• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
درود بر آرین عزیز

درسته ! منم همچین ادعائی نکردم که اشراف کامل به همه چیز دارم ، اصلا آخرین باری که این تاپیک رو باز کردم یادم نمیاد ! چون تمام بروبچ اینجا از جمله خودت رو خوب میشناسم و خب دیگه الان چند ساله بیراه نیست بگم داریم باهم زندگی میکنیم اصلا ! به نظرم اصلا اینجا بازدید نمیخواد چون یه عده دوستن که جنبه شون هم بالاس و با هم همیشه کنار میان همینطور که تا الان هم همین بوده و تازه یکبار واژه لنگی هم رد شده و تموم شده و رفته :دی همه بازنده ها هم که امضا رو گذاشتن ظاهرا پس اینجا بحث جنبه طرفین شرط بندی هم نیست ..

تو همون پست اول هم گفتم شما با این عکس یک گروه رو مخاطب قرار دادین و کسانی که تو این شرط بندی نبودن که دیگه گناهی ندارن تو این تست جنبه حضور پیدا کنن ، من خودم تو یه شرط بندی عکس یک الاغ زیبا رو تو امضام گذاشتم که کار همین یوسف خودمون هم بود :دی من بچه های اینجا رو قبول دارم ولی صحبتم اینه که این عکس میتونه توهین به یک گروه باشه

درسته برادر ؟

درود بر فرزاد جان

اگه هدف شما از اون پست فقط جهت اجرای قوانین بخش بوده که باید خدمتت عرض کنم فرزاد جان پس باید همیشه این تاپیک رو چک کنی , اینطور نیست ؟
اگه هم منظور چیز دیگه ای بوده که احیانا هم همین جور بوده که خب مشکلی نیست چون تا اونجا که یادم میاد امضا مشابه این مورد زیاد داشتیم اما با این حال دوستان میتونن کلا امضا رو بردارن و چیزی هم نذارن . این رو از طرف خودم و بقیه میگم .

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
جدول شرط بندی بعد از اضافه کردن امتیاز تیمهای استقلال و منچستر :

نکته

عزیزم اینها یک عده گلابی تازه به دوران رسیده هستند، اصلا ارزش ندارن تو آواتارشون نگاه کنی، حالا میخوای بزنی تو گوششون ؟ لیاقت ندارن خواهر من ! لیاقت ندارن عزیز من ! یک عده ... آقا استقلال سوراخـــــــــــــــــــه

لیست منچستر و چلسی:

منچستری ها : :rambo:

shane1373 -silensio21-S.M.H -Flint Lockwood-anita2377-TURK_AVENGER-moeinfans-Mohsen_mzh-Hamid_J-mo_toori -crystal2-هستی -my7xN-Hamed731-R E Z @-mahdyonline2-navid_k-redboys-raminchineseboy-*sepideh*-Ari@n-JVD-

چلسی ها: :cap:

F A R A M A R Z-navid69-Amenocy-H-C-j_2006_n-Moostafa-HAM!D-.:Bermoda:.-STEPS -سعادت-

منم بازی بودمآ!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درود بر فرزاد جان

اگه هدف شما از اون پست فقط جهت اجرای قوانین بخش بوده که باید خدمتت عرض کنم فرزاد جان پس باید همیشه این تاپیک رو چک کنی , اینطور نیست ؟
اگه هم منظور چیز دیگه ای بوده که احیانا هم همین جور بوده که خب مشکلی نیست چون تا اونجا که یادم میاد امضا مشابه این مورد زیاد داشتیم اما با این حال دوستان میتونن کلا امضا رو بردارن و چیزی هم نذارن . این رو از طرف خودم و بقیه میگم .

به نظر من هم می تونند نذارن :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
من نبودم / کلی حرف دارم فعلا نمیزنم. یه چند دقیقه دیگه برمیگردم و همه چی رو ردیف میکنیم. لطفا صبر کنید و تامل.

فقط دو سه تا نکته بگم.

سعادت @
شرمنده سعادت جان / واقعیت اینه که اگر عذر شما رو بپذیریم یه جورایی این کار ممکنه بدعت بشه و باب و به هر حال قوانین هست دیگه. حتما خودت درک میکنی شرایط رو. مرسی.

حسام@ آقا شما اصلا نمیخونی من چی میگم؟!!! اون دوستان رو باز اضافه نکردی که! تو پست قبلی کامل توضیح دادم //// لیست رم و اینتر و قبول دارم. میذارم فردا.

یوسف@
!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اینکارا یعنی چی واقعا ؟ خجالت بکشید بابا بزرگ شدید.

اما این تیکه رو برای یکی دیگه مینویسم!
ببین اولا اگه فکر کردی مثلا ما رفتیم در خونه فرزادینا گفتیم بیا فرزاد جان امضا دادن به ما و ما تا فیخالدونمون سوخته، و یک کاری کن امضا عوض شه واقعا برات متاسفم
خوب گوش کن بچه جان! اگه اینطوری فکر میکنی متاسف هستم برای خودم که یک مدت با هم رفیق بودیم! و دارم به این نتیجه میرسم بعضی ها درست گفتن که کاش زودتر بزرگ شی
مطمئن باش من یکی حداقل هیچ وقت توی این دنیای مجازی اسمی از تو نخواهم برد!
متنفرم از ادمهایی که برای خودشون میبرن و میدوزن و فکر هم میکنن که درست نتیجه گیری کردن!

الان من بعد خوندن این پستت اینجوریم :
blinksmiley.gif

این چه طرز صحبت کردنه یوسف جان ؟ حالا با هر کسی که هستی .. واقعا متاسفم که برداشتت از یک امضا اینجوریه !

//

نظر شخصی من هم اینه امضا رو بردارید. جواد هم اگه نظرش به برداشتن باشه من عکس رو که روی سرور خودم هست حذف میکنم .. بنظرم رفاقت ها مهمتر از این حرفاست که بخواد با یه عکس یا امضا خدشه دار بشه ..

یعنی واقعا تاسف ، اصلا فکر نمیکردم اینجوری برخورد کنید.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اینکارا یعنی چی واقعا ؟ خجالت بکشید بابا بزرگ شدید.

الان من بعد خوندن این پستت اینجوریم :
blinksmiley.gif

این چه طرز صحبت کردنه یوسف جان ؟ حالا با هر کسی که هستی .. واقعا متاسفم که برداشتت از یک امضا اینجوریه !

//

نظر شخصی من هم اینه امضا رو بردارید. جواد هم اگه نظرش به برداشتن باشه من عکس رو که روی سرور خودم هست حذف میکنم .. یعنی واقعا تاسف ، اصلا فکر نمیکردم اینجوری برخورد کنید.
........

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا خواهش کردم لطفا کسی در این مورد بگو مگو نکنه دیگه/ ارزش نداره/ دو دقیقه صبر کنید.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
البته جوادجون ما مزاح فرمودیم :D

فقط خواهشا رعایت بکنید مثل دفعه قبل 4 تا عکس گاو نندازید بهمون :D

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
وقتی یک نفر داره بهت میگه رفتید به فرزاد گفتید بیاد این پست رو بده! چی میشه در جواب این حرف زد واقعا؟
اصلا میشه حرفی زد؟
واقعا این امضا انقدر ناراحت کننده هست؟
امضا اینجا بوده که ما سه روز اصلا وارد پی تی هم نشدیم چه برسه به اینکه پست بدیم!
آخه این امضا چی داره که ما بریم به فرزاد بگیم بیا یک کاری کن تو رو خدا!
چقدر یک تفکر باید کودکانه باشه که این رو بگه
این امضا رو هر کی ببینه میفهمه که طنز هست و برای خنده و حتی کمی به فکر هم فرو نمیره!
انقدر مسخره هست که حتی طرف نمیفهمه من که این رو تو امضام گذاشتم استقلالی هستم یا پرسپولیسی!
بعد برای همچین امضایی من یا هر کسی دیگه ای که توی گروه بازنده هستیم بره به فرزاد بگه بیا یک پستی چیزی بده؟
واقعا اون آدم به حدی با این حرفی که به من زد برای من بی ارزش شد که دیگه حتی نمیخوام بهش فکر کنم
فقط میتونم بگم برای خودم متاسفم و کاش زندگی هم مثل یاهو امکان ایگنور کردن ادم ها رو داشت!

هرکسی همچین حرفی زد بلانسبت شما و دوستان خیلی غلط کرد !

بیخیال ، منو شما و خیلی های دیگه اینجا باهم رفیقیم ، اصلا این چیزا ارزش بگو مگو کردنش رو نداره :)

آقا خواهش کردم لطفا کسی در این مورد بگو مگو نکنه دیگه/ ارزش نداره/ دو دقیقه صبر کنید.

جواد دیر اومدی تموم شد :دی
البته جوادجون ما مزاح فرمودیم :D

فقط خواهشا رعایت بکنید مثل دفعه قبل 4 تا عکس گاو نندازید بهمون :D

دهنت سرویس سعادت یادم انداختی
qega2tu98tpnn2ib472.gif

من نمیدونم منو تو واسه چی واسه چلسی هر سری میایم شرط میبندیم
biggrinsmiley.gif

اقا خواهشا این سری اگه عکس گاو گذاشتید بزرگتره رو بذارید سعادت باشه
05954IMMqimy3s4pmxjmjdaq.gif
:دی

@ عمو افشین :
خدا رو شکر من بازی آرسنال منچستر نبودم
ybhoaqojky0r0m63zb2e.gif
یادمه از فصل پیش نقشه کشیده بودین برا چنین روزی
crazy.gif

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
انصافا کاره جالبیه این شرط بندی رو بازی ها... مخصووصا اون قسمت امضاش! :دی خداست!

امروز امضای پرسپولیسه فردا ورق برمیگرده و نباید کسی بهش برخوره!

هر چند این پرسپولیس...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب

من نظرات خودم رو میگم و دنبال بحث کردن هم نیستم چون به کل در مورد این موضوع دید خوبی ندارم. تمنا دارم خطی از این پست کوت نشه و ادامه پیدا نکنه. کلا همینجا بحث تمومه.

کلا نمیدونم در موردش از کجا بگم و چه طوری بگم. بهتر میدونم حرفی نزنم چون فکر میکنم شاید دوستان نخواهند که بیشتر از این قضیه کش پیدا کنه.
بخوام بگم اینجا محیط تفریحه و ... که دیگه همه اوستای من هستید و من تماشاچی.
بخوام بگم اینکارو کنیم هم که باز همه بزرگ بنده هستید.
حرفهای آقا فرزاد رو من قبول میکنم. این ایراد به کار وارد هست که گروه کلی ای خطاب قرار گرفتند. ولی شاید این ذهنیت از قبل بجود اومده مثل همون بازی میلان و یا بازی اینتر که خودم امضاش رو دادم و چلسی و .. و خب صحبتی در این مورد نشد و این مثابه تایید گذاشته شده. به هر حال این قبوله
در مورد عکس ولی فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه. چرا که عکسهای بدتر از این بوده و البته این کارتونی هست که از اونها هم سبک تر هست.

نمیدونم چطور به ذهن این قضیه خطور کرده که کسی منظورش این بوده که شخصی به آقا فرزاد گفته که این بین ا بین میانجی گری کنه و ... ولی به گفته خود فرزاد جان و یوسف جان و حمید عزیز همچین چیزی نبوده. و شک ندارم که این یه سوء تفاهم بوده. شاید اگر در این مورد جمله آقا فرزاد رو کوت میکردم از تو پی ام شخصیم واقعا شبهات رو از بین میبرد ولی خب بی اجازه این کار رو نکردم. این قضیه بی شک سوء برداشت بوده یا سوء تفاهم. درباره اش حرف هم نزنیم بهتره.

در مورد قوانین: یه چیزهایی هست دیگه واضحه دیگه. وقتی یه عده بردند و یه عده باختند؛ اگر مداوم پست نخوره که آقا پس امضا چی شد و وقت تمومه و ... و یا این حاصل کار بود و .. به نظرم بهتره. بهر حال مدت برای امضا دادن واضحه و اگر سنگین هم نبود که چه بهتر. دیگه اینطوری حساسیت هم بوجود نمیاد. به نظرم میاد این این جور پست ها اعصاب رو تحریک میکنه و بدور از تفریحات مورد نظر هست و یه جورایی کدورت بوجود میاره.

در مورد گروهی هم که بود باید بگم که همونطور که خودتون میدونید من اصلا تو این شرط بندی نبودم چرا که چند روزی اصلا نت نبودم. دوستان از روی لطفشون منم دعوت کردند که امروز رفتم به گروه و تایید میکنم حرف حمید رو که گفتم امضا سنگین باشه و مسئولیتش با خودم. ولی وقتی امضا رو دیدم به نظرم خیلی هم کوبنده نبود و البته باید گفت که بسیار کار فان و کارتونی خوبی رو در قسمت عکس انجام شده بود. یعنی به کل سبک امضا فان بود و خوب بود. بهر حال جمله ای هم که دوستان زدند فکر نمیکنم به جز ایرادی که در بالا ازش قبول کردم مشکل دیگه ای داشته باشه. حالا همینجا میگم هر مشکلی داشته پای خودم هست هر عزیزی هم هر حرفی زده به من گفته و منم میزارم رو چشم و قبول دارم.

حالا آرین و فرامرز و حمید رای به این میدهند که امضا رو کلا بردارند و بیخیال امضا بشند. مثل بازی برگشت پارسال که تاخیر یه ساعته رو قبول کردند و از طرفی هم یوسف جان تو پستش زده که امضا باشه. نظر آقا فرزاد هم که ادیت کردن امضا بود و نظر خودم هم چیزی بین ادیت و حذف کلی امضاست. تصمیم گیریش باشه برای فردا.

ولی یه ولی بزرگ داره که نمیگم ! و فقط میگم خیلی برام عجیب بود و تلخ.
رفاقت و بچسبیم حالش بیشتره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اول بگم که فرزاد عزیز از من خواستند موضوع پیش اومده توی این تاپیک رو پیگیری کنم .
اما بعد:
معمولا در تاپیک شرط بندی یک نفر هست که به نوعی همه کاره تاپیک هست. قدیمی ها می دونن که در گذشته مانرک پیگیر کارهای این تاپیک بود و بعد از اون هم حسام .
علیرغم اینکه در قانون اول همین تاپیک اومده که :

1 . جملات انتخاب شده برای امضا نباید مخالف شئونات و قوانین مربوط به امضا در فروم باشه

ولی در موارد محدودی دیده شد که قوانین بخش زیر پا گذاشته شده. من یکبار با حسام خیلی جدی درباره این مسائل صحبت کردم و قرار شد در امضاها دقت زیادی بشه که لفظ خلاف قوانینی استفاده نشه .

الان بعضی دوستان گفتن که در شرط بندی های قبلی هم جملات ناجوری بوده که روش زوم نشده . این دلیل نمیشه که اگر یکجا قوانین رعایت نشده ( به دلیل اینکه متوجه نشدیم یا نبودیم یا ...) در جای دیگه هم اگر متوجه شدیم بگیم قبلا که این اشتباه شده حالا هم خیالی نیست بزاریم تکرار بشه.

ما همین چند روز پیش موردی داشتیم که جناب یوسف آواتارشون عکس تغییر پیدا کرده آقای مظلومی بود که بنده صریحا از ایشون خواهش کردم که آواتار رو بردارن که ایشون هم گفتن دیگه زمان زیادی نمونده که شرط بندیشون تموم بشه ( شرط بندیشون یک روزه بود) و گفتند که جایی پست نخواهند داد . با این شرط من قبول کردم.

حالا هم چون بچه ها زحمت کشیدن و وقت گذاشتن برای آخرین بار مخالفتی با این امضا نمی کنیم اما منبعد خدمت همه بزرگواران حاضر در تاپیک عرض می کنم که اگر امضا خلاف قوانین کلی بخش باشه ابتدائا تذکر و در صورت عدم تغییر امضا با نهایت شرمندگی پاک خواهد شد.

اگر هم لازمه به قوانین مواردی رو اضافه کنید که واضحتر بکنه قضیه رو ، خودتون بفرمایید تا من اضافه بکنم.

در خاتمه یک توضیح تکمیلی هم خدمت همه دوستان باید بگم همه میدونن من پرسپولیسی هستم و فرزاد استقلالی ،تا الان هم خیلی از پرسپولیسی ها به دلیل پاک شدن پستشون در تاپیکهای مختلف خصوصا تاپیک پرسپولیس از من دلگیر شدن و خیلی از رفقای استقلالی هم از فرزاد به خاطر پاک شدن یا ادیت شدن پستشون در تاپیک استقلال .
هر دو نفر ما خیلی جاها فقط بر حسب وظیفه ای که به ما محول شده اینجا و در بخش تصمیم گیری کردیم و همیشه سعیمون این بوده در تصمیم گیری هامون فقط قوانین رو مدنظر داشته باشیم و برای همین هم خیلی ها از دستمون ناراحت شدن. این رو هم بگم هیچکدوم از ما دو نفر نیازی به سفارش انجام کاری از طرف هیچ شخص یا دوستی نداریم هر کسی که میخواد باشه. قوانین برای ما کفایت میکنه.

شاد و پیروز باشید

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
o4u1obuwjltf5iuu5o.gif
:دی

//

اییش این کجا & امضای ما کجا : ))

محض اطلاع بگم هیچکس نمیگه ماست من ترشه
icon6.gif
خدایی خیلی عکس جالبی شده ، البته از کسی که مبلغ شرطبندی رو پرداخت میکنه توقعی نمیشه رفت که بگه چه امضای قشنگی دادین
xc6w7f42yuem1dztqb2r.gif

مخصوصا خط آخر امضا که یکی از بچه ها پیشنهاد کرد
laugh2.gif

صحبت سر لوسی نبود صحبت رعایت شئونات بود!!!

پ.ن: حالا ولش مهم نیست

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

با تشکر از ساسان جان و فرزاد جان/
فکر کنم دیگه حرفی باقی نمیمونه / نمیخوام حرفی بزنم که با سوء برداشت باز بحث ادامه پیدا کنه ولی به نظرم باید طبق همون اطلاعیه تشدید مقرارات در بخش اینجا هم باید به قوانین پایبند تر میشدیم و حساسیتی بوجود نمی اومد. بهر حال گذشت و رفت از نظر من.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ممنون از صحبتهای دوستان ..

خب با توجه به صحبتهایی که شد و احترام به تصمیمی که همکار بخش گرفتند دوستان تو گروه نظر بر این داشتند که عکس رو پاک کنیم و من به نمایندگی از بچه ها عکس رو از سرور پاک کردم..

واقعا حرکت جالبی نبود و اصلا انتظار نمیرفت چنین بگو مگو ها و برخوردهایی صورت بگیره.. انشاالله که این دربی و شرطبندی تو یاد همه باشه !

حقیقتا من (شایدم خیلی از دوستان ) تعصبی ندارم روی تیم ها و فقط تنها چیزی که باعث میشد تو شرطبندی ها شرکت کنم رفاقت و وجود خود دوستان کنار هم بود ، هر امضایی هم بود گذاشتیم رو تخم چشامون ..

قطعا رفاقتها مهمتر از این حرفاست که بخواد با یه عکس یا یه جمله کمرنگ بشه.. شرمنده اگر کسی این وسط ناراحت شد..

یاعلی
red%20rose.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد

ممنون از صحبتهای دوستان ..

خب با توجه به صحبتهایی که شد و احترام به تصمیمی که همکار بخش گرفتند دوستان تو گروه نظر بر این داشتند که عکس رو پاک کنیم و من به نمایندگی از بچه ها عکس رو از سرور پاک کردم..

واقعا حرکت جالبی نبود و اصلا انتظار نمیرفت چنین بگو مگو ها و برخوردهایی صورت بگیره.. انشاالله که این دربی و شرطبندی تو یاد همه باشه !

حقیقتا من (شایدم خیلی از دوستان ) تعصبی ندارم روی تیم ها و فقط تنها چیزی که باعث میشد تو شرطبندی ها شرکت کنم رفاقت و وجود خود دوستان کنار هم بود ، هر امضایی هم بود گذاشتیم رو تخم چشامون ..

قطعا رفاقتها مهمتر از این حرفاست که بخواد با یه عکس یا یه جمله کمرنگ بشه.. شرمنده اگر کسی این وسط ناراحت شد..

یاعلی
red%20rose.gif

حمید عزیز ضمن تایید صحبتهای شما هم از شما هم از تمام دوستان استقلالی بابت سعه صدرتون بعد از مسائل دیشب سپاسگزارم. هر چند جمله شرط بندی شما مطابق با قوانین نبود ولی برخورد بعد از انتشار امضاتون حرفه ای و مودبانه بود.
حالا که دوستان یه کم آرومتر شدن من گله می کنم از یکسری بداخلاقی هایی که بعضی دوستان با تجربه اینجا انجام دادند . هر چقدر هم این شرط بندی مهم بود فکر نکنم ارزش درشت حرف زدن رو می داشت.

شاد و پیروز باشید

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
وای چه خبره شد اینجا...!!!
از مدیران و مسئولین و دست اندرکاران خواهشمندم این قوانین رو بعد از این بازی اجرا کنید.. این بازی فوق العاده حساس بود و واکنش های بچه ها هم شاید از روی حساسیت بازی بوده..
این ناراحتی سر یه مسئله خیلی کوچیک و الکی درست شد و بهتره فراموش بشه ولی اینجوری خیلی به یاد موندنی خواهد شد..

من با اجازه متن امضا رو گذاشتم اگر موافقت کنید عکس رو هم بذاریم ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

وای چه خبره شد اینجا...!!!
از مدیران و مسئولین و دست اندرکاران خواهشمندم این قوانین رو بعد از این بازی اجرا کنید.. این بازی فوق العاده حساس بود و واکنش های بچه ها هم شاید از روی حساسیت بازی بوده..
این ناراحتی سر یه مسئله خیلی کوچیک و الکی درست شد و بهتره فراموش بشه ولی اینجوری خیلی به یاد موندنی خواهد شد..

من با اجازه متن امضا رو گذاشتم اگر موافقت کنید عکس رو هم بذاریم ..

آنیتای عزیز من در پست قبلیم هم عرض کردم اجرای قوانین رو به بعد از این بازی موکول کردیم.
درباره عکس هم هر جور دوست دارید عمل کنید . این هم که دوستان عکس رو برداشتن به احترام صحبتهای ما بود که نظر لطفشون رو رسوندن ، اما از نظر ما با توجه به صحبتهایی که کردیم برای این شرط بندی ایرادی نداره گذاشتن عکس.

شاد و پیروز باشید

بالا