Wiseman
مدیر بازنشسته
یکی از هنریترین تصاویریه که توی زندگیم دیدم!! http://************/files/rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif
همین جا عدم ادامه همکاری من با ایشون رو اعلام می کنم و از سمت خودم استعفا میدماسم من رو هم اضافه کنید قسمت :
![]()
میگم حقوق این ماهت رو قطع کنن هیچ،3 برابرش هم برات توبیخ رد کنن، هی اومدن به من گفتن دانشجو ه میخواد کار کنه پس فردا رفت یه جا استخدام بشه تجربه داشته اگه میشه پاره وقت بیاد پیش شما!همین جا عدم ادامه همکاری من با ایشون رو اعلام می کنم و از سمت خودم استعفا میدم![]()
امیر...تو هرچی میخوای بگو .. میخوای پرسپولیسی بشم؟(ولی تلاش نکن چون فایده نداره!
جدول لیگ شرط بندی
![]()
مرسی :دیدعوتنامه ارسال شد![]()
گویی علاقه ای به تیم های خز داری کلآ . حالا این هیچی اون یکی تیم شیطون های نمی دونم چی چی خیلی ضایعه![]()
@ :
@ harry :
تو توی اون شرط بندی 3 تیمه که آرسنال رم و میلان یه طرف بودن بسته بودی؟ من امروز حدود 20 صفحه رو چک کردم + جمع کردن لیست تاپیک تشخیص عکس بعید نیست اشتباه کرده باشم
اگه موردی هست که باید اصلاح بشه بگید
اگه می دونستی چه امضاهایی داریم تو گروپ براتون تدارک می بینیم به جای این پررو بازی ها التماس می کردی که جون من بذارید من بیام اون ور!!![]()
کارمون به کجا کشیده اینم واسه ما دور برداشته![]()
برو تا نفرستادمت پیش پارسا![]()
@ mahi58 :
خداوکیلی 100 تومن میریزم به حسابت بیا اون گلابی رو ببر یه جایی دیگه این طرفا پیداش نشه . خدایی تیمارستان لازم هست![]()
ممنون مانرک جان:happy:
خوب عجب لیگی بشه این لیگ![]()
سلام پارسا
![]()
منم بنداز تو لیگ فقط 1 سوال طرف مجبوره همه مسابقات رو شرکت کنه واسه اینکه تو لیگه؟
100 تومن؟ 100 چی؟ هزار؟ میلیون؟
البته ولش کن، در هر صورت نمی ارزه! مال بد بیخ ریش صاحابش!![]()
نه . اصلا . ولی خب 3 امتیاز بالقوه از دست میدی دیگه . یعنی یه سری ازت جلو می افتن . اسمت رو از شرط بعدی به لیست اضافه کنم یا سر همین شرط هستی؟ اگه سر این شرط نیستی از بازی چلسی - لیورپول حساب می کنیم دیگه