• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام من در مرکز آموزش محمد رسول الله بیرجند (نیروی انتظامی) آموزش می بینم . به ما گفتند که هر کسی دارای شرایط (تک فرزندی یا کمیته یا بهزیستی ) هستش نامه اش رو تحویل دهد که من دارای شرایط بهزیستی هستم و نامه ام رو تحویل داده ام . اما 2 سوال دارم 1:من به دلیل دوری راه به جای اینکه ماه اول نامه ام رو تحویل دهم 3 روز از ماه اول گذشته بود که نامه ام رو تحویل دادم که از خودشان که پرسیدم گفتند مشکلی نیست و نامه ات رو قبول می کنیم.آیا این3 روز باعث می شود نامه ام ثبت نشود؟2:با شرایط بهزیستی چقدر احتمال افتادن در شهر خود وجود دارد کسی بوده که با شرایط بهزیستی شهر خود بیفتد؟

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برگه اینجانب رسید :<
نیرو: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
مرکز آموزش: گروه پدافند سمنان

خوبه؟ :<

نه دیگه، برگه سفید،
تاریخ اعزامم 1 اردیبهشته (قبلا 1 تیر بود که درخواست دادم انداختن جلو)
آره 3 ساعت نمی شه که رسیده :happy:

منم تاریخ اعزامم 1 تیر بود که انداختمش 1 اردیبهشت

ولی هنوز برگه سفید برام نیومده

خیلی دوست دارم بدونم کجا میوفتم

شما از کدوم شهر هستین که افتادین نیرو هوایی سمنان ؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
منم تاریخ اعزامم 1 تیر بود که انداختمش 1 اردیبهشت

ولی هنوز برگه سفید برام نیومده

خیلی دوست دارم بدونم کجا میوفتم

شما از کدوم شهر هستین که افتادین نیرو هوایی سمنان ؟

می گن اگه به پلیس +10 (یا **** وظیفه؟
89.gif
) مراجعه کنید محلشو بهتون می گن... حالا صبر کنید شاید تا آخر هفته اومد : |
من یزدم.

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا برگ سفید ما هم اومد:thumbsup::thumbsup:

افتادم نیرو انتظامی جهرم:cowboy:

کسی از دوستان میدونه چه جور جاییه ؟ سخت میگیرن ؟

راستی برای آموزشی چه چیزایی باید همراه خودمون ببریم مثلاٌ ضد آفتاب و اینجور چیزا هم میشه برد؟

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی دوره آموزشی نیرو انتظامی باید ریش رو بزنی یا میزارن ریش بزاری یعنی منظورم اینه که میشه توی این 55 روز اصلاٌ ریش ها رو نزنم؟

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من می خوام امریه بگیرم مهندسی عمران خوندم ! می تونه واسه تراکتور سازی تبریز یا این جور جاها یا ... امریه بگیرم چطوری هستش ؟ شرایطتشو بگین ممنون میشم من دفترچه رو پست کردم اعزام من اول تیر ماه هستش /.
ممنون/.
بایستی مربوط به رشته خودم باشه امریه جایی که میگیرم ی یا نه فرقی نمی کنه ؟!
مثلا جهاد کشاورزی میشه ؟
یا هم تراکتور سازی یا هم یه چند تایی نام ببرین من نمی دونم کجا ها باید ( کدوم جاها رو پیگیر باشم که امریه بگیرم !
مثلا میشه برم پیش یه مهندس عمران برای کار ساختمانی امریه بگیرم ؟ آشنا دارم مهندس عمران هستش ( خصوصی ) !!!؟؟
یه توضیحاتی بدین ممنون میشم /.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

راستی برای آموزشی چه چیزایی باید همراه خودمون ببریم مثلاٌ ضد آفتاب و اینجور چیزا هم میشه برد؟

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی دوره آموزشی نیرو انتظامی باید ریش رو بزنی یا میزارن ریش بزاری یعنی منظورم اینه که میشه توی این 55 روز اصلاٌ ریش ها رو نزنم؟

واقعا تسلیت میگم نیروی انتظامی جای خیلی بدیه . یکی از فامیل ها به نیروی انتظامی افتاده بود فوق لیسانس بود خودش هم تو گرما تو سرما تو خیابون جریمه مینوشت نه تعطیلی داشت نه استراحتی حتی بهش میگفتن روزانه حتما این قدر باید جریمه بنویسی !

