طرفداران استقلال همیشه بچه های شیرین و شوخ طبعی بودن کلا !
تایید میشه
پرسپولیس سوراخه ه ه ه ه ه ه ه ه![]()
در مورد لقب ها و بن و ...سلام خدمت دوستان
دوستان عزیز استقلالی ( البته میشه از واژه های دیگه ای هم استفاده کرد ولی فکر کنم شایسته ما نباشه )
چطور 6 گلی که از پرسپولیس خوردید مال دوران پارینه سنگیه ولی جامهایی که توی آسیا آوردین ( والبته افتخار فوتبال ایران هم هست) همیشه نو هست و دست نخورده باقی میمونه ؟!
ضمن اینکه فکر نکنم اوضاع پرسپولیس به خرابی فصل پیش استقلال باشه که در رده سیزدهم یا (هفدهم ؟) هم قرار گرفته بود :دی
من نمی دونم چرا شماها انقدر از سیاست مدارها ایراد می گیرید! بد کاری می کنند دل شون به حال صندلی های ورزشگاه می سوزه؟اره عزیزم.مثل طرفدارای شما! نیستن که وقتی تیمشون 1 گل از ما عقبه شروع کنن به صندلی کندن ورزشگاه که بگن ما ظرفیت باختو نداریم و داد بزن بگن اهای ای گنده گنده های مملکت بیاید بازیو مساویش کنید![]()
![]()
اره طرفدارای ما مثل طرفدارای شما گریه کردن بلد نیستن:lol:اره عزیزم.مثل طرفدارای شما! نیستن که وقتی تیمشون 1 گل از ما عقبه شروع کنن به صندلی کندن ورزشگاه که بگن ما ظرفیت باختو نداریم و داد بزن بگن اهای ای گنده گنده های مملکت بیاید بازیو مساویش کنید![]()
![]()
در راستای اصل کل کل شک نکنید پرسپولیس سورااااااااااااخه
اما اگه هیچ بازی تا کنون سیاسی نبود این یکی بد رقم سیاسیه
فکرشو بکنید پرسپولیس 3 تا بخوره:lol: اونوقت ملت بعد از بازی بیرون استادیوم چه شعارهایی که نخواهند داد..
اره طرفدارای ما مثل طرفدارای شما گریه کردن بلد نیستن:lol:
فقط دعا کنید مثل پارسال به گریه نیفتید:lol:
البته باز خدا رو شکر شما به هر دو طرف گیر میدی! حامد سالیوان که یادمه پرسپولیسی ها کم مونده بود ما رو شکنجه کنند، بعد می اومد می نوشت دوستان استقلالی خواهشا رعایت کنید، وگرنه حالتون رو می گیرم!! :blink::blink::lol:
![]()
همینو بگو ! اصلآ انقدر این بازی مشکوک بوده که همشهری جوان یه پرونده چند صفحه ای براش زده بود ! تلویزیون هم بازی رو نشون نداد و فقط اونایی که ورزشگاه بودن بازی رو دیدن. جالبتر از همه یکی از بازیکنای استقلال بوده که گویا به طرز فجیعی تابلو میزده و بعد از بازی هم از تیم خارج شده (و فکر میکنم به پرسپولیس رفته اگه اشتباه نکنم)در جواب اقا ساسان یه نکته رو بگم !
اولا باید بگم که . .این 6تا 6تا 6تا میکنین !! اصلا دلیل و مردکی دارین فیلمی از بازی دارین
هیچ مدرکی نیست ما هم به راحتی تکذیب میکنیم ! هرکی داره روو کنه ..
دوست عزیز صحبت شما رو تا اندازه زیادی قبول دارم ولی وقتی این لقبها شروع میشه پشتش بحثهای تند و نهایتا توهینها شروع میشه و این رو من روی تجربه میگم ، پس خواهشا این رو از من پذیرا باشیددر مورد لقب ها و بن و ...
البته ببخشید این رو میگم، ولی به نظرم اگه کسی برای این چیزا بن بشه یه خورده جرم با مجازات متناسب نبوده. اینجا از همون اول تاپیک پرسپولیسی ها و استقلالی ها اون دو تا لقبی که خودت می دونی به هم دادند. خلاف مرامنامه هم نیست، چون توهین حساب نمیشه.
حامد جان خودش باید پاسخگوی صحبت شما باشه ، اما در خصوص خودم باید بگم در رابطه با اجرای قوانین تا جایی که بتونم کوشا هستم و کاری هم به تیم مورد علاقه طرف مقابل ندارم ، شاید با خیلی از بچه های پرسپولیسی بیشتر دوست و صمیمی باشم ولی این باعث نمیشه جایی چشمم رو روی پا گذاشتن روی قوانین ببندم . ممنون میشم اگر جایی موردی رو مشاهده کردید در پی ام به من تذکر بدید.البته باز خدا رو شکر شما به هر دو طرف گیر میدی! حامد سالیوان که یادمه پرسپولیسی ها کم مونده بود ما رو شکنجه کنند، بعد می اومد می نوشت دوستان استقلالی خواهشا رعایت کنید، وگرنه حالتون رو می گیرم!! :blink::blink::lol:
در مورد جام ها که گفتید، جام هایی که یه باشگاه گرفته، اون هم خصوصا توی یه قاره، جزو افتخارات اون باشگاهه و همه جای دنیا هم همینه، ولی انقدر گنده کردن نتیجه یه دونه بازی دیگه نوبره!
مثلا الآن همه طرفدارهای بارسلونا دقیقا می دونند که چند بار تیم شون جام داره توی کشورشون و اروپا، ولی 5 سال دیگه اصلا کسی یادش نیست که این تیم 2-6 رئال رو زده. یه بازیه دیگه! چیزی نیست که بخوان سی و خرده ای سال گنده اش کنند!
البته خوب بهتون حق میدم. به این چیزها گیر ندید چی می خواید بگید؟ :lol:
من نمی دونم چرا شماها انقدر از سیاست مدارها ایراد می گیرید! بد کاری می کنند دل شون به حال صندلی های ورزشگاه می سوزه؟
خوب می دونند اگه اینا ببازند چه بلایی سر صندلی و اتوبوس و خیابون های شهر میاد دیگه!!![]()
در جواب اقا ساسان یه نکته رو بگم !
اولا باید بگم که . .این 6تا 6تا 6تا میکنین !! اصلا دلیل و مردکی دارین فیلمی از بازی دارین
هیچ مدرکی نیست ما هم به راحتی تکذیب میکنیم ! هرکی داره روو کنه ..
- فقط یه سئوال !! آخرین برد پرسپولیس از استقلال .. کی بوده !؟
در كل استقلال سوراخ كه چه عرض كنم! به قول سي پي يو سولاخه! اونم چه سولاخه 6 تايي اي!
يك كلام استقلال سولاخ
شما بذار جمعه بیاد ببینم اونوقتم از این حرفا میزنی![]()
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز صحبت شما رو تا اندازه زیادی قبول دارم ولی وقتی این لقبها شروع میشه پشتش بحثهای تند و نهایتا توهینها شروع میشه و این رو من روی تجربه میگم ، پس خواهشا این رو از من پذیرا باشید
حامد جان خودش باید پاسخگوی صحبت شما باشه ، اما در خصوص خودم باید بگم در رابطه با اجرای قوانین تا جایی که بتونم کوشا هستم و کاری هم به تیم مورد علاقه طرف مقابل ندارم ، شاید با خیلی از بچه های پرسپولیسی بیشتر دوست و صمیمی باشم ولی این باعث نمیشه جایی چشمم رو روی پا گذاشتن روی قوانین ببندم . ممنون میشم اگر جایی موردی رو مشاهده کردید در پی ام به من تذکر بدید.
واقعیتش یکسری از بچه های تالار ورزش به من گفتند توی بحث کل کل دیگه شرکت نکنم تا بتونم وظایفم رو بهتر انجام بدم . پس فعلا برای آزمایش هم شده دیگه پاسخ رفقای استقلالی رو نمی دم.
![]()
البته من خودم هم تجربه فرومی ام کم نیست و چه اینجا چه هر جای دیگه به محض این که ببینم بحث داره به توهین می کشه، دیگه ادامه نمیدم، ولی خوب شما رو هم درک می کنم که با 1001 جور کاربر طرفید.
متاسفانه این بازی های داربی و اینا همیشه پتانسیل دردسر هم دارند.
در مورد کل کل هم اگه اشکال نداره ما ادامه می دیم.![]()