• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت زرموبایل رنک 3 - الکسا زیر 1100 ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
http://www.zarmob.com
مشخصات سایت :
رنک گوگل : 3 (دارای بک لینک از سایت رنک 5 و دارای بک لینک از 5 سایت رنک 4)
عمر : نزدیک به 1 سال
سئو : سئو و بهینه شده توسط خودم اینو از تعداد ورودی گوگل سایت میتونید بفهمید که خیلی بیشتر از سایت هایی هست که ادعا میکنن سایتشون توسط فلان گروه سئو شده
سیستم : موبایل
مدیریت محتوا : وردپرس
هاستینگ میزبانی : میهن وب هاست (1 GB) سرویس سایت های پر بازدید
هاست دانلود : میهن وب هاست (15 GB)
قالب سایت: قالب بسیار زیبا و اختصاصی
امار روزانه : در حال حاظر 22 الی 25 هزار بازدید قبلا یعنی قبل از تعویض قالب سایت و قرار دادن قالب اختصاصی بین 30 تا 35 هزار بود یه مدت دیگه دوباره بازدیدش بر میگرده به همون 30 هزار
رتبه الکسا : 60 هزار دنیا که 51 هزار بوده بدلیل برخی مشگلات که هاستینگ قبلی داشت و چند بار دون شدن سایت رتبه کم شده و زیر 1100 ایران
فکر کنم توضیحات کامل بوده
قیمت پایه : 1.000.000 تومان
فروش به اولین خریدار واقعی
از طریق فرم تماس با ما سایت هم میتونید اقدام به خرید کنید.

Last edited:

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.
چرا اينقد به هم ريخته هست؟
امار از وبگذر يا استت ديگه داري؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
کجاش بهم ریختست؟؟؟
سایت مشگلی نداره قالب هم کامل لود میشه حتما شمااز مرورگر اکسلوره ورژن های پایین استفاده میکنید.مورگرتون رو بروز کنید درست میشه.
آمار گوگل انلیزر دارم روزانه بین 18تا22 هزار بازدید میندازه

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
عکس از آمارگیرتون بذارید . از چند آی پی هست در روز این بازدید ؟؟

بعد این دوستمون هم راست می گه قالبتون ستون راستش می ره زیر مطالب ، بعد لینکاشم به رنگ سفیده

مرورگر منم فایر فکس 3

Last edited:

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
مشگل رو به طراح قالب میگم حلش کنه ولی من با مرورگرهای فایرفاکس 5 و 4 و اپرا و طراح با مرورگرهای اکسپلوره 8 و 9 تست کرده مشگلی نداشته باشه یه عکس از آمارگیر گوگل انالیزر میزام

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اینم آمار سایت که همونطور که می بینید کاملا رو به پیشرفت هست و بسیار آمار مناسبی برای یک سایت که تازه تا چند روز دیگه تولد یک سالگیش رو باید جشن بگیره هست و نزدیک به 62 درصد بازدیدکنندگان از موتورهای جستجو وارد سایت میشن تازه این در حالی هست که من به تنهایی مطلب ارسال میکردم و سرعت بروز رسانی سایت یه خورده پایین بود اگر روزی بین 8 تا 15 مطلب در سایت قرار بگیره امار بسیار بالاتر خواهد رفت که این حرف های من درباره سئو سازی رو تایید میکنه.
همون طور که در عکس شماره یک معلومه امار از 2000 ای پی در ماه های ابتدایی رسیده به بین 3 تا 4 هزار که بسیار امار مناسبی هست و با کمی هزینه برای تبیلغات و شناساندن سایت به مردم میشه به راحتی به امار بالای 7000 ای پی رسید

لینک مشاهده عکس ها:
http://up.p30day.com/images/28087927159569784260.jpg
http://up.p30day.com/images/80953706307839347980.jpg

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
رتبه ایران 1006
وقتی میفرمایید زیر 1100 یعنی بین 1000 و 1100 هست.این ادبیات گفتاری برای سایتهایی است که زیر 1000 یا اعداد کاملا رند باشند.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام

در امدش چه قدره؟

سلام من با یه سیستم همکاری در فروش کار میکنم بین 100 تا 150 درامد داره + یخ بنر که همیشه تمدید میشه ماله پناهندگی هست البته با کمی تبلیغا بیشتر میتونید درام بالاتری داشته باشید و همینطور که تو سایت میبینید خیلی از فضاهای تبلیغاتی خالی هست.
اگر خودتون محصولی برای فروش داشته باشید درامدتون بالای 200 تومان به صورت ماهیانه خواهد بود.
رتبه ایران 1006
وقتی میفرمایید زیر 1100 یعنی بین 1000 و 1100 هست.این ادبیات گفتاری برای سایتهایی است که زیر 1000 یا اعداد کاملا رند باشند.

حق باشماست

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
مشگل رو به طراح قالب میگم حلش کنه ولی من با مرورگرهای فایرفاکس 5 و 4 و اپرا و طراح با مرورگرهای اکسپلوره 8 و 9 تست کرده مشگلی نداشته باشه یه عکس از آمارگیر گوگل انالیزر میزام

من با اكسپلورر 8 باز كردم ولي بسيار به هم ريخته هست و اصلا هنوز نتونستم بفهمم سايت چي به چي هست!!
اين خيلي مشكل بزرگي هست و يه قالب خوب نه تنها با مرورگرهاي جديد بلكه با مرورگرهاي قديمي هم بايد به درسته نشون بده وگرنه به نظر من تنها زيبايي قالب كافي نيست

مطالبتون به چه صورت ثبت شده و ايا فقط كپي پيست بوده؟ ازچه منبعي و حدودا روزي چقدر؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
من با اكسپلورر 8 باز كردم ولي بسيار به هم ريخته هست و اصلا هنوز نتونستم بفهمم سايت چي به چي هست!!
اين خيلي مشكل بزرگي هست و يه قالب خوب نه تنها با مرورگرهاي جديد بلكه با مرورگرهاي قديمي هم بايد به درسته نشون بده وگرنه به نظر من تنها زيبايي قالب كافي نيست

مطالبتون به چه صورت ثبت شده و ايا فقط كپي پيست بوده؟ ازچه منبعي و حدودا روزي چقدر؟

با طراح صحیت کردم مشگل قالب رو حل کنه
مطالب اصلا کپی پیست نیست و اختصاصی هست منابع هم سایت های خارجی زیادی هست تو گوگل سرچ کنید میبینید.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
من حاضرم تک بلاگ رو بدم بهت + یه هزینه توافقی دیگه و سایتتو بگیرم
اگهی فروش تک بلاگو میتونی تو همین بخش بخونی
منتظر خبرت هستم
سلام
خیر هیچ گونه تعویضی صورت نمیگیره فقط فروش

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام

با طراح صحیت کردم مشگل قالب رو حل کنه
مطالب اصلا کپی پیست نیست و اختصاصی هست منابع هم سایت های خارجی زیادی هست تو گوگل سرچ کنید میبینید.

اره حتما بايد يه فكري براش كنه، خودت هم كه بخواي ادامه بدي حتما نياز قالبت تغيير كنه.

پس مطالب را ترجمه كردي؟ اگر بعدا لازم شد ميتوني منبع به دردبخور و به روز معرفي كني؟ حدودا روزي چندتا پست زدي؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اره حتما بايد يه فكري براش كنه، خودت هم كه بخواي ادامه بدي حتما نياز قالبت تغيير كنه.

پس مطالب را ترجمه كردي؟
بله
اگر بعدا لازم شد ميتوني منبع به دردبخور و به روز معرفي كني؟ حدودا روزي چندتا پست زدي؟
بله.به طور میانگین روزانه 2.78 تا تو امارگیر سایت نگاه کنید هست

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
بله

بله.به طور میانگین روزانه 2.78 تا تو امارگیر سایت نگاه کنید هست

گفتم كه اينقد به هم ريخته نشون ميده كه خيلي از بخشهاي سايت نفهميدم چي به چي هست و اين اماري كه ميگي را اصلا نديدم.

در هر صورت اين سايت جزو سايتهايي هست كه براي خريد در موردش فكر ميكنم ولي متاسفانه تا قالب درست نشه هيچ اقدامي نخواهم كرد.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
در هر صورت اين سايت جزو سايتهايي هست كه براي خريد در موردش فكر ميكنم ولي متاسفانه تا قالب درست نشه هيچ اقدامي نخواهم كرد.
امروز صبح قالب رو دادم به طراح تا درستش کنه ان شا الله تا فردا آمادست.
شما میتونید با مرورگرهای بروز امتحان گنید سایت مشگلی نداره مثلا فایرفاکس 5 اپرا 10 کروم و ... مشگلی نداره فقط با ورزن های پایین مشگل داره که اونم حل میشه

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
امروز صبح قالب رو دادم به طراح تا درستش کنه ان شا الله تا فردا آمادست.
شما میتونید با مرورگرهای بروز امتحان گنید سایت مشگلی نداره مثلا فایرفاکس 5 اپرا 10 کروم و ... مشگلی نداره فقط با ورزن های پایین مشگل داره که اونم حل میشه

انشاالله، لطفا هر وقت درست شد اطلاع بده

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
فکر کنم مشگل حل شده چون من با مرورگر اکسپلوره 8 امتحان کردم درست شده بود دوستان امتحان کنن اطلاع بدن تا اگه مشگلی هست برطرف بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا