• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
عزیز وو وی تائو همون وینگ چونه .
توی اون مدل گارد که به خاطر شکست ها نیروی حریف به زمین منتقل میشه ، یک دفاع هست به اسم بونگی اگه اشتباه نکنم که بیضه ها و غیره رو تحت پوشش قرار میدی .

مسأله بعد اینه که شما حتمأ نباید از اون گارد استفاده کنی . شما میتونی از گاردهای دیگه وینگ چون استفاده کنی که 100% نیروی بدن روی پای عقبه و پای جلو طوری قرار میگیره که بیضه کاملأ در امانه :D این نوع گارد در مبارزه خیلی بیشتر استفاده میشه .

گارد وسط یه ویژگی داره اینه که شما میتونی موقعیتت رو به سادگی عوض کنی و این یعنی مهمترین کار در وینگ چون .

تازه دارم میفهمم بروسلی هیچی بارش نبوده :heart:

پس تازه به حرف من رسیدی که میگفتم بروس لی هیچی نیست
حالا وقتی بری سبک های دیگه ی کاراته که خیلی اصیل هستن مثل گوجو ریو و شوتو کان و... رو درست کار کنی می بینی اویاما هم سبک خوبی نساخته
این دفاع که گفتی چی بود؟اسمش درست نیست احتمالا

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
تایید میشه.
یه دوستی داشتم که توی سبکی کار میکرد که مربیشون اعجوبه ای بود برای خودش ولی اسم نمیبرم که یه موقع به کسی برنخوره، در حدود 12 سال بود تمرین میکرد و کارش هم خوب بود ولی یه روز توی خیابون دعواش شد حتی یه مشت هم نتونسته بود بزنه یه دندونش هم شکسته بود و قورتش داده بود!!!! خودش میگفت اصلا قفل کردم دیگه دست و پام رو حتی تکون نمیتونستم بدم. چند وقت بعد تمرین رو گذاشت کنار و میگفت من به درد رزمی نمیخورم.

سی دی فقط میتونه مکمل باشه و سورس کاملی برای آموزش نیست. با سی دی اگر رزمی کار بوده باشی و فکرت کار کنه فقط میتونی حرکات رو یاد بگیری و ریزه کاریها و ترفندها جا میمونن.

کاملا تائید میشه
دوستت با سی دی کار میکرد؟
یک چیز هایی هست که فقط استاد میتونه بگه
من شوتو کان رو بخاطر نشست هاش دوست دارم
تمام کاتا هاش نشست داره درسته؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
کاملا تائید میشه
دوستت با سی دی کار میکرد؟
یک چیز هایی هست که فقط استاد میتونه بگه
من شوتو کان رو بخاطر نشست هاش دوست دارم
تمام کاتا هاش نشست داره درسته؟

با سی دی کار نمیکرد میرفت باشگاه اونهم پیش مربی که از هر نظر کارش درست بود.
شوتوکان تمام کاتاهاش نشستهای بلند نداره.
نشستهای بلند مختص "مکتب کاراته شوریته" هستند،که شوتوکان عمدتا بر پایه شوریته شکل گرفته ولی کاتاهایی هم هستند که اصول مکتب ناهاته و توماریته درشون رعایت شده که نشستها یا داچی های کوتاه دارن. قابل توجه هستش که شوتوکان از هر سه مکتب تشکیل شده است.

اگر علاقه داری پیشنهاد میکنم که کاتای باسای دای (به معنی نفوذ به استحکامات) رو یاد بگیرین هم ساده ست و هم سخت وبسیار هم زیبا با نشستهای ترکیبی، توی یوتیوب basai dai رو سرچ کنی ازش زیاد فیلم هست، طولانی هم نیست ولی جزئ کاتاهای شیته هست یعنی اجباری، که تمام 4 سبک اصلی باید این کاتا رو بلد باشن تا در مسابقات کاتای رسمی ملی و بین المللی شرکت کنن.

در مورد نظرتون در مورد کیوکوشین موافق نیستم.
معتقدم:
اگر در مورد بروسلی نظر میدم ومیگم که فنی نبود باید هم جیت کان دو رو کار کرده باشم و هم وینگ چون تا نظر من کارشناسی باشد.
اگر در مورد اویاما نظر میدم باید هم شوتوکان کار کرده باشم(اویاما شاگرد گیچین فوناکوشی بود) و هم کیوکوشین که بتونم کاملا اصولی نظر بدم.
در غیر اینصورت احتمال اینکه در نظر من غرض ورزی شخصی یا اشتباه یا احساسات دخیل باشه خیلی بالائه.
قصد توهین ندارم فقط گفتم که دوستان آگاه باشن و نظرات رو حساب شده بدن کما اینکه افرادی از سبک جیت کان دو میان اینجا یا از کیوکوشین و این نظرات باعث درگیری لفظی که چند وقت پیش شاهدش بودیم میشه.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با سی دی کار نمیکرد میرفت باشگاه اونهم پیش مربی که از هر نظر کارش درست بود.
شوتوکان تمام کاتاهاش نشستهای بلند نداره.
نشستهای بلند مختص "مکتب کاراته شوریته" هستند،که شوتوکان عمدتا بر پایه شوریته شکل گرفته ولی کاتاهایی هم هستند که اصول مکتب ناهاته و توماریته درشون رعایت شده که نشستها یا داچی های کوتاه دارن. قابل توجه هستش که شوتوکان از هر سه مکتب تشکیل شده است.

اگر علاقه داری پیشنهاد میکنم که کاتای باسای دای (به معنی نفوذ به استحکامات) رو یاد بگیرین هم ساده ست و هم سخت وبسیار هم زیبا با نشستهای ترکیبی، توی یوتیوب basai dai رو سرچ کنی ازش زیاد فیلم هست، طولانی هم نیست ولی جزئ کاتاهای شیته هست یعنی اجباری، که تمام 4 سبک اصلی باید این کاتا رو بلد باشن تا در مسابقات کاتای رسمی ملی و بین المللی شرکت کنن.

در مورد نظرتون در مورد کیوکوشین موافق نیستم.
معتقدم:
اگر در مورد بروسلی نظر میدم ومیگم که فنی نبود باید هم جیت کان دو رو کار کرده باشم و هم وینگ چون تا نظر من کارشناسی باشد.
اگر در مورد اویاما نظر میدم باید هم شوتوکان کار کرده باشم(اویاما شاگرد گیچین فوناکوشی بود) و هم کیوکوشین که بتونم کاملا اصولی نظر بدم.
در غیر اینصورت احتمال اینکه در نظر من غرض ورزی شخصی یا اشتباه یا احساسات دخیل باشه خیلی بالائه.
قصد توهین ندارم فقط گفتم که دوستان آگاه باشن و نظرات رو حساب شده بدن کما اینکه افرادی از سبک جیت کان دو میان اینجا یا از کیوکوشین و این نظرات باعث درگیری لفظی که چند وقت پیش شاهدش بودیم میشه.

در مورد نظر من درباره کیوکوشین کاراته با دیگر کاراته بسته به دیدی که از کاراته ها دیگه دارم با کیو کوشین داره
من کاراته رو در ایران مقایسه نمیکنم با کیو کو
چیز هایی هست که نمیشه گفت
اصلا بیخیال بگذارید به حساب نظر شخصی من و اینکه چیزی از این سبک ها نمیدونم

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بله نظرها مختلفه همونطور که علایق مختلفه و ....

من در مورد سبکهای ژاپنی نظری نمیدم چون هیچی نمیدونم . اگر نظری بدم از روی چیزهای کوچکی که دیدم میدم .

ولی در مورد جیت کان دو و وینگ چون خوب مطمئنأ این صحبت من و آقای three heart نیست ( فقط ) . همه جای دنیا میدونن که جیت کان دو سبکی نیست که بخواد در مقابل سبک بزرگ و اصولیه وینگ چون قد علم کنه . ولی احترام خودش رو داره . من نمیتونم بگم خیلی مزخرفه اله بله . من فقط میتونم بگم وینگ چون بسیار کامل هست و کم نقص . و وقتی که سبکی فرزند سبک دیگری باشه مطمئنأ سبک والده بهتر و کاملتر هست . حالا بماند که چه کسی تأسیسش کرده .

در کل باید بگم بروسلی فقط و فقط به خاطر این محبوب هست که هنر جدیدی به هالیوود وارد کرد و سینمای اون زمان رو تحت تأثیر قرار داد . همین و بس .

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه
three heart من دوازده ساله دارم رزمي كار ميكنم البته هم با استاد و سبك هاي زيادي رو جسته گريخته تمرين كردم ولي اونايي كه بيشتر از سال توشون بودم اينان : توآ - موي تاي - تكواندو - هاپكيدو و البته الان آيكيدو ايشالا به زودي هم وو وي تائو
از همه عذر ميخوام من با مقياس خودم اون بنده خدا رو سنجيدم
چون ميتونم راحت از روي سي دي ياد بگيرم فكر كردم ايشون هم مثل من هستن
ممنون راهنمايي كرديد

---------------------------------
درباره بروس لي فكر نميكنم جيت كاندو كسري داشته باشه هرچند به شخصه بيشتر مايلم وينگ چون ياد بگيرم
ولي تا جايي كه جيت كاندو رو ديدم خيلي شاخ بودش به قول عليرضا شايد بهتر باشه چيزي نگم چون نه جيت كاندو كار كردم نه وينگ چون ولي به خود بروس لي علاقه دارم چرا كه اگه اون نبود شايد خيليا رزمي كار نميشدن
--------------------------------
براي لگد خوردن به بيضه نگران نيستم فوقش ميميريم :blink::eek::blink::D
ميخواستم ببينم وينگ چون راه حلي براي حمله احتمالي داره يا نه كاشكي three heart يه توضيح روشن تر ميدادي
اگه مورد منكراتي داره بيزحمت توي يه پ خ توضيح بده خيلي طالب شدم بدونم

به نظر شما وينگ چون ميتونه حملات سنگين رو تاب بياره ؟
مثلا حمله يه بوكسور يا يه پاكار قدر رو كه از لحاظ هيكل بزرگ تر از وينگ چون كار باشه ؟

يه سئوال ديگه كه توي وينگ چون ( بيشتر وو وي تائو مد نظرمه ) چند نوع گام برداشتن داريم ؟ براي حمله و دفاع

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

من در مورد سبکهای ژاپنی نظری نمیدم چون هیچی نمیدونم . اگر نظری بدم از روی چیزهای کوچکی که دیدم میدم .

ولی در مورد جیت کان دو و وینگ چون خوب مطمئنأ این صحبت من و آقای three heart نیست ( فقط ) . همه جای دنیا میدونن که جیت کان دو سبکی نیست که بخواد در مقابل سبک بزرگ و اصولیه وینگ چون قد علم کنه . ولی احترام خودش رو داره . من نمیتونم بگم خیلی مزخرفه اله بله . من فقط میتونم بگم وینگ چون بسیار کامل هست و کم نقص . و وقتی که سبکی فرزند سبک دیگری باشه مطمئنأ سبک والده بهتر و کاملتر هست . حالا بماند که چه کسی تأسیسش کرده .

در کل باید بگم بروسلی فقط و فقط به خاطر این محبوب هست که هنر جدیدی به هالیوود وارد کرد و سینمای اون زمان رو تحت تأثیر قرار داد . همین و بس .

واقعا؟ از این بابت مطمئنید؟
والد تمام هنرهای رزمی میدونید چی بوده؟
8 حرکت ساده که توسط دارما برای راهبها ابداع شد تا بتونن تو مراقبه های طولانی دوام بیارن. الان با صحبت شما میشه گفت که این 8 حرکت چون والد تمام سبکها هستن بهتر و کاملترن؟
هر چیزی پیشرفت میکنه.
در مورد وینگ چون:
وینگ چون والد وی وو تائو هست پس وینگ چون سرتره؟!
مبدع وینگ چون از رهروان شائولین بود پس تمام سبک های شائولین از وینگ چون سرترن؟
بنا به مقتضیات و محیط و نظرات شخصی سبکها عوض میشن و همیشه چیزی بهشون اضافه و زائدات بنا به تشخیص سازنده تغییر میکنه.
دلیل اصلی شکل گیری وینگ چون:در چین در زمان جنگهای داخلی چون نیاز به حفظ معابد بود افراد باید در مدت کوتاه تری به استادی میرسیدند ولی این زمان در شائولین 30 سال طول میکشید پس "نگ مویی" سبکی را ابداع کرد تا هنرجو طی حداکثر 10 سال به درجه استادی برسد.
این تغییر یه تغییر سازنده بوده پس نه تنها ضعیف تر از والد خود یعنی شائولین نیست بلکه در بسیاری از موارد خیلی هم بهتره.
این که نظر شما و دوستمون فقط مختص به شما نیست و بقیه هم در دنیا اینطور فکر میکنند دلیلی بر درستیش نیست.

حدود 8 نوع پنجه شائولین کار کردم و هم کیوکوشین و هم شوتوکان و سلاحهای مختلف و ...... اما منصفانه نمیبینم در مورد جیت کاندو که کار نکردم نظر قطعی بدم. بله دوست ندارم جیت کاندو کار کنم چون خوشم نمیاد صراحتا میگم من خوشم نمیاد نه اینکه بده و یا مبتکرش چیزی بارش نبود.
رفقا اشتباه برداشت نکنید و جبهه نگیرید قصد فقط بحث دوستانه ست و بس.
اگر کسی بهش برخورد یا احساس کرد بی احترامی شده بگه که پاک کنم.
پ.ن:انگشتام طاول زد بس که تایپ کردم!!:wacko:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
واقعا؟ از این بابت مطمئنید؟
والد تمام هنرهای رزمی میدونید چی بوده؟
8 حرکت ساده که توسط دارما برای راهبها ابداع شد تا بتونن تو مراقبه های طولانی دوام بیارن. الان با صحبت شما میشه گفت که این 8 حرکت چون والد تمام سبکها هستن بهتر و کاملترن؟
هر چیزی پیشرفت میکنه.
در مورد وینگ چون:
وینگ چون والد وی وو تائو هست پس وینگ چون سرتره؟!
مبدع وینگ چون از رهروان شائولین بود پس تمام سبک های شائولین از وینگ چون سرترن؟
بنا به مقتضیات و محیط و نظرات شخصی سبکها عوض میشن و همیشه چیزی بهشون اضافه و زائدات بنا به تشخیص سازنده تغییر میکنه.
دلیل اصلی شکل گیری وینگ چون:در چین در زمان جنگهای داخلی چون نیاز به حفظ معابد بود افراد باید در مدت کوتاه تری به استادی میرسیدند ولی این زمان در شائولین 30 سال طول میکشید پس "نگ مویی" سبکی را ابداع کرد تا هنرجو طی حداکثر 10 سال به درجه استادی برسد.
این تغییر یه تغییر سازنده بوده پس نه تنها ضعیف تر از والد خود یعنی شائولین نیست بلکه در بسیاری از موارد خیلی هم بهتره.
این که نظر شما و دوستمون فقط مختص به شما نیست و بقیه هم در دنیا اینطور فکر میکنند دلیلی بر درستیش نیست.

حدود 8 نوع پنجه شائولین کار کردم و هم کیوکوشین و هم شوتوکان و سلاحهای مختلف و ...... اما منصفانه نمیبینم در مورد جیت کاندو که کار نکردم نظر قطعی بدم. بله دوست ندارم جیت کاندو کار کنم چون خوشم نمیاد صراحتا میگم من خوشم نمیاد نه اینکه بده و یا مبتکرش چیزی بارش نبود.
رفقا اشتباه برداشت نکنید و جبهه نگیرید قصد فقط بحث دوستانه ست و بس.
اگر کسی بهش برخورد یا احساس کرد بی احترامی شده بگه که پاک کنم.
پ.ن:انگشتام طاول زد بس که تایپ کردم!!:wacko:

نه دیگه اونقدر . دیگه اون والد نیست فسیله :D
وینگ چون ربطی به شائولین نداره و یک سبک کاملأ جدید و مستقل هست . داستان ایجادش رو شما شاید یجایی که بد نوشته خوندی . ولی سبکی نیست که از شائولین درست شده باشه .
وو وی تائو همون وینگ چون هست بازم میگم .
الان هم در وینگ چون حدود همون 30 سال طول میکشه جدای بر وو وی تائو .

در کل با حرفاتون موافقم ..... :)

----

یه مطلب رو هم بگم . اینکه مهد رزم ایران عزیزمون هست نه چین . وقتی چینی نبود هنر رزم توی ایران پدید اومد . معبد شائولین دیگه کیلو چنده .

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
نه دیگه اونقدر . دیگه اون والد نیست فسیله :D
وینگ چون ربطی به شائولین نداره و یک سبک کاملأ جدید و مستقل هست . داستان ایجادش رو شما شاید یجایی که بد نوشته خوندی . ولی سبکی نیست که از شائولین درست شده باشه .
وو وی تائو همون وینگ چون هست بازم میگم .
الان هم در وینگ چون حدود همون 30 سال طول میکشه جدای بر وو وی تائو .

در کل با حرفاتون موافقم ..... :)

----

یه مطلب رو هم بگم . اینکه مهد رزم ایران عزیزمون هست نه چین . وقتی چینی نبود هنر رزم توی ایران پدید اومد . معبد شائولین دیگه کیلو چنده .

