سلام به همه.
خوشحالم که این امضا جذابیت بالایی به تاپیک و بخش داد. بهر حال فکر کنم اخر سالی (فصلی) بالاخره موفق شدیم که تاپیک رو احیا کنیم. من هنوز منتظرم تا یه روز بچه های سابق قدیمی تر هم برگردند و دور هم تا جا داریم به ما امضا بدن. مخصوصا دوست فوق عزیزم یوسف و البته مرجان و بقیه بچه هایی که جاشون خالیه.
محسن هر چی درباره کار گروهی و اینا گفت فقط برای تبرئه خودش هست و کلا تکذیب میشه. اسنادش هم موجود نیست :دی / ولی خب کار گروهی بود .
/////////////////////////
در مورد بازیها یه توضیح بدم.
بازی فینال اف ای کاپ رو نمیبندیم چون یه طرفش استوک سیتی هست و اون ور من سیتی. جذابیت هم نیست و هوادار خاصی هم ندارند.
بازی فینال ایتالیا هم به همین ترتیب نمیبندیم چون خب دیشب پالرمو میلان رو برد و جذابیت اونم برای برخورد احتمالی میلان و اینتر از بین رفت.
جام حذفی خودمون هم هیچی.
فقط میمونه فینال سی ال.
و طبق سنت موجود و اجرا شده در گذشته اخرین بازی این فصل و دوره از لیگ شرط بندی میشه فینال لیگ قهرمانان اروپا.
بعد از این هم دوستان حاضر بشند و امضای بازی رم و اینتر رو هم انجام بدن. گروه رو خودم استارت میکنم و بچه ها رو هم دعوت میکنم. ولی خودم چند روزی نیستم. پس زحمت بقیه اش با دوستان.
میتونید از الان کری خونی ها رو شروع کنید. منم باید تا شب اخر فکر کنم که بین این دو تیم شانس کدوم رو بردارم.
بدینوسیله استارت میشود:
از الان تا بیست و هشتم ماه می// برای بازی فینال لیگ قهرمانان در ومبلی: منچستر یونایتد در مصاف با بارسلونا