• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيش بيني آقاي گل بازيها

آقاي گل بازيهاي جام جهاني فوتبال 2010

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تو این جام اگر کلوزه 5 تا گل بزنه رکورد آقای گلی تمام ادوار جام جهانی رو می شکنه چون الان 10 گلست با 5 گل در 2002 و 5 گل در 2006 که در 2006 آقای گل هم شد
الان کلوزه تنها بازیکنی هست که امکان شکستن این رکورد رو داره
رونالدوی برزیلی با 15 گا در سه دوره جام جهانی آقای گل تمام ادوار هست
بعد از اون گرد مولر با 14 گل در دو دوره دوم هست
ژوست فونتین فرانسوی هم در یک دوره در 1958 13 گل زده

دوست دارم کلوزه اگر آقای گل هم نشد بتونه حداقل 5 تا گل رو بزنه خودشم مصاحبه کرده گفته حداقل 5 تا گل می زنم

سینا حتی فامیلای آلمانیتونم میدونن که کلوزه راه هم نمیتونه بره تو زمین چه برسه آقا گل بشه

آقای گلی برازنده بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال , رونالدوی کبـــــیر بوده و هست و خواهد بود ;)

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
رابین فن پرسی ..
encore.gif

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
تو بازي اول مسي زياد از شم گل زني اش استفاده نكرد. اما كار تكنيكي اش عالي بود. ببينيم اسپانيا چه مي كند؟;)

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
برای بازیهای بعد حتما روی مهار مسی خیلی بیشتر کار میشه ضمن اینکه با این همه مهاجم هدف مسی سختتره اما برای اسپانیا شانس ویا و تورس بیشتره...

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
به نظر من ویا (شاید هم تورس) شانس بسیار بیشتری نسبت به بقیه دارند به چند دلیل..اولا بازیکنانی با شم گلزنی بالا هستن و همچنین هافبک های خوبی پشت سرشون هستن که بخوبی آنها را تغذیه خواهند کرد..و دلیل دیگر اینکه یکی از عوامل موثر در رسیدن به آقای گلی زدن گل های بیشتر در دوره گروهی اسن..مسلما در مراحل بالاتر امکان افزودن به گل ها سخت است...با توجه به اینکه اسپانیا با تیمی مثل هندوراس بازی خواهد کرد این احتمال قویتر است

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
به نظر من ویا (شاید هم تورس) شانس بسیار بیشتری نسبت به بقیه دارند به چند دلیل..اولا بازیکنانی با شم گلزنی بالا هستن و همچنین هافبک های خوبی پشت سرشون هستن که بخوبی آنها را تغذیه خواهند کرد..و دلیل دیگر اینکه یکی از عوامل موثر در رسیدن به آقای گلی زدن گل های بیشتر در دوره گروهی اسن..مسلما در مراحل بالاتر امکان افزودن به گل ها سخت است...با توجه به اینکه اسپانیا با تیمی مثل هندوراس بازی خواهد کرد این احتمال قویتر است

من هم موافقم. با توجه به اينكه اسپانيا يكي از فيناليستهاست پس شانس بيشتري در بازيهاي بيشتر دارد.:happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سینا حتی فامیلای آلمانیتونم میدونن که کلوزه راه هم نمیتونه بره تو زمین چه برسه آقا گل بشه

آقای گلی برازنده بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال , رونالدوی کبـــــیر بوده و هست و خواهد بود ;)

فعلا که کلوزه یک گل دیشب زد . فاصله اش با رونالدو شد 4 گل . اینکه به رونالدو نرسه شاید یه واقعیت باشه اما اینکه نمیتونه توی زمین راه بره شبیه به یک کل کله که جاش اینجا نیست.

شاد باشید

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
کلوزه چرا تیپ صورتش اینطوری بود...
میتونستن کاری کنن بیشتر گل بزنه تو بازی استرالیا چون دیگه فرصتش پیش نمیآد...:D

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4

رونالدو نصف ریوالدو هم نبود چه برسه به پله رویلینو و توستائو و ... تو چه برزییلی هستی که فکر میکنه رونالدو اول و آخر فوتباله تو برزیل
تو دنیا هم که مشخصه انگشت کوچیکه زیدان هم نیست چه برسه به مارادونا
من طرفدار برزیل فرانسه آرژانتین نیستم
ولی بهترین بازیکن طول تاریخ مارادونا هست (قیصر اینو تایید کرد) بعدشم زیدان بزرگ بعد این دو میشه گفت پله
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی در مورد آقای گلی : یا مسی یا فان پرسی

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مثل اینکه یادتون رفته اسم یه گلزن مادرزاد رو به لیست اضافه کنید
گونزالو هیگواین! مطمئنا آقای گل میشه
(من برزیلی هستم اما هیگواین رو دوززز دارم، چون رئالیه)
بنظرم این لیست اشکال داره

Ahm@d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جای هیگواین خیلی خالیه انصافا...
اما از بین گزینه ها، شاید ویا...

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
مثل اینکه یادتون رفته اسم یه گلزن مادرزاد رو به لیست اضافه کنید
گونزالو هیگواین! مطمئنا آقای گل میشه
(من برزیلی هستم اما هیگواین رو دوززز دارم، چون رئالیه)
بنظرم این لیست اشکال داره

اين 10 تا براساس نظرات و رتبه بندي بازيكنان فيفا ليست شده. 10 تا بيشتر هم نميشه ايجاد كرد. تا الان هم مسي بيشترين راي رو داره.

شما كشور مورد نظر رو انتخاب كن. قبوله

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
هیگوایین و دیگر هیچ
بعدشم هم توز و کلوزه

ديويد ويا داره كولاك ميكنه. از مسي ولي خبري نيست. سرما خورده و تو تمرينات ديروز نبوده. ببينيم امشب چكار مي كنه.

king 2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسی که نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا