• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
كه چي بشه .
كره اومده بود ما رو ببره كه برد

خوب حالا که ما رو بردن بذار ببازن اقلا یه ذره دلمون خنک شه دیگه! :دی
انتظار ما که 39 ساله شد بذار واسه اونا هم 55 ساله شه :دی

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
نظر سنجی رو یکی بیاد ببنده لطفا. داره همینطور زیاد میشه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
خوب حالا که ما رو بردن بذار ببازن اقلا یه ذره دلمون خنک شه دیگه! :دی
انتظار ما که 39 ساله شد بذار واسه اونا هم 55 ساله شه :دی

اينم نظريه.
شايد يه خورده ارامبخش باشه!

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
مثه اینکه فاتحه فوتبال در غرب آسیا خونده شده در جام جهانی که شرقی ها رفتن اینجا هم هیچ نماینده ای تو 4 تیم نداره. واقعا چه اتفاقی افتاده این خیلی نرمال نیست یعنی حالا فرض می گیم ما ا.ن و دارودستش اومدن کفاشیان اومده و از این صحبتها اما بقیه چی اونها که تغییری نداشتن تازه اضافه کنید درامد های سرشار نفتی در این 5 الی 6 سال اخیر رو. به نظر می رسه فوتبالِ غرب آسیا کم کم داره منقرض می شه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خواستم بگم که همه پستهای مربوط به بازی ایران به تاپیک تیم ملی منتقل شد . دوستان لطفا هر صحبتی درباره تیم ملی ایران دارند اونجا ادامه بدن.
ضمنا نظرسنجی هم بسته شد.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

ipod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتقام از کره ؟

باید از نکونام و شجاعی انتقام گرفت نه از کره .

اي بابا!
نخبه کشي تا کي؟

نميدونم چرا هر دوره مي بازيم بعضيا به اين لژيونرهاي بدبخت گير ميدن
يادمه سال ۲٠٠٠ هم يک جنجال رسانه اي براي مهدوي کيا درست شده بود

حتي اگر فرض کنيم لژيونرها عرق ملي هم نداشته باشند (که البته چنين نيست) اينو مطمئن باشيد که موفقيت تيم ملي ميتونه موفقيت بيشتري رو در قراردادهايي که با باشگاههاي خارجي ميبندند بگذاره
بنابراين منطق حکم مي کنه کم فروشي نکنند

در ضمن هر بازيکني روز خوب و روز بد داره
و پستي هم که بهش داده ميشه روي کارش تاثير ميگذاره

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نکونام که عجیب اشتباه می کرد هی توپ لو میداد:blink: باید همون اول تعویضش می کردند:hmm:
فقط غلام رضا رضایی خوب بازی می کرد خلعتبری هم عالی بود

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کره ژاپن استرالیا ازبکستان ...!
جالبه خاورمیانه ای های عرب ! دشمن ! که اصلاً هم چشم دیدنشونو نداشتین !! حذف شدن
خب تبریک میگم فاتحه فوتبال منطقتون خونده شد فوتبالدوستان عزیز ایرانی
حالا هر چی میتونید به اینو اون گیر بدین و برای موفقیت 4 ام ژاپن دعا کنید تا دلتون از باخت کره خوش بشه و ازش انتقام بگیرید !! اصلاً هم که کسی حواسش نیست به احتمال زیاد با قهرمانی ژاپن رکورد 3 دوره قهرمانیمونم از دست میره و روی کاغذم ژاپن ازمون جلو میزنه ...! ژاپن رو همین ما ایرانیا هلش دادیم به سوی پیشرفت ! یادتونه مقدماتی 98 ؟ اون سال سال خاطره انگیزی برای ما ایرانیها بود اما برای ژاپنیها سال یه اوجو پیشرفت واقعی بود و امسال میتونن خودشونو به این فوتبال نکبت زده آسیا و البته خاورمیانه ای ها (که ما جزوشون نیستیم و چه بهتر که عقب بیفتن!!) دیکته کنن !!
نمیدونم چی بگم

اصل حرفم همین افسوسم از عقب افتادن فوتبال خاورمیانه بود تو این تاپیک
نمیدونم چی بگم
واقعاً بعضی دوستان استدلالات درون مغزشون از کجا نشأت میگیره؟! ما ملت معیار آرزوهامونم خیلی خنده داره آرزوی برای پیروزی ژاپن !! وای خدا گریه داره این فکرا گریه دار ... برد ژاپن و گرفتن انتقام ! این اوج تفکر یه هوادار فوتبال در ایرانه !! و دیگر هیچ !
عراق ای عراق آخ که جدای از نفرتی که از مردمت دارم اما چقدر دلم به حال این فوتبال جذابت که منو یاد ایران در سالهای دور مینداخت(تعصصصصصصب) سوخت عراق سوختی یونس محمود عزیز اشکالی نداره دوره بعد تو و نسل بعد از تو میتونن ... شما تعصب دارید شما فوتبالتون به دنبال پیشرفته با همه فقر کشورتون با همه ظلمی که به کودکان امروزتون میشه جلوی استرالیای انگلیسی خوب مقاومت کردید چون نمیخواستید این انگلیسی الاصلها دل مردمتونو خون کنن... مردم شما اما خوشحالن چون با همه وجود پویایی و تلاش فوتبالتون و ارکان هرچند فقیر ولی زحمتکششو نشون دادید فوتبالی که شاید بیشتر از ایران به ترکیه جنگنده 2002 شباهت داشت ... حیف شد عراق زیبایی جام بود...
به هرحال ترجیح میدم یا استرالیا یا کره جنوبی قهرمان بشن گرچه شانس اصلی ژاپنه بعدش استرالیا و کره جنوبی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا شما آيه ي ياسي( درست نوشتم ؟‌)‌. اصلا قطر هيچي از ژاپن كم نداشت حتي شايد حقش باخت هم نبود ... من كه از ژاپن نميترسم ولي همين عربها رو به دلايل اعتقادي به اون چشم تنگا ترجيح ميدادم . الان هم برام فرقي نميكنه كه ژاپنه يا قطر... انشالله كه قهرمانيم .

ایشالا !

فکر کنم شما یکی از دلسوزترین هوادارا تو این تاپیک بودی

ایشالا ایشالا و بازهم ایشالا !
به امید موفقیت خیابانی :blink: :(

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نکونام فکر کنم بد ترین بازی 10 سال اخیرشو کرد ... افتضاح بود

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
کره ژاپن استرالیا ازبکستان ...!
جالبه خاورمیانه ای های عرب ! دشمن ! که اصلاً هم چشم دیدنشونو نداشتین !! حذف شدن
خب تبریک میگم فاتحه فوتبال منطقتون خونده شد فوتبالدوستان عزیز ایرانی
حالا هر چی میتونید به اینو اون گیر بدین و برای موفقیت 4 ام ژاپن دعا کنید تا دلتون از باخت کره خوش بشه و ازش انتقام بگیرید !! اصلاً هم که کسی حواسش نیست به احتمال زیاد با قهرمانی ژاپن رکورد 3 دوره قهرمانیمونم از دست میره و روی کاغذم ژاپن ازمون جلو میزنه ...! ژاپن رو همین ما ایرانیا هلش دادیم به سوی پیشرفت ! یادتونه مقدماتی 98 ؟ اون سال سال خاطره انگیزی برای ما ایرانیها بود اما برای ژاپنیها سال یه اوجو پیشرفت واقعی بود و امسال میتونن خودشونو به این فوتبال نکبت زده آسیا و البته خاورمیانه ای ها (که ما جزوشون نیستیم و چه بهتر که عقب بیفتن!!) دیکته کنن !!
نمیدونم چی بگم

اصل حرفم همین افسوسم از عقب افتادن فوتبال خاورمیانه بود تو این تاپیک
نمیدونم چی بگم
واقعاً بعضی دوستان استدلالات درون مغزشون از کجا نشأت میگیره؟! ما ملت معیار آرزوهامونم خیلی خنده داره آرزوی برای پیروزی ژاپن !! وای خدا گریه داره این فکرا گریه دار ... برد ژاپن و گرفتن انتقام ! این اوج تفکر یه هوادار فوتبال در ایرانه !! و دیگر هیچ !
عراق ای عراق آخ که جدای از نفرتی که از مردمت دارم اما چقدر دلم به حال این فوتبال جذابت که منو یاد ایران در سالهای دور مینداخت(تعصصصصصصب) سوخت عراق سوختی یونس محمود عزیز اشکالی نداره دوره بعد تو و نسل بعد از تو میتونن ... شما تعصب دارید شما فوتبالتون به دنبال پیشرفته با همه فقر کشورتون با همه ظلمی که به کودکان امروزتون میشه جلوی استرالیای انگلیسی خوب مقاومت کردید چون نمیخواستید این انگلیسی الاصلها دل مردمتونو خون کنن... مردم شما اما خوشحالن چون با همه وجود پویایی و تلاش فوتبالتون و ارکان هرچند فقیر ولی زحمتکششو نشون دادید فوتبالی که شاید بیشتر از ایران به ترکیه جنگنده 2002 شباهت داشت ... حیف شد عراق زیبایی جام بود...
به هرحال ترجیح میدم یا استرالیا یا کره جنوبی قهرمان بشن گرچه شانس اصلی ژاپنه بعدش استرالیا و کره جنوبی

حالا خوبه که شما واسه عربستان و عراق همش آرزوی باخت می کردی حالا شدی طرفدارشون!؟اصلا حذف شدن و نشدن تیمهای منطقه تاثیری تو فوتبال ایران نداره که از حذفشون ناراحت بشیم خودتونم میدونید چرا.شرق آسیا هم کاملا با غرب آسیا فاصله گرفته

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا خوبه که شما واسه عربستان و عراق همش آرزوی باخت می کردی حالا شدی طرفدارشون!؟اصلا حذف شدن و نشدن تیمهای منطقه تاثیری تو فوتبال ایران نداره که از حذفشون ناراحت بشیم خودتونم میدونید چرا.شرق آسیا هم کاملا با غرب آسیا فاصله گرفته
من فقط آرزوی موفقیت برای باخت بحرین اونم به خاطر گذشته خودم کردم حساب اونو جدا کن ...
برو همه پستامو بخون جناب بصطلاح مچگیرو الکی حرف زور نزن
ولی برای قطر کویت عراق ... نه به هیچ وجه هیچ جایی هم نگفتم خدا کنه همه عربها حذف بشن چیزی که چندتا آیدی مرتب میگفتنو معلوم نیست چه تفکری داشتن !
از حذف تک تک تیمهای خاورمیانه غصه خوردم حتی بعدش هم یه پست زدم و گفتم کاش همین بحرین هم آبروداری میکرد چه فایده آخرش به کره خوردیم ؟
من همه حرفم تو این تاپیک تأسف برای فوتبال منطقمون بود چرا اتهام الکی میزنی ؟ حرفت خیلی زوره :eek:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در مورد پیش بینی به نظرم منطقی حذف ایران تو مقدماتی بود و این تیم خیلی ضعیفتر از تیمهایی مثل چین و حتی سوریه و .. بود که همون مقدماتی حذف شدن
ولی سیصد تومنشونو میخواستن حتی اگر به قیمت حساس کردن این مسابقات برای ملت رویاپرداز باشه به نظرم اصلاً حق تیم رسیدن به یک چهارم نبود

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
83ffacd6ea3e1980dddcfa8e02db190f-getty-fbl-asia2011-match27-aus-irq.jpg

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
من فقط آرزوی موفقیت برای باخت بحرین اونم به خاطر گذشته خودم کردم حساب اونو جدا کن ...
برو همه پستامو بخون جناب بصطلاح مچگیرو الکی حرف زور نزن
ولی برای قطر کویت عراق ... نه به هیچ وجه هیچ جایی هم نگفتم خدا کنه همه عربها حذف بشن چیزی که چندتا آیدی مرتب میگفتنو معلوم نیست چه تفکری داشتن !
از حذف تک تک تیمهای خاورمیانه غصه خوردم حتی بعدش هم یه پست زدم و گفتم کاش همین بحرین هم آبروداری میکرد چه فایده آخرش به کره خوردیم ؟
من همه حرفم تو این تاپیک تأسف برای فوتبال منطقمون بود چرا اتهام الکی میزنی ؟ حرفت خیلی زوره :eek:

حرف من زور نیست.یه دور پستاتو چک کن اگه یادت رفته!به هر حال ایران که حذف شد رفت بهتره سر چیزای الکی بحث نکنیم!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حرف من زور نیست.یه دور پستاتو چک کن اگه یادت رفته!به هر حال ایران که حذف شد رفت بهتره سر چیزای الکی بحث نکنیم!
من از پستام کاملاً اطلاع دارم !! لابد یکیشو خوندی درست متوجه نشدی

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اوفیشششش. خوب حال این کره ای های پرادعا را گرفته، ژاپن. الان دیگه موقع اینه که کانگوروهای عزیز برن فینال و نذارن ژاپن رکورد ما را تو تعداد قهرمانی بزنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا