• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دلفین و لاک پشت آرژانتینی مغلوب هشت پای آلمانی شدند

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آرژانتین به چیز رفت .

ولی قضیه داره حساس میشه، از 5+1 اون یکش داره میرسه فینال !!!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
مسی عنوان برترین بازیکنی که در جام جهانی در تیم سرخوش آرژانتین حرام شد را بدست آورد:(

تن کاته: هنوز مسی واقعی را ندیده ایم؛مسی در آرژانتین چابی را کم دارد
سایت گل- روز شانزدهم اکتبر سال 2004 و زمانی که فرانک ریکارد نوجوانی به نام مسی را به دنیای فوتبال معرفی کرد، تن کاته مطمئن بود که این ستاره 17 ساله مبدل به یکی از ستاره های تاریخ فوتبال خواهد شد.
مربی کنونی باشگاه ام سلال قطر و مربی دوم و سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در توصیف مسی ، زمانی که تنها 15 سال سن داشت، گفت:« هرگز در تمام زندگی ام ندیده ام که بازیکنی با 15 سال سن، با این کیفیت بازی کند..او بدون ترس در دقایق پایانی بازی به میدان می رفت.می دانستم که او بازیکنی فوق العاده است و گذشت زمان حق را به من داد.»
تن کاته که به عنوان کارشناس فوتبال یکی از شبکه های عربی در اردوی آلبی سلسته حاضر بود گفت:« مسی بهترین بازیکن دنیاست.هر چند که در این جام جهانی هنوز آن مسی واقعی را ندیده ایم.امیدوارم که بهترین بازیهای مسی را در مراحل بالاتر، یعنی یک چهارم پایانی، نیمه نهایی و فینال رقابتها شاهد باشیم. ولی او بازیکنی استثنایی است..دنیای فوتبال از تماشای بازی او لذت می برد.»
تن کاته معتقداست که مسی در ترکیب تیم ملی آرژانتین تنها بازیکنی مثل چابی را در کنار خود کم دارد و گفت:« اسپانیا یک مسی کم دارد و جای چابی هم در آرژانتین خالی است که توپها را به مسی برساند.»

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ماندلا به آساموآ گیان دلداری داد
سایت گل- نلسون ماندلا، رئیس جمهور سابق آفریقای جنوبی در پیامی حمایت خود را از تیم ملی غنا که تنها نماینده قاره آفریقا درمرحله یک چهارم پایانی بود، اعلام کرده است.
تیم ملی غنا در ضربات پنالتی مغلوب اروگوئه شد و آساموآ گیان که فرصتی استثنایی برای پیروز کردن تیمش را از دست داده بود، در پایان ضربات پنالتی و در پی ناکامی غنا در صعود به مرحله نیمه نهایی، زمین مسابقه را غرق در اشک ترک می کرد.
کیووسی نیانتاکی، رئیس فدراسیون غنا با اعلام خبر ارسال پیغام ماندلا که برای ابراز همدردی با آساموآ گیان نوشته شده بود،گفت: « ماندلا علاقه زیادی دارد تا بدانیم که او به بازیکنان تیم ما افتخار می کند. او به آساموآ افتخار می کند و برای تلاشهایش و کارهایی که برای تیم انجام داده احساس غرور می کند.این حمایت برای همه بسیار مهم و ویژه است.»

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
لووووووووووول!

دو کشور فوتبال خیز با اینهمه استعداد رو بدید دست دو تا مشنگ به اسامی دونگا و مارادونا همین میشه!

اسپانیا باید نگران این آلمان باشه.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
دیگه قضیه! از حالت فوتبالی خارج شده. شده نبرد بین لاک پشت، هشت پا، جادوگر و کارمند سیا.ست. امیدوارم لااقل جادوگرا پیشگوییشون درست از آب دربیاد!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
لووووووووووول!

دو کشور فوتبال خیز با اینهمه استعداد رو بدید دست دو تا مشنگ به اسامی دونگا و مارادونا همین میشه!

اسپانیا فعلا باید نگران پاراگوئه باشه! میترسم مثل بازی با سوییس بازی گره بخوره و ...

بریم ببینیم چی میشه :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
لووووووووووول!

نمی دونم چی بگم، ولی گذشته از تمام نقطه ضعف های دیگه، بازی دیروز برزیل و بازی امروز آرژانتین به نظرم بهترین اصطلاحی که میشه به کار برد اینه که برای رونالدینیو و خاویر زانتی "زار می زدند"!!
sigh.gif

بیچاره فوتبال آمریکای جنوبی! به پاراگوئه که زیاد امیدی نیست، بعد از مدتها بردن جام به صورت یکی در میون، تنها امید نصفه نیمه اش الان شده اوروگوئه!
crying.gif

Valentino

Registered User
لایک‌ها
18
ژرمنها قشنگ و منطقی بازی کردند ...واقعا آرژانتین تحقیر شد...سطح بازیش به شدت از آلمان پایینتر بود و به همین خاطر بیننده ها از دیدن یک بازی پایاپای محروم شدن!

اصولاً ترکیب روی کاغذ و ستاره نیست که یک تیم رو به موفقیت می رسونه،فوتبال بايد اینجوری تيمی باشه!:happy:

لامصبا شطرنج بازی میکنن! :دی ...به این میگن یه تیم منسجم!
تبریک به طرفدارهای آلمان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پاراگوئه گل زد. اما کمک داور اشتباه کرد !! به اشتباه افساید اعلام کرد.

داوری این مسابقات در حد لیگ برتر ماست. خیلی افتضاحه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

بدیش اینه که زبون عنایت دراز تر میشه .

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

کمک داور وقتی توپ رفت رو سر اون یارو آفساید اعلام کرد همه واستادن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
همه فوتبال رو دیدیم
حرف زدن در باره بازی به کنار
ما همه جامهای جهانی زیادی رو دیدیم که آرزانتین با لشگری از ستاره ناکام بوده. اینا دلایل زیادی داره که تو کتابهای زیادی میشه خوند و بهش پی برد.
اما یه نکته خوب در باره آرزانتین :
اون چیزی که چهره برزیل رو خراب کرد با احترام به همه و جدا از ضعف بازی برزیل و... این بود که برزیل یه جورایی وقتی بازی رو از دست رفته دید/ اخلاق رو از دست داد.
اعتراض های بیجا + خطاهای غیر ورزشی و یه عالمه حرکت دیگه که تو فوتبال تکنیکی برزیل جا نداشت.
من واقعا امروز از دقیقه 70 به بعد بازی امروز به اخلاق بازیکنهای آرژانتین دقت کردم و الان با اینکه بازی رو 4-0 باختند به جرات میگم که آرژانتین شایسته صعود بود یا نه بکنار. اونها شایسته ورزشکار نامیده شدن هستند و واقعا باید درک کنیم که 4-0 به المان باختن برای آرژانتین خیلی سخت بود ولی اونها واقعا با جنبه و با اخلاق بودند.
رفتار بازیکنانی چون ورون نیمکت نشین / ماسکرانو/ و ... خیلی خوب و جوانمردانه بود.
مسی با اینکه از صورت گر گرفته و سرخش میشد همه چیز رو فهمید واقعا با وقار بود.
من که واقعا لذت بردم از اخلاق خوب آرژانتینی ها

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
روز تلخی بود
امروز واقعا سخت گذشت!
خیلی سخت
واقعا این شکست داغونم کرد!
با اینکه تیم اولم دیروز برد!و خیلی خوشحالم کرد ولی از دیشب حس می کردم فردا ارژانتین از دماغم در میاره شادی رو!
هیچی ندارم بگم!
خیلی غمگینم!

مارادونا تا ابد محبوب قلب می مونه
امروز قرار نبود ببریم!
از گل زود هنگام می ترسیدم!
از قفل شدن بازیکن ها می ترسید و همین ها شد بلای جون تیم!

از المان هیچ وقت خوشم نمیومد ولی انسان واقعیت رو می بینه!
المان امسال داره زیبا بازی می کنه خیلی زیبا!
تبریک می گم به اقا ساسان،سینا و دیگر المانی ها!

این تبریک خیلی برام تلخه!
ولی چون از دوستانم هستید وظیفه هست که تبریک بگم بهتون!
هیچ کلمه ای نمی تونه دردی که امروز از این باخت کشیدم رو تسکین بده!
............................

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
خب اسپانیا هم بالاخره گل را زد:D کلا شاد شدیم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اسپانیا گل برتری رو زد. باز هم ویا

چه خواهد کرد این ویا در بارسلونا

البته این اسپانیا با این مدل بازی به سختی بتونه حریف المان بشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
همه فوتبال رو دیدیم
حرف زدن در باره بازی به کنار
ما همه جامهای جهانی زیادی رو دیدیم که آرزانتین با لشگری از ستاره ناکام بوده. اینا دلایل زیادی داره که تو کتابهای زیادی میشه خوند و بهش پی برد.
اما یه نکته خوب در باره آرزانتین :
اون چیزی که چهره برزیل رو خراب کرد با احترام به همه و جدا از ضعف بازی برزیل و... این بود که برزیل یه جورایی وقتی بازی رو از دست رفته دید/ اخلاق رو از دست داد.
اعتراض های بیجا + خطاهای غیر ورزشی و یه عالمه حرکت دیگه که تو فوتبال تکنیکی برزیل جا نداشت.
من واقعا امروز از دقیقه 70 به بعد بازی امروز به اخلاق بازیکنهای آرژانتین دقت کردم و الان با اینکه بازی رو 4-0 باختند به جرات میگم که آرژانتین شایسته صعود بود یا نه بکنار. اونها شایسته ورزشکار نامیده شدن هستند و واقعا باید درک کنیم که 4-0 به المان باختن برای آرژانتین خیلی سخت بود ولی اونها واقعا با جنبه و با اخلاق بودند.
رفتار بازیکنانی چون ورون نیمکت نشین / ماسکرانو/ و ... خیلی خوب و جوانمردانه بود.
مسی با اینکه از صورت گر گرفته و سرخش میشد همه چیز رو فهمید واقعا با وقار بود.
من که واقعا لذت بردم از اخلاق خوب آرژانتینی ها

جواد جان به نکته خوبی اشاره کردید
خود من به عنوان ببینده و هوادار وقتی تیم با این نتیجه وحشتناک باخته کنترل اعصابم خیلی سخته و بازیکن هایی که تو این شرایط خودشون رو حفظ می کنن خیلی جالب هست(منظورم فقط ارژانتین نیست کلا همه تیم هایی که بعد از باخت قدرت کنترل اعصاب رو دارن چیزی که تو فوتبال لعنتی ما به ندرت دیده می شه)

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
واقعا از نظر من این اسپانیای دو بازی آخر لیاقت حضور در این مرحله (نیمه نهایی) رو نداره

پ.ن: نمی دونم شاید هم دارم زیادی اجساسی حرف می زنم؛ آخه بش اعتقاد دارم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
واقعا از نظر من این اسپانیای دو بازی آخر لیاقت حضور در این مرحله (نیمه نهایی) رو نداره

پ.ن: نمی دونم شاید هم دارم زیادی اجساسی حرف می زنم؛ آخه بش اعتقاد دارم

موافقم. مخصوصا امروز که با کمک داور بردن.

بالا