مگه اصغر تو اصفهان اسم بدیه؟
قهرمانی امسال صاحب داره چون تیم ما مربی خوبی داره.
دو سال دیگه ساکت یه گونی گز میاره برا مظلومی که بیا اینا لاش سکه هست این چک ده میلیاردی رو هم بگیر تیم مارو دست بگیر.
اخه سپاهان چی از خودش داره؟ شده تیم دوم استقلال و البته تیم منفورهای استقلال.
راستی شنیدم به مدد جباری هم پیشنهاد دادند؟ آره؟ :دی
ای خدا
جواد حالا امسال 3 تا بازیکن استقلال اومده سپاهان داری میگی سپاهان تیم دوم استقلاله !؟ :blink:
خدایی من اصلا سپاهان رو قبول ندارم !
هیچ چیزی خودش نداره
تیم اصفهان ، فقط ذوب آهن ، واقعا به ذوب آهن میگن یه تیم کامل و بومی
نه تیمی مثل سپاهان که فقط ستاره جم میکنه برای خودش
آرمین چی میگی تو :happy:
اصلا باعث افتخار ماست که سپاهان رو قبول نداری !

اصلا مهم نیس
درسته ، ذوب آهن خیلی بیشتر از سپاهان بازیکن بومی داره ولی این دلیل نمیشه
الان تو دنیا ملاک خوب بودن تیم داشتن بازیکن بومی ِ ؟ تیم خودت چند تا بازیکن بومی داره ؟
سپاهان هم کم بازیکن تحویل فوتبال نداده
یعنی بازیکن تربیت کردن... نه اینکه پول مفت خرج کنی و بهترین بازیکن های لیگ رو جمع کنین(البته نوش جونتون میتونید.) ولی این اسمش فوتبال حرفه ای نیست.
سپاهان و استیل آذین با این پولایی که خرج میکنن قهرمان لیگ که سهله باید قهرمان آسیا هم بشن...
شرمنده ها ولی تورو خدا بیخودی شلوغش نکنید
اول اینکه بله پول داریم ! میتونیم ! هر جور دلمون هم بخواد خرجش میکنیم ! آقا اصلا دارندگی و برازندگی

پس دیگه پول پول نکنید
دوم اینکه ادای تیم های بدبخت و بیچاره که هیچی ندارن رو در نیارید ... اون سال هایی که بهترین بازیکنای ایران توی استقلال و پرسپولیس بودن کلا تیم ملی ما نصفشون استقلالی بود نصفشون پرسپولیسی چند بار قهرمان آسیا شدن این 2 تا تیم که الان میگی سپاهان با این تیم باید قهرمان آسیا بشه !!؟
جالب بود و خنده دار.
مخصوصا اینکه به سپاهان افتخار میکنید.
باور کن اصلا بحث تهران و شهرستان نیست.
همین ذوب از اصفهان هم هست ولی وضعش با همشهریش از زمین تا اسمون بین مردم فرق داره.
یا تیمهای شهرهای دیگه. فجر/ فولاد/ نفت و......
به نظر من این رفتارهای خاص از جانب ساکت و افرادی که طی این سالها در سپاهان سمت داشتند مثل بصیرت این تیم رو منفور کرده.
همین سپاهان وقتی با کاظمی قهرمان لیگ شد همه ازش تعریف کردند. حقش هم بود. زیبا هم بازی میکرد و....
اما طی این سالهای اخیر سپاهان خودش رو خراب کرده.
حالا اگه دوس دارید خودتون رو رقیب بدونین بدونین. برای ما فرقی نداره.
مهم اینه که تو خلوتتون با خودتون به قدرت و اعتبار و اسم و هوادار تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس غبطه میخورید.
من از الان صدات میکنم اصغر جان چون قهرمانی رو دیگه تو خواب باید رویت کنید. :دی
جواد جان وقتی تیمی رقیبتون بشه خب منفور هم میشه دیگه ! وگرنه ربطی به ساکت و بصیرت و بقیه نداره