mamad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام درود و آرزوی حالی خوش

من اسفند سال 89 آخرین امتحان مقطع کادانی نرم افزار را پاس کردم و در صورت گرفتن امضاهای لازم از دانشگاه مدرک دریافت خاهم کرد. متاسفانه از زمان ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی سراسری بی خبر بودم و حال که مطلع شده ام یک ماه از آخرین مهلت ثبت نام گذشته است.
با توجه به اینکه آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد آذر ماه برگزار میشود و با در نظر گرفتن مهلت شش ماهه ی **** وظیفه پس از فارغ التحصیلی آیا امکان اینکه من قبل از آغاز سربازی این آزمون را بدهم وجود دارد؟

ابهامات و سوالات دیگری که در ذهن دارم:

-زمان فارغ التحصیلی تاریخ آخرین امتحان حساب میشود یا تاریخ دیگری؟
-مدت شش ماهه پس از فارغ التحصیلی برای ارسال دفترچه از جانب من است یا به احتساب دریافت پاسخ از جانب **** وظیفه؟
-با توجه به وضعیت من، بر فرض اگر مرداد ماه اقدام به پست دفترچه نمایم پیش بینی میکنید زمان پاسخ و زمان اعزام من چه تاریخی باشد؟
-آیا امکان به تاخیر انداختن زمان اعزام یا نوعی مرخصی وجود دارد؟
- یک سوال دیگر و بی ارتباط به **** وظیفه که اگر تجربه ای در این زمینه داشتید لطف فرموده راهنمایی کنید: با توجه به اینکه یک ماه از ثبت نام آزمون سراسری گذشته اما خود آزمون تیر ماه برگزار میشود آیا راهی تبصره ای چیزی برای ثبت نام در این آزمون وجود دارد؟

بنده قبل از دانشگاه اقدام به ارسال دفترچه کرده بودم و تاریخ اعزام هم داشتم اما با فرصتی که به متولیدین نیمه ی دوم سال داده شد اقدام به ثبت نام دانشگاه در سال 87 کرد (این نکته را عرض کردم تا اگر تاثیری در وضعیت من دارد از آن مطلع باشید)

شرمنده از طولانی شدن متن و سپاس فراوان از شما عزیزان که راهنمایی میکنید کسی را که منبع دیگری ندارد و امیدوار به پاسخ شماست.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40

یه سوال دیگه هم داشتم:

یه چی میگم امیدوارم تحمل شنیدنش رو داشته باشی:D
رفیق منم نیرو انتظامی جهرم بود الان داره تو مرزبانی زاهدام خدمت مقدس سربازی رو میگذرونه :lol:

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
20 فروردین,مازاد کسی هست؟!؟
با توجه به اینکه مازاد هستم همون روز اعزام میشیم یا اول میفرستن خونه, یکی دو روز بعد میبرنمون؟!؟
تهران آموزشی کجاها داره؟!؟کدومش بهتره؟!؟:D

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من می خوام اگه بشه واسه کم شنوایی یه گوشم معافیت پزشکی بگیرم کار خوبی می کنم ؟ من مهندسی عمران خوندم !
اصلا به آینده من چه تاثیری داره این معافیت پزشکی !؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام درود و آرزوی حالی خوش

من اسفند سال 89 آخرین امتحان مقطع کادانی نرم افزار را پاس کردم و در صورت گرفتن امضاهای لازم از دانشگاه مدرک دریافت خاهم کرد. متاسفانه از زمان ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی سراسری بی خبر بودم و حال که مطلع شده ام یک ماه از آخرین مهلت ثبت نام گذشته است.
با توجه به اینکه آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد آذر ماه برگزار میشود و با در نظر گرفتن مهلت شش ماهه ی **** وظیفه پس از فارغ التحصیلی آیا امکان اینکه من قبل از آغاز سربازی این آزمون را بدهم وجود دارد؟

ابهامات و سوالات دیگری که در ذهن دارم:

-زمان فارغ التحصیلی تاریخ آخرین امتحان حساب میشود یا تاریخ دیگری؟
-مدت شش ماهه پس از فارغ التحصیلی برای ارسال دفترچه از جانب من است یا به احتساب دریافت پاسخ از جانب **** وظیفه؟
-با توجه به وضعیت من، بر فرض اگر مرداد ماه اقدام به پست دفترچه نمایم پیش بینی میکنید زمان پاسخ و زمان اعزام من چه تاریخی باشد؟
-آیا امکان به تاخیر انداختن زمان اعزام یا نوعی مرخصی وجود دارد؟
- یک سوال دیگر و بی ارتباط به **** وظیفه که اگر تجربه ای در این زمینه داشتید لطف فرموده راهنمایی کنید: با توجه به اینکه یک ماه از ثبت نام آزمون سراسری گذشته اما خود آزمون تیر ماه برگزار میشود آیا راهی تبصره ای چیزی برای ثبت نام در این آزمون وجود دارد؟
.

سلام.تاریخ فارغ التحصیلی شما تاریخ درج آخرین نمره شما در کارنامه هست.از این تاریخ که معمولا حداکثر 15 روز بعد از آخرین امتحانه. شما حداکثر 6 ماه وقت دارین دفترچه رو ثبت کنین.برای اعزام مسئله خاصی نداره.حتی شما میتونین در آخرین روزهای مهلت اقدام به ثبت اطلاعات بکنین.مهم تاریخ ثبت اطلاعات در سیستم وپرینتی هست که به شما به عنوان رسید داده میشه.بستگی به زمانهای مختلف سال ومیزان نیاز نیرو تاریخ های اعزام متفاوته.به طور میانگین حدود 6 ماه بعد از ثبت اطلاعات اعزام میشین.امکان جلو یا عقب انداختن تاریخ اعزام وجود داره.باز بستگی به شرایط زمانی داره.ولی در کل معمولا این کار رو انجام میدن.در مورد کنکور فکر نمیکنم احتمالش وجود داشته باشه.مگر اینکه خودتون مراجعه کنین سازمان سنجش که باز بعید میدونم بعد از تاریخهاب اعلام شده بشه ثبت نام کرد.

mamad.e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.تاریخ فارغ التحصیلی شما تاریخ درج آخرین نمره شما در کارنامه هست.از این تاریخ که معمولا حداکثر 15 روز بعد از آخرین امتحانه. شما حداکثر 6 ماه وقت دارین دفترچه رو ثبت کنین.برای اعزام مسئله خاصی نداره.حتی شما میتونین در آخرین روزهای مهلت اقدام به ثبت اطلاعات بکنین.مهم تاریخ ثبت اطلاعات در سیستم وپرینتی هست که به شما به عنوان رسید داده میشه.بستگی به زمانهای مختلف سال ومیزان نیاز نیرو تاریخ های اعزام متفاوته.به طور میانگین حدود 6 ماه بعد از ثبت اطلاعات اعزام میشین.امکان جلو یا عقب انداختن تاریخ اعزام وجود داره.باز بستگی به شرایط زمانی داره.ولی در کل معمولا این کار رو انجام میدن.در مورد کنکور فکر نمیکنم احتمالش وجود داشته باشه.مگر اینکه خودتون مراجعه کنین سازمان سنجش که باز بعید میدونم بعد از تاریخهاب اعلام شده بشه ثبت نام کرد.

متشکر برای پاسخ ارزشمند. پس من در آخرین روزهای فرصت شش ماهه اقدام به ارسال دفترچه خاهم کرد و احتمالن تاریخ اعزام چند ماه پس از آن و بعد از کنکور آذر خاهد بود.

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
کمک ----------- کمک ----------- کمک​

یکی واسم، این تیکه ی یکی از قوانین معافیت رو معنی کنه لطفا؛

«« یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند »» یعنی چی؟

یعنی چی واقعا؟ یکی از این طریق، معاف شده. تو رو خدا کمکم کنید. کسی که از این راه معاف شده، این جمله رو اینجوری معنی کرد که کسی که تک فرزند پسر باشه و تنها کسی باشه که ادامه نسل، به عهده اون باشه، یعنی معافه!

مثلا پدربزرگم ( پدر پدرم )، 1 پسر داره ( پدر من ) و 3 تا دختر ( عمه های من ) و منم تک فرزند هستم و تنها کسی هستم که میتونه این نسل رو ادامه بده. عمو هم ندارم، چه برسه پسر عمو که اونم نسل رو بتونه ادامه بده. پس یعنی من معافم؟ گیج شدم. خواهشا کمکم کنید.

اگه از این طریق معاف شم، انگار دنیا رو بهم خواهند داد ...

خواهشا یه بزرگواری، لطف کنه و این موضوع رو دقیق توضیح بده. پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

در ضمن، من متولد 12 آبان 1370 هستم و 1 درس هم میخوام برای دیپلم گرفتن که دیگه هم نمیتونم امتحان بدم ( تا وقتی نرم سربازی ). رشتم ریاضی بود و اون درس لعنتی هم، حسابان بود. یعنی بنده الآن سیکل حساب میشم! اینم بگم که مطمئنم معاف از رزم میشم ( به دلیل اینکه جمع نمرات جفت چشمام، بالای 5 هستش، اونم آستیگمات )، فقط لنگ اینم که ببینم معافیت دائم، میتونم بگیرم یا نه ...

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
کمک ----------- کمک ----------- کمک​

یکی واسم، این تیکه ی یکی از قوانین معافیت رو معنی کنه لطفا؛

«« یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند »» یعنی چی؟

یعنی چی واقعا؟ یکی از این طریق، معاف شده. تو رو خدا کمکم کنید. کسی که از این راه معاف شده، این جمله رو اینجوری معنی کرد که کسی که تک فرزند پسر باشه و تنها کسی باشه که ادامه نسل، به عهده اون باشه، یعنی معافه!

مثلا پدربزرگم ( پدر پدرم )، 1 پسر داره ( پدر من ) و 3 تا دختر ( عمه های من ) و منم تک فرزند هستم و تنها کسی هستم که میتونه این نسل رو ادامه بده. عمو هم ندارم، چه برسه پسر عمو که اونم نسل رو بتونه ادامه بده. پس یعنی من معافم؟ گیج شدم. خواهشا کمکم کنید.

اگه از این طریق معاف شم، انگار دنیا رو بهم خواهند داد ...

خواهشا یه بزرگواری، لطف کنه و این موضوع رو دقیق توضیح بده. پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

در ضمن، من متولد 12 آبان 1370 هستم و 1 درس هم میخوام برای دیپلم گرفتن که دیگه هم نمیتونم امتحان بدم ( تا وقتی نرم سربازی ). رشتم ریاضی بود و اون درس لعنتی هم، حسابان بود. یعنی بنده الآن سیکل حساب میشم! اینم بگم که مطمئنم معاف از رزم میشم ( به دلیل اینکه جمع نمرات جفت چشمام، بالای 5 هستش، اونم آستیگمات )، فقط لنگ اینم که ببینم معافیت دائم، میتونم بگیرم یا نه ...

نه!معاف نمیشی.
طبق اون جمله ای که خودت نوشتی اگه شخصی تنها نوه مذکر پدربزرگش باشه و البته خدایی نکرده پدر اون شخص هم در قید حیات نباشه و همچنین اون شخص وظیفه نگهداری از اون پدربزرگ رو داشته باشه,اونوقت معافه...که شامل شما نمیشه!
متاسفم!:eek:

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز از جوابت، اما اینی که شما میگی، برمیگرده به قانون کفالت.
کسی که پسرش از این طریق معاف شده وضعیتش مثل من بوده، تازه اون پسر، چند تا هم عمو داشته، اما من عمو هم ندارم. اینی که من گفتم، برمیگرده به تنها کسی که نسل پدریش رو ادامه میده. مثلا اگه من بمیرم، نسلمون منقرض میشه. از این لحاظ گفتم. در ضمن این قانون، یه قانون جدید و مقطعی هستش و ممکنه پشیمون بشن و برش دارن.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز از جوابت، اما اینی که شما میگی، برمیگرده به قانون کفالت.
کسی که پسرش از این طریق معاف شده وضعیتش مثل من بوده، تازه اون پسر، چند تا هم عمو داشته، اما من عمو هم ندارم. اینی که من گفتم، برمیگرده به تنها کسی که نسل پدریش رو ادامه میده. مثلا اگه من بمیرم، نسلمون منقرض میشه. از این لحاظ گفتم. در ضمن این قانون، یه قانون جدید و مقطعی هستش و ممکنه پشیمون بشن و برش دارن.

سلام.میبخشین.ولی من هم با دوست عزیزمون هم نظر هستم.همچین قانونی به طور قطع تا امسال وجود نداشته.اگر به قول شما تازه تصویب شده به هیچ عنوان خبری یا عنوانی یا حتی اشاره ای در هیچ سایت یا رسانه یا روزنامه ای در یک سال اخیر به این مورد نشده.قطعا همچین موردی غیرممکنه.موردی که شما میگی معاف شده حتما در قالب تبصره ها وقوانین دیگه ای بوده.خداکنه شما همیشه سلامت باشی ونسلتون همیشه پایدار وبرقرار باشه. ولی این مورد شما حتی شایعه هم به نظر نمیاد بیشتر شبیه دروغ سیزده یا شوخیه.به هرحال اگه ایشون با شما شوخی نکرده باشه حتما مورد دیگه ای بوده.من دوستان زیادی دارم که تک نوه ذکور هستن.چندتاشونم توسال 89 اعزام شدن.در مورد طول مدت اعتبار قوانین هر قانونی که تصویب میشه حداقل مدت اجراش یکساله.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
این آخرین اظهار نظر یک مقام مسئول برای 2 ماه پیشه.

موسي كمالي در گفت‌و گو با خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: در روزهاي گذشته ابلاغ شد كه تنها نوه ذكور بالاي 18 سال جد و جده كه فاقد فرزند ذكور هستند، از خدمت سربازي معاف مي‌شوند اين درحاليست كه در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، اين مقررات شاملشان نمي‌شد.

وي ادامه داد: در حال حاضر با توجه به ابلاغيه جديد اگر جد و جده فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذكور بالاي 18 سالشان مي‌تواند از معافيت سربازي استفاده كند.

اگر اونطور که شما میگی باشه این قانون به طور اتوماتیک با همه تبصره هاش باید از درجه اعتبار ساقط میشد.در صورتیکه بر روی این قانون دوباره تبصره اومده.ایشون اعلام کرده تنها نوه ذکور که جد یا جده فاقد فرزند پسر باشند معاف میشه.اما چیزی که شما میگی این میشه "تنها نوه ذکور بالای 18 سال از خدمت معاف میشود" که درست نیست.اگه همچین چیزی بود باید قانون قبلی رو لغو میکردن.چون دیگه با توجه به حرف شما مهم نبود جد یا جده فرزند پسر داشته باشن یا نداشته باشن.میگفتن به طور کلی تنها نوه ذکور معاف.این تنها قانون موجود در مورد معافیت نوه ذکوره.در این مورد جای دیگه ای قانونی ذکر نشده.فقط تحت عنوان کفالت مورد تنها نوه ذکور آورده شده.

Last edited:

shmorteza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه راه عملی و شدنی! وجود داره برا اینکه تاریخ اعزام رو جلو انداخت؟ من تاریخ اعزامم رو از **** وظیفه شهرمون پرسیدم گفت1 تیر . ولی هنوز برگ سبز برام نیومده. میخوام اول اریبهشت برم. ضمنا من قبلا 5 ماه تو نیرو انتظامی خدمت هم کردم و اعزام مجدد محسوب میشم.

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جواب های کامل و مفیدتون.
حق با شماست. من از این شانس ها ندارم. فقط یه چیزی! وقتی چند ماه پیش رفته بودم موبایل بخرم. فروشنده، ماکت گوشی رو داد دستم و ماکتش، کاملا عرق کرد! بعدش پرسید که سربازی رفتی یا نه! منم گفتم نه. بعدش گفت که یکی از فروشنده های همین پاساژ، 1 ماه پیش اومد و شیرینی معافیتش رو پخش کرد! اونم به خاطر عرق کف دستش. البته این موضوع، واقعا وجود داره، اما من شنیدم که دکتره اونجا، میگه که برو دستت رو با آب و صابون بشور، بعدش اگه عرق کرد، معاف میشی! اینا واقعا عقده ای هستن ...

بالا