علی دایی بد جوری کفاشیان رو ضایعش کرد.
دایی داغ کرد. پته علی آبادی رو ریخت رو آب البته دیر...
ضمنا اون زیرنویس نکردن دیگه تاثیری نداره
88 درصد گزینه سه
علی دایی این سوالش را 100 مرتبه تکرار کرد! معلوم نیست مجری برنامه اونجا چکاره بود و چرا جلوش را نمیگرفت؟علی دایی بد جوری کفاشیان رو ضایعش کرد.
بعد از اون 22-2 که گفت میخواییم داوری رو برسی کنیم رو من ندیدم چیز خاصی داشت؟
علی دایی امشب ثابت کرد که سیاست نداره!اگر داشت صبر می کرد بعد از لیگ می اومد و همه حرفها رو می زد!
ولی جدا ازش امشب خوشم اومد!هر چی میره جلو از این بشر داره خوشم میاد!
کفاشیان،سعیدلو و کلا همه ی دارو دسته مثل دکترشون حرف می زنن!همشون حتی لحن حرف زدنشون یکیه!
قربونش برم همشون راستگو ،مظلوم و با برنامه و اصولی دارن پیش میرن و کل دنیا هم تاییدشون می کنن غیر از استکبار جهانی:happy:
مش غلام هم که سرور و سالار حرف نداره!:happy:
ولی هیچی امشب مثل تو دهنی های دایی بهم نچسبید!
آی حال میده امسال دایی با پرسپولیس جام بگیره و باهاش مصاحبه کنن بگه:
عزت و ذلت دست خداست نه دست بنده های خدا!
درودولی جدا ازش امشب خوشم اومد!هر چی میره جلو از این بشر داره خوشم میاد!
کفاشیان،سعیدلو و کلا همه ی دارو دسته مثل دکترشون حرف می زنن!همشون حتی لحن حرف زدنشون یکیه!
قربونش برم همشون راستگو ،مظلوم و با برنامه و اصولی دارن پیش میرن و کل دنیا هم تاییدشون می کنن غیر از استکبار جهانی:happy:
مش غلام هم که سرور و سالار حرف نداره!:happy:
ولی هیچی امشب مثل تو دهنی های دایی بهم نچسبید!
احتمالاً خود اهالی فدراسیون به خودشان رأی دادهاند.من موندم چرا اینقدر به گزینه 1 رای دادن. چی دیدن از این فدراسیون.
.
تایید میشهمرجان با اين حرفت مخالفم تا حدودي....
در اينكه دايي زود بود اومدنش در تيم ملي شكي نيست ، ولي درست نيست بياد تيم رو آخر جدول بكنه و بگه اينا بد بودند ، اينا با من همكاري نكردند ، اگر بد بودند ، اگر همكاري نميكردند تو رو كه از خارج نياوردند نبايد پا پيش ميزاشتي !شوق سرمربي گري تيم ملي كورش كرده بود !
در اينكه دايي زود بود اومدنش در تيم ملي شكي نيست ، ولي درست نيست بياد تيم رو آخر جدول بكنه و بگه اينا بد بودند ، اينا با من همكاري نكردند ، اگر بد بودند ، اگر همكاري نميكردند تو رو كه از خارج نياوردند نبايد پا پيش ميزاشتي !شوق سرمربي گري تيم ملي كورش كرده بود !
پ.ن :مرجان تو دلت واسه جام تنگ شده چرا پاي خدا رو پيش ميكشي !
ببخشید علی رضا ولی اصلا حرفت ربطی به حرفم نداره!مرجان با اين حرفت مخالفم تا حدودي....
پ.ن :مرجان تو دلت واسه جام تنگ شده چرا پاي خدا رو پيش ميكشي !
ببخشید علی رضا ولی اصلا حرفت ربطی به حرفم نداره!
من خودم به شخصه یکی از مخالفان علی دایی هم در ضمینه مربیگری تیم ملی بودم هم پرسپولیس!
ولی بحث اینه که عده ای انداختنش جلو که فقط خرابش کنن!
حرف من رو اگر درست بخونی متوجه می شی!که منظور من وجهه سی*اسی قضیه هست!
دایی گفت منو نه فدراسیون اورد نه خودش برد!به کفاشیان هم گفت مرد باش و بگو که هیچ کاره بودی!کفاشیان داشت ادعا می کرد که خودش و هیئت رئیسه ش همه کارن!
واسه این می گم جام بگیره چون خیلی کمر به خراب کردنش بستن! و همه جوره تخریبش کردن!
جو رو براش جوری کردن که یکی از اسطوره های فوتبالمون به ورطه ی نابودی رسید!و مردم رو هم جلوش قرار دادن!
اشتباهات خود دایی رو قبول دارم!ولی اینکه هیچکی پشتش نایستاد و همه تماشا کردن واقعا درد آوره!
فکر می کنی اشک های علی دایی بعد از سوت پایان دربی برای چی بود؟!!یعنی علی دایی واسه یه برد این جوری اشک می ریزه؟!!نه ما هممون خوب می دونیم دایی بزرگتر از این مسابقه هم گریه نکرد!
گریه دایی فقط برای این بود که بعد از یه نابودی و تخریب بزرگ حالا به یه برد خوب رسید و ثابت کرد می تونه همیشه علی دایی باشه
همین ورزشگاه ازادی یک صدا فحشش دادن و حالا یک صدا تشویقش می کنن!
اگر با این حرفهای دیشبش دوباره نخوان دست به تخریبش بزنن!
چون بالاخره دایی یه چپیه!
با اینکه روزی که اعلام شد علی دایی سرمربی پرسپولیس شد به شخصه کلی عصبی شدم!
ولی حالا به خاطر تو دهنی خوردن عده ای از ته دلم ارزو می کنم علی دایی تو پرسپولیس به عنوان مربی نتایج خوبی بگیره جوری که چندین فصل بمونه!
چون این علی دایی جدید دوست داشتنی شده!به دلیل اینکه ارومتره و انتقاد رو قبول می کنه!
بنده نه مدافع علی دایی هستم
نه اشتباهاتش رو نمی بینیم!
کلا با این جمله تو هر ضمینه زندگی مخالفم که یه نفر 100% مقصر یا 100% سهیم باشه!
علی دایی اشتباه داشت؛خیلی زیاد
اونا هم اشتباه داشتن؛خیلی زیاد
علی دایی چوب اشتباهش رو خورد و بد جوری خورد شد!