• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
انیمیشن more محصول 1998 به کارگردانی Mark Osborne که انیمیشن Kung Fu Panda هم به کارگردانی اوست

یک انیمیشن کوتاه (6 دقیقه‌ایی) فوق‌العاده درباره :

دنیای بدون احساس
سیستم کاری سختگیرانه و صنعتی و تکراری و کسل کننده و غیرخلاق
افسردگی
اختراع و مخترع
گوهر وجودی انسان و شادی دورنی انسان
جستجو کردن شادی در بیرون از وجود خودمان
تغییر دید نسبت به دنیای اطراف
اینکه برای بدست آوردن شادی چه چیزهایی را از دست می‌دهیم
اینکه شادی مقابل چشمان ماست فقط باید خوب نگاه کنیم

نوشتن داستان این انیمیشن کوتاه، لذت تماشای آنرا کم می‌کرد بنابراین به جای داستان موضوعاتی که در آن مطرح شده بود را نوشتم
آهنگ فوق‌العاده‌ایی هم این انیمیشن دارد که کاملاً به تصاویر آن ترکیب شده است

انیمیشن more در سال 1998 نامزد اسكار بهترين انيميشن كوتاه شده است و تا به حال 9 جایزه برده است

امتیاز من : 7.5 از 10

تنها لینک دانلودی که از این انیمیشن پیدا کردم که کیفیت خوبی هم دارد :

YouTube- Classic Short Film (More Mark Osborne 1998)

توصیه می‌کنم حتماً این انیمیشن را ببینید

Last edited by a moderator:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Ultra Fusion!
Bonds Over Time and Space

yu%20gi%20oh.JPG

مژده به تمام دوست داران انيمه Yu Gi Oh.
biggrinsmiley.gif

فيلم جديد اين انيمه تاريخ 23 ژانويه سال 2010 اکران ميشه.
84.gif
اين فيلم با اسم ultra fusion! bonds over time and space سه کاراکتر اصلی خواهد داشت: يوگی از سری dual monsters, جيدن از سری GX و يوسی فودو از سری 5D. قهرمان های هر 3 سری قراره کنار هم جمع شن!
rolleyessmileyanim.gif
بايد جالب باشه!
biggrinsmiley.gif

trailer فيلم رو از لينک زير ميتونين دانلود کنين
wink2.gif
:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خبر جديد و بسيار مسرت بخشی که شنيدم يعنی خوندم
biggrinsmiley.gif
اين هست که سری جديد مانگای code geass با اسم renya of the dark از آغاز سال 2010 در مجله shonen ace به صورت ماهيانه منتشر خواهد شد.
84.gif

renya-characters.jpg

کاراکتر جديد اين سری رنيا نام داره.
rolleyessmileyanim.gif
داستان توسط کارگردان قبلی انيمه goro taniguchi گفته ميشه و طراحی اون رو Tomomasa Takuma به عهده خواهد داشت.
smile.gif
دو داستان کاملاً متفاوت در زمان های متفاوت ولی در همان دنيای code geass نقل خواهند شد. يکی از داستان ها در زمان Edo اتفاق ميافته که رنيا و دوستانش با CC ملاقات ميکنن.
blinksmiley.gif

2 سوال اصلی اي که در اين سری مطرح ميشه عبارتن از
rolleyessmileyanim.gif
:

What does it mean for man to live?
What exactly makes me who I am?

من که بيصبرانه منتظرم
84.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Wolverine

البته من نميدونم اسم اين سری ها رو انيمه بذارم يا انيميشن!
89.gif
blinksmiley.gif
از روی کميک ساخته شدن، ولی ژاپنی ها دارن ميسازن!
shok.gif
يه چيزی مابين اين 2 تا!
wacsmiley.gif
خودتون مجسم کنين ديگه!!!
biggrinsmiley.gif

به طرفدار های سری Xmen توصيه ميشه!
wink2.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Iron Man

اين سری هم به همچنين، طرفدار های کميک ها بايد خيلی شاد باشن!!!:)

نميدونم چرا اين کاراکتر مرد انيمه منو شديداً ياده آيانامی از 7 ghost ميندازه!
rolleyessmileyanim.gif
( خوب برای اينکه خيلی شبيه!!!
biggrinsmiley.gif
موندم با هم نسبتی دارن يا نه؟!
246.gif
)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من می خوام همین الآن اینجا باشم!
154fs232528.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فریدا چه جاهایی میری تو
128fs4765852.gif
دلم آب شد
128fs4765852.gif

//

خیـــــــــــــــلی وقته درست و حسابی انیمه ندیدم. Haruka Naru Toki no Naka de رو شروع کردم به دیدن، بدک نیست. دختری که از زمان حال به یه دوره عجیب و جادویی میره و می فهمه که آدم مهمیه و ماموریت ویژه ای داره و ...

تو مایه های The Twelve Kingdoms ه که خوشم اومده بود، ولی از اون ضعیف تره. گرافیکش خوبه. دست کم حظ بصری می بریم
5xfc1ae.gif

Harukanaru_Toki_no_Naka_de_by_j_b0x.png

دیگه انیمه خوب تو مایه های Nana و Death Note و Noein و ... پیدا نمیشه
cry.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب بعد يه تاخير طولانی
blushsmiley.gif
، داستان انيمه Yukikaze:

داستان اين ova رو از زبان يه خانم نويسنده، ژورناليست، Lynn Jackson ميشنويم:

چيزی حدود 33 سال پيش يه راه فضايی به کهکشان های ديگه در بالای قطب شمال ايجاد ميشه:

که منجر به باز شدن راهی برای alien ها به کره زمين ميشه. به اين ايلين ها لقب JAM رو دادن. چيزی که شما از اين JAM ها تو اين انيمه ميبينين، اين هست، يا حداقل هواپيماشون، در اواسط انيمه با اشکال ديگه اي هم مواجه ميشين:

SAF: special air force يا نيروهای ويژه هوايی موفق ميشن که JAM رو از محوطه کره زمين خرج کنن و به نزديکی کره ديگه اي که تو انيمه به اسم Fairy بهش اشاره ميکنن، عقب برونن. نتيجه اين ميشه که زمين و مردمی که در زمين زندگی ميکنن، کلاً فراموش ميکنن که هنوز جنگی در چند 100 هزار کيلو متری اونها در حال رخ دادن هست
blinksmiley.gif
:

SAF در کره Fairy پايگاه نظامی اي برای مقابله با JAM بنا کرده:

SAF برای اينکه در اين مبارزه پيروز بشن، هواپيماهای مخصوصی که مجهز به سيستم AI يا Artificial Intelligence هست رو طراحی ميکنن. اين هواپيماها دارای قدرت تشخيص جنگنده های JAM, از فاصله بسيار دور هستن، و مخصوصاً در هدف گيری جم ها بسيار کاربردی هستن. يکی از اين هواپيماهای جنگنده، به اسم مستعار Yukikaze, شناخته ميشه:

يوکی کازه رو اگه بخوايم به اينگيليسی ترجمه کنيم، Snowy wind شايد گزينه خوبی باشه که اسم بسيار جالبی برای اين جنگنده خاص هست!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا چه جاهایی میری تو
128fs4765852.gif
دلم آب شد
128fs4765852.gif
چی بگم! اگه اينور باشی، مسافرت رفتن هيچ خرجی نداره! خيلی خيلی ارزونه!!! همين الان ماهواره رو اگه ببينی برای کريسمس برای کنسرت ها, تو مندلی بی، پول هتل و بليط کنسرت و ... تو وگس همش 500 دلار!!!:blink: تو هتل های درجه 2 و 3 بمونی کمتر!:eek: همه کسايی که اينور هستن، مسافرت زياد ميرن. شماهام اينور بودين همين بود. حالا علی ميآد اينور بعد حرفای منو تاييد ميکنه.:D

نميای اينور؟! :D

حالا يه سؤال: وقتی اسم هاوايی ميآد به ميون اولين چيزی که به ذهن شماها ميرسه، چيه؟!:rolleyes:

اولين چيزی که به ذهن من الان ديگه ميآد اينه:f34r::

اولين چيزی که به ذهن آدم ميرسه اينه که جونش کف دستشه!:D

دیگه انیمه خوب تو مایه های Nana و Death Note و Noein و ... پیدا نمیشه
cry.gif
بشين فول متال الکميست بيبين. سری جديد.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادامه Yukikaze:

