• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار نقل و انتقالات فصل 89-90

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دارن تیم رو میبندن برای قهرمانی در آسیا؟!!!!!!!!!
خدایی من موندم چرا و به چه پشتواه فکری و عقلی استیل داره اینجوری ستاره میخره؟
مگه میشه این همه ستاره بزرگ رو روی نیمکت نشوند؟

تنها حسنی که داره این کارشون (البته برای خودشون) اینه که باقی تیمها ضعیف میشن! :دی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
استیل آذین داره سرمایه گذاری واقعی میکنه
چون تازه تاسیس هست و بازیکن پایه نداره میخواد فوتبال حرفه ای رو با اینها ادامه بده
الان هم تو سایت خود باشگاه داره از رده های امید به پایین ثبت نام میکنه که تست بگیره شاید سالهای آینده نیازی به این همه خرج نداشته باشه

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
تنها خوبیش اینه که سهمیه ی لیگ برترش فول شد و همه ی تیم ها هیالشون راحت..

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
چه میکنه این استیل آذین :blink: یکی نیست به داد استقلال برسه تازه همشون هم استعفا دادن :(

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چه میکنه این استیل آذین :blink: یکی نیست به داد استقلال برسه تازه همشون هم استعفا دادن :(
هنوز خدا استعفا نداده. بقول مارادونا : یکی هوامو داره. یعنی هوامونو

درسته ولی این جدیده و دو ساله . با قبلی که یکساله بود فرق داره. خودشم مصاحبه کرده و کار رو قطعی دونسته.
____ حسین هم رفت ، نه نه __حسینم رفت__:(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پست اول ادیت شد!

استیل هنوز یه سهم دیگه داره:eek:
حالمو بهم زده!
این تیم 100%به بحران می خوره!
همه که نمی تونن بازی کنن!تو اسیا هم که بازی نداره!100%به حاشیه کشیده می شه و خیلیها پشیمون می شن که رفتن به استیل!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پست اول ادیت شد!

استیل هنوز یه سهم دیگه داره:eek:
حالمو بهم زده!
این تیم 100%به بحران می خوره!
همه که نمی تونن بازی کنن!تو اسیا هم که بازی نداره!100%به حاشیه کشیده می شه و خیلیها پشیمون می شن که رفتن به استیل!

حالا خوش بهال شما که از تیمتون یار نگرفته. نصف تیم ما اکبرپور و حسین بود که برد.
البته دو سه تا نکته به ذهنم میرسه
یکی اینکه بهر حال به بازیکنایی تو این سطح نیاز داشت بدلایل مختلف که 1 خودشو روبروی استقلالیها قرار نده بابت پرسپولیس دوم و 2 هوادار بیشتر از جانب آبی و 3 برای بعد فنی تیمش.
یکی دیگه اینکه به دو دلیل از پرسپولیس امسال نگرفت 1. باعث تضعیف پرسپولیس نشه و با این کارش باعث خشم قرمز ها از تیمش نشه 2 با این کار هم خودش رو قوی کنه و هم به استقلال آسیب بزنه.

ولی من فکر نمیکنم به مشکل بخوره. بازم به دو دلیل. 1-هواداری نیست که بازیکنا برای بازی تو تیم بحث شون بشه و 2 اونا برای پول رفتند و به پولشون میرسند و نیمکت نشینی براشون زیاد مهم نیست اونم برای چند تا بازی. و از این جور معادله ها

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دارن تیم رو میبندن برای قهرمانی در آسیا؟!!!!!!!!!
خدایی من موندم چرا و به چه پشتواه فکری و عقلی استیل داره اینجوری ستاره میخره؟
مگه میشه این همه ستاره بزرگ رو روی نیمکت نشوند؟

تنها حسنی که داره این کارشون (البته برای خودشون) اینه که باقی تیمها ضعیف میشن! :دی

بله که میشه روی نیمکت نشوند!
بازیکنانی که جذب کرده هم اونطور نیست که دیگه بقیه تیمها بی بازیکن شن همه جمع شن تو استیل!

این لیست بازیکنان استیل آذینت تو فصلی که گذشت
http://fa.wikipedia.org/wiki/باشگاه...86.D8.A7.D9.86_.DA.A9.D9.86.D9.88.D9.86.DB.8C

بجز 4-5 مورد آیا بازیکن به اصطلاح ستاره دیگه ای میبینید؟(اونم بازیکنای بالای 30 و ...و ستاره های سابق!)
حالا این فصل هم چند بازیکن مثل کاظمی اکبرپور و ... جذب کردنکه کلا همشون هم ستاره نیستن

کلا بعضی دوستان یا به این تیم حسودیشون میشه یا اینکه همینطور یه چیزی میپرونن

بنظر من این تیم یه مربی بزرگ جذب کنه اصلا هم به مشکلی نمیخوره.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا خوش بهال شما که از تیمتون یار نگرفته. نصف تیم ما اکبرپور و حسین بود که برد.

