• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
از همین الان امیدوارم که بازی بعدی از برهانی بازی نگیره .... با اینکه دل خوشی از کیانوش ندارم ولی فک کنم خوب باشه با ترکیب داربی بریم تو زمین .... فقط جای داش فرزاد میشه از شریفات استفاده کرد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود

تبریک بابت برد استقلال
چنین بازیها رو فقط باید برد
فکر میکنم یکی از دشوارترین بازیها رو بردیم ....
سایپا هم که فقط اومده بود ضدحمله بزنه ...
دم مجتبی هم گرم ...
فرهاد هم که انصافا بیخودی کارت گرفت ... یکم عصبی بود و به نظرم تنها مشکل فرهاد همین زود عصبی شدنش باشه ....
وسط زمین هم که سایپا شلوغ کرده بود که نزاره هافبک های استقلال بازیسازی کنند ولی هر وقت استقلال تونست پاسکاری کنه موقیت خطرناک ایجاد کرد مثل گل بازی که با چند پاس کوتاه توانستند موقعیت گل ایجاد کنند و زیزو هم گل بزنه

باز هم تبریک ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
پیروز قربانی از وقتی از استقلال رفته همش میگه تقصیر فرهاد بوده و کلی چرت و پرت برای فرهاد گفته بود.امروز هم مسلما زیر گوش فرهاد چیزایی میگفته - ضمن اینکه اوایل بازی من گفتم حتما دو سه تا مصدوم رو میدیم چون اونا میزدن و داور حتی خطا هم نمیگرفت به همین دلیل فرهاد عصبی شده بود و واقعا خطای بدی کرد.
والبته فرهاد برای پوز زنی پیروز میخواست حتما گل بزنه امروز.
اون صحنه که فرهاد عصبی شد و توپ رو شوت کرد بیرون قبلش بازیکن سایپا خودش رو انداخت زمین بعد بازیکنای سایپا توپ رو نزدن بیرون چون تو حمله بودن - بعد که استقلالیا توپ رو گرفتن یارو داشت نشسته بود و داشت بلند میشد که تا دید ضد حمله تاجیا خطرناکه دوباره خودشو انداخت زمین - بازیکنای سایپا هم داد میزدن که فرهاد توپ رو بزنه بیرون واسه همین فرهاد اعصابش خورد شد که چرا وقتی توپ دست خودشون بوده نزدن بیرون.
البته کلا یک سری تیمها یاد گرفتن رو اعصاب بازیکنایی مثل کرار - فرهاد - آرش و ... راه میرن تا بتونن از کار بندازنشون یا اخطاری اخراجی چیزی بزارن رو دستمون.
حیدری یکم گیج بود.
آندو زیاد توپ لو داد امروز نمیدونم چرا دقت نمیکرد زیاد ولی بازیش واقعا برای تیم با ارزشه.
رحمتی سر هر صحنه ای با مدافعین و مخصوصا آندو کل کل میکنه که میتونه مضر باشه.
محسن یوسفی هم که کلا هر چی آی کیو داشته سوزونده و با مغزی تعطیل روانه میدان شد.

ولی نکته مثبت اینه که سال گذشته تا یک گل میافتادیم جلو مظلومی یه دفاع میچپوند تو یه فوروارد کم میکرد ولی امروز برعکس یع تعویض خوب تو حمله انجام داد که مدافعین سایپا از سرعت شریفات و میداوودی بترسن و نتونن بیان جلو برای سر زدن .

با همه این حرفا تبریک فراوان بابت چسبیدن به صدر :p

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اون صحنه که فرهاد عصبی شد و توپ رو شوت کرد بیرون قبلش بازیکن سایپا خودش رو انداخت زمین بعد بازیکنای سایپا توپ رو نزدن بیرون چون تو حمله بودن - بعد که استقلالیا توپ رو گرفتن یارو داشت نشسته بود و داشت بلند میشد که تا دید ضد حمله تاجیا خطرناکه دوباره خودشو انداخت زمین - بازیکنای سایپا هم داد میزدن که فرهاد توپ رو بزنه بیرون واسه همین فرهاد اعصابش خورد شد که چرا وقتی توپ دست خودشون بوده نزدن بیرون.
البته کلا یک سری تیمها یاد گرفتن رو اعصاب بازیکنایی مثل کرار - فرهاد - آرش و ... راه میرن تا بتونن از کار بندازنشون یا اخطاری اخراجی چیزی بزارن رو دستمون.
حیدری یکم گیج بود.
آندو زیاد توپ لو داد امروز نمیدونم چرا دقت نمیکرد زیاد ولی بازیش واقعا برای تیم با ارزشه.

ولی نکته مثبت اینه که سال گذشته تا یک گل میافتادیم جلو مظلومی یه دفاع میچپوند تو یه فوروارد کم میکرد ولی امروز برعکس یع تعویض خوب تو حمله انجام داد که مدافعین سایپا از سرعت شریفات و میداوودی بترسن و نتونن بیان جلو برای سر زدن .

آقا درود بر شما ، هرچی میخواستم بگم رو گفتی :دی
فقط اینکه دفاعمون چند بازیه خیلی خوب و کم اشتباه ظاهر شده ،

698266_orig.jpg
آندو هم براستی داره کولاک میکنه وسط زمین و کلا دودمان خط هافبک رقیب رو به باد میده !
تعویض های مظلومی رو هم موافقم دقیقا ، بار چندمه که اینجوری ذهن حریف رو مشغول میکنه که نتونه با تمام قوا حمله کنه

698268_orig.jpg
کرار هم خوب خط دفاع حریف رو بهم میریزه هرچند حاشیه ش هم زیاده

698268_orig.jