m.r.xboxlive
Registered User
سلام
یه فن معرفی کنید برای q6600 می خوام تا 3.2 اور کلاک کنم.در ضمن بگین از کجا میشه تهیه کرد.
یه فن معرفی کنید برای q6600 می خوام تا 3.2 اور کلاک کنم.در ضمن بگین از کجا میشه تهیه کرد.
سلام به دوستان
مشخصات سیستم من اینه
Asus p5q
cpu intel e8400
ram 2*2gg gskill
vga geforce 8800 gt
hdd sata 2 * 320
1 dvdrw
1cdrw
1 modem
گهگاه هم 2-3 تا وسیله usb به سیستم وصل میکنم.
قبلا یک پاور Acbell 500 داشتم [ مادربردم Abit Ip35 بود ] که اصلا صدا نداشت بعد از این که خدا رحمتش کرد یک پاور Cooler Master 550 گرفتم [ به پیشنهاد دوست عزیز آقا کیوان] که از وقتی این پاور رو گرفتم صداش دیوونم کرده!!!
دوستان راه حلی دارید پیشنهاد بدید؟ پاورم رو عوض کنم؟ چه پاوری پیشنهاد میدید؟
تو سایت ََAsus مقدار وات پیشنهادی رو 650 گفته بود.
ممنون میشم من رو از این مخمصه نجات بدید.
Green 330 زياد هم هست 28 تومن خواستي كولر مستر 390 وات هم حدود 37 هستمن پاورم خراب شده؛ ضمن اینکه میخوام قطعه اضافه کنم.میشه بگین من باید چه پاوری بخرم برای سیستمم؟
MB Elite P45TA
Ram 2gig
CPU Intel Q6600
HDD Maxtor 80 IDE
HDD Maxtor 200 Sata
Graphics Radeon HD 3450
2x optical drive
FDD
USB Card
Modem
یکی دو تا فن کیس!
یک هارد یک ترابایت هم میخوام اضافه کنم. عمده سوالم روی همینه همینه.
اضافه کنید به اینها یک هارد USB اکسترنال، کارت TV اکسترنال و وبکم که همیشه وصلند به سیستم.
حدود 50 میشه چیز خوبی خرید؟؟؟
330 هم كافيهیعنی من دنبال پاور 400 باشم؟ کافیه دیگه؟
330 وات ريل گرين زياد هم هست. حدود 28اقا برای گرافیک 4670 حداقل چه پاوری نیازه؟
لطفا مارک هم تایین کنید قیمتشم بگید
سیستم هم چیز خاصی نداره یه سی پی یو amd 6000
4 گیگ رم و ...
اين يه كار معمولهبا سلام به دوستان
من امروز یک پاور 380 ACBELخریدم که 24 پین داره .ولی مادر برده من 20 پین داره من که اصلا همچین چیزی رو نمیدونستم اولش خیلی جا خوردم ولی فروشنده گفت 4 پین اولشو ولش کن و یه جوری وصلش کن که 20 تا پین بعدیش وارد جای پین های مادر برد بشه.الان سیستمم روشنه و مشکلی هم نداره وبه نظر شما این کار درسته ؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟
دماش عاديهسلام دوستان من قصد دارم این کولر رو برای CPU مدل AMD Phenom X4 9550 تهیه کنم:
http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133&language=en
دو سوال دارم:
1) آیا در ایران میشه این رو خرید؟ اگر جواب مثبته از کجا؟
2) آیا پیشنهاد بهتری با توجه به مدل CPU من دارید؟
این توضیح رو هم بدم که در حالت بیکار دمای CPU من روی 58 و در حالت پرکار روی 67 میره.
سپاسگزارم پیشاپیش.
سلام دوستان من قصد دارم این کولر رو برای CPU مدل AMD Phenom X4 9550 تهیه کنم:
http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133&language=en
دو سوال دارم:
1) آیا در ایران میشه این رو خرید؟ اگر جواب مثبته از کجا؟
2) آیا پیشنهاد بهتری با توجه به مدل CPU من دارید؟
این توضیح رو هم بدم که در حالت بیکار دمای CPU من روی 58 و در حالت پرکار روی 67 میره.
سپاسگزارم پیشاپیش.