درود بر آرین عزیز
درسته ! منم همچین ادعائی نکردم که اشراف کامل به همه چیز دارم ، اصلا آخرین باری که این تاپیک رو باز کردم یادم نمیاد ! چون تمام بروبچ اینجا از جمله خودت رو خوب میشناسم و خب دیگه الان چند ساله بیراه نیست بگم داریم باهم زندگی میکنیم اصلا ! به نظرم اصلا اینجا بازدید نمیخواد چون یه عده دوستن که جنبه شون هم بالاس و با هم همیشه کنار میان همینطور که تا الان هم همین بوده و تازه یکبار واژه لنگی هم رد شده و تموم شده و رفته :دی همه بازنده ها هم که امضا رو گذاشتن ظاهرا پس اینجا بحث جنبه طرفین شرط بندی هم نیست ..
تو همون پست اول هم گفتم شما با این عکس یک گروه رو مخاطب قرار دادین و کسانی که تو این شرط بندی نبودن که دیگه گناهی ندارن تو این تست جنبه حضور پیدا کنن ، من خودم تو یه شرط بندی عکس یک الاغ زیبا رو تو امضام گذاشتم که کار همین یوسف خودمون هم بود :دی من بچه های اینجا رو قبول دارم ولی صحبتم اینه که این عکس میتونه توهین به یک گروه باشه
درسته برادر ؟
درود بر فرزاد جان
اگه هدف شما از اون پست فقط جهت اجرای قوانین بخش بوده که باید خدمتت عرض کنم فرزاد جان پس باید همیشه این تاپیک رو چک کنی , اینطور نیست ؟
اگه هم منظور چیز دیگه ای بوده که احیانا هم همین جور بوده که خب مشکلی نیست چون تا اونجا که یادم میاد امضا مشابه این مورد زیاد داشتیم اما با این حال دوستان میتونن کلا امضا رو بردارن و چیزی هم نذارن . این رو از طرف خودم و بقیه میگم .