• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بازی جالبی بود
غنا که می تونست پیروز بشه حذف شد
چه جرکت شجاعانه ای کرد سوارز (خیلی از این بازیکن خوشم میاد ) حتی اگه پنالتی هم گل میشد
تقصیری نداشت چون اگه با دست نمی زد اون توپ 100% گل میشد !
تو پنالتی بازیکنان غنا ضرباتشون خیلی بود ! 2 قدمی توپ ایستاده می خواد پنالتی بزنه
به نظر من اروگوئه بهتر بازی کرد و نتیجه اش رو هم گرفت

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من واقعا تعجب می کنم دوستان برزیلی از داوری ناراحت هستن!
همون داوری که باید روبینیو رو هم اخراج می کرد
و باستوس که باید کارت زرد دوم رو می گرفت و اخراج می شد!
همون داوری که وقتی روی هلند خطا شده و می تونه به راحتی اوانتاژ بده بازی رو چند بار در همون صحنه نگه می داره!
گلی که افساید اعلام شد کاملا صحیح بود
حالا نمی خوام ایراد بنی اسرائیلی بگیرم ولی توپی که توی محوطه به دست لوسیو خورد( و اقای فردوسی پور به شدت برزیلی داره اون صحنه رو خطای بازیکن هلند!!!!!!!!!!می گه)جز صحنه هایی بود که ما هلندی ها می تونیم نسبت بهش معترض باشیم
و خطا های زیادی که برای هلند نگرفت!!!
و جالبه که می بینم دوستان می گم هلند با خشونت بازی می کرد!
بهتره یه بار دیگه بازی رو نگاه کنید و ببینید تیمی که باخته بود و شروع کرده بود به جنجال کدوم تیم بود!!!!!!!

و اینکه می گید هلند با خوشانسی این بازی رو برد واقعا غیر منصفانه ست
نیمه اول بازی برای برزیل بود و نیمه دوم واسه هلند
اگر این قدر ترسو نبودن و باور داشتن که برزیل رو ببرن شک نکنید که نتیجه بسیار تلخی برای برزیل رقم می خورد
صد در صد تایید میشه.
داوری دیگه برای فیفا ابرویی نذاشت.چه قدر این بشر چشم بادومی تو مخ بود.اه اه اه...
چه قدر نیمه اول اعصابم از بازی برزیل به هم خورد.دقیقا از تاکتیک اسکولاری داشت استفاده می کرد(پرتغال-هلند) کاملا ضد فوتبال بازی می کردن.تمام سعیشون این بود که بازیکنان هلندو عصبی کنن تا نتونن اون بازی تاکتیکیشون رو ارائه بدن.اما دیدیم که هلندی ها خوب خودشونو کنترل کردن و در بین دو نیمه هم این پن مارویک بود که بر دونگا چیره شد و نیمه دوم هلند با صبر و تومانینه(درست گفتم؟:دی)به کار خودش ادامه داد و برزیل که سعی در به حاشیه کشاندن بازی داشت دیدیم که چه طور در دامی که خودش گذاشته بود افتاد.خودش بودن که عصبی شدن و شانس اوردن که داور احمق فقط یه اخراجی براشون به ارمغان اورد!
بازی فوق العاده ای بود.خیلی لذت بردم و حق هلند برد بود و جز این نبود.
و چه قدر حال کردم با فن مارویک.واقعا مربی بزرگی نشون داده.دونگا اون ور خوشد جر می داد و ادای اسکولاری در می اورد و سعی در جنجال افرینی داشت و این ور مارویک ارام و خونسرد تیمشو در نیمه نهایی می دید.
ولی چیی که ناراحتم کرد فن پرسی بود.علی رغم پیش بینی هام اصلا تورنومنت خوبی رو پشت سر نذاشته.و خودش بیشتر از هر کس دیگری از این قضیه ناراحته و عصبیه.به عنوان یک ارسنالی از توانایی های بالاش کاملا مطلعم و می دونم که اگه اماده بود هلند بهتر از اینها بود.شاید یه گل تو نیمه نهایی بتونه اوضاعش رو بهتر کنه ولی دیگه خیلی دیره...

مرسی هلند.مرسی لاله های نارنجی.مرسی...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همیشه از تیم های افریقایی خوشم میومد و حامیشون بودم.اما تیم اروگوئه تیم جون دار و بهتریه و دوست داشتم که این تیم تیم بیاد بالا که اومد.چرا که معتقد بودم که اروگئه حرف هایی برای گفتن خواهد داشت.چه قدر هم از این فورلان خوشم میاد.با سی و اندی سال سن ترکونده.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خود شما برزیلیها می دونید برزیل بسیاز بد بازی کرد و از اول بازی دونگا کنار زمین در حال گریه بود و باستوس هم باید اخراج می شد به هر حال هلند انتقام نیم نهایی 98 رو از برزیل گرفت جایی که 120 دقیقه برزیل رو لوله کرد اما در پنالتی باخت البته فکر نکنم سن خیلی از شما به اون بازی قد بده

شدیدا تایید میشه!!!
نیمه نهایی 98 مقابل برزیل! اون هلند یکی از بهترین هلندهای تاریخ بود . حقش بود به فینال بره. پاتریک کلایورت دوست داشتنی رو باید توی فینال می دیدیم :happy:

تیم نازنین من که خیلی زود حذف شد . با حماقت های مربی و سن بالای کاناوارو و ناداوری ها...! تیم دومم هم آرژانتین هست و دیگو عزیزم که ایشاللا قهرمان میشه. یعنی توی آدمهای این جام کی مستحق تر از دیگو هست ؟ حداقل دهن پله رو گل می گیره تا اینقدر دُرفشانی نکنه :blink:

به امید خدا آرژانتین -هلند فینال 2010 هست . برای هلندی ها هم فینالیست شدن کافیه . با کرویوف و نیسکنز و دارو دسته شون نایب قهرمانی آوردن حالا با روبن و اسنایدر هم نایب قهرمانی بیارن کافی هست براشون. آخه قهرمانی شخصیت می خواد ;)

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
اروگویه برد
بنظرم فوتبال رو خوب بازی کردند هر چند انصافا غنا هم حقش باخت نبود بلکه حتی برد بیشتر با غنا بود ولی در کل تو این بازی لذتهای فوتبال رو دیدیم و فهمیدیم فوتبال 120 دقیقه است :دی
حتی تو ثانیه های آخر هم نباید امید رو از دست داد ئ دست از تلاش برداشت
کلا بدنهای بازکنای غنا برا 120 دقیقه بشتر آماده بود در کل این آفریقایی ها از نظر بدنی عمرا کم بیارن

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
جک جدید مارادونا:
مارادونا: اسپانیا و آلمان بخاطر اشتباهات داورها به این مرحله رسیده اند
گل اسپانیا به پرتقال آفساید بود. داور بازی آلمان و انگلیس هم به نفع آلمان کار میکرد

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
من خیلی دلم برای بازیکنان غنا سوخت .... آساموا چه گریه ای کرد بعد از شکست تیمش! :(
موقع زدن پنالتی به حریف توسط آساموا در دقیقه 120 میدونستم که استرس شدیدی رو بازیکن وجود داره و احتمالا گل نمیشه
حق تیم غنا بود که صعود کنه :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
در هر حال مارادونا الان خیلی خوشحاله کهب رای بردن جام دیگه حریفی جلوش نیست که قد علم کنه
تیم آلمان هم که تا اینجا اومده جلو شانسی بوده
اسپانیا و هلند هم یونولیتن این وسط!

غنا خیلی بد حذف شد دیشب. دوست داشتم ببرن. حالم گرفته شد دیشب. اون جوری که آساموا گریه می کرد دیشب گفتم الانه که از شدت ناراحتی دق کنه! البته من جاش بودم خودم را می کشتم. تراژدی وحشتناکی بود. تیمت تا 1/4 بیاد بالا. در آستانه برد در آخرین دقیقه بازی و راهیابی به نیمه نهایی باشه (فقط فکر کنید اگه می رفتن نیمه نهایی و اونجا هم یقه هلند را می گرفتن و فینال هم میرفتن. اوج افتخار برای یه تیم آفریقایی.) اونوقت با بی دقتی تو تمام این آرزوها یهو خراب بشه. واقعا خودکشی هم داره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خیلی باحالید بابا:دی
آلمان به مراتب از آرژانتین تیم بهتریه و شانس این تیم برای شکست آرژانتین بیشتره!از ما گفتن بود.حالا بگید دیگه حریفی نیست و قهرمان میشه،این جوکه:دی

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
سایت گل- فیفا آمار و ارقامی را در مورد ترینهای رقابتهای جام جهانی 2010 منتشر ساخته است که شاید توجه به برخی از آنها جالب توجه باشد.این آمار و ارقامی است که تا پایان مرحله یک هشتم نهایی به دست آمده است.نکته ای که بیش از همه جلب توجه می کند، این است که سیستم تیکی تاکا و پاسکاری های اسپانیایی ها باعث شده تا 4 نفر از 5 پاسور برتر جام، اسپانیایی باشند..البته دونده ترین و سریعترین بازیکن جام ، هر دو آلمانی بوده اند.

نکته جالب توجه دیگر اینجاست که کیسوکه هوندا، بازیکن ژاپنی با انجام 19 خطا و دریافت 23 خطا، به نحوی رکورد دار است.

خطاهای مرتکب شده (خشن ترین بازیکنان):
1- سرخیو راموس( اسپانیا – 10 خطا):D
2- لوکاس باریوس (پاراگوئه – 10 خطا)
3- انریکه ورا (پاراگوئه – 10 خطا)
4- آندره آیئوو(غنا – 10 خطا)
5- میچل باستوس (برزیل- 9 خطا)

بازیکنی که بیشترین خطا روی او صورت گرفته
1- لیونل مسی (آرژانتین – 15 خطا)
2- سرخیو بوسکتس ( اسپانیا – 14 خطا)
3- فان بومل ( هلند – 14 خطا)
4- لوئیس سوارس (اروگوئه -13 خطا)
5- دیه گو پرس (اروگوئه – 10 خطا)

پاسها
1- چابی ارناندس ( اسپانیا – 368 پاس)
2- ژابی آلونسو ( اسپانیا – 327 پاس)
3- سرخیو بوسکتس (اسپانیا – 316 پاس)
4- جرارد پیکه (اسپانیا – 306 پاس)
5- شواین اشتایگر (آلمان – 298 پاس)

بیشترین شوت در چارچوب
1- لیونل مسی (آرژانتین – 23 شوت – 0 گل)
2- آساموآ گیان ( غنا- 23 شوت – 3 گل)
3- داوید ویا ( اسپانیا – 19 شوت- 4 گل)
4- لوکاس پودولسکی (آلمان- 16 شوت- 2 گل)
5- وزلی اسنایدر ( هلند – 15 شوت- 2گل)

دونده ترین بازیکن
1- سامی خدیرا (آلمان - 47.97 کیلومتر)
2- کریستین ریوروس (پاراگوئه – 45.92 کیلومتر)
3- آندره آیئوو (غنا – 45.88 کیلومتر)
4- آنتونی غنان (غنا – 45.81 کیلومتر)
5- باسیتن شواین اشتایگر (آلمان- 45.16 کیلومتر)

سریعترین بازیکن:
1- لوکاس پودولسکی ( آلمان – 31.50 کیلومتر بر ساعت)
2- گونسالو ایگواین (آرژانتین – 30.93 کیلومتر بر ساعت)
3- فلیپه ملو ( برزیل – 30.75 کیلومتر بر ساعت)
4- آساموآ گیان ( غنا – 30.13 کیلومتر بر ساعت)
5- کاکا ( برزیل – 29.84 کیلومتر بر ساعت)

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
از دیدن بازی های اروگوئه " واقعا " لذت میبرم
ولی حیف که هم لوگانو آسییب دید هم سوارز با اخراجش بازی بعد رو از دست داد ..

سوارز ، کاوانی و فورلان ویران کنندن برای تیمهای حریف ..

غنا هم واقعا بازی زیبائی رو به نمایش گذاشت و صد البته شدیدا " بدشانس " بود !
اخراج؟! کی اخراج شد...

راستی جریان این پرچمهای اثراعیل و غناییها چیه ما نفهمیدیم!!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
تو آمار پاسها اسپانیا حرف اول و آخر رو میزنه :blink:
پس این تیکی تاکا که می گن بد نگفتن هاا
پس چی شما از آلمان رد بشید تو باتلاق ما غرق میشید و اثری ازتون نمیمونه
همون بلایی که سر دفاع پرتقال آوردیم و پاره پارشون کردیم و تیکی تاکا کردیم و از چپ و راست موقعیت ساختیم شما رو هم همونجوری مات و مبهوت میکنیم
دروازه بانتون رو مجبور میکنیم مثل دروازه بان پرتقال به التماس و خواهش بیوفته(یاد غیافه ادواردو میوفتم خندم میگیره)
و دفاعتون رو گوزپیچ میکنیم

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
پس چی شما از آلمان رد بشید تو باتلاق ما غرق میشید و اثری ازتون نمیمونه
همون بلایی که سر دفاع پرتقال آوردیم و پاره پارشون کردیم و تیکی تاکا کردیم و از چپ و راست موقعیت ساختیم شما رو هم همونجوری مات و مبهوت میکنیم
دروازه بانتون رو مجبور میکنیم مثل دروازه بان پرتقال به التماس و خواهش بیوفته(یاد غیافه ادواردو میوفتم خندم میگیره)
و دفاعتون گوزپیچ بشه
اسپانیا و هلند همیشه جز تیم های دوست داشتنی منه و در حد آرژانتین دوستش دارم ولی اینو بدون که آرژانتین قهرمانه و تو این رویه نباید تردید داشت
قبول کنید اسپانیا امسال اسپانیا 2008 نیست و جلو تیم ما نمیتونه دووم بیاره و باید برا سومی بجنگه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سایت گل- فیفا آمار و ارقامی را در مورد ترینهای رقابتهای جام جهانی 2010 منتشر ساخته است که شاید توجه به برخی از آنها جالب توجه باشد.این آمار و ارقامی است که تا پایان مرحله یک هشتم نهایی به دست آمده است.نکته ای که بیش از همه جلب توجه می کند، این است که سیستم تیکی تاکا و پاسکاری های اسپانیایی ها باعث شده تا 4 نفر از 5 پاسور برتر جام، اسپانیایی باشند..البته دونده ترین و سریعترین بازیکن جام ، هر دو آلمانی بوده اند.

نکته جالب توجه دیگر اینجاست که کیسوکه هوندا، بازیکن ژاپنی با انجام 19 خطا و دریافت 23 خطا، به نحوی رکورد دار است.

خطاهای مرتکب شده (خشن ترین بازیکنان):
1- سرخیو راموس( اسپانیا – 10 خطا):D
2- لوکاس باریوس (پاراگوئه – 10 خطا)
3- انریکه ورا (پاراگوئه – 10 خطا)
4- آندره آیئوو(غنا – 10 خطا)
5- میچل باستوس (برزیل- 9 خطا)

بازیکنی که بیشترین خطا روی او صورت گرفته
1- لیونل مسی (آرژانتین – 15 خطا)
2- سرخیو بوسکتس ( اسپانیا – 14 خطا)
3- فان بومل ( هلند – 14 خطا)
4- لوئیس سوارس (اروگوئه -13 خطا)
5- دیه گو پرس (اروگوئه – 10 خطا)

پاسها
1- چابی ارناندس ( اسپانیا – 368 پاس)
2- ژابی آلونسو ( اسپانیا – 327 پاس)
3- سرخیو بوسکتس (اسپانیا – 316 پاس)
4- جرارد پیکه (اسپانیا – 306 پاس)
5- شواین اشتایگر (آلمان – 298 پاس)

بیشترین شوت در چارچوب
1- لیونل مسی (آرژانتین – 23 شوت – 0 گل)
2- آساموآ گیان ( غنا- 23 شوت – 3 گل)
3- داوید ویا ( اسپانیا – 19 شوت- 4 گل)
4- لوکاس پودولسکی (آلمان- 16 شوت- 2 گل)
5- وزلی اسنایدر ( هلند – 15 شوت- 2گل)

دونده ترین بازیکن
1- سامی خدیرا (آلمان - 47.97 کیلومتر)
2- کریستین ریوروس (پاراگوئه – 45.92 کیلومتر)
3- آندره آیئوو (غنا – 45.88 کیلومتر)
4- آنتونی غنان (غنا – 45.81 کیلومتر)
5- باسیتن شواین اشتایگر (آلمان- 45.16 کیلومتر)

سریعترین بازیکن:
1- لوکاس پودولسکی ( آلمان – 31.50 کیلومتر بر ساعت)
2- گونسالو ایگواین (آرژانتین – 30.93 کیلومتر بر ساعت)
3- فلیپه ملو ( برزیل – 30.75 کیلومتر بر ساعت)
4- آساموآ گیان ( غنا – 30.13 کیلومتر بر ساعت)
5- کاکا ( برزیل – 29.84 کیلومتر بر ساعت)
بیشترین پاس گل چی پس؟!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اصلا هم اینطور نیست
حاضری بعداز مسابقه حرفتو پس بگیری؟
آرژانتین اون تیم 2006 نیست تیمی هستش که وقتیکه میگه ما برنده میشیم یعنی برنده میشیم
شیوه هایی که مارادونا بلده تو زمین اجرا کنه
کمتر کسی میتونه
اون سال هم حق ما بود ولی خب تو لونه ی خودشون بود و باز هم پنالتی...

داور کیه؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نسرین@
چه عجب شما رو دیدم من:blush:

منم فینال هلند و ارژانتین رو پیش بینی می کنم
و چقدر عذاب خواهم کشید بابت این فینال
چون هلند اولین تیمی بود که من باهاش عاشق فوتبال شدم و همیشه دوستش داشتم
وآرژانتین رو به خاطر مارادونا عاشقش شدم و همیشه برام عزیز بوده
حالا هلندی که همیشه دستش کوتاه بوده از جام
و مارادونایی که لیاقتشه جام بره تو دستاش!
واقعا واسه من سخته:دی
نسل دوست داشتنی هلند جام نگرفت
نسلی که فوق العاده بازی می کرد و ستاره های دوست داشتنی داشت
این تیم خوب بازی نمی کنه ولی داره نتیجه می گیره چیزی که از روز اول جام در مورد هلند گفتم

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
هر چی جلوتر میریم چهره واقعی مارادونا نمایان تر میشه
مارادونا: کمک‌داور اسپانیا و پرتغال آندره‌آ بوچلی بود!
سایت گل – دیه‌گو مارادونا مربی آرژانتین گفته پیروزی اسپانیا مقابل پرتغال در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی به دلیل نمایش وحشتناک اکتور بالداسی، داور آرژانتینی بوده است. مارادونا گفت که گل برتری اسپانیا در آن بازی به روشنی آفساید بود، حتی روشن‌تر از آفساید کارلوس تبس در مقابل مکزیک:(!!!:lol:) «آنها ادعا می‌کنند که تبس در موقعیت آفساید قرار داشت، اما داوید ویا در آفسایدترین موقعیت جام جهانی:)lol::thumbsdow) گلش را زد. داور اشتباه کرد و کمک او هم انگار آندره‌آ بوچلی (خواننده مشهور نابینای ایتالیایی) بود. بالداسی اجازه نداد پرتغال به محوطه جریمه اسپانیا برسد. هر تصمیم 50-50 ای به سود اسپانیا سوت زده می‌شد. من دوست بالداسی هستم اما او قضاوتی وحشتناک داشت. او دو یا سه خطا به سود پرتغال نگرفت و به اسپانیا هم یک گل آفساید هدیه کرد.»

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
gata_argentina2_efe.jpg_950.jpg

من دیگه رسما طرفدار آرژانتین شدم. لول.

بالا