• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
طرفداران استقلال همیشه بچه های شیرین و شوخ طبعی بودن کلا ! :rolleyes:

computer2.gif

consoling2.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
طرفداران استقلال همیشه بچه های شیرین و شوخ طبعی بودن کلا !

اره عزیزم.مثل طرفدارای شما
5yjbztv.gif
! نیستن که وقتی تیمشون 1 گل از ما عقبه شروع کنن به صندلی کندن ورزشگاه که بگن ما ظرفیت باختو نداریم و داد بزن بگن اهای ای گنده گنده های مملکت بیاید بازیو مساویش کنید
imslow.gif

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام خدمت دوستان

دوستان عزیز استقلالی ( البته میشه از واژه های دیگه ای هم استفاده کرد ولی فکر کنم شایسته ما نباشه )
چطور 6 گلی که از پرسپولیس خوردید مال دوران پارینه سنگیه ولی جامهایی که توی آسیا آوردین ( والبته افتخار فوتبال ایران هم هست) همیشه نو هست و دست نخورده باقی میمونه ؟!

ضمن اینکه فکر نکنم اوضاع پرسپولیس به خرابی فصل پیش استقلال باشه که در رده سیزدهم یا (هفدهم ؟) هم قرار گرفته بود :دی
در مورد لقب ها و بن و ...
البته ببخشید این رو میگم، ولی به نظرم اگه کسی برای این چیزا بن بشه یه خورده جرم با مجازات متناسب نبوده. اینجا از همون اول تاپیک پرسپولیسی ها و استقلالی ها اون دو تا لقبی که خودت می دونی به هم دادند. خلاف مرامنامه هم نیست، چون توهین حساب نمیشه.
البته باز خدا رو شکر شما به هر دو طرف گیر میدی! حامد سالیوان که یادمه پرسپولیسی ها کم مونده بود ما رو شکنجه کنند، بعد می اومد می نوشت دوستان استقلالی خواهشا رعایت کنید، وگرنه حالتون رو می گیرم!! :blink::blink::lol:
-------------------------------------
در مورد جام ها که گفتید، جام هایی که یه باشگاه گرفته، اون هم خصوصا توی یه قاره، جزو افتخارات اون باشگاهه و همه جای دنیا هم همینه، ولی انقدر گنده کردن نتیجه یه دونه بازی دیگه نوبره!
مثلا الآن همه طرفدارهای بارسلونا دقیقا می دونند که چند بار تیم شون جام داره توی کشورشون و اروپا، ولی 5 سال دیگه اصلا کسی یادش نیست که این تیم 2-6 رئال رو زده. یه بازیه دیگه! چیزی نیست که بخوان سی و خرده ای سال گنده اش کنند!
البته خوب بهتون حق میدم. به این چیزها گیر ندید چی می خواید بگید؟ :lol:
5yjbztv.gif
! نیستن که وقتی تیمشون 1 گل از ما عقبه شروع کنن به صندلی کندن ورزشگاه که بگن ما ظرفیت باختو نداریم و داد بزن بگن اهای ای گنده گنده های مملکت بیاید بازیو مساویش کنید
imslow.gif
من نمی دونم چرا شماها انقدر از سیاست مدارها ایراد می گیرید! بد کاری می کنند دل شون به حال صندلی های ورزشگاه می سوزه؟
خوب می دونند اگه اینا ببازند چه بلایی سر صندلی و اتوبوس و خیابون های شهر میاد دیگه!!
gigglesmile.gif

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5yjbztv.gif
imslow.gif
اره طرفدارای ما مثل طرفدارای شما گریه کردن بلد نیستن:lol:
فقط دعا کنید مثل پارسال به گریه نیفتید:lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
در راستای اصل کل کل شک نکنید پرسپولیس سورااااااااااااخه

اما اگه هیچ بازی تا کنون سیاسی نبود این یکی بد رقم سیاسیه
فکرشو بکنید پرسپولیس 3 تا بخوره:lol: اونوقت ملت بعد از بازی بیرون استادیوم چه شعارهایی که نخواهند داد..

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
در راستای اصل کل کل شک نکنید پرسپولیس سورااااااااااااخه

اما اگه هیچ بازی تا کنون سیاسی نبود این یکی بد رقم سیاسیه
فکرشو بکنید پرسپولیس 3 تا بخوره:lol: اونوقت ملت بعد از بازی بیرون استادیوم چه شعارهایی که نخواهند داد..

اینم تایید میشه اساسی
25r30wi.gif

احتمالا بعدش چیزی از ورزشگاه ازادیو از اتوبوسهای تهران باقی نمیمونه !

