• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
همه يا هم زمزمه كنيد ام يجيب استغفر اذا...:دي

خيلي برام جالبه كه ونگر خيلي داره اميدوارانه به بازي نگاه مي كنه و از اناليز بارسلونا حرف مي زنه و اينكه راه بردن بارسا رو بلده!حرفاش خيلي اميدوار كننده است و با توجه به مصدوميني كه داريم بايد اين حرفاي روحيه ساز گفته بشه.اگر مثل بازي رفت در دقايق ابتدايي بازي غافلگير نشيم شانس بردنمون زياد خواهد شد.مطمئنا جو ورزشگاه و اون بازي تهاجمي بارسا و با بازيكنان تكنيكيش در دقايق ابتدايي بازي كار رو برامون سخت مي كنه اما ميشه از زير اين فشار بيرون اومد و خودمون رو پيدا كنيم.بازي متعادلي رو مي بينم و البته بسيار زيبا و با موقعيت هاي گل زياد.البته نبود سانگ بدجوري ازار دهنده خواهد بود ولي در حمله مهره هاي خوبي داريم مثل نصري بسيار اماده كه از نظر من اميد اول ما تو اين بازي هست و بنتنر كه خوب گل مي زنه و والكات هم حرفايي براي گفتن خواهد داشت.كليشي هم دمش گرم بازي رفت چقدر خوب بازي كرد و سر نخورد:دي اگر امشب هم سر نخوره خيلي عالي ميشه:دي
اگر اشتباه نكنم تو بازي رفت مسي وسط بازي مي كرد درسته؟احتمالا با نبود سانگ باز هم وسط باشه و دهن ما رو بصافونه!

نمي دونم كه چرا يهو خدا قهرش گرفت و تو يه هفته هر چي داشتيم و نداشتيم ازمون گرفت!شايد هم خواسته ارزش بردمون تو نيوكمپ رو بالا ببره:دي
پ.ن: اين سايت فارسي باشگاه هم با اين كمپ نئو سرويس كرده من رو.

فعلا که همه دارن حرف می زنن . از ولکات بگیر تا ونگر . از ونگر بگیر تا گوآردیولا . بازی خیلی نزدیکه به ما . فقط چند ساعت دیگه مونده . هیچوقت با اینهمه مصدوم سفر نکرده بودیم . چه شود امشب . سانگ رو هم ول کن بابا . این نسخه ی بدل دیابی هست در سوتی دادن . در مورد بازی هم چیزی نمیگم . فقط باید دید . ما مثل گله ی گوسفندی هستیم که داریم میریم قتلگاه :دی

پ ن : نه خوبه از دعا خوندنت خوشم اومد :دی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عجب روحیه ای داری :دی
به جان خودم یه سری بزن سایت اصلی باشگاه . عزا خونه شده به معنی واقعی کلمه :دی همه دارن از بارسا حرف می زنن . از ترکیب 30 تایی تیم که طبعا همه هم اصلی نیستن و توشون حداقل 5 تا بازیکن جوون / نوجوون و کمتر شناخته شده وجود داره 9 تا مصدوم داریم :دی اونم در مقابل کی :دی بارسلونا :دی

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
کلا شاد شدیم تاپیکتون رو خوندیم:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کلا شاد شدیم تاپیکتون رو خوندیم:دی
داريم يه كاري مي كنيم كه فكر كنيد از پيش برنده ايد اونوقت ما مي ريم تو كار صعود و شما بهت زده به تلويزيون خيره ميشيد.به پارسا هم نگاه نكنيد كلا استيلش نوميده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
حالا چرا اینقدر ناامید ؟؟؟؟

بوژان که فک کنم 5 تا بازی هم این فصل نوک حمله نبوده از ابتدا بازی میکنه

زلاتان نیست . این یعنی وجود دنی آلوز کشــــک . کی میخواد سانتهای آلوز رو با سر بزنه ؟ بوژانه 170 سانتی ؟

اینیستا نیست . این دیگه توضیح نمیخواد .

توره بهترین و مستحکمترین هافبک دفاعی بارسا و یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان بارسا تو این فصل نیست !

تیری آنری تو ترکیب اصلی نیست .

مهمترین خوشحالیتون : وجود مارکز که تو این فصل 3یا 4 بازی داشت و هر وقت اومد و بازی کرد یه سوتی فجیع در حد لالیگا از خودش بروز داد .

وجود میلیتو در قلب دفاع : کلا بازی به این بشر تو پست دفع چپ هم نمیرسید چه برسه که بخواد بیاد مرکز دفاع .

بازی کردن کیتا که تازه از مصدومیت در اومده

بازی نکردن پویول : یه نقص جبران ناپذیر

بـــــــــــازم بــگــــــــــــــــــــم ؟؟؟

کی بد شانس ؟ ما یا شما ؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بـــــــــــازم بــگــــــــــــــــــــم ؟؟؟

کی بد شانس ؟ ما یا شما ؟

جرارد پیکه رو نگفتی! من فکر میکنم بارسا امشب عملا دفاع مستحکم نداره.
از لحاظ شانس هر دو تیم تعطیل هستن!
icon10.gif
توی بدترین موقع خیلی از بازیکن هاشون رو از دست دادن. ولی بارسا بازیکنی مثل مسی داره که اگه بیفته روو دور هیــــــــــــــچ کس جلو دارش نیست ولی آرسنال همچین بازیکنی نداره.

هر چند خیــــــلی به حال من فرقی نمیکنه .. ولی ترجیح میدم آرسنال بازی رو ببره.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودتون رو ناراحت نکنید فقط 9 تا مصدوم داریم چیزی نیست که :دی از 30 تا بازیکن 21 شون رو داریم :دی سایت باشگاه رو برید ببینید . شده عزاخونه :دی از هر طرف نگاه کنی بیشتر شبیه سایت بارسلونا هست تا آرسنال :دی

نامید نشو جوون
من همین الان هم حاضرم شرط ببندم میبرید بازی رو :rolleyes: به حال من فرقی نمیکنه جدا چون ما شنبه تصویه حساب میکنیم :دی ولی شما میبرید باور کن میبرید
فقط برید و حمله کنید :rolleyes: و مطمئن باشید که میبرید
گل رو که زدید بچپید تو دفاع و ضد حمله :rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر معتقد است در بازی امشب و در صورت لزوم از روش دوم توپچیها یعنی "روش B52" استفاده خواهد شد...

آرسنال به ارئه بازی شناور همراه با پاسهای کوتاه و حرکت در فضای زمین شهرت دارد. با این وجود انتقاد وارد به تیم ونگر این است که آرسنال در صورت گره خوردن بازی روش دیگری برای حمله کردن ندارد.
نیکلاس بندتنر مهاجم بلند قامت توپچیها قابلیت هدف بودن در این روش را دارد و آرسن ونگر نیز معتقد است بازی مستقیم و سانتر از جناحین در بازیهای حذفی مهم است.
"او برای ما مهم است زیرا روش دومی را در اختیار ما قرار میدهد. او بلند قامت است و در بازی هوایی خوب کار میکند و ما نیز بر روی سانترها به او امیدواریم.
"زمانی که مردم میگویند که ما روش دوم دیگری نداریم، او (بندتنر) کمی نقشه دوم را برای ما ایجاد میکند. همیشه میخواهیم که فوتبال بازی کنیم ولی او گزینه دیگری را در بازی هوایی در اختیار ما قرار میدهد که بدون او آن را نخواهیم داشت."

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به فضل الهي ارسنال صعود ميكنه.اميدوارم!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
روسيچكي نيز به ليست نگراني هاي پروفسور اضافه شد ...
توماس روسيچكي هافبك 29 ساله آرسنال ممكن است ديدار امشب را به دليل برخوردي كه در ديدار قبل تيم داشته از دست بدهد .

هافبك تيم ولوز كه در نيمه دوم ديدار تيمش مقابل آرسنال در امارات به علت ضربه اي كه به پشت پاي روسيچكي زد به صورت مستقيم اخراج شد . ميك كارتي مربي ولوز تصميم داور را سر سختانه توصيف كرد و آرسن ونگر نيز گفت كه درباره تصميم به اخراج مطمئن نيست . اما ضربه اي كه به پاي توماس خورد همچنان گواه بر شدت اين امر است .

ظاهرا جاي چهار استوك كفش كارل آنري بر روي پاي توماس قابل مشاهده است كه باعث ميشود توماس نيز به ليست 50-50 ها اضافه شود .

ونگر در اين باره ميگويد " وضعيتش را فردا بررسي خواهيم كرد ، وقتي به ساق پاي توماس نگاه مكنيد خواهيد ديد كه تكل صورت گرفته آنقدرها هم معمولي نبوده است . "

به هر حال رئيس براي همچين بازي مهمي كه در پيش است وارد حاشيه و بحث هاي پوچ نميشود .

" من اجازه ميدهم كه مردم هر چه ميخواهند بگويند ، ما بايد بر روي اين بازي تمركز كنيم نه اينكه به ايرادها پاسخ دهيم . به اين مسائل عادت كرده ايم . و هر كاري كه انجام دهيم آنها حرف خود را خواهند زد . تنها كاري كه بايد بكنيم تمركز بر اين بازيست "​

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستانی که شبکه 3 میبینن ، میخواستم بپرسم به نظر شما صدای مزدک از تصویر بازی جلوتر نیست ؟

من حس میکنم 2 ثانیه زودتر اتفاقات رو گزارش میکنه و بعد تصویرش پخش میشه !!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
1-1 مساوي ميرزايي داره خرك دوبل ميره رو اعصاب

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوستانی که شبکه 3 میبینن ، میخواستم بپرسم به نظر شما صدای مزدک از تصویر بازی جلوتر نیست ؟

من حس میکنم 2 ثانیه زودتر اتفاقات رو گزارش میکنه و بعد تصویرش پخش میشه !!

اویل بازی اره تو چند صحنه خیلی تابلو کرد !

چه بازی شده ! :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حمل بر کل کل نشه اما نیمه اول که لوله شدید اونم فقط توسط مسی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خداییش آرسنال هم تیم بد شانسی هست . اون از مسدوم هاش . اینم از مسی که در اوج آمادگیش جلوی آرسنال داره بازی می کنه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تموم شد داداش...آرسنالتونم یارو شد رفت...
Lionel-Messi-wallpaper-lionel-andres-messi.jpg

بالا