• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقل و انتقالات ایران و لیگ های خارجی در سال 2011

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رونالدو پيشنهاد نجومي منچسترسيتي را رد كرد
تهران - 'كريستيانو رونالدو' ستاره پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا، پيشنهاد 150 ميليون پوندي منچسترسيتي انگليس را رد كرد.

به گزارش ايرنا، روزنامه 'سان' با اعلام اين خبر به نقل از رونالدو نوشت: پول همه چيز نيست، از زندگي در مادريد راضي هستم و به منچسترسيتي نمي روم.
وي افزود: اگر به دنبال پول بودم، الآن ثروتم دو برابر بود و حتما به منچسترسيتي مي رفتم. به نظر من مهمترين چيز رفتاري است كه مردم با شما دارند. مردم مادريد به من لطف دارند و من از زندگي در اين شهر خوشحالم.
اين بازيكن 26 ساله كه هنوز چهار سال ديگر از قراردادش با رئال مادريد باقي مانده همچنين تأكيد كرد: شايد با اين تيم قرارداد مادام العمر ببندم تا به همه بحث ها در مورد رفتن به سيتي خاتمه بدهم.
رونالدو اظهار داشت: مي خواهم با مادريد 10 ساله امضا كنم و تا پايان عمر ورزشي ام در اين تيم بمانم.
رونالدو بعد از اين كه در سال 2009 در ازاي 80 ميليون پوند از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست، گران ترين بازيكن تاريخ فوتبال نام گرفت.
وي از آن زمان تاكنون 87 گل در 89 بازي اين تيم اسپانيايي به ثمر رسانده است.

قابل توجه آقایونی که فقط بلد هستن برچسب بزنن و به همین رونالدو انواع حرفها مثه پول دوست و غیره نسبت میدن.

//

فابرگاس: حق ندارم برابر سخنان ونگر واكنش نشان دهم
هافبك هاجمي آرسنال لندن گفت: حق ندارم برابر سخنان ونگر واكنش نشان دهم و ترجيح مي‌دهد سكوت كنم.

به گزارش از اسپورت كاتالونيا، سسك فابرگاس بازيكن مورد علاقه بارسلونا گفت: پيشنهاد جديد بارسلونا برايم بسيار با ارزش است و مثل هميشه پاسخم مشخص و قطعي است. من بازيكن آرسنال هستم و براي مذاكره با هر تيمي بايد با تيم خود هماهنگ باشم. بارسلونا را تيم بزرگي مي‌دانم و اميدوارم هواداران اين تيم از دست من عصباني نباشند. من بايد قوانين موجود در باشگاه‌ها و شرايط وضع شده در قراردادم را كاملا رعايت كنم.
فابرگاس در خصوص اظهارات ونگر نيز گفت: او معتقد است كه شايعات اخير براي دامن زدن به انتقال من است و بارسلونا با جنگ رسانه اي دست زده، البته هيچ‌كس منكر قدرت رسانه در اروپا به خصوص در كشورهاي اسپانيا و انگليس نيست، اما با توجه به پختگي بزرگاني چون ونگر، گوادريولا و مديران دو باشگاه آرسنال و بارسلونا بعيد است نيازي به جوسازي رسانه‌ها باشد.
پيشنهاد 30 ميليون يورويي بارسلونا توسط آرسنال رد شده است.

//

سایت گل- جفری بروما مدافع جوان چلسی که عضو تیم ملی هلند نیز است

. با قرارداد قرضی 2 ساله راهی هامبورگ شد

هامبورگ پیش از این دو پدیده جوان چلسی را نیز به نام های

.میشل مانسینه و گوخان توره را به خدمت گرفته بود

آرنسن مدیر ورزشی سابق چلسی و حال حاضر هامبورگ

در انتقال این ستاره ها به هامبورگ نقش اصلی را ایفا کرده

گفته می شود هامبورگ به دنبال یوسی بنایون و سالومون کالو نیز است.

//

سایت گل – جیامپائولو پوتزو مالک باشگاه اودینزه اعلام کرد منچسترسیتی با پیشنهادی که برای جذب سانچس ارائه داد بارسلونا را پشت سر گذاشت و اکنون اصلی ترین مشتری این بازیکن شیلیایی است.

هفته گذشته وقتی سانچس اعلام کرد پیوستن به بارسلونا رویایی است که در شرف تبدیل شدن به واقعیت است همه تصور کردند انتقال این بازیکن به نوکمپ قطعی شده امات اظهارات اخیر مالک اودینزه خلاف این موضوع را بیان می کند.

پوتزو در گفتگو با گاتزتادلواسپور می گوید :"اگر قرار باشد سانچس باشگاه را ترک کند منچسترسیتی مشتری اصلی خواهد بود چرا که آنها ثروتمند هستند و به خوبی مداند ستاره ما چه قدر می ارزد."

"اینتر، یوونتوس، بارسا و سیتی همه سانچس را می خواهند اما تا به حال پیشنهاد رسمی که با رقم درخواستی ما یکی باشد دریافت نکرده ایم."

پوتزو در مورد قیمت در خواستی برای فروش سانچس چیزی نگفت اما اعلام کرد:" 35 میلیون یورو رقمی کافی برای خرید سانچس نیست. ما پیش از این چنین پیشنهادی برای فروش او را رد کردیم."

این در حالی است که پیش از این مسئولان بارسلونا اعلام کرده بودند بودجه این تیم برای خرید بازیکن در فصل نقل و انتقالات امسال تنها 45 منیلیون یورو است.

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مرجان عزیز پارسال (که بازم جا داره بگیم جاش خالیه) یه تاپیک برا نقل و انتقالات زده بود که بعد پست اولش رو عنوان داده بود به نوشتن همه تیم ها و اتقال هایی که اون تیم ها صورت دادن .
فکر میکنم ایده خوب و قشنگی بود البته باز به میل خودتونه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فعلا بیشتر نقل و انتقالات شایعست. اما اونکار رو هم انجام میدم اگر در روز های آتی هم فرصت تو پی تی بودن رو داشته باشم.

//

اولادی در گفتگو با مهر:
هیچ پیشنهادی از تیم‌های تهرانی ندارم/ شاید به امارات یا کویت بروم
مهاجم ملی‌پوش تیم فوتبال ملوان با تاکید بر اینکه گزینه نخستش برای حضور در لیگ برتر پرسپولیس است،گفت: در حال حاضر از هیچ تیم ایرانی پیشنهادی ندارم.
مهرداد اولادی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیتش ضمن بیان مطلب فوق گفت: اولویت اصلی‌ام حضور در پرسپولیس است اما اگر مسئولان این باشگاه به من پیشنهادی ندهند، پیشنهاد تیم‌های دیگر را بررسی می‌کنم تا بهترین تیم که در پیشرفتم تاثیرگذار باشد را انتخاب کنم.

وی با بیان اینکه با هیچ تیمی مذاکره نکرده و در این خصوص باشگاه‌ها باید با مدیربرنامه‌اش وارد مذاکره شوند، اظهار داشت: در حال حاضر هیچی پیشنهادی از تیم‌های اروپایی ندارم و تنها دو باشگاه اماراتی و کویتی برای جذب من پیشنهادی داده‌اند. البته تا 70 درصد می‌خواهم در لیگ ایران بازی کنم اما اگر شرایط مهیا نشد، به کشورهای اماراتی می‌روم.

مهاجم ملی‌پوش تیم فوتبال ملوان با اشاره به این مسئله که در 29 بازی ملوان در این فصل 22 گل به ثمر رساند، تاکید کرد: دوران خوبی را در ملوان سپری کرم اما دوست داشتم این تیم را با قهرمانی ترک کنم. البته همه می‌دانند در این مدت چقدر تلاش کردم و خدا هم به من کمک کرد که توانستم خودم را با شرایط ملوان هماهنگ کرده و در موفقیت‌های این تیم نقش داشته باشم.

اولادی با تبریک به هواداران پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی، افزود: بعد از فینال جام حذفی دو روز نخوابیدم زیرا ملوان در این جام با توجه به بازی‌های خوبی که در تهران و انزلی به نمایش گذاشت، شایستگی قهرمانی را داشت. من با مصدومیت و دردی که از ناحیه کتف داشتم، به دلیل اهمیت این بازی برای ملوان به میدان رفتم و برابر استقلال و پرسپولیس دو گل زدم. در نهایت از اینکه قهرمانی را از دست دادم، ناراحتم، گرچه رسیدن به عنوان نایب قهرمانی نتیجه ارزشمندی برای تیم ما بود.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بتواند در اردوی جدید تیم ملی با هدایت کی روش به حقش در تیم ملی برسد، خاطرنشان کرد: قطعا اگر ابزار و امکانات لازم را برای این مربی پرتغالی فراهم شود، وی می‌تواند نتایج و موفقیت‌های بزرگی را با فوتبال ایران بدست آورد. من هم تلاش می‌کنم در تمرینات تیم ملی توانایی‌ام را به کادرفنی تیم ملی نشان داده و بعد از سال‌ها جایگاه ثابتی را برای خود در تیم ملی بدست آورم.

مهاجم ملی‌پوش تیم فوتبال ملوان در پایان با بیان اینکه روزگذشته کارت پایان خدمتش را دریافت کرد، گفت: خدا را شکر دوران مقدس سربازی را پشت سرگذاشتم و برای همیشه مشکلی برای خروج از کشور نخواهم داشت. در حال حاضر دنبال گرفتن پاسپورت جدیدم هستم تا بتوانم تیم ملی را در اردوی اتریش همراهی کنم.

//

احمد آل نعمه:
80 درصد به تراكتورسازي مي‌روم
امروز فقط ناهار استقلالي‌ها را خوردم
سرويس: ورزشي - فوتبال
1390/03/24
06-14-2011
14:52:11
9003-15610: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

بازيكن سابق تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: تا زماني كه مسئولان فولاد خوزستان من را نخواهند به اين تيم بر نمي‌گردم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمد آل نعمه كه امروز به همراه حمودي در باشگاه استقلال حاضر شده بود، درباره فصل آينده و پيشنهادهايش‌ اظهار كرد: قرارداد من با شاهين بوشهر به پايان رسيده است و من بازيكن آزاد هستم. امروز با باشگاه تراكتورسازي و سردار جعفري نشستي داشتم و صحبت‌هاي اوليه را انجام داده‌ايم، انشاءالله ظرف 24 ساعت آينده اگر اتفاقي نيفتد پيوستن من به اين تيم قطعي مي‌شود.

وي درباره همكاري دوباره با امير قلعه نويي بيان كرد: در اصفهان و اهواز با او همكاري داشتم، خيلي دوره خوبي بود و در آن زمان تيم ما قهرمان شد. من هم توانستم 80 درصد بازي‌ها را در زمين باشم. افتخار مي‌كنم كه دوباره شاگردي قلعه نويي را مي‌كنم.

آل نعمه درباره علت حضورش در باشگاه استقلال عنوان كرد: علي حمودي نيز براي بستن قرارداد آمده بود كه اميدوارم خير باشد و چون پروازمان يكي بود قرار گذاشتيم با هم به اهواز برگرديم.

وي درباره اين كه آيا براي پيوستن به استقلال با او صحبتي شده است، گفت: خير. فقط امروز ناهار استقلالي‌ها را خوردم.

بازيكن سال پيش شاهين بوشهر درباره شرايط اين تيم در فصل گذشته، گفت: تمايلي به حضور در اين تيم ندارم. بازيكنان و كادر فني يك سال شرايط سختي را در اين تيم سپري كردند. اين تيم امكانات لازم در حد يك تيم حرفه‌اي و ليگ برتري را نداشت، اما مردم اين شهر بسيار خوب و فوتبالي هستند و فوتبال را درك مي‌كنند. زماني كه نتيجه‌ خوب نمي‌گرفتيم ما را حمايت مي‌كردند.

احمد آل نعمه با اشاره به اين كه دوست ندارد فعلا به فولاد خوزستان بپيوندد، گفت: كساني كه به باشگاه فولاد آمده اند دوست ندارند، من كه بين هواداران محبوب هستم و دوران خيلي خوبي را در اين تيم سپري كردم، آنجا باشم. دوست ندارم در اين شرايط برگردم، زماني كه آن‌ها خواهان من باشند به فولاد مي‌روم.

وي در پايان گفت: نزديك به 80 درصد پيوستن من به تراكتورسازي حتمي است.

//

رييس سازمان ليگ مي‌گويد همان طور كه فراز كمالوند اعلام كرده او به غير تبريز مي‌تواند در ساير تيم‌هاي ليگ برتري مربيگري كند.

عزيزالله محمدي ، درباره جواب سازمان ليگ به استعلام باشگاه تراكتورسازي درباره فراز كمالوند گفت: همان طور كه خود كمالوند اعلام كرده او به غير از تبريز مي‌تواند در هر تيم ديگري فعاليت كند و مشكلي از اين بابت ندارد.

وي با رد خبر درخواست باشگاه سپاهان و ذوب آهن براي اخذ مجوز جهت جذب چند بازيكنان بالاتر از رقم سقف قرار داد گفت: چنين چيزي نيست و همه باشگاه‌ها بايد سقف قرار داد را رعايت كنند و ما هم سفت و سخت با باشگاه‌هايي كه اين قانون را زير پا بگذارند، برخورد مي‌كنيم.

محمدي در پاسخ به اين سوال كه كاشاني در اظهار نظري گفته قانون سقف قرار داد براي مربيان نيست و اين قانون تنها بازيكنان را شامل مي‌شود، گفت: اين طور نيست كه آقاي كاشاني مي‌گويد. وقتي باشگاه پرسپوليس با دايي قرار داد بست، قرار داد او يك و نيم ساله بود، به همين دليل در ابتداي فصل گذشته نيازي به تمديد قرار داد او نبود و احتمالا ايشان بدون مطالعه چنين حرفي را مطرح كرده‌اند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا نمي خواهيد همچون گذشته در مقابل اتهامات و حرف‌هايي كه مديران و مربيان عليه يكديگر مي‌زنند، واكنش نشان دهيد و به طور مثال با دايي و كاشاني برخورد كنيد؟ گفت: اينها مسايل درون باشگاهي است و به خودشان مربوط مي‌شود. اگر آن‌ها عليه يك مدير يا مربي باشگاه ديگري صحبت مي‌كردند، آن موقع ما مي‌توانستيم ورود پيدا كنيد، اما اين مساله به خود باشگاه باز مي‌گردد. با اين حال اگر تهمت يا اهانتي مطرح شود، هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي مي‌تواند با فرد خاطي برخورد كنند.

وي درباره حرف‌هاي مجيد جلالي و فرهاد پورغلامي كه مدعي شده بودند، فدراسيون تنها قهرماني سرخابي‌هاي پايتخت را مي‌خواهد، گفت: اين دو نفر بايد به كميته انضباطي احضار شوند. بايد حرف‌هايشان را ثابت كنند كه اگر به غير از اين باشد، قطعا با آن‌ها برخورد خواهد شد.

محمدي با تاكيد بر لزوم تسويه حساب باشگاه‌هاي بدهكار گفت: بر اساس نامه كميته انضباطي در صورتي كه هر يك از اين باشگاه‌ها بدهي خود را تسويه نكنند، قرار داد هيچ يك از بازيكنان شان در هيات فوتبال استان‌ها به ثبت نخواهد رسيد. بنابراين بايد اين بدهي‌ها صاف شود.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باشگاه اتلتيكومادريد براي ترميم خط مياني خود سرگرم بررسي راه‌هايي براي خريد هافبك بنفيكا پرتغال است.

به نقل از آس اسپانيا، مقامات باشگاه اتلتيكومادريد روز گذشته به‌صورت رسمي وارد مذاكره با وكيل و نمايندگان باشگاه بنفيكا شده و علاقه خود به خريد پابلو آيمار را اعلام كردند.

گريگوريو مانسانو سرمربي جديد اتلتيكو نام آيمار را تاييد كرده و از مديريت خواسته تا هر طور شده وي را خريداري كند.

آيمار 31 ساله براي 7 سال در اسپانيا بازي كرده (5 سال در والنسيا و دو سال در رئال ساراگوسا) و در سال 2010 راهي بنفيكا پرتغال شده است.
در دو ماه گذشته چند باشگاه از آرژانتين و كشورهاي عربي با وكيل آيمار تماس داشته‌اند؛ اما پيشنهاد اتلتيكومادريد براي اولين بار اين بازيكن قديمي و باسابقه را وسوسه كرده است.

//

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل- طبق گزارش منتشره در آ بولا، خوان مانوئل ایتوربه ستاره جوان تیم سررو پورتنو در روزهای آتی به پورتو خواهد رفت

این ستاره آرژانتینی این روزها لقب «مسی جدید» را یدک می کشد و در ماه ژانویه صحبتهایی از احتمال انتقالش به پورتو مطرح بود ولی سران باشگاه پرتغالی ماه گذشته درخواستی رسمی را برای خریداری او ارائه دادند

انتظار می رود تا او در روزهای آینده به باشگاه پورتو رفته تا با تیم قهرمان لیگ اروپا قرارداد ببندند و بعد از آن هم به اردوی تیم ملی زیر 20 ساله های آرژآنتین خواهد رفت تا در رقابتهای جام جهانی زیر 20 سال که در کلمبیا برگزار می شود، شرکت کند.

سران باشگاه پورتو رقم پیشنهادی شان برای جذب ستاره آرژآنتینی را اعلام نکردند و تنها اعلام کردند که 60 درصد از مراحل خرید این ستاره 18 ساله را طی کرده اند

//

به گزارش نشریه میرر، استیو کین، سرمربی بلکبرن، قصد دارد با اراوه پیشنهادی 11.5 میلیون یورویی میرکو ووچینیچ، مهاجم مونته نگرویی رم را به خدمت بگیرد. این در حالی است که یوونتوسی ها نیز به دنبال این بازیکن 27 ساله هستند.

ووچینیچ در چند فصل اخیر بازی های خوبی برای رم و تیم ملی مونته نگرو انجام داد و به همین دلیل توجه باشگاه های مختلف اروپایی را جلب کرد و اکنون سرمربی بلکبرن نیز به دنبال به خدمت گرفتن اوست.

رمی ها این بازیکن را برای فروش گذاشته اند و به همین دلیل یوونتوس و رم برای به خدمت گرفتن او در رقابت هستند. این در حالی است که گفته می شود تاتنهامی ها نیز بی تمایل نیستند او را به وایت هارت لین ببرند.

براساس گزارش ها، میزبان دستمزد برای این بازیکن بسیار مهم است و به باشگاهی خواهد رفت که دستمزد بیشتری می دهد و به همین دلیل استیو کین برای به خدمت گرفتن او چندان ناامید نیست.

کین 23 میلیون یورو بودجه برای خرید بازیکنان جدید در اختیار دارد و قرار است در مورد اهدافش در بازار نقل و انتقالات با مالکان هندی باشگاه دیدار کند.

با توجه به فروش فیل جونز به منچستریونایتد، میزان بودجه این باشگاه به نحو قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

با پایان یافتن قرارداد قرضی سانتا کروز و مامه بیرام دیوف و پایان قرارداد بنجانی، بلکبرنی ها به دنبال تقویت خط حمله شان هستند .

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ل - فراز کمالوند به عنوان سرمربی قطعی فصل آینده پاس همدان به زودی کار خود را با این تیم آغاز می کند.
فراز کمالوند مربی فصل قبل تراکتور سازی که سابقه لیگ برتری کردن این تیم و تیم شیرین فراز کرمانشاه را در پرونده خود دارد ، امروز با امضای قرارداد خود با پاس همدان رسما به این تیم پیوست. وی در دیدار با صوفی مدیر عامل پاس با این تیم به توافق رسید و قرار است به زودی تمرینات پاس زیر نظر کمالوند آغاز شود.
کمالوند همچنین امروز از امکانات باشگاه پاس بازدید و ابراز رضایت کرد. وی همچنین قول داد تمام تلاش خود را برای بازگشت پاس به لیگ برتر انجام دهد.
به گزارش گلقرارداد کمالوند 420 میلیون تومان است که 80 میلیون پاداش صعود به آن اضافه خوتهد شد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به گزارش رسانه های پرتغالی، باشگاه های رئال مادرید بنفیکا بر سر انتقال فابیو کوئنترائو به توافق رسیدند.

این مدافع 23 ساله مدت هاست که مورد توجه باشگاه مادریدی قرار دارد. او اخیرا اعلام کرد که دوست دارد به سانتیاگو برنابئو برود تا در کنار کریس رونالدو بازی کند.

به گزارش نشریه رکورد، لوئیس فیلیپه ویرا، رئی باشگاه بنیفکا، این هفته با مدیران باشگاه رئال دیدار کرده و در نهایت دو باشگاه بر سر انتقال این بازیکن به تواق رسیدند هر چند مبلغ این انتقال اعلام نشد.البته گفته می شود مبلغ انتقال 22 میلیون یورو خواهد بود.

انتظار می رود کوئنترائو به زودی راهی مادرید شود تا در تست پزشکی باشگاه رئال شرکت کند و همچنین در مورد جزئیات قرارداد با رئالی ها بحث کند.

هرچند باشگاه رئال تاکنون حاضر به تایید این اخبار نشده است. یک منبع نزدیک به باشگاه رئال در گفتگو با آژانس خبری لوسا گفت:" ما هیچ صحبتی در مورد مذاکرات، بازیکنان و اخباری که منتشر می شود، نخواهیم کرد."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق تیمهای استقلال و استیل آذین به تراکتورسازی پیوست.
به گزارش سایت گل دقایقی قبل این بازیکن خبرتوافقش باتراکتور را در اختیار سایت گل گذاشت.

اکبر پور که فصل گذشته در شرایط فاجعه‌بار استیل آذین کارنامه نسبتا خوبی از خود به جای گذاشت یکی از بازیکنان مورد علاقه امیر قلعه نویی است.

اکبرپور دومین خرید مهم تراکتورسازی بعد از احسان حاج صفی است. تراکتور سازی با این مربی قصد دارد در سطح قهرمانی لیگ برتر حضور محکمی داشته باشد.

اکبرپور سابقه دو قهرمانی لیگ با امیر قلعه نویی را داراست و با او کارنامه بسیارخوبی به جای گذاشته است.

//

سران باشگاه بوروسیا دورتموند با مصطفی امینی، ستاره 18 ساله خط میانی باشگاه سنترال کوست مارینرز به توافق رسیدند.

این ستاره به طور موقت با بوروسیا دورتموند تمرین می کرد و مسئولان این باشگاه تصمیم گرفتند تا اورا به خدمت بگیرند

بودی فرح، مدیر برنامه های امینی به بیلد گفت:« مصطفی پیش قراردادی را با دورتموند امضا کرده که 4 سال اعتبار دارد و همه چیز به توافق سران دو باشگاه برسر مبلغ این انتقال بستگی دارد.»

خود این بازیکن هم اعلام کرده که بعید است سال اول این قرارداد را در دورتموند سپری کند و ترجیح می دهد با قرارداد قرضی به سرزمین مادری اش بازگردد.

امینی دراین رابطه گفت:« یورگن کلوپ به من گفت که بهتر این است که یک سال دیگر را در استرالیا بازی کنم تا بتوانم خودم را برای رقابتهای جام جهانی زیر 20 ساله ها در کلمبیا آماده کنم و برروی رقابتهای مرحله مقدماتی المپیک 2012 تمرکز کنم.به علاوه می توانم مهارتهایم را بیشتر کرده و تجربیات بیشتری در مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا کسب کنم.»

او در ادامه صحبتهایش به تمجید یورگن کلوپ از او اشاره کرد و گفت:«کلوپ مرا به گوشه ای کشید و به من گفت که من با سبک بازی ام در جلسات تمرینی نظر او را جلب کرده ام.»

با وجود سن و سال کم امینی، او فصل گذشته در ترکیب اصلی ماینرز بازی کرد و سابقه بازی در تیم ملی زیر 23 ساله های استرالیا را هم دارد.
قابل ذکر است که پدر امینی افغان و مادرش اهل نیکاراگوئه است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل – هادی عقیلی در شرایطی به قطر رفته است که میزبان تمام تلاش خود را برای جلب رضایت این مدافع خوش نقش ایرانی انجام داده است.

به گزارش سایت گل از قطر، عقیلی که قراردادی یک میلیارد و 400 میلیون تومانی با العربی بسته است، امروز حساب بانکی اش را در دوحه باز کرده تا این پول را تحویل بگیرد. مبلغی که بسیار بالاتر از سقف قراردادهای امروز فوتبال ایران است.

عقیلی به جز این خانه و اتومبیل شخصی خود را نیز از باشگاه العربی دریافت خواهد کرد تا خانواده اش را در قطر اسکان بدهد.

رئیس هیات مدیره باشگاه سپاهان دیروز در مصاحبه ای ادعا کرده بود عقیلی برای پیشرفت فوتبال به قطر رفته است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نقل و انتقالات انجام شده در پست اول همین تاپیک.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آندره ویلاس بواس در یک قدمی نیمکت مربیگری چلسی
سران باشگاه چلسی آماده اند تا مربی 33 ساله پرتغالی را به خدمت بگیرند و حتی مبلغ 15میلیون یورویی ذکر شده دربند جدایی زودهنگام او را بپردازند

By Ghazal Ziari
2011/6/20 17:39:00
Share Share
گالری عکس زوم
UEFA Europa League Final - FC Porto vs Braga, Andre Villas Boas

سایت گل- سران باشگاه چلسی در یک قدمی به خدمت گرفتن آندره ویلاس بواس هستند، چرا که سران این باشگاه لندنی آماده اند تا مبلغ 15 میلیون یورویی ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او را بپردازند

شنیده می شود که این مربی 33 ساله در هواپیمایی به مقصد لندن است تا با سران باشگاه چلسی دیدار کند و بعد از توافق با سران این باشگاه جانشین کارلو آنچلوتی شود. دراین میان رومن آبراموویچ ، مالک متمول چلسی آماده است تا مبلغ 15 میلیون یورو که برای جدایی زودهنگام بواس در قراردادش ذکر شده را بپردازد

این در حالی است که با توجه به کارنامه درخشان مربیگری او در اولین فصل حضورش در این عرصه،تیمهای معتبر اروپایی به دنبال به خدمت گرفتن ویلاس بواس هستند. این مربی جوان در اولین فصل حضورش برروی نیمکت مربیگری پورتو با این تیم به سه جام قهرمانی دست یافت و تیمش در طول فصل حتی یک شکست هم متحمل نشد.

البته خود او اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که قصد دارد تا برای یک فصل دیگر درپورتو بماند تا بتواند تجربه حضور در لیگ قهرمانان را با این تیم داشته باشد ولی پینتا داکستا، رئیس باشگاه پورتو اخیرا اعلام کرده که نمی تواند ادامه حضور مربی تیمش را تضمین کند.

او به خبرنگاران گفت:« ویلاس بوآس با ما قرارداد دارد و برای جدایی زودهنگام او از باشگاه، سران تیمی که به دنبال جذب او هستند باید مبلغ 15 میلیون یورو بپردازند. اگر تیمی 15 میلیون یورو به حساب ما واریز کند و او بخواهد برود، ما نمی توانیم چیزی بگوئیم.چون این موضوعی است که در قرارداد او ذکر شده.»

پیش از این از گاس هیدینک به عنوان گزینه شماره یک هدایت چلسی نام برده می شد وبه نظر می رسد که خود او هم علاقه زیادی به پذیرش این پست دارد ولی گزارشهای منتشره حکایت از آن دارد که او احتمالا با پستی مدیریتی با چلسی همکاری خواهد کرد

//

سایت گل - سايت 'يالاكره' مصر روز دوشنبه نوشت: باشگاه الزمالك پيشنهاد يك باشگاه ايراني براي به خدمت گرفتن' عماد رضا' بازيكن اين تيم را به دليل كم بودن رقم پيشنهادي اين باشگاه رد كرد.
به گزارش ایرنا 'اشرف صبحي' مدير روابط عمومي باشگاه الزمالك مصر در اين باره اظهارداشت: يكي از باشگاههاي ايراني از طريق مديربرنامه هاي اين بازيكن خواستار به خدمت گرفتن عماد رضا شده است.
وي افزود: مدير برنامه هاي عماد رضا با باشگاه مذاكره كرد اما باشگاه به دليل پايين بودن رقم پيشنهادي باشگاه ايراني، اين پيشنهاد را رد كرد.
صبحي هرگونه پيشنهاد از سوي باشگاههاي ديگر براي به خدمت گرفتن عماد رضا را رد كرد و افزود: براي انتقال عمادرضا جز باشگاه ايراني، پيشنهادي به باشگاه الزمالك نرسيده است.
سايت هاي ورزشي الارزق كويت، عرب اسپورت نيوز و استاد دوحه نيز در خبر مشابهي از عدم موافقت باشگاه الزمالك با پيشنهاد يك باشگاه ايراني براي به خدمت گرفتن عماد رضا خبر دادند.
عماد رضا بازيكن عراقي با تيم الزمالك مصر قرارداد دارد و مدت زمان حضور او بعنوان بازيكن قرضي در تيم شاهين بوشهر ماه ژوئن پايان يافت و اين بازيكن بايد به تيم فوتبال الزمالك بازگردد.

//

مدیر برنامه های ایگور كاسترو هافبك مهاجم تیم ذوب آهن اصفهان با حضور در باشگاه تراكتور سازی تبریز قرارداد این بازیكن را برای فصل آتی به امضاء رساند.
این بازیكن برزیلی تبار ذوب آهن از بازیكنان اصلی این تیم به شمار می رفت ، ذوب آهن با تك گل این بازیكن به فینال جام باشگاههای آسیا صعود كرده بود.
تراکتور سازی تا کنون با احمد آل نعمه و احسان حاج صفی و سیاوش اکبرپور قرارداد بسته است.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
قلعه نویی هم بی عرضگی خودش رو نشون میده تا وقتی 7،8 تا ستاره زیر دستش نباشه هیچ گ.. نمیتونه بخوره تا میره توی یه تیم هر چی ستاره تو لیگ هست و جمع میکنه اونجا.
توی مس فقط ستاره نداشت که هیچ گ..هی نخورد اونجا در حالی که همون مس رو مظلومی برد آسیا

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
ممنون بابت تاپیک خوب و کاملتون ;)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل – آلوارو پریرا مدافع پورتو در صفحه فیس بوک خود با آندره ویلاس بواس سرمربی پورتو وداع کرد.

به نظر می رسد پیوستن این مربی پرتغالی به چلسی آنقدر قطعی است که مدافع پورتو حتی با او خداحافظی می کند.

گفته می شود ویلاس بواس تنها بعد از یکسال حضور در پورتو در آستانه قبول هدایت چلسی قرار دارد.

پریرا در صفحه فیس بوک خود نوشته:" آندره ویلاس بواس به چلسی می رود. آبراموویچ سرمربی پورتو را از ما گرفت."

" باید از او به خاطر زحماتی که در پورتو کشید و جام هایی که کسب کرد تشکر کنیم. ما مربی خود را از دست دادیم اما همچنان قوی می مانیم."

گفته می شود باشگاه چلسی برای جذب ویلاس بواس 15 میلیون به پورتو پرداخت خواهد کرد. این در حالی است که به گفته منابع پرتغالی چلسی پیشنهاد دستمزد سالیانه 5 میلیون یورو را به ویلاس بواس ارائه کرده که این رقم 5 برابر دستمزد فعلی او در پورتو است.//

//

سایت گل – مدیر برنامه های فالکائو مهاجم باشگاه پورتو اعلام کرد در صورتی که ویلاس بواس سرمربی چلسی شود ممکن است فالکائو نیز با او به این تیم انگلیسی بپیوندد.

آینده سرمربی 33 ساله پورتو این روزها مشحص نیست و ممکن است او جانشین کارلو آنچلوتی سرمربی پیشین چلسی شود.

کلودیو موسیو مدیر برنامه های فالکائو در گفتگو با سایت گل می گوید :" اگر ویلاس بواس سرمربی چلسی شود طبیعی است که بازیکنان نزدیک به او در پورتو نیز ممکن است به چلسی بپیوندند."

"تاتنهام و آرسنال خواهان جذب او هستند اما رضایت نامه 30 میلیون یورویی او مانع اقدام این دو باشگاه است. در چلسی مهاجمان بزرگی حضور دارند و فالکائو در صورت پیوستن به این تیم با آنها رقابت خواهد کرد."

نمایش فالکائو در فصل گذشته نقش موثری در شکست ناپذیری این تیم در لیگ پرتغال داش

//

ممنون بابت تاپیک خوب و کاملتون

خواهش میکنم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ميلاد زنيدپور به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست (عکس)

ميلاد زنيدپور امروز در باشگاه ورزشي داماش ايرانيان و پس از گفتگو با مهندس امير عابديني مدير عامل باشگاه ، با امضاي قراردادي دوساله به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست.
به گزارش سايت تيم داماش گيلان ،میلاد زنیدپور امروز در باشگاه ورزشی داماش ایرانیان و پس از گفتگو با مهندس امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه ، با امضای قراردادی دوساله به تیم فوتبال داماش گیلان پیوست.

میلاد زنیدپور فصل گذشته در تیم استیل آذین حضور داشت . وی در پست هافبک بازی می کند و در فصل آتی لیگ برتر ، تیم فوتبال داماش گیلان را برای دو فصل همراهی خواهد نمود .

_1A%20aaa%284%29.jpg

بالا