امتیاز رو به عنوان "امتیاز هدف" تعیین کنیم و اولین نفری که به اون امتیاز برسه قهرمان لیگ خواهد بود و ....
حالا تعداد دقیقمون که مشخص بشه ، میشه دقیق تر برنامه ریزی و مبالغ رو هم مشخص کرد![]()
چرا اسم من تو اينا نيست پارسا جان؟!
آرسنال چه کرد !منچستر رو هم 6 تایی خواهیم کرد !![]()
![]()