• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خوب شد شیلی حذف نشد.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مراتب خوشحالی بابت عدم حذق شیلی
فقط حیف شد کلی تلفات داد والا براحتی برزیل رو می برد

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دقیقا منم همین فکر رو میکردم. این برزیلی که من دیدم، اگر شیلی این همه محروم نداشت توسط شیلی حذف میشد!

united

Registered User
لایک‌ها
1
حیف شد!
کاش اسپانیا دوم میشد و دور بعد برزیل رو شوت میکرد خونشون
مثل همیشه شانس آوردن

best20

Registered User
لایک‌ها
0

يكي از پنج تيم قهرمان مي شه :p

برزيل - انگليس
آرژانتين - اروگوئه - - اسپانيا

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
يكي از پنج تيم قهرمان مي شه :p

برزيل - انگليس
آرژانتين - اروگوئه - - اسپانيا

المان کجا رفت !! ؟

به نظر من المان قهرمان هستش

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بنظرتون غنا میبره یا آمریکا ؟ من الان رو غنا شرط بستم ، ولی شک دارم میخوام عوضش کنم .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بنظرتون غنا میبره یا آمریکا ؟ من الان رو غنا شرط بستم ، ولی شک دارم میخوام عوضش کنم .

آمریکا شانسش بیشتره .
آمریکا چند وقت پیش تو جام کنفدراسیونها که قهرمانان قاره ها هستن اسپانیا رو 2-0 برد (!!) و تو فینال هم دو تا به برزیل زد و برزیل با ضرب و زور 3-2 برد .

اگه اتفاق خرکی نیفته آمریکا میبره .

.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
آقا شيلي ترکيد! ولي دلم سوخت براش. کاش سوييس نبره.
ترکید؟!!!!
از کی تا حالا 2-1 بردن برابر تیمی که هجومی بازی میکنه و روی یک اشتباه و ناداوری میشه ترکوندن؟!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ترکید؟!!!!
از کی تا حالا 2-1 بردن برابر تیمی که هجومی بازی میکنه و روی یک اشتباه و ناداوری میشه ترکوندن؟!!
ناداوري؟!
اهان منظورت اون پنالتيه روي تورسه كه داور نگرفت
خوب اره اگه ميگرفت الان نتيجه 3-1 بود

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ناداوري؟!
اهان منظورت اون پنالتيه روي تورسه كه داور نگرفت
خوب اره اگه ميگرفت الان نتيجه 3-1 بود

ببین من از اسپانیا هم خوشم میاد ولی قبل از اون سوتی عجیب دروازه بان و اخراج عجیبتر بازیکن شیلی
اسپانیا مثل برزیل داشت دفاع می کرد . همه اینو دیدن فک کنم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اسپانیا قبل از اشتباه دروازه بان شیلی و گلی که تقدیم شون کرد واقعا مضطرب نشون میداد موقعیت خاصی هم ایجاد نکرد. تیمی که میخواد قهرمان شه نباید اینجوری باشه. خود ویا گفت تو بازی با هندوراس pressure got to me... هندوراس!! نمیدونم چه اتفاقی سر اسپانیا ی 2008 اومده. به نظر من خیلی افت کرده این تیم و اگه به یه تیم با روحیه بخوره - مثل آلمان - به مشکل میخوره.

ضمنا نیمه دوم بازی دیشب کسل کننده ترین نیمه ی جام بود. اسپانیا تیمیه که اون پاسکاری هاشون اگه در راه حمله و گل زدن باشه خیلی قشنگ و دیدنیه ولی اگه بخوان حفظ توپ کنن باهاش واقعا اعصاب خورد کن میشن چون بدبختی کسی هم نمیتونه توپ رو ازشون به این راحتی ها بگیره.

برای اولین بار دیدم بابام داره سر یه بازی نیمه شبی از این جام چرت میزنه. دیگه حساب کار بیاد دستتون!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سی پی یوی عزیز

به نظرت اسپانیا و برزیل چرا داشتن دفاع میکردن ؟ یعنی زورشون نمیرسید حمله کنند ؟!؟

من شخصا فکر میکنم (بخصوص در مورد اسپانیا) که اینها یه چیزهایی دارند که نمیخواستند در مرحله گروهی رو کنند. البته مطمئن نیستم. باید بازی های حذفی شروع بشه تا مطمئن شد

شاید هم من اشتباه کنم.

بازی های حذفی خیلی چیزها رو نشون میده.

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ببین من از اسپانیا هم خوشم میاد ولی قبل از اون سوتی عجیب دروازه بان و اخراج عجیبتر بازیکن شیلی
خب من هم منظورم اخراج بازیکن شیلی بود که خیلی تاثیر داشت روی تیم...
اون پنالتی هم اگر درست بود داوری که همش کارت میداد میگرفت اگر هم میگرفت ویا میزد بیرون و تاثیری نداشت:D

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
شيلي تيمه خوبيه اينو تو اين 3 تا بازي ثابت كرده در اين مورد بحثي نيست
در مورد اسپانيا تمام بازيكناش حرفه اي هستن ، فكر ميكنين اگه بازي مساوي بود و اون سوتي رو دروازه بان نداده بود اسپانيا
همينطوري بيكار ميموند!؟(ضمن اينكه وقتي گل زد باز هم حمله كرد وبه گل رسيد)
ديشب شيلي جنگنده تر بازي كرد ولي بازيكناشون توپاي اخرو خوب نزدن
ولي در كل من اسپانيا رو شايسته ي برد ديدم!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پنج گل برتر جام جهانی تا پایان مرحله دوم گروهی

Top_5_Goal_Amin-TopGoal.jpg

RAPIDSHARE | MULTIUPLOAD

پنج عکس العمل برتر دروازبان ها تا اینجای مسابقات

Top_5_Save_Amin-TopGoal.jpg

RAPIDSHARE | MULTIUPLOAD

پنج خوشحالی بعد از گل برتر تا اینجای مسابقات

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
فک کنم خبر تکراری باشه:

00000087.jpg

اسپانيا گران قيمت ترين تيم جام جهاني 2010

تيم ملي فوتبال اسپانيا با ارزشي بالغ بر 565 ميليون يورو، گران قيمت ترين تيم حاضر در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي لقب گرفت.
بر اساس جديدترين آمارها، اعضاي کادر فني و بازيکنان تيم ملي فوتبال اسپانيا (قهرمان اروپا) با دستمزدي معادل 565 ميليون يورو بالاتر از تيم هاي ملي برزيل و فرانسه درصدر گران قيمت ترين تيم حاضر در جام جهاني قرار دارند.
بر اساس اين گزارش، ارزش 32 تيم حاضر در اين دوره از رقابت هاي جام جهاني 5000 ميليون يورو است.
گروه هفتم اين مسابقه ها با حضور تيم هاي ملي فوتبال برزيل، پرتغال، ساحل عاج و کره شمالي با 1050 ميليون يورو در مکان نخست گران ترين گروه هاي هشتگانه قرار دارد.
همچنين دو تيم ملي فوتبال نيوزيلند و کره شمالي از اعضاي کنفدراسيون فوتبال آسيا با 15 ميليون يورو در انتهاي اين جدول ايستادند.
ارزش تيم ها و گروه هاي جام جهاني به شرح زير است:
* گروه اول : 725 ميليون يورو
آفريقاي جنوبي 35 ميليون يورو، مکزيک 95 ميليون يورو، اروگوئه 145 ميليون يورو و فرانسه 450 ميليون يورو
* گروه دوم : 655 ميليون يورو
آرژانتين 390 ميليون يورو، نيجريه 115 ميليون يورو، کره جنوبي 50 ميليون يورو و يونان 100 ميليون يورو
* گروه سوم : 595 ميليون يورو
انگليس 440 ميليون يورو، آمريکا 55 ميليون يورو، الجزاير 55 ميليون يورو و اسلووني 45 ميليون يورو
* گروه چهارم : 645 ميليون يورو
آلمان 305 ميليون يورو، استراليا 40 ميليون يورو، صربستان 185 ميليون يورو و غنا 115 ميليون يورو
* گروه پنجم : 575 ميليون يورو
هلند 280 ميليون يورو، دانمارک 85 ميليون يورو، ژاپن 70 ميليون يورو و کامرون 140 ميليون يورو
* گروه ششم : 575 ميليون يورو
ايتاليا 400 ميليون يورو، پاراگوئه 90 ميليون يورو، نيوزيلند 15 ميليون يورو و اسلواکي 70 ميليون يورو
* گروه هفتم : 1050 ميليون يورو
برزيل 515 ميليون يورو، کره شمالي 15 ميليون يورو، ساحل عاج 180 ميليون يورو و پرتغال 340 ميليون يورو
* گروه هشتم : 810 ميليون يورو
اسپانيا 565 ميليون يورو، سوييس 115 ميليون يورو، هندوراس 45 ميليون يورو و شيلي 85 ميليون يورو

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آفریقا بار دیگر بیدار خواهد ماند ، آفریقا بار دیگر چشم جهان را به خود خیره خواهد کرد ، آفریقا بار دیگر میزبان ِ نبردی تمام عیار بین آلمان و انگلیس خواهد بود ، اگر که آن نبرد 69 سال پیش را به اجبار میزبانی کرد ، این بار با آغوش باز به استقبال این نبرد می رود که حساس ترین بازی مرحله یک هشتم نهایی خواهد بود

سایت گل - شصت ونه سال پیش در آفریقا . لیبی ، در منطقه ای بنام سیره نائیگ ، آلمان و انگلیس روبروی هم صف آراستند ، ارتش مستقر در آفریقای آلمان موسوم به " آفریکا کور پس " به فرماندهی ژنرالی که نامش بخاطر هوش ، ابتکار و سلحشوری در تاریخ ماند چنان شکستی به ارتش انگلستان وارد ساخت که باور کردنی نبود . فیلد مارشال اروین رومل ملقب به روباه صحرا با طراحی حملاتی سریع و برق آسا ، نقشه هایی پیچیده و شجاعانه علیه همتای بریتانیایی اش مارشال وی ول ، فاتح آفریقا لقب گرفت و در کتابهای خاطرات ژنرال های انگلیسی ، کلمه ای جز ستایش او و ارتش تحت امرش که به " لشگر اشباح " معروف شده بود نمی یابیم .
69 سال گذشته است و آفریقا ، بار دیگر شاهد رویارویی آلمان و انگلستان خواهد بود ، این بار ، نه در قالب جنگی بی فرجام که جز ویرانی حاصلی نداشت . رقبای سنتی ، دشمنان دیرین که هرگز نفرت و کینه شان را از هم دور نریختند پس از جنگ بار ها و بارها در زمین سبز روبروی هم صف آراستند و چه نبرد هایی از دل این جدال ابدی سر بر نیاورد .
دیروز ، لندن آماج حملات نیروی هوایی نیرومند آلمانها قرار گرفته و نیمه ویران شده بود و تلافی اش را نیروی دریایی قدرتمند بریتانیایی بر سر شهرهای بندری آلمان می آورد و امروز فوتبال ، نبرد تاکتیک ها و ساق ها ، نبرد انگیزه و شور همان نقش را به عهده گرفته ...

سایت گل - در سالهای اخیر در بازی های رسمی گذشته این آلمانها بودند که فاتح شدند آلمانها در جام جهانی 1990و جام ملتهای 1996 دو شکست در ضربات پنالتی به حریف تحمیل کردند ، هر دو پیروزی در نیمه نهایی شکل گرفت .
البته شکست دوم تحقیر آمیز تر بود چرا که آلمان ، انگلیس ِ میزبان را از رسیدن به فینال باز داشت و طعنه آمیز تر اینکه در همان خاک جام را بالا برد . شاید کمتر شهروند انگلیسی را بیابی که شادی تحقیر آمیز آندریاس مولر ، هافبک آلمان ها را بعد از به ثمر رساندن پنالتی پیروزی بخش و پایانی اش از یاد برده باشد !
انگلیسی ها حتما 29 ژوئن سال پیش را هم از یاد نبرده اند ، ( سال گذشته 8 تیر ) مسابقه فینال زیر 21 سال اروپا را ! آلمان در آن بازی انگلستان را با 4 گل در هم کوبید و ستاره آن بازی پسری بود که یک گل زد و سه پاس گل داد و چشم ها را خیره کرد ، پسری با موهای مشکی و چشمانی براق و متورم که بی نهایت خونسرد بود : مسوت اوزیل ... و حالا اوزیل با گذشت یکسال صاحب پیراهن شماره 8 تیم بزرگسالان آلمان شده و در کنار خدیرا ( کاپیتان قهرمان تیم ملی زیر 21 ساله ها ) می تواند دوباره شبی کابوس وار برای بریتانیایی ها بیافریند
. آلمان 2010 تیمی بسیار جوان است و منضبط ، بازیکنانش با آن موهای کوتاه ، نگاه های مصمم و ساده ، بی هیچ تتو و آرایشی ، به سربازانی شباهت دارند که جز به ماموریت برای کشورشان به هیچ چیز فکر نمی کنند ، در اردوی آلمان خبری از حاشیه نیست ، ماشین جنگی آلمان با انگیزه و عزمی به آفریقا آمده است که مثال زدنی ست . یوآخیم لوو ، خوش لباس ، با موهای درهم و بر هم مشکی ، با ذهنی پیچیده و مرموز پس از نایب قهرمانی جام ملتهای اروپا ، حالا باید آلمان را فینالیست جام جهانی کند و چه کسی ست که نداند آلمان همیشه با هدف قهرمانی به مسابقات می آید .
در آن سو تیم دُن فابیو کاپلو ، تلفیق تفکر ایتالیایی با فوتبال انگلیسی ، تیمی که قبل از آغاز می گفتند مدعی اصلی جام است و در سه دیدار نخستش نشانی از بزرگی نداشت ، تیمی با ستاره هایی که کنار هم هرگز یک تیم نیستند ، تیمی با حواشی و اختلافات زیر پوستی ، با بازیکنانی که مربی شان را درک نمیکنند و او را وا می دارند پس از بازی دوم لب به شکوه بگشاید و اعتراف کند دو سال عمرش را برای این تیم هدر داده ، تیم ِ سه شیر ها ، شوالیه های آنگلو ساکسن و نرماندی که میانشان " رابین هود " یافتن جستجویی عبث است ، انگلستان ! بریتانیای کبیر ... اما آنها را نمی توان دست کم گرفت ، گرچه دستپاچه اند و بی اعتماد به نفس . انگلیسی ها نشان شیر بر سینه دارند و شیر همواره شیر است گرچه جدالش با عقاب ( نشان تیم ملی آلمان ) هرگز آسان نخواهد بود
برای آلمان و انگلیس تاریخ تکرار شده است و آنها در آفریقا به مصاف هم می روند ، برای آلمان اینک لوو همان مارشال رومل معروف خواهد بود که با نقشه ها و تاکتیک های پیچیده اش ارتش انگلستان را در آفریقا زمینگیر کرد و انگلیسی ها از یک ایتالیایی کمک گرفته اند بلکه سرنوشت را عوض کنند

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ايرماتوف به رده دوم سقوط كرد

با خاتمه دور گروهي رقابت‌هاي جام‌جهاني و آغاز دور يك هشتم‌نهايي داور ازبكي و نماينده قاره آسيا در اين پيكارها موقعيت خود را در رده‌بندي از دست داد.

سايت داوري جهان، رشوان ايرماتوف كه در آخرين رنكينگ در صدر قرار داشت، اكنون با امتياز 8 در رتبه دوم جاي گرفته است. اين در حالي است كه هكتور بالداسي، داور متولد كوردوبا و اهل آرژانتين با امتياز 8.3 در صدر جدول داوران جام جهاني از ابتدا تاكنون قرار گرفته است.

خليل الغمدي داور عربستاني كه در اين دوره از پيكارها همراه با حسن كامراني‌فر، كمك داور ايراني گروه خود را تشكيل داده، با ميانگين 5.7 در بين داوران پايين جدول قرار دارد.
فهرست ميانگين نمرات داوران نيز به اين شرح است:

هكتور بالداسي - 8.3

رشوان ايرماتوف 8

خورخه لارويندا 7.9

ماسيمو بوساكا7.9

كارلوس اوگنويو سيمون 7.8

ولفگانگ اشتارك7.8

ويكتور كاساي 7.7

اوسكار روييز7.6

روبرتو روزتي 7.5

بنيتو آرچويندا 7.4

يوشي نيشي مورا7.4