دمت گرم خیلی با این حس وطن پرستیت حال میکنم!:D
در زمان هخامنشیان دو نوع شمشیر در دنیا مرسوم بوده که یکی نوع رومی و دولبه ودیگری نوع عربی و قوس دار، برای من جای سوال بود که ایران که بزرگترین تمدن اونموقع بوده برای خودش چرا استایل خاصی نداشته تا اینکه از یکی از اساتید دانشگاه که مورخ بود پرسیدم گفت:اونموقع هم مثل الان ایران چون از نظر مالی در بالاترین سطح توانایی بود ترجیح میداد از دشمنش روم بخره ولی خودش نسازه!!!!:D

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در زمان هخامنشیان دو نوع شمشیر در دنیا مرسوم بوده که یکی نوع رومی و دولبه ودیگری نوع عربی و قوس دار، برای من جای سوال بود که ایران که بزرگترین تمدن اونموقع بوده برای خودش چرا استایل خاصی نداشته تا اینکه از یکی از اساتید دانشگاه که مورخ بود پرسیدم گفت:اونموقع هم مثل الان ایران چون از نظر مالی در بالاترین سطح توانایی بود ترجیح میداد از دشمنش روم بخره ولی خودش نسازه!!!!:D

عليرضا جان منم توي اخبار تلويزيون ديدم كه گفت ايرانيا خودشون يه نوع شمشير مخصوصي ساخته بودن كه هم قابليت ارتجاعي داشت مثل شمشيراي فرم ووشو هم سفت بود مثل شمشير سامورايي يعني يه چيزي بين اين دوتا براي همين وقتي ضربه ميخورد قابليت فنري قدرت ضربه حريف رو ميگرفت و راحت ميشد حريف رو كشت
توي موزه سلاح تهران اين برنامه رو كه گفتم پركرده بودن كارشناسه هم از كارشناساي موزه بود اگه دسترسي داري يه آمار كاملي بگير ببينيم داستان كاملش چيه چون منطقي به نظر نمياد كه يه دشمن به دشمنش اسلحه بفروشه

راستي اون شمشير قوس دار عربي نيست اصلش هنديه اگه با هنررزمي هندي آشنايي داشته باشيد ميفهميد چي ميگم تو شاهنامه هم از شمشير هندي خيلي اسم برده شده كه چون منبع شاهنامه به پيش از ساسانيا ميرسه ميشه حدس زد كه شمشير كج رو عرب از هند گرفته باشه نه بالعكس همونطور كه هزارويك شب رو گرفتن

softkadeجان تو پست قبلي يه سئوالي پرسيده بودم ميشه محبت كني جواب بدي

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
:

سلام به بر بچه های گل پی تی مخصوصا three heart گل.مغذرت چند وقتی میشه سر نزده بودم بگذریم جناب sofkaden من با حرف شما مبنی بر اینکه سبکی که فرزند سبک دیگری باشه از سبک اول ضعیف تره به طور کامل موافق نیستم اتفاقا سبک جدید با گذر زمان وپیشرفت علم رزمی شاید مرغوبیت بیشتری پیدا کرده باشه(نه در همهی موارد)
ثانیا همونطور که خودتون میدونید وینگ چون تمرکز گستردهای روی حرکات دست داره ولی سبک استاد لی برگرفته از فنون دست/پا/درگیری روی خاک و..... هست و اصلا ذکر این مطلب که جیتکاندو فرزند وینگچون هست هم درست نیست اقای لی که جیتکاندو رو فقط از روی وینگچون کپی/پیس نکردن ورزش هایی مثل جوجیتسو و.... هم در فرایند شکل گیری جیتکاندو نقش داشتنتد.
اصلا یکی از فلسفه های استاد بروس لی برای تشکیل جیت کاندو دیدگاه سنت گرای زیاد وینگ چون بود که اتفاقا مورد ایراد اساتید به نام کنگ فو در اون زمان شده بود.
این حرف که سینما نقش چشم گیری در معروفیت استاد بروس لی داشته شکی توش نیست ولی این که ما مهارتهای بر وس رو مختص به فیلم کنیم کار درستی نیست اون وقت میشه بدلکار نمیشه رزمی کار حتما فیلم های مسابقات وکلیپ های ایشون رو دیدید ومهارت ایشون پی بردید....................
در کل وینگ چون وجیت کاندو اصلا با هم قابل قیاس نیستند من هم کسی نیستم که در محیط تمرینی این دو ورزش بوده باشم شما که در حال حاضر وینگ چون کار میکنید به نظر شما مانور تکنیکی در جیت کاندو از وینگچون بیشتر نیست؟
چاکر رزمی کارای گل pt

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
:

سلام به بر بچه های گل پی تی مخصوصا three heart گل.مغذرت چند وقتی میشه سر نزده بودم بگذریم جناب sofkaden من با حرف شما مبنی بر اینکه سبکی که فرزند سبک دیگری باشه از سبک اول ضعیف تره به طور کامل موافق نیستم اتفاقا سبک جدید با گذر زمان وپیشرفت علم رزمی شاید مرغوبیت بیشتری پیدا کرده باشه(نه در همهی موارد)
ثانیا همونطور که خودتون میدونید وینگ چون تمرکز گستردهای روی حرکات دست داره ولی سبک استاد لی برگرفته از فنون دست/پا/درگیری روی خاک و..... هست و اصلا ذکر این مطلب که جیتکاندو فرزند وینگچون هست هم درست نیست اقای لی که جیتکاندو رو فقط از روی وینگچون کپی/پیس نکردن ورزش هایی مثل جوجیتسو و.... هم در فرایند شکل گیری جیتکاندو نقش داشتنتد.
اصلا یکی از فلسفه های استاد بروس لی برای تشکیل جیت کاندو دیدگاه سنت گرای زیاد وینگ چون بود که اتفاقا مورد ایراد اساتید به نام کنگ فو در اون زمان شده بود.
این حرف که سینما نقش چشم گیری در معروفیت استاد بروس لی داشته شکی توش نیست ولی این که ما مهارتهای بر وس رو مختص به فیلم کنیم کار درستی نیست اون وقت میشه بدلکار نمیشه رزمی کار حتما فیلم های مسابقات وکلیپ های ایشون رو دیدید ومهارت ایشون پی بردید....................
در کل وینگ چون وجیت کاندو اصلا با هم قابل قیاس نیستند من هم کسی نیستم که در محیط تمرینی این دو ورزش بوده باشم شما که در حال حاضر وینگ چون کار میکنید به نظر شما مانور تکنیکی در جیت کاندو از وینگچون بیشتر نیست؟
چاکر رزمی کارای گل pt

شاید بهتر باشه من صحبتی در مورد جیت کان دو نکنم . بله شما درست میفرمائید .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116

ممنون :D

به خدا یادم رفته کجا و چطوری و با چیا هنر رزم شروع شد . ولی مطمئنأ اینه که تو ایران شروع شده وقتی که هیچ جا هنوز تنشون لباس نبود ایران ما به همه چی رسیده بود . تا اینکه مملکت دست عرب افتاد .......

سیاسیش نکنیم بهتره :D

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
شاید بهتر باشه من صحبتی در مورد جیت کان دو نکنم . بله شما درست میفرمائید .

من قصد توهین نداشتم که با این لحن صحبت میکنید.
من اصلا جیت کاندو رو و وینگ چون رو در حد حرفه ای نمیشناسم و رشته ی اصلی من نینجوتسو هست و صرفا یه چیزی گفتم تا به بحث کمک کرده باشم.
اگر بد حرف زدم یا ...... به بزرگیتون ببخشید
ولی این رسمش نیست.
بگذریم نقل شده که یکی از اولین هنرهای رزمی "کالاهاری" بوده که یک هنر هندی بوده .
این هندیا هم به جامعهی رزمی خیلی حال داده ها فنون رزمی شائولین رو که راهبی هندی پایه گذاری کرده
یوگا هم که ریشه مستحکمی در هند داره
و کالاهاری معلوم نیست بازم چیزی هست یا نه ........
ایران هم حتما رشته ویا بهتر بگم شیوهی خاصی داشته این میتونیم از ابزار الات ورزش زورخانه ای (باستانی) که یک ورزش اصیل ایرانی ببینیم میل و تخته و...... اینا همه به نظر سلاح های رزمی میومدن شایدم ................

اریگاتو گزای ماشتا

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
من قصد توهین نداشتم که با این لحن صحبت میکنید.
من اصلا جیت کاندو رو و وینگ چون رو در حد حرفه ای نمیشناسم و رشته ی اصلی من نینجوتسو هست و صرفا یه چیزی گفتم تا به بحث کمک کرده باشم.
اگر بد حرف زدم یا ...... به بزرگیتون ببخشید
ولی این رسمش نیست.
بگذریم نقل شده که یکی از اولین هنرهای رزمی "کالاهاری" بوده که یک هنر هندی بوده .
این هندیا هم به جامعهی رزمی خیلی حال داده ها فنون رزمی شائولین رو که راهبی هندی پایه گذاری کرده
یوگا هم که ریشه مستحکمی در هند داره
و کالاهاری معلوم نیست بازم چیزی هست یا نه ........
ایران هم حتما رشته ویا بهتر بگم شیوهی خاصی داشته این میتونیم از ابزار الات ورزش زورخانه ای (باستانی) که یک ورزش اصیل ایرانی ببینیم میل و تخته و...... اینا همه به نظر سلاح های رزمی میومدن شایدم ................

اریگاتو گزای ماشتا

تو ایران مد شده بد برداشت میکنن . دوست من عزیز جان من وقتی به اشتباه خودم پی ببرم میام میگم اشتباه کردم مثل الان . والا به خدا من لحن صحبتم بد نبود و فکر نکردم که شما توهین کردی به من . من فقط به این نتیجه رسیدم که در مورد سبکی که کار نکردم نباید صحبت کنم . یکی از اخلاقهای بد که وارد مردم ما شده همینه . البته ببخشیدا . تصیر شما هم نیست . من هم اینطوری هستم هممون اینطوری هستیم به جز کسانی که خودشون رو اصلاح کردن ....

نه شما بد حرف زدی نه من ناراحت شدم و نه در قبال اون من بد حرف زدم . هیچ چیز بدی وجود نداشت :D

درسته میل و تخته اهم به نظر من سلاح هست . همچنین گرز و سپر که در ایرانه باستان ساخته شده اگه اشتباه نکنم .

حالا برای اینکه عوض بشه موضوع من از شما سوال میپرسم .
آیا نینجوتسو بهتره یا مثلأ نینجا رنجر یا نینجا کوماندو و از این جور چیزا ؟

ببینید موضوع اینه که کسی که سبک جیت رو ابداع کرده خودش هنوز خیلی راه داشته تا استاد بشه . اگر میبینید در هنرهای رزمی هم ماهر شده به خاطر این بوده که اون چیزایی رو که بلد بوده واقعأ فوق العاده بلد بوده . اگه قرار باشه وارد بحث بشیم در مورد بروسلی خیلی مطلب دارم که ثابت میکنه شاگرد بوده نه استاد . حالا این شخص میتونه سبکی ابداع کنه که بهتر از سبکی مثل وینگ چون یا کاراته با اونهمه دبدبه کبکبه بشه ؟ مطمعنأ نمیتونه . شاید نظر شخصیه من اینه . نظر شخصیم اینو میگه که بروسلی کسی نبوده که بتونه سبک درستی ابداع کنه .

Last edited:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تمرینات بدنسازی موی تای از همه قویتره

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
تا حالا چند بار اومدم پست بدم گفتم الان میریزن سرم بد و بیراه میگن . اینجا جوش خیلی متشنج هست

این دوستمونم بهش میگی سلام میگه موی تای قوی هست :lol:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
تا حالا چند بار اومدم پست بدم گفتم الان میریزن سرم بد و بیراه میگن . اینجا جوش خیلی متشنج هست

این دوستمونم بهش میگی سلام میگه موی تای قوی هست :lol:

اقا اون قسمت اخرش رو خوندم کلی خندیدم:D:D:D:D:D:D

برو بچ قسمت هنر های رزمی اقا چرا میترسید بگید اون سبک بده این سبک خوبه
اصلا اگه نگی که دیگه بحثی نمیمونه که بیایم در فروم بگیم اگر همه سبک ها خوبن من میگم مال تو خوب تو بگو مال من خوبه اونم میگه مال اون خوبه اینم میگه ... پس چه بحثی داریم دیگه پس چرا بیایم اینجا
همین طور در مورد اساتید
شما حتی بیا بگو من این ورزش رو نکردم ولی دیدم فلان کار رو میکنن از نظر من بده بعد بچه های اون سبک که اینجا هستن گفتگو میکنیم یا قانع میشی یا نه به این میگن بحث
اون اقا یک سوالی در مورد وینگ چان پرسید کار درستی کرد با اینکه تمرین نکرد بود ولی یک سوال داشت گفت حالا همه بگیم نه تو ورزش رو بردی زیر سوال بد صحبت کرد نه وایسا ببینم زنگ اخر میدونم چی کارت کنم....
خلاصه زیاد میشه گفت ولی عزیز من درست نیستش که .....
اصلا من دلم می خواد کاراته و وینگ چان کنگفو و موتای رو ببرم زیر سوال تمرین هم نکردم ها دلم می خواد
اصلا همه بگن سبک که من کار میکنم چرنده و مزخرفهو...

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اقا اون قسمت اخرش رو خوندم کلی خندیدم:D:D:D:D:D:D

برو بچ قسمت هنر های رزمی اقا چرا میترسید بگید اون سبک بده این سبک خوبه
اصلا اگه نگی که دیگه بحثی نمیمونه که بیایم در فروم بگیم اگر همه سبک ها خوبن من میگم مال تو خوب تو بگو مال من خوبه اونم میگه مال اون خوبه اینم میگه ... پس چه بحثی داریم دیگه پس چرا بیایم اینجا
همین طور در مورد اساتید
شما حتی بیا بگو من این ورزش رو نکردم ولی دیدم فلان کار رو میکنن از نظر من بده بعد بچه های اون سبک که اینجا هستن گفتگو میکنیم یا قانع میشی یا نه به این میگن بحث
اون اقا یک سوالی در مورد وینگ چان پرسید کار درستی کرد با اینکه تمرین نکرد بود ولی یک سوال داشت گفت حالا همه بگیم نه تو ورزش رو بردی زیر سوال بد صحبت کرد نه وایسا ببینم زنگ اخر میدونم چی کارت کنم....
خلاصه زیاد میشه گفت ولی عزیز من درست نیستش که .....
اصلا من دلم می خواد کاراته و وینگ چان کنگفو و موتای رو ببرم زیر سوال تمرین هم نکردم ها دلم می خواد
اصلا همه بگن سبک که من کار میکنم چرنده و مزخرفهو...

رفیق!
شما ابتدا اگر دوست داری بگو چه سبکهایی کار کردی؟ من به درجه تون کاری ندارم،فقط میخوام بدونم دارم با کی بحث میکنم.
انتقاد مشکلی نداره و هیچکس نگفت بده، منظور رو بد متوجه شدید.
از بیخ و بن سبکی رو زیر سوال نبریم همین. اگر هم میبریم یه دلیل قانع کننده داشته باشیم.
آخه زدن حرف بی اساس برپایه احساسات شخصی فقط باعث تخریب میشه،توی همین تاپیک بعضیها گفتن سبک همه بده و ما خوبیم و ما با بامبو کار میکنیم! و ..... آیا این درسته؟ این همون دلم میخواد هستا! ایشون دلشون میخواد!!
به خاطر صحبتهایی که در مورد وینگ چون شد میخواستم انتقاداتی به این سبک کنم خیلی هم دلم میخواست! ولی دیدم بیام حرف مفت بزنم که نشد، خوب اقای سافتکده میاد خیلی راحت حرف من رو نقض میکنه. به همین خاطر رفتم یه مجموعه آموزش وینگ چون از یه استاد چینی به نام وانگ گرفتم که هم یه مقدار یاد بگیرم و هم بتونم یه انتقادی بکنم که بیهوده نباشه ولی وقتی سی دی اول رو دیدم در حد المپیک وحشت کردم!! اصلا با این چیزی که توی ایران کار میکردن و من دیدم فرق میکرد. داشت آموزش دفاع شخصی با استفاده از وینگ چون رو میداد که واقعا زیبا و مهمتر از همه سرعت بالایی داشت.
یا یه مورد دیگه:
نین جوتسو طرف ما کار میکردن اصلا میدیدی باید دلت رو میگرفتی از خنده! اطلاعیه ها از همه جالب تر! اساتید با عینک دودی و تیرکمون عکس انداخته بودند با یه ژست بسیار هنری! توش هم نوشته بودند نیجوتسو هنر سامورایی ها!
بعد از چند وقت مسیرم افتاد باشگاه حمید توی میدان شهدای کرج که اونموقع هنوز خرابش نکرده بودند و آقای فرجی بنیانگذار نینجوتسو اونجا آموزش میداد، اصلا از زمین تا آسمون با اونی که توی محل ما بود فرق میکرد، نه خبری از دنبال بازی بود و نه هیچ حرکت زننده ای، بعد از یه سری تمرین عالی بهشون داشت ذن یاد میداد که واقعا دیدنی بود.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.
دوستان هر کسی خواست پی ام بده براش کاتاهای ابتدایی شوتوکان به علاوه کاربردش در مبارزه که از کانچو کانازاوا هستش که دان 10 شوتوکان داره و شاگرد گیچین فوناکوشی و همینطور رییس سازمان skif هست رو براش بفرستم تا حداقل یه مقدار به دانش هم اضافه کنیم. فقط هزینه پستش با خودتون! میفرستم به صورت خرید اینترنتی شما همون جا هزینه پست رو بدین به مامور پست.
دوست گرامی شما اینو نگاه کن بعد اگر دلت خواست بیا شوتوکان رو ببر زیر سوال.
پ.ن:قربون دلت!:D

بالا