خلبان اين جنگده بسيار قوی، rei fukai, يک خلبان درجه يک هست.
coolsmiley02.gif
يک پسر ساکت، خود دار و باهوش!
secret.gif

ری شخصيت پيچيده اي داره! بيشتر مثل اين ميمونه که تو دنيای خودش سير ميکنه! جنگ و مبارزه و جم ها هيچ اهميتی نداره!
scratch_one-s_head.gif
بيشتر به نظر ميرسه که ری از پرواز با يوکی کازه لذت ميبره، و همه اين کار ها رو هم به خاطر اينکه بتونه با يوکی کازه پرواز کنه انجام ميده!
secret.gif

شخصيت دومی که تو انيمه ميبينين jack bukhar, مافوق ری هست:

جک به نظر ميرسه که از دوستان قديمی و تقريباً تنها دوست ری هست! به نظر ميرسه که اين 2 نفر زمان زيادی رو با هم ميگذرونن ولی بيننده نميتونه بفهمه اين دوستی از کجاا شروع شده، برای چی، و به کجا ميره؟!
89.gif
و اينکه جک به هيچ وجه از اينکه ری چه احساسی داره و برای چی تو اين پايگاه نظامی هست و باقی مونده خبر نداره!
scratch_one-s_head.gif

اين طور که به نظر ميرسه احساس ری به يوکی کازه، احساس متقابلی هست! اولين سکانسی که باعث ميشه شما به احساس اعتماد 2 جانبه بين خلبان و جنگده اش پی ببرين وقتی هست که يوکی کازه يکی از هواپيماهای خودی رو مورد هدف قرار ميده، و ری حمله ميکنه، و هواپيمای خودی رو سرنگون ميکنه! وقتی مافوق ها ری رو بازجويی ميکنن، ری ميگه: اگه يوکی کازه بگه که اون هواپيمای دشمنه، پس حتماً هواپيمای دشمنه و شکی توش نيست!
blinksmiley.gif

تا يادم نرفته، طريقه ارتباطی بين ری و يوکی کازه اين AI واقعاً intelligent
coolsmiley02.gif
, از طريق کنترل پنل هواپيما و پيغام هايی که تايپ ميشه هست.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه همچين چيزی رو کجا ديدين؟ تو کدوم انيمه؟
89.gif

درسته اونگليون!
biggrinsmiley.gif
ارتباط بين جنگده و خلبان! دقيقاً با يه همچين چيزی تو اين انيمه مواجه هستين، فقط کارگردان نتونسته به خوبی انيمه اونگليون (اونجليون به قول سيمور، اونگليون به قول ژاپنی ها) انيمه رو ساخته و پرداخته کنه!
secret.gif
sadsmiley.gif

از صحنه های جالب انيمه وقتی هست که توی جنگ ها وقتی ری ترسيده، يوکی کازه کنترل کامل هواپيما رو به عهده ميگيره و حتی موردی داريم که يوکی کازه ترسيده و ری کنترل کامل رو به عهده به ميگيره!
tonguesmiley.gif
از همه اينها جالب تر وقتی هست که ری زخمی شده و ديگه نميتونه پرواز کنه!

( که البته بازم خوده يوکی کازه جون ری رو قبل از انفجار هواپيما نجات داده بود!)

هيچ خلبان ديگه اي نميتونه با يوکی کازه کار کنه و پايگاه و فرمانده ها يوکی کازه رو بدون خلبان ميفرستن و از راه دور کنترل ميکنن! فقط يه زمان به خودشون ميآن و ميبينن که هيچ کنترلی روی يوکی کازه ندارن
biggrinsmiley.gif
و طبق معمول يوکی کازه داره کار خودش رو ميکنه و جالب تر اينکه يوکی کازه کنترل تمام کامپيوتر های ديگه پايگه رو هم به عهده ميگيره و اين پيغام رو ميده
biggrinsmiley.gif
:

روی صفحه همه کامپيوتر ها!
biggrinsmiley.gif
قيافه مافوق های ری ديدنيه!!!
246.gif

از شخصيت های ديگه انيمه ميتونيم به دختر جوان روانپزشکی اشاره کنيم که بررسی اين موضوع، همين ارتباط 2 جانبه رو به عهده ميگيره:

قاعدتاً انتظار بوجود اومدن يه ارتباط احساسی بين اين دختر و پسر جوون وجود داره ولی اينطور که به نظر ميرسه يوکی کازه حريف قوی اي هست و به اين راحتی ها از ميدون خارج نميره!
tonguesmiley.gif

از صحنه های طبيعی و زيبای انيمه براتون گفته بودم. يه نگاهی بکنين;):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
2 سؤال مهمی که تو ذهن بيننده شکل ميگيره و در طی ديدن انيمه از خودش ميپرسه و هيچ وقت هم درست به جواب نميرسه اينه:

1- يوکی کازه چيه/کيه؟!
89.gif

2- جم ها کين/چين؟!
scratch_one-s_head.gif

از اينجا به بعد اين معرفی Spoil محسوب ميشه، consider yourself warned!
ph34r2.gif

جواب سؤال اول و اون چيزی که من فکر ميکنم:

يوکی کازه چيه/کيه؟

توی انيمه فلش بک های زيادی ميبينيم، سکانس هايی که معلوم نيست فلش بک هست يا فلش فوروارد؟؟! و بعضی از سکانس ها هم شبيه خواب هايی هست که ری ميبينه، يکی از اين خواب ها اينه:

و من نميدونم ارتباطی بين اين خانم, با اين خانومی در پايين ميبينين وجود داره يا نه؟!
89.gif
شايد يکی از شماها که انيمه رو ديده بتونه منو هم راهنمايی کنه!!؟؟؟
coolsmiley02.gif

حدس من اينه که يوکی کازه همون خانومی هست که ری تو خواب ميبينه! و از اونجا که اون يکی خانوم يک جم تغيير قيافه داده هست، شايد بشه نتيجه گيری کرد که منبع و منشا يوکی کازه از جم ها بوده! شايد از نظر منطقی هم جور در بياد چون يوکی کازه، جم ها رو هر چقدر هم تغيير قيافه داده شده، باز هم ميتونه شناسايی کنه!
coolsmiley02.gif

سؤال دوم: جم ها کين/چين؟!

خدا عمرتون بده، اگه فهميدين به من هم بگين!
biggrinsmiley.gif
مگه اينکه به اين توضيح ساده قانع باشيم که نوعی اورگان زنده که به هر شکل و قيافه اي ميتونه تغيير قيافه بده! و همينجوری که هستن بپذريمشون!!! ولی اينقدر تو انيمه به انواع مختلف اين جم ها رو نشون رو دادن، من نميتونم بفهمم آخر سر کدوم هست؟!
wacsmiley.gif

اين انيمه نسخه غير فلسفی انگليونه!
rolleyessmileyanim.gif
آخر جالبی داشت اگه ميذاشت بفهميم يوکی کازه هم چی هست.
smile.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
5%20killers%202.jpg

از جمله چيزای جديد ديگه اي که داره ميآد، انيمه The Five Killers هست. به شخصه فکر کنم انيمه اي باشه که من از ديدنش لذت ببرم!
biggrinsmiley.gif
حداقل بعد از مدت ها يه انيمه يه کم مهيج ميشه ديد!
coolsmiley02.gif

5%20killers.jpg

داستان انيمه:

بعد از اينکه يکی از بهترين قاتل های دنيا کشته ميشه، 5 نفر باقی مونده دور هم جمع ميشن و ميدونن که نفر بعدی, اونها هستن! پس بايد بکشن تا کشته نشن!
rolleyessmileyanim.gif

شرکت گنزو توليد کننده اين انيمه هست، يعنی خرج بسيار زياد بر روی انيمه. انيمه يوکی کازه که معرفيش کردم هم توليد همين شرکت بود. در 2010 بودن انيمه شکی نيست حالا در بهار بودنش شک دارم.
89.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چی بگم! اگه اينور باشی، مسافرت رفتن هيچ خرجی نداره! خيلی خيلی ارزونه!!! همين الان ماهواره رو اگه ببينی برای کريسمس برای کنسرت ها, تو مندلی بی، پول هتل و بليط کنسرت و ... تو وگس همش 500 دلار!!!:blink: تو هتل های درجه 2 و 3 بمونی کمتر!:eek: همه کسايی که اينور هستن، مسافرت زياد ميرن. شماهام اينور بودين همين بود. حالا علی ميآد اينور بعد حرفای منو تاييد ميکنه.:D

نميای اينور؟! :D
نه قصد اومدن ندارم مگر برای سیر و سیاحت
prariedog1.gif

تا علی بیاد اونور موهاش رنگ دندوناش شده، دیگه توانایی سفر رفتن نداره
4fvfcja.gif

بشين فول متال الکميست بيبين. سری جديد.;)
اِ ... نمی دونستم اومده ... چه خوب!

این دو تایی که جدید معرفی کردی (Sentou Yousei Yukikaze و The Five Killers) هم خیلی خوشمزه به نظر می رسن
watermelonsmileyf.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
چقدر گل +اسپویل!!

دوباره این ملکه اومد جو رو بهم ریخت انیمه ایش کرد
62.gif
....... باز باید دست به کار شد :دی
15.gif

خوب دیروز Princess and the frog اکران به صورت wide شد (حدود 17 روزه که Limited اکران شده) با اوپنینگ! 7 ملیون شروع کرد.

the-princess-and-the-frog_290_movie-poster.jpg

اما خبر خوب دیگه اینه که بعد از تعطیلات کریسمس و در تاریخ 15 ژانویه ادامه ی انیمیشن فوق العاده ی Hoodwinked ( که در فارسی به اسم شنل قرمزی می شناسیمش) به اسم Hoodwinked Too! Hood VS. Evil اکران میشه.

hwtwo_03.jpg

در ادامه به زودی (10 روز دیگه) ادامه ای بر انیمیشن Alvin and The Chipmunks به نام Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel اکران خواهد شد :دی

alvin_chipmunks2.jpg

دیگه انیمیشنی باشید
6.gif
تا ببینیم چه وشد :دی

پ.ن: مردم تا این صفحه و صفحه قبلی لود شد! رحم کنین ما ایدیاسالمون! ضعیفه :دی
17.gif

پ.ن2: یک سر بریم پارک سر کوچه اقلا ما هم سفر کرده باشیم:دی یه بستنی 500 تومنی هم بخوریم به نیابت از 500 دلار :دی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوباره این ملکه اومد جو رو بهم ریخت انیمه ایش کرد
62.gif
:D:D:D

دیگه انیمیشنی باشید
6.gif
تا ببینیم چه وشد :دی
عمرا!:cool: تا وقتی من هستم که فکرش رو از سرت بيرون کن!

پ.ن: مردم تا این صفحه و صفحه قبلی لود شد! رحم کنین ما ایدیاسالمون! ضعیفه :دی
17.gif
برای من که کمتر از 1 ثانيه لود ميشه!:p

پ.ن2: یک سر بریم پارک سر کوچه اقلا ما هم سفر کرده باشیم:دی یه بستنی 500 تومنی هم بخوریم به نیابت از 500 دلار :دی
اشتباهمو تصحيح ميکنم. ديروز دوباره داشتم گوش ميکردم ، ديدم گفت 250 دلار!:blink: شاخ در آوردم!:eek: حتی پول هتل مندلی بی هم برای 2 شب نيست!!!:eek: چه برسه به 3 شب و پول بليط کنسرت و ... :blink: واقعاً برای کسايی که اينور هستن، هيچی نيست!:eek: (البته کسايی که کار دارن و پول در ميآرن!)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Black Rock Shooter

b237f2a9c0974c13967f4a7fea39ba2f.jpg

A wish on a star, in the darkness of the night

OVA جديدی که قرار بوده بهار امسال در بياد ولی باز تو ليست انيمه های بهاری نبود!!!
89.gif
اين انيمه بر اساس يک آهنگ vocaloid با همين اسم ساخته ميشه!
secret.gif
انيمه در مورد دختری که هست که يک cannon بزرگ به يه دستش داره و آتش آبی اي در يکی از چشماش!!!
blinksmiley.gif

تريلر انيمه رو بهتره تو you tube ببينين، چون چيزی که من رو کامپيوترم دارم 100 و خورده اي مگا بايته!
shok.gif

بالا