sinnaa
Registered User
كه چي بشه .
كره اومده بود ما رو ببره كه برد
خوب حالا که ما رو بردن بذار ببازن اقلا یه ذره دلمون خنک شه دیگه! :دی
انتظار ما که 39 ساله شد بذار واسه اونا هم 55 ساله شه :دی
كه چي بشه .
كره اومده بود ما رو ببره كه برد
نظر سنجی رو یکی بیاد ببنده لطفا. داره همینطور زیاد میشه
خوب حالا که ما رو بردن بذار ببازن اقلا یه ذره دلمون خنک شه دیگه! :دی
انتظار ما که 39 ساله شد بذار واسه اونا هم 55 ساله شه :دی
انتقام از کره ؟
باید از نکونام و شجاعی انتقام گرفت نه از کره .
چرا شما آيه ي ياسي( درست نوشتم ؟). اصلا قطر هيچي از ژاپن كم نداشت حتي شايد حقش باخت هم نبود ... من كه از ژاپن نميترسم ولي همين عربها رو به دلايل اعتقادي به اون چشم تنگا ترجيح ميدادم . الان هم برام فرقي نميكنه كه ژاپنه يا قطر... انشالله كه قهرمانيم .
کره ژاپن استرالیا ازبکستان ...!
جالبه خاورمیانه ای های عرب ! دشمن ! که اصلاً هم چشم دیدنشونو نداشتین !! حذف شدن
خب تبریک میگم فاتحه فوتبال منطقتون خونده شد فوتبالدوستان عزیز ایرانی
حالا هر چی میتونید به اینو اون گیر بدین و برای موفقیت 4 ام ژاپن دعا کنید تا دلتون از باخت کره خوش بشه و ازش انتقام بگیرید !! اصلاً هم که کسی حواسش نیست به احتمال زیاد با قهرمانی ژاپن رکورد 3 دوره قهرمانیمونم از دست میره و روی کاغذم ژاپن ازمون جلو میزنه ...! ژاپن رو همین ما ایرانیا هلش دادیم به سوی پیشرفت ! یادتونه مقدماتی 98 ؟ اون سال سال خاطره انگیزی برای ما ایرانیها بود اما برای ژاپنیها سال یه اوجو پیشرفت واقعی بود و امسال میتونن خودشونو به این فوتبال نکبت زده آسیا و البته خاورمیانه ای ها (که ما جزوشون نیستیم و چه بهتر که عقب بیفتن!!) دیکته کنن !!
نمیدونم چی بگم
اصل حرفم همین افسوسم از عقب افتادن فوتبال خاورمیانه بود تو این تاپیک
نمیدونم چی بگم
واقعاً بعضی دوستان استدلالات درون مغزشون از کجا نشأت میگیره؟! ما ملت معیار آرزوهامونم خیلی خنده داره آرزوی برای پیروزی ژاپن !! وای خدا گریه داره این فکرا گریه دار ... برد ژاپن و گرفتن انتقام ! این اوج تفکر یه هوادار فوتبال در ایرانه !! و دیگر هیچ !
عراق ای عراق آخ که جدای از نفرتی که از مردمت دارم اما چقدر دلم به حال این فوتبال جذابت که منو یاد ایران در سالهای دور مینداخت(تعصصصصصصب) سوخت عراق سوختی یونس محمود عزیز اشکالی نداره دوره بعد تو و نسل بعد از تو میتونن ... شما تعصب دارید شما فوتبالتون به دنبال پیشرفته با همه فقر کشورتون با همه ظلمی که به کودکان امروزتون میشه جلوی استرالیای انگلیسی خوب مقاومت کردید چون نمیخواستید این انگلیسی الاصلها دل مردمتونو خون کنن... مردم شما اما خوشحالن چون با همه وجود پویایی و تلاش فوتبالتون و ارکان هرچند فقیر ولی زحمتکششو نشون دادید فوتبالی که شاید بیشتر از ایران به ترکیه جنگنده 2002 شباهت داشت ... حیف شد عراق زیبایی جام بود...
به هرحال ترجیح میدم یا استرالیا یا کره جنوبی قهرمان بشن گرچه شانس اصلی ژاپنه بعدش استرالیا و کره جنوبی
من فقط آرزوی موفقیت برای باخت بحرین اونم به خاطر گذشته خودم کردم حساب اونو جدا کن ...حالا خوبه که شما واسه عربستان و عراق همش آرزوی باخت می کردی حالا شدی طرفدارشون!؟اصلا حذف شدن و نشدن تیمهای منطقه تاثیری تو فوتبال ایران نداره که از حذفشون ناراحت بشیم خودتونم میدونید چرا.شرق آسیا هم کاملا با غرب آسیا فاصله گرفته
من فقط آرزوی موفقیت برای باخت بحرین اونم به خاطر گذشته خودم کردم حساب اونو جدا کن ...
برو همه پستامو بخون جناب بصطلاح مچگیرو الکی حرف زور نزن
ولی برای قطر کویت عراق ... نه به هیچ وجه هیچ جایی هم نگفتم خدا کنه همه عربها حذف بشن چیزی که چندتا آیدی مرتب میگفتنو معلوم نیست چه تفکری داشتن !
از حذف تک تک تیمهای خاورمیانه غصه خوردم حتی بعدش هم یه پست زدم و گفتم کاش همین بحرین هم آبروداری میکرد چه فایده آخرش به کره خوردیم ؟
من همه حرفم تو این تاپیک تأسف برای فوتبال منطقمون بود چرا اتهام الکی میزنی ؟ حرفت خیلی زوره![]()
من از پستام کاملاً اطلاع دارم !! لابد یکیشو خوندی درست متوجه نشدیحرف من زور نیست.یه دور پستاتو چک کن اگه یادت رفته!به هر حال ایران که حذف شد رفت بهتره سر چیزای الکی بحث نکنیم!