تیم محلتون رو میگی؟ تا جایی من یادمه این دو تا جز ت-ر زدن کار دیگه ای نکردن! شما احتمالا فصل اولی که این اقای اکبرپور با 320 تا از شیراز امد یادت رفته(پول 8 تا بازیکن!)! یا بازی های جلوی تیم های عربی اش یادت رفته! یا کارایی این 5 رفیق شفیق قلعه نویی کردن یادت رفته(امیر حسین صادقی که حداقل 20 امتیاز از استقلال به چیز داد! عنایتی!اکبرپور!کاظمی!و طالبلو هم که قربونش برم نصف توپ هارو از بازی 10ام به بعد جا خالی داده!)

شما به اینا میگی بازیکن و انوقت امثال مجیدی که سفید امضا میکنن احتمالا ربات هستند! استقلال 4 تا بازیکن با غیرت داشته باشه و باقی از تیم امیدش بزاره تو ترکیب و 15 ام جدول بشه بهتره تا با امثال اینا اول بشه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شما به اینا میگی بازیکن و انوقت امثال مجیدی که سفید امضا میکنن احتمالا ربات هستند! استقلال 4 تا بازیکن با غیرت داشته باشه و باقی از تیم امیدش بزاره تو ترکیب و 15 ام جدول بشه بهتره تا با امثال اینا اول بشه!

منم نگفتم که بقیه ربات هستند ولی تو این شرایطی که استقلال داشت این دو تا بازیکن خیلی براش مهم بود و البته از دست دادنشون فقط یه طرف قضیه هست. مهمتر اینه که با این شرایط فوق العاده با ثبات جایگزین کردن یه کار سخت محسوب میشه. به هر حال اونا تو این شرایط کاری کردن که اگرچه تو نگاه تعصب جایی نداره ولی خوب غیر قانونی هم نبوده.
امثال مجیدی متاسفانه خیلی کم هستند و به نظر من مقایسه اونا با بازیکنهایی که بیشتر از هر چیز به پول فکر میکنند کار درستی نمیتونه باشه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منم نگفتم که بقیه ربات هستند ولی تو این شرایطی که استقلال داشت این دو تا بازیکن خیلی براش مهم بود و البته از دست دادنشون فقط یه طرف قضیه هست. مهمتر اینه که با این شرایط فوق العاده با ثبات جایگزین کردن یه کار سخت محسوب میشه. به هر حال اونا تو این شرایط کاری کردن که اگرچه تو نگاه تعصب جایی نداره ولی خوب غیر قانونی هم نبوده.
امثال مجیدی متاسفانه خیلی کم هستند و به نظر من مقایسه اونا با بازیکنهایی که بیشتر از هر چیز به پول فکر میکنند کار درستی نمیتونه باشه.

قضیه مجیدی با غیرت و الغرافه قطر چیه؟ صحت داره یا نه؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

اتفاقا مشگل من همین جای ماجراست که شما فکر میکنی استقلال و پرسپولیس مثه استیل آذین و سپاهان میمونن که بازیکن فقط بواسطه حرفه ای گری و قرارداد مالی براشون بازی میکنه! من از زمانی که دست چپ و راستمو یاد گرفتم حرفه ای فوتبال نگاه کردم و نشریه ورزشی خوندم! از نظر شما شاید یکی مثه هادی طباطبایی بیاد استقلال 4 فصل بازی کنه و همه بگن به به و چه چه! ولی من یادم نمیره که وقتی تو بهمن بود و برای نیوفتادن باید استقلال رو میبردن چه گندی زد و تیمش رفت دست دوم و بعدش امد سمت تماشاگر پرسپولیس و دست تکون داد و پیرهن قرامز تنش کرد!این مدل بازیکنا ظرف 30 ثانیه رنگ عوض میکنن! بهمنو میفروشه به استقلال! بعدش استقلال رو به پرسپولیس بعدش دوباره پرسپولیس رو به استقلال! همون زمان تو بازیای تیم امید استقلال (همین مرفاوی هم مربیشون بود) مربی های پرسپولیس با گل و شیرینی میومدن و وعده دستمزد سالی 20 میلیون میدادن به قربانی و بیگی در حالیکه حقوق اون بدخت ها سالی نیم میلیون هم نبود ولی طرف سینه سپر میکرد میگفت گردن بره نمیرم جایی که واسه پول فقط براش بازی کنم!اینا هم اسمشون بازیکنه و اونایی که مثه اشجاری و طالب لو و غیره سیم ثانیه تیمشون با شندر غاز رقم قرارداد جابجا میشه هم اسمشون بازیکنه!امثال نکونام که برای دل 2000 تا دونه هوادار پاس رقم 3 برابر حقوق و مزایا استقلال پرسپولیس رو رد میکردن هم فوتبالیستن و یه عده مثه مهدی رحمتی که فقط صفر های قرارداد رو میشمره هم فوتبالیسته!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اتفاقا مشگل من همین جای ماجراست که شما فکر میکنی استقلال و پرسپولیس مثه استیل آذین و سپاهان .....................

خوب انگار حرف ما تقریبا یکیه
منم مثل شما و البته مثل همه فوتبال دوست ها فوتبالیست با تعصب رو میپسندیم. خوب این که هیچ
بد بختانه تو حافظه زیاد نیاز به مرور کردن نیست برای پیدا کردن این مثالهای غیر اخلاقی. مثل پول گرفتن و باج دادن و راه دادن ووووو از بس که زیاده. منم مثل شما دیدم ولی نمیشه همه رو به یه چوب روند.
تو همه تیمها بازیکن با تعصب هست/ بازیکن بی تعصب هم هست. یکی هم پیدا میشه با این که پولکی هست ولی تو هر تیم که میره با تمام وجود بازی میکنه. زیاد نمیشه خرده گرفت. و الا آخر

برادر فعلا تو این فوتبال هیچی سر جاش نیست. از توپ و دروازه بگیر تا داور و فدراسیون و قرارداد و هرچی که بگی.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تیم محلتون رو میگی؟ تا جایی من یادمه این دو تا جز ت-ر زدن کار دیگه ای نکردن! شما احتمالا فصل اولی که این اقای اکبرپور با 320 تا از شیراز امد یادت رفته(پول 8 تا بازیکن!)! یا بازی های جلوی تیم های عربی اش یادت رفته! یا کارایی این 5 رفیق شفیق قلعه نویی کردن یادت رفته(امیر حسین صادقی که حداقل 20 امتیاز از استقلال به چیز داد! عنایتی!اکبرپور!کاظمی!و طالبلو هم که قربونش برم نصف توپ هارو از بازی 10ام به بعد جا خالی داده!)

تاييد ميکنم
باز هم ميگم استقلال با از دست دادن اکبرپور چيز زيادی رو از دست نداد
به نظر من اکبرپور با رفتن به استيل آذين فوتبال خودش رو تموم کرد

به خاطر اين که اولاً اونجا ممکنه مثل استقلال بهش بازی نرسه ،دوماً بازيکن های استقلال چند سال کنار هم بازی کرده بودن و همگی تو پست های خودشون خوب ميدرخشيدن اما اين بازيکن هايی که از تيم جدا شدن ، واسه جا افتادن تو تيم جديد کار زيادی دارن،حتی بازيکن خوبی مثل جانواريو.

معزرت بابت انحراف تاپيک

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
البته دو سه تا نکته به ذهنم میرسه
یکی اینکه بهر حال به بازیکنایی تو این سطح نیاز داشت بدلایل مختلف که 1 خودشو روبروی استقلالیها قرار نده بابت پرسپولیس دوم و 2 هوادار بیشتر از جانب آبی و 3 برای بعد فنی تیمش.
یکی دیگه اینکه به دو دلیل از پرسپولیس امسال نگرفت 1. باعث تضعیف پرسپولیس نشه و با این کارش باعث خشم قرمز ها از تیمش نشه 2 با این کار هم خودش رو قوی کنه و هم به استقلال آسیب بزنه.

ولی من فکر نمیکنم به مشکل بخوره. بازم به دو دلیل. 1-هواداری نیست که بازیکنا برای بازی تو تیم بحث شون بشه و 2 اونا برای پول رفتند و به پولشون میرسند و نیمکت نشینی براشون زیاد مهم نیست اونم برای چند تا بازی. و از این جور معادله ها

من معتقدم استیل نمی تونه طرفدار جمع کنه!
اتفاقا نفرتی که از هدایتی دارم خیلی واسه بردن کریمی!
واسه بردن مهدوی کیا !!!!!!!!!!!!!
خیلی واسه من سخته ببینم مهدوی کیا و کریمی تو یه تیم دیگه بازی می کنن!
تفرقه ای که این مرتیکه داره تو ابی و قرمز می ندازه خیلیه!
گر چند خودشم می دونه محبوبیتی نداره!
حالا می تونی صبر کنی و بازی استیل مقابل استقلال و پرسپولیس رو ببینی و گوش بدی هوادارا چی می گن!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب اولین قرار دادهای پرسپولیس هم ثبت شد
محمد نوری و امیر حسین فشنگچی دو ساله بستن:rolleyes:

اینم لینک 1 و 2

Last edited:
بالا