صمیمی بودیم آخه. گفت می خوام براتون خورش آلو درست کنم. البته ما که توش آلو ندیدیم!ميگم شما مهمون داشتيد بعد مهمون بهتون غذا داده :blink:
صمیمی بودیم آخه. گفت می خوام براتون خورش آلو درست کنم. البته ما که توش آلو ندیدیم!ميگم شما مهمون داشتيد بعد مهمون بهتون غذا داده :blink:
=)))))))))))))))))))))))))))صمیمی بودیم آخه. گفت می خوام براتون خورش آلو درست کنم. البته ما که توش آلو ندیدیم!
قيمتش الان دستم نيست اما فكر نكنم ارزونتر از پاساژ بهاران گيرت بيادتو شیراز جایی هست کاغذ A4 بسته 500 برگی چنده؟
ارزون ترین جایی که گیرم بیاد
بازار انقلاب برودوستان کسی توی شیراز جایی سراغ داره چاپ تراکت ارزون بگیره ؟
من آخرین بار دیروز a4 رو 4500 و a5 رو 2400 گرفتمتو شیراز جایی هست کاغذ A4 بسته 500 برگی چنده؟
چرا اتفاقا! پر سیب زمینی بود. ولی "آلو" توش نداشت! لوول. جدا چقدر خندیدیم اون روز. خدا بگم چیکارتون کنه شما شیرازیارو! چه ربطی دارن آخه این دو تا به هم؟! :lol:=)))))))))))))))))))))))))))
سیب زمینی هم ندیدی ؟! =))
جدا بهتر از شیراز جای دیگه دختر گیرت نمیاد. دختر شیرازی جونوم دختر شیرازی... d:چرا دخترای شیرازی اینقدر نامردن ؟؟ :wacko::f34r:
تو شیراز جایی هست کاغذ A4 بسته 500 برگی چنده؟
چرا دخترای شیرازی اینقدر نامردن ؟؟ :wacko::f34r:
چرا دخترای شیرازی اینقدر نامردن ؟؟ :wacko::f34r:
چرا اتفاقا! پر سیب زمینی بود. ولی "آلو" توش نداشت! لوول. جدا چقدر خندیدیم اون روز. خدا بگم چیکارتون کنه شما شیرازیارو! چه ربطی دارن آخه این دو تا به هم؟! :lol:
. d:
نصیحت شیرازی : اگر حس کار کردن در شما پیش آمد صبر کنید تا این حس کاذب از بین برود![]()
آهان "خیلی ها"؟ یعنی همشون نمیگن؟پستت رو تازه دیم
=)))
همینه دیگه ... خیلی از شیرازی ها به سیب زمینی میگن آلو :دی
دو پیازه آلو هم دارید؟ من هم مجردی دل و دماغ آشپزی که نداشته باشم درست می کنم. البته بهش می گم "سیب زمینی نارنجی"! دی:دو پیازه آلو
نه ... بیشتر نسل قدیم و قدیمی تر و باز هم قدیمی تر تر میگن :دیآهان "خیلی ها"؟ یعنی همشون نمیگن؟
جالب بود به هر حال
دو پیازه آلو هم دارید؟ من هم مجردی دل و دماغ آشپزی که نداشته باشم درست می کنم. البته بهش می گم "سیب زمینی نارنجی"! دی: