Second Life
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 61
دلفین و لاک پشت آرژانتینی مغلوب هشت پای آلمانی شدند
تن کاته: هنوز مسی واقعی را ندیده ایم؛مسی در آرژانتین چابی را کم دارد
سایت گل- روز شانزدهم اکتبر سال 2004 و زمانی که فرانک ریکارد نوجوانی به نام مسی را به دنیای فوتبال معرفی کرد، تن کاته مطمئن بود که این ستاره 17 ساله مبدل به یکی از ستاره های تاریخ فوتبال خواهد شد.
مربی کنونی باشگاه ام سلال قطر و مربی دوم و سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در توصیف مسی ، زمانی که تنها 15 سال سن داشت، گفت:« هرگز در تمام زندگی ام ندیده ام که بازیکنی با 15 سال سن، با این کیفیت بازی کند..او بدون ترس در دقایق پایانی بازی به میدان می رفت.می دانستم که او بازیکنی فوق العاده است و گذشت زمان حق را به من داد.»
تن کاته که به عنوان کارشناس فوتبال یکی از شبکه های عربی در اردوی آلبی سلسته حاضر بود گفت:« مسی بهترین بازیکن دنیاست.هر چند که در این جام جهانی هنوز آن مسی واقعی را ندیده ایم.امیدوارم که بهترین بازیهای مسی را در مراحل بالاتر، یعنی یک چهارم پایانی، نیمه نهایی و فینال رقابتها شاهد باشیم. ولی او بازیکنی استثنایی است..دنیای فوتبال از تماشای بازی او لذت می برد.»
تن کاته معتقداست که مسی در ترکیب تیم ملی آرژانتین تنها بازیکنی مثل چابی را در کنار خود کم دارد و گفت:« اسپانیا یک مسی کم دارد و جای چابی هم در آرژانتین خالی است که توپها را به مسی برساند.»
آرژانتین به چیز رفت .
ولی قضیه داره حساس میشه، از 5+1 اون یکش داره میرسه فینال !!!
لووووووووووول!
دو کشور فوتبال خیز با اینهمه استعداد رو بدید دست دو تا مشنگ به اسامی دونگا و مارادونا همین میشه!
اسپانیا باید نگران این آلمان باشه.
نمی دونم چی بگم، ولی گذشته از تمام نقطه ضعف های دیگه، بازی دیروز برزیل و بازی امروز آرژانتین به نظرم بهترین اصطلاحی که میشه به کار برد اینه که برای رونالدینیو و خاویر زانتی "زار می زدند"!!لووووووووووول!
دو کشور فوتبال خیز با اینهمه استعداد رو بدید دست دو تا مشنگ به اسامی دونگا و مارادونا همین میشه!
اسپانیا باید نگران این آلمان باشه.
پاراگوئه گل زد. اما کمک داور اشتباه کرد !! به اشتباه افساید اعلام کرد.
داوری این مسابقات در حد لیگ برتر ماست. خیلی افتضاحه
کمک داور وقتی توپ رفت رو سر اون یارو آفساید اعلام کرد همه واستادنپاراگوئه گل زد. اما کمک داور اشتباه کرد !! به اشتباه افساید اعلام کرد.
داوری این مسابقات در حد لیگ برتر ماست. خیلی افتضاحه
همه فوتبال رو دیدیم
حرف زدن در باره بازی به کنار
ما همه جامهای جهانی زیادی رو دیدیم که آرزانتین با لشگری از ستاره ناکام بوده. اینا دلایل زیادی داره که تو کتابهای زیادی میشه خوند و بهش پی برد.
اما یه نکته خوب در باره آرزانتین :
اون چیزی که چهره برزیل رو خراب کرد با احترام به همه و جدا از ضعف بازی برزیل و... این بود که برزیل یه جورایی وقتی بازی رو از دست رفته دید/ اخلاق رو از دست داد.
اعتراض های بیجا + خطاهای غیر ورزشی و یه عالمه حرکت دیگه که تو فوتبال تکنیکی برزیل جا نداشت.
من واقعا امروز از دقیقه 70 به بعد بازی امروز به اخلاق بازیکنهای آرژانتین دقت کردم و الان با اینکه بازی رو 4-0 باختند به جرات میگم که آرژانتین شایسته صعود بود یا نه بکنار. اونها شایسته ورزشکار نامیده شدن هستند و واقعا باید درک کنیم که 4-0 به المان باختن برای آرژانتین خیلی سخت بود ولی اونها واقعا با جنبه و با اخلاق بودند.
رفتار بازیکنانی چون ورون نیمکت نشین / ماسکرانو/ و ... خیلی خوب و جوانمردانه بود.
مسی با اینکه از صورت گر گرفته و سرخش میشد همه چیز رو فهمید واقعا با وقار بود.
من که واقعا لذت بردم از اخلاق خوب آرژانتینی ها
واقعا از نظر من این اسپانیای دو بازی آخر لیاقت حضور در این مرحله (نیمه نهایی) رو نداره
پ.ن: نمی دونم شاید هم دارم زیادی اجساسی حرف می زنم؛ آخه بش اعتقاد دارم