• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه واردات کالا از سایتهای مشابه alibaba

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
نحوه واردات کالا از سایتهای مشابه علی بابا و علی اکسپرس و ... چگونه هستش

یکی از دوستان با تجربه مثل bermoda و ...
بیاید تو این تاپیک توضیح بده تا هم ما روشن بشیم و هم دیگه شاهد این نباشیم که یکی بیاد تو یه تاپیک بگه شماها چه قدر بی انصافید که اینهمه سود رو محصولات وارداتی میکشید!!!

Last edited:

latari

Registered User
لایک‌ها
86
در باب این قضیه فقط بگم که مثلا یه محصول صد دلار پولشه اینا ارسال میکنن ایران ولی وقتی میرسه گمرک صد و ده دلار از شما گمرک میگیره حالا رو چه حسابی خدا میدونه خلاصه بگم ارسال از طرف اونها راحت ترخیص از گمرک ایران بسیار سخت من خودم یه تبلت رو اصلا بیخیال شدم واسه ترخیصش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سایت های چینی با DHL کار می کنند.

5 روزه جنس جلوی در خونه هست

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
سایت علی بابا که کلا اکثرا کلاه بردار هستند و فقط باید از طریق روش اسکرو خرید کنید ولی علی اکسپرس خیلی منظم تر هستش و بیشتر افراد جنس خوب دارن و ارسال هم به روش Dhl هست که هزینه ها رو هم میتونین تو خود سایت رو هر جنس بسته به وزن و قیمتش ببینید

latari

Registered User
لایک‌ها
86
سایت های چینی با DHL کار می کنند.

5 روزه جنس جلوی در خونه هست

البته وقتی گزینه DHL رو میزنی که هزینه اضافه هم برات حساب میکنه اکثرا با EMS میفرستند مگر اینکه بهشون بگید با DHL بفرستند اگر نظر من رو بخواهید Aramex بهتر از همه پستها هست چون واقعا ساپورت خوبی دارند و حتی جواب مشتری رو به خوبی میدن من حتی یکبار گفتم ساعت بخصوصی هستم تو خونه طرف شماره ارسال کننده محصول رو بهم داد گفت باهاش هماهنگ کن از موارد دیگه که خیلی من خوشم اومد این بود که یه بار بسته من تو امارات غیب شد تا دو روز اصلا صفحه پیگیری آپدیت نشد شخصا تماس گرفتند و بعدا معلوم شد که گمرک امارات فکر کرده برای خودشون هست بسته و قاطی بسته های وارداتی خودشون کرده بود که به خوبی پیگیری کردند در ضمن DHL سه روزه از چین به ایران میرسه Aramex پنج روزه از آمریکا به ایران هم من سفارش زیاد برام فرستادن که اونم با DHL چهار تا پنج روز با Aramex امتحان نکردم بگم

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
الان اینا باید مستقیم بیاد گمرک تهران ترخیص بشه؟
کلا اگر یه نفر مراحل خرید و دریافت از علی اکسپرس رو بگه خیلی خوب میشه

latari

Registered User
لایک‌ها
86
الان اینا باید مستقیم بیاد گمرک تهران ترخیص بشه؟
کلا اگر یه نفر مراحل خرید و دریافت از علی اکسپرس رو بگه خیلی خوب میشه

ببینید دوست عزیز شما یه محصول رو انتخاب میکنید بستگی به پستی که انتخاب میکنی و قیمت محصول به شما علی اکسپرس یه مبلغ میگه البته میتونی قبل خرید با فروشنده محصول صحبت هم بکنی که اکثرا هم فروشنده های محصول آنلاین هستن بعد اینکه مبلغ رو از طریق پی پال دادی برای شما ارسال میکنه که تا اینجا کار راحت هست حالا میاد محصول ایران اگر پست EMS رو انتخاب کرده باشی که محصول شما میره گمرک چهار راه لشکر و اونجا به شما یه نامه میدن در خونه و میگن جهت تشریفات گمرکی تشریف بیارید میری اونجا محصول رو میاره جلو چشت باز میکنه یه آقایی هم که اسمش ارزیاب گمرک هست یه نگاه میندازه که تجربه به من ثابت کرده هیچی حالیشون نیست یه آن میبینی یه جنس هزار دلاری رو میگه 10 دلار ارزش داره یه آن میبینی یه جنس 10 دلاری رو میگه 1000 دلار ارزش داره بعد طبق ارزشی که خودشون تعیین کردن بین 60 تا 100 درصد گمرک میزنن و البته بگم این آقایان ارزیاب بسیار آدمهای بیخودی هستند چون اگر شما قسم حضرت عباس هم بخوری که برادر من این محصول اینقدر ارزشش هست میگه نخیر من میگم چقدر ارزشش هست حالا بریم سراغ باقی قضیه اینجا طرف میاد میگه مثلا شما تیشرت آوردی چون تعدادش بیشتر از 5 تا هست باید کارت بازرگانی داشته باشی که بدبختی از اینجا شروع میشه که دلال های کارت بازرگانی اونجا اندازه گمرک کمی کمتر از شما حق ترخیص میگیرن و بستگی به مقدار ارزش کالا باید بری واسه طرف صلح بنویسی که که دفتر اسناد رسمی هم از شما درصد میگیره خلاصه اینکه دیوونت میکنن مثل من بیخیال محصول بشی و در بری حالا پستهای خصوصی هم همینطوره با این تفاوت که به شما نامه نمیدن بلکه ترخیص میکنن ولی همون پولی که با عذاب باید میدادی به دلال و گمرک و غیره رو همه رو یکجا ازت میگیرن تازه یه چیزی هم روش خلاصه اینکه فر آیند گمرک ایران در واقع جوری هست که آدم ترجیح میده قاچاقی یه جنسی رو وارد کنه تا بخواد با صداقت بیاره

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
ببینید دوست عزیز شما یه محصول رو انتخاب میکنید بستگی به پستی که انتخاب میکنی و قیمت محصول به شما علی اکسپرس یه مبلغ میگه البته میتونی قبل خرید با فروشنده محصول صحبت هم بکنی که اکثرا هم فروشنده های محصول آنلاین هستن بعد اینکه مبلغ رو از طریق پی پال دادی برای شما ارسال میکنه که تا اینجا کار راحت هست حالا میاد محصول ایران اگر پست EMS رو انتخاب کرده باشی که محصول شما میره گمرک چهار راه لشکر و اونجا به شما یه نامه میدن در خونه و میگن جهت تشریفات گمرکی تشریف بیارید میری اونجا محصول رو میاره جلو چشت باز میکنه یه آقایی هم که اسمش ارزیاب گمرک هست یه نگاه میندازه که تجربه به من ثابت کرده هیچی حالیشون نیست یه آن میبینی یه جنس هزار دلاری رو میگه 10 دلار ارزش داره یه آن میبینی یه جنس 10 دلاری رو میگه 1000 دلار ارزش داره بعد طبق ارزشی که خودشون تعیین کردن بین 60 تا 100 درصد گمرک میزنن و البته بگم این آقایان ارزیاب بسیار آدمهای بیخودی هستند چون اگر شما قسم حضرت عباس هم بخوری که برادر من این محصول اینقدر ارزشش هست میگه نخیر من میگم چقدر ارزشش هست حالا بریم سراغ باقی قضیه اینجا طرف میاد میگه مثلا شما تیشرت آوردی چون تعدادش بیشتر از 5 تا هست باید کارت بازرگانی داشته باشی که بدبختی از اینجا شروع میشه که دلال های کارت بازرگانی اونجا اندازه گمرک کمی کمتر از شما حق ترخیص میگیرن و بستگی به مقدار ارزش کالا باید بری واسه طرف صلح بنویسی که که دفتر اسناد رسمی هم از شما درصد میگیره خلاصه اینکه دیوونت میکنن مثل من بیخیال محصول بشی و در بری حالا پستهای خصوصی هم همینطوره با این تفاوت که به شما نامه نمیدن بلکه ترخیص میکنن ولی همون پولی که با عذاب باید میدادی به دلال و گمرک و غیره رو همه رو یکجا ازت میگیرن تازه یه چیزی هم روش خلاصه اینکه فر آیند گمرک ایران در واقع جوری هست که آدم ترجیح میده قاچاقی یه جنسی رو وارد کنه تا بخواد با صداقت بیاره
تایید ....

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
ممنون از لطف شما

حالا چندتا سوال پیش میاد.
1- اگر آدم خودش کارت بازرگانی داشته باشه راحت تر میشه درسته ؟ کسایی که بهشون میگن ترخیص کار همین دلال های کارت بازرگانی هستن؟
2- بعضی ها مثلا اجناسشون رو از یک گمرک دیگه غیر تهران ترخیص میکنن بعد میارن تهران اینا چی کار میکنن(مثلا من یکی رو دیدم جنس از گمرک شهریار ترخیص کرد حتی من باور نمیکردم شهریار هم گمرک داشته باشه)
3-خیلی ها جنساشون رو میارن دوبی بعد از دوبی قاچاقی یا قانونی وارد کشور میکنن این کار چه مزیتی داره؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
1 - مسلما راحت تر میشه ولی کسی که کارت بازرگانی داره هر جنسی که وارد میکنه واسش ثبت میشه سر سال برات یه مالیات میاد که فکرش رو هم نکنی کلا کارت این نباشه و کارت بازرگانی داشته باشی دردسره
2- هر شهرستانی گمرک خودش رو داره مثلا کسی که تبریزه نمیتونه بیاد که از تهران ترخیص کنه اصولا شما هرجا که آدرس بدی گمرک اونجا میره البته قوانین گمرک همه جا یکی هست و زیاد فرقی نمیکنه
3 - از لحاظ هزینه فرقی با هزینه های ترخیص کالا نمیکنه ولی خوب از دردسر کاغذ بازی گمرک خلاص میشی اگر قاچاقی بیاری فقط باید این رو هم در نظر داشته باشی که شاید جنست گیر کنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اینایی که میگن گمرک اشنا داریم و جنس رو رد می کنیم چطوری این کار رو می کنن ؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
اینایی که میگن گمرک اشنا داریم و جنس رو رد می کنیم چطوری این کار رو می کنن ؟
خوب آشنا دارن دیگه :D یعنی دست اون فردی که تو گمرکه کاملا بازه و هر چی دلش خواست میتونه بزنه .

در ضمن اون پ خ رو هم شرمنده دیر شد , جوابشو برات میفرستم

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خوب آشنا دارن دیگه :D یعنی دست اون فردی که تو گمرکه کاملا بازه و هر چی دلش خواست میتونه بزنه .

در ضمن اون پ خ رو هم شرمنده دیر شد , جوابشو برات میفرستم
اهان ! ممنون پس گمونم اشنا نداشته باشی قاچاق به خیلی به صرفه تر باشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
هر چی فکر می کنم نمی فهمم این علی اکسپرس چرا باید شیلتر باشه ؟

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
کسی هست که هرچی بخواهیم بتونه بیاره؟
چیزهای خوب خوب :p ..چیزهای بد بد :D
کی این کارس که سفارش بگیره؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
کسی هست که هرچی بخواهیم بتونه بیاره؟
چیزهای خوب خوب :p ..چیزهای بد بد :D
کی این کارس که سفارش بگیره؟[/QUOTE
چیزی میخوایی بیاری تو پ خ بهم بگو ! ;)
هر چی فکر می کنم نمی فهمم این علی اکسپرس چرا باید شیلتر باشه ؟

یه سری محصولات مورد دار داره و به خاطر همون هست که شیلتره .

قاچاق هم به اون راحتی ها که میگن نیست و خیلی دردسر داره (گرفته شدن جنس , چون اکثرا با قایق و لانچ میارن امکان خراب شدن جنس هم هست ) ولی برای کسانی که محلی هستند معمولا راحت هستش

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16

مگه تعرفه گمرک برای هر دسته محصول مشخص نیست ؟ قیمت و فاکتور خرید هم که مشخصه !!

بازم کیلوییه ؟

کسی اینجا تجربه کارت بازرگانی داره ؟ یکم توضیحات بیشتر ! عملی !!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
مگه تعرفه گمرک برای هر دسته محصول مشخص نیست ؟ قیمت و فاکتور خرید هم که مشخصه !!

بازم کیلوییه ؟

کسی اینجا تجربه کارت بازرگانی داره ؟ یکم توضیحات بیشتر ! عملی !!

چرا تعرفه گمرک مشخصه منتها ارزش کالا مشخص نیست ;)
یه بار اینا یه جسنو که من 80 سنت روز هر کالا پرداخت کرده بودم و اینویس هم داشتم و خودم واسه ترخیص رفته بودم جلو خودم برداشت 30 دلار ارزش گذاری کرد :blink: هر چی گفتم بشر این اینویس من اینو اینقدر خرید کردم اینم اینویس گوش نکرد
روی همون هر عدد 30 دلار گمرک کشید :eek:

کارت بازگانی هم داداش شوخی نیست گرفتنش شرایط میخواد

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
اینویس رو آخه میشه پایین هم گرفت از خریدار. با هماهنگی خیلیاشون اینویس رو خیلی پایین مینویسن.
ولی در کل اوضاعیه برا خودش گمرک. یارو تو دی اچ ال یه نوار چسب پهن نشونم داد گفت این یه عدد نوار چسبه دیگه. تابلوئه فری سمپله. اینو که کسی برا سود کردن وارد نکرده. تولید کننده اینو به عنوان فری سمپل فرستاده تازه هیچ پولی هم نگرفته از خریدار حتی پول دی اچ ال. حالا گمرگ برا اینم گمرکی زده. هیچ جور هم تفهیم نمیشن که بابا این فری سمپله.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اینویس رو آخه میشه پایین هم گرفت از خریدار. با هماهنگی خیلیاشون اینویس رو خیلی پایین مینویسن.
ولی در کل اوضاعیه برا خودش گمرک. یارو تو دی اچ ال یه نوار چسب پهن نشونم داد گفت این یه عدد نوار چسبه دیگه. تابلوئه فری سمپله. اینو که کسی برا سود کردن وارد نکرده. تولید کننده اینو به عنوان فری سمپل فرستاده تازه هیچ پولی هم نگرفته از خریدار حتی پول دی اچ ال. حالا گمرگ برا اینم گمرکی زده. هیچ جور هم تفهیم نمیشن که بابا این فری سمپله.

مثلا چقدر پایین !!!
شما تفاوت 80 سنتو با 30 دلارو ببین :eek:

بالا