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
در ضمن یادتون نره که مربیتون اخراج شد و مربی رسمی ندارید http://************/files/ir85s8oay6z1vg9kikmw.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در جواب اقا ساسان یه نکته رو بگم !
اولا باید بگم که . .این 6تا 6تا 6تا میکنین !! اصلا دلیل و مردکی دارین فیلمی از بازی دارین :D
هیچ مدرکی نیست ما هم به راحتی تکذیب میکنیم ! هرکی داره روو کنه .. :D

- فقط یه سئوال !! آخرین برد پرسپولیس از استقلال .. کی بوده !؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اره طرفدارای ما مثل طرفدارای شما گریه کردن بلد نیستن:lol:
فقط دعا کنید مثل پارسال به گریه نیفتید:lol:

فعلا که شما 2 سال دارید گریه میکنید واسه تیم اروپاییتون که تیمهایی امثال شاهین و راه اهنو ببرید
funny.gif
تو این چند هفتم کم گریتونو ندیدیم !

شما که از تساوی گرفتن جلوی ما اونم تو ثانیه های اخر چنان ذوق میکنید که انگار بارسلونو بردید دیگه نمیخواد چیزی بگید !

از بس که میسوزید حرفی ندارین برا گفتن شروع میکنید به حاشیه و تخیلات گفتن
2i1d1co%5B1%5D.gif

البته باز خدا رو شکر شما به هر دو طرف گیر میدی! حامد سالیوان که یادمه پرسپولیسی ها کم مونده بود ما رو شکنجه کنند، بعد می اومد می نوشت دوستان استقلالی خواهشا رعایت کنید، وگرنه حالتون رو می گیرم!! :blink::blink::lol:
gigglesmile.gif

تایید میشه !

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اولا باید بگم که . .این 6تا 6تا 6تا میکنین !! اصلا دلیل و مردکی دارین فیلمی از بازی دارین
هیچ مدرکی نیست ما هم به راحتی تکذیب میکنیم ! هرکی داره روو کنه ..
همینو بگو ! اصلآ انقدر این بازی مشکوک بوده که همشهری جوان یه پرونده چند صفحه ای براش زده بود ! تلویزیون هم بازی رو نشون نداد و فقط اونایی که ورزشگاه بودن بازی رو دیدن. جالبتر از همه یکی از بازیکنای استقلال بوده که گویا به طرز فجیعی تابلو میزده و بعد از بازی هم از تیم خارج شده (و فکر میکنم به پرسپولیس رفته اگه اشتباه نکنم)
مهم اینه که تعداد بردهای استقلال توی دربی بیشتر بوده , حالا یه بازی هم 10-0 شده باشه ولی در مجموع استقلال جلوتر هست و خواهد بود (البته پرسپولیسی های عزیز برای این هم حتمآ یه استدلالی میارن :دی)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
در مورد لقب ها و بن و ...
البته ببخشید این رو میگم، ولی به نظرم اگه کسی برای این چیزا بن بشه یه خورده جرم با مجازات متناسب نبوده. اینجا از همون اول تاپیک پرسپولیسی ها و استقلالی ها اون دو تا لقبی که خودت می دونی به هم دادند. خلاف مرامنامه هم نیست، چون توهین حساب نمیشه.
دوست عزیز صحبت شما رو تا اندازه زیادی قبول دارم ولی وقتی این لقبها شروع میشه پشتش بحثهای تند و نهایتا توهینها شروع میشه و این رو من روی تجربه میگم ، پس خواهشا این رو از من پذیرا باشید

حامد جان خودش باید پاسخگوی صحبت شما باشه ، اما در خصوص خودم باید بگم در رابطه با اجرای قوانین تا جایی که بتونم کوشا هستم و کاری هم به تیم مورد علاقه طرف مقابل ندارم ، شاید با خیلی از بچه های پرسپولیسی بیشتر دوست و صمیمی باشم ولی این باعث نمیشه جایی چشمم رو روی پا گذاشتن روی قوانین ببندم . ممنون میشم اگر جایی موردی رو مشاهده کردید در پی ام به من تذکر بدید.

-------------------------------------
در مورد جام ها که گفتید، جام هایی که یه باشگاه گرفته، اون هم خصوصا توی یه قاره، جزو افتخارات اون باشگاهه و همه جای دنیا هم همینه، ولی انقدر گنده کردن نتیجه یه دونه بازی دیگه نوبره!
مثلا الآن همه طرفدارهای بارسلونا دقیقا می دونند که چند بار تیم شون جام داره توی کشورشون و اروپا، ولی 5 سال دیگه اصلا کسی یادش نیست که این تیم 2-6 رئال رو زده. یه بازیه دیگه! چیزی نیست که بخوان سی و خرده ای سال گنده اش کنند!
البته خوب بهتون حق میدم. به این چیزها گیر ندید چی می خواید بگید؟ :lol:

من نمی دونم چرا شماها انقدر از سیاست مدارها ایراد می گیرید! بد کاری می کنند دل شون به حال صندلی های ورزشگاه می سوزه؟
خوب می دونند اگه اینا ببازند چه بلایی سر صندلی و اتوبوس و خیابون های شهر میاد دیگه!!
gigglesmile.gif

واقعیتش یکسری از بچه های تالار ورزش به من گفتند توی بحث کل کل دیگه شرکت نکنم تا بتونم وظایفم رو بهتر انجام بدم . پس فعلا برای آزمایش هم شده دیگه پاسخ رفقای استقلالی رو نمی دم.

اولا باید بگم که . .این 6تا 6تا 6تا میکنین !! اصلا دلیل و مردکی دارین فیلمی از بازی دارین :D
هیچ مدرکی نیست ما هم به راحتی تکذیب میکنیم ! هرکی داره روو کنه .. :D

- فقط یه سئوال !! آخرین برد پرسپولیس از استقلال .. کی بوده !؟

دوست عزیزم اون مورد بالا شامل صحبت شما هم میشه ولی چون سوالتون جنبه اطلاعات داره آخرین برد ما به زمان مربیگری مصطفی دنیزلی بر میگرده و این آخرین برد در تاریخ مسابقات دو تیم هست و بعد از اون تمام بازیها مساوی شده .

شاد و پیروز باشید

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در كل استقلال سوراخ كه چه عرض كنم! به قول سي پي يو سولاخه! اونم چه سولاخه 6 تايي اي!

يك كلام استقلال سولاخ

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
عجب جای باحالیه!!!

پرسپولیس آبکش

خیلی وقت بود این ورا نیومده بودم!!!:lol:

sasan s دوست عزیز وقتی پستی رو نقل می کنید نباید مضمون پست نقل شده رو که متعلق به شخص دیگری هست تغییر بدهید.به همین دلیل پست نقل شده رو پاک کردم. لطفا رعایت کنید . با تشکر

Last edited by a moderator:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام خدمت دوستان

دوست عزیز صحبت شما رو تا اندازه زیادی قبول دارم ولی وقتی این لقبها شروع میشه پشتش بحثهای تند و نهایتا توهینها شروع میشه و این رو من روی تجربه میگم ، پس خواهشا این رو از من پذیرا باشید

حامد جان خودش باید پاسخگوی صحبت شما باشه ، اما در خصوص خودم باید بگم در رابطه با اجرای قوانین تا جایی که بتونم کوشا هستم و کاری هم به تیم مورد علاقه طرف مقابل ندارم ، شاید با خیلی از بچه های پرسپولیسی بیشتر دوست و صمیمی باشم ولی این باعث نمیشه جایی چشمم رو روی پا گذاشتن روی قوانین ببندم . ممنون میشم اگر جایی موردی رو مشاهده کردید در پی ام به من تذکر بدید.

واقعیتش یکسری از بچه های تالار ورزش به من گفتند توی بحث کل کل دیگه شرکت نکنم تا بتونم وظایفم رو بهتر انجام بدم . پس فعلا برای آزمایش هم شده دیگه پاسخ رفقای استقلالی رو نمی دم.
2lxe53l.gif

البته من خودم هم تجربه فرومی ام کم نیست و چه اینجا چه هر جای دیگه به محض این که ببینم بحث داره به توهین می کشه، دیگه ادامه نمیدم، ولی خوب شما رو هم درک می کنم که با 1001 جور کاربر طرفید.
متاسفانه این بازی های داربی و اینا همیشه پتانسیل دردسر هم دارند. :(
در مورد کل کل هم اگه اشکال نداره ما ادامه می دیم. ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
2lxe53l.gif

البته من خودم هم تجربه فرومی ام کم نیست و چه اینجا چه هر جای دیگه به محض این که ببینم بحث داره به توهین می کشه، دیگه ادامه نمیدم، ولی خوب شما رو هم درک می کنم که با 1001 جور کاربر طرفید.
متاسفانه این بازی های داربی و اینا همیشه پتانسیل دردسر هم دارند. :(
در مورد کل کل هم اگه اشکال نداره ما ادامه می دیم. ;)

مخلصم رفیق.
ممنون که انقدر لطف دارید . در خصوص کل کل هم خواهش می کنم ، اتفاقا حضور افرادی مثل شما که سابقه بالایی در فروم دارند باعث میشه جهت گیری ها به سمت توهین نره. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا