- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
برای اولین بار دارم احساس علاقه ی خاصی به آلمان پیدا میکنم. فکر کنم خیلی ها مثل من تحت تاثیر تیم این دوره شون قرار گرفته باشن - تیمی که به نظر من در کنار شیلی جذاب ترین فوتبال رو بازی کرده تا اینجا. امروز واقعا چند سر و گردن بالاتر از انگلیس بودن. دیدن اینکه با اراده ی خودشون با شروع نیمه دوم گذاشتن انگلیسی ها حمله کنن تا روی ضد حمله اونجوری ترتیب شون رو بدن واقعا جالب بود.
فکر میکنم و امیدوارم که آلمان از آرژانتین بگذره. آرژانتین به نظر من برخلاف چیزی که اکثرا فکر میکنن اونقدر ها جذاب بازی نکرده تا اینجا و ضمنا دفاع شون درست محک نخورده. لحظاتی یه چیز هایی نشون میدن، یا به صورت تیمی و یا بیشتر به صورت جرقه های فردی که روی نبوغ بازیکن هاشون زده میشه، ولی اون کارهای ترکیب و یک و دو های آلمان ها رو من هنوز در تیمی ندیدم.
فکر میکنم و امیدوارم که آلمان از آرژانتین بگذره. آرژانتین به نظر من برخلاف چیزی که اکثرا فکر میکنن اونقدر ها جذاب بازی نکرده تا اینجا و ضمنا دفاع شون درست محک نخورده. لحظاتی یه چیز هایی نشون میدن، یا به صورت تیمی و یا بیشتر به صورت جرقه های فردی که روی نبوغ بازیکن هاشون زده میشه، ولی اون کارهای ترکیب و یک و دو های آلمان ها رو من هنوز در تیمی ندیدم.