• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتاب خریدن یا امانت گرفتن؟

بیشتر کتاب میخرید یا امانت می گیرید؟

• میخرم

Votes: 30 69.8%
  • امانت میگیرم از دوستان یا کتابخونه

Votes: 13 30.2%

• Total voters
    43

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستای کتاب خون

(تاپیک اگه تکراری هست بگین لطفا)

شما بیشتر کتاب میخرین یا از دوستانتون میگیرین یا از کتابخونه میگیرین یا ...؟!

کدوم کتاب ها رو میخرین؟ کدوما رو امانت میگیرین؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
تو خانواده ما بیشتر از کتاب خونه میگیرن
به نظر من هم کاره خوبیه چون الان ما یه تعداد زیاد کتاب داریم برای جونی های پدرم هست و همن جور تو کارتون مونده
الان هم کتاب بخری همینجوری میمونه ...

ولی گاهی اوقات برای حمایت از نویسنده بخری بد نیست .

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
من اعتقاد دارم که کتابی که ارزش خوندن داره ارزش خریدن رو هم داره. به همین خاطر ترجیح میدم کتابی رو که می خونم مال خودم باشه.

بی اغراق بهترین تفریحم توی زندگی ، قدم زدن در کتابفروشی ها و سرک کشیدن به قفسه های کتاب به خصوص بخش "ادبیات داستانی

خارجی" هستش. معمولا وقتی از کتابفروشی خارج میشم کیف پولم سبک و دستهام سنگینن ! گاهی پیش میاد که کتابی رو از یک دوست

می گیرم می خونم و اگر ازش خوشم بیاد اون کتاب رو می خرم که توی کتابخونه داشته باشمش! یه مقدار هم وسواس تمیزی کتاب رو دارم

یعنی وقتی از کتابخونه کتاب می گیرم هی پیش خودم فکر می کنم که آیا افراد قبلی که این کتاب رو خوندن دستاشون تمیز بوده یا نه ! :D

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
منم مرض کتاب خریدن دارم... یعنی بخوام یه کتابی رو بخونم حتما باید بخرمش!

ولی خب دیگه کتابخونم جا نداره... مامانم هم اعصاب نداره ببینه کتاب خریدم سر از تنم جدا می کنه :دی

خلاصه خریدن کتاب لذتی داره که تو هیچی نیست...

یه چیزیم هست... بعضی وقتا آدم اصلا نمی دونه کتابه ارزشش رو داره یا نه... تعریفش رو شنیدی میخری یه بار میخونی زیادم بهت مزه نمیده بعدم میذاریش تو کتابخونه دیگه کاری باهاش نداری... اینجوری بده...

پ.ن: میرم انقلاب حتما یه سر نیک و جیحون میرم و هر سری که برم بی شک با کتاب بر می گردم...!

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51
به خاطر ندارم ، شاید حداکثر تعداد دفعاتی که کتابی را به امانت از فردی گرفته باشم 1 یا دو بار بوده باشد. کتابخانه هم مراجعه نمی کنم ( فقط در دوران تحصیل این کار رو انجام می دادم و آنهم برای صرف کتابهای تخصصی مرتبط با رشته ی تحصیلی ام که در حال حاضر این نوع از کتاب ها به غیر از دانلود نسخه الکترونیکی شان در دسترس نیستند ) - کتاب خوب هم خیلی به ندرت در قفسه ی کتابخانه ها پیدا میشود ، اگر هم وجود داشته باشه شبیه به چیزی شده است که جناب ببعی یک بار میلش فرموده اند ولی بعد چون از مزه اش خوششان نیامده از خیرش گذشته اند! - کتاب رو ترجیح می دهم که بخرم ( کمی هم مانند سایر دوستان که نظرشان رو بیان کردند در ارتباط با تهیه کتابی که ارزشمند می دانم obsession دارم ، شده روز ها رو برای یافتن کتابی که در نظرم بوده صرف کرده ام و در نهایت هم آن را به چند ده برابر قیمت به ما فروشانده اند! )

کتاب هایی که دانلود می کنم هم کم نیستند (که البته حاوی کتابهای موجود در بازار ایران نیست و کتابهای چاپ خارج از کشور رو شامل میشود ) هر چند که مطالعه ی کتاب را به این صورت ( PDF یا chm ) به هیچ وجه نمی پسندم و خیلی زود سبب خستگی چشم می شود ولی در حالی که چاره ای نیست ، نیست ( که البته باز هم تصور می کنم این روش چند گام از کتاب خواندن در نور پیه سوز و شمع جلوتر باشد ، پس گلایه ای هم نیست! )

بی اغراق بهترین تفریحم توی زندگی ، قدم زدن در کتابفروشی ها و سرک کشیدن به قفسه های کتاب به خصوص بخش "ادبیات داستانی

خارجی" هستش.

کاملا با شما توافق دارم و 100% موافقم . ( البته با جایگزینی " به خصوص بخش " فلسفه " در جمله ی بالا )
ضمن اینکه چنین لحظاتی یگانه زمانی است که حس می کنم تنها نیستم و در میان دوستانم ام

کتاب فروشی های مورد علاقه ام هم که بیشتر به آنها سر می زنم - مگر به دنبال کتابی راهی انقلاب شوم - شهر کتاب نیاوران است و یک کتاب فروشی نه چندان قدیمی بالاتر از پل رومی کوچه موسیوند.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
2 مورد! بعضی کتاب هارو یا نمیشه از کتاب خونه گیر آورد یا باید همرات داشته باشی.گزینه 3 رو هم لطفا اضافه کنید.:happy:

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
میخرم ، دوست دارم کتابی که میخونم نو باشه
تو کتاب قرض دادن به دیگران هم خیلی خسیس هستم
کلا کتاب هم مثل مسواک یه وسیله ی شخصیه :دی
لذتی که تو کتاب خریدن هست تو انتقام هم نیست حتی :دی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از اونجائي كه من جز كتب درسي چيز ديگه نميخونم و معمولا كتاباي پيام نور خيلي گرون هستند سعي مي كنيم از اين اون پيدا كنيم و قرض بگيريم وبخونيم و بعد برنگردونيم بهشون . اگه پيدا نشد از كتابخونه دست دومش رو ميگيريم اگر كه ديگه هيچ راهي نداشت و شهرهاي ديگه هم نبود و تاليف جديد بود مجبوريم نوش رو بخريم . . . .:D

كلا مفت بياد دستم دوست دارم .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من اعتقاد دارم که کتابی که ارزش خوندن داره ارزش خریدن رو هم داره.
تاپیکو باز کردم برای گفتن جمله ای دقیقا مشابه! مرسی از خانم لیلی.

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
هر دو حالتش به یه اندازه ست برام،اما کتابایی که گیر نیاد رو حتما میخرم. یاد قضیه "کتاب خودت رو جا بذار " افتادم،کلا کار خیلی قشنگی بود و هست...

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
امكان نداره از جلو يه كتابفروشي رد شم و بي اختيار نرم تو!
به قول شكسپير كتاب خوب مثه دوست خوبه كه هر چند وقت يه بار بايد بهش سر زد.يه سري كتابا رو بايد چندباره بهشون رجوع كرد.
من كاملا موافق خريد كتاب هستم مگه اينكه بخوام از يه كتاب 700 صفه از 100 صفش استفاده كنم در اين صورت اون كتابو قرض ميگيرم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من درسی ها و رفرنس های مورد نیاز رو امانت میگیرم (حالا هر جایی) ولی یه سری کتابای موندگار رو میخرم . رفرنس ها هم تو ایمنترنت هست شاید 1-2 تا باشه که دائم به درد بخوره و تو نت نباشه خب اونا رو میخرم

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنون از نظرات دوستان...

من کم کم داشتم عذاب وجدان میگرفتم از اینکه کتاب میخرم مامانم هم دعوام میکنه... (چند وقت پیش کتابخونم لبریز شد مجبور شدم از چندتاش بگذرم :( )

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
ممنون از نظرات دوستان...

من کم کم داشتم عذاب وجدان میگرفتم از اینکه کتاب میخرم مامانم هم دعوام میکنه... (چند وقت پیش کتابخونم لبریز شد مجبور شدم از چندتاش بگذرم :( )

عذاب وجدان نداره :دی مامان منم همش دعوام میکنه.

من بیشتر میخرم، اگه امانت بگیرم خوشم بیاد حتما باید خودمم داشته باشمش. به قول پردیس (البته این به قول از نظر دستوری غلطه :دی ) کتاب مثل مسواکه :دی

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
من خیلی دوست دارم بخرم اما خانواده مخالفن!چون اعتقاد دارن جا میگیره و به درد هم نمیخوره!!!واسه همین یا امانت میگیرم یا از اینترنت دانلود میکنم
اما کتابای کمک درسی رو حتما میخرم چون به جای خوندن میخورم:دییی

sama90

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر من بستگی به کتابش داره ، یه سری کتاب ها رو تو دوس داری همیشه داشته باشیش!
ولی در غیراین صورت کتاب امانت بگیریم بهتره من که خیلی کتاب امانت میگیرم
خرید و فروش کتاب دست دوم هم پیشنهاد خوبیه مخصوصا برای کتابهای درسی، می تونید تو این سایت هم خرید و فروش دست دوم کتاب داشته باشید.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
واقعیتش تو این زمونه که همه چیز الکترونیکیش اومده دیگه همه جا میتونه کتاب خوند.
ولی کتاب فقط کتابهای کاغذی که به آدم حال میده که بره بازم کتاب بخره.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوستای کتاب خون

(تاپیک اگه تکراری هست بگین لطفا)

شما بیشتر کتاب میخرین یا از دوستانتون میگیرین یا از کتابخونه میگیرین یا ...؟!

کدوم کتاب ها رو میخرین؟ کدوما رو امانت میگیرین؟
کتاب های خوب معمولا تو دستفروشای کنار پیاده رو ها پیدا میشه. من همیشه از اونا میخرم و کتابهای خوبی هم از کار در میان. به خودم میگم : حتما خوب بوده که کسی اینو خریده بعد خونده و بعد هم برای خوندن دیگران فروخته. همینم میشه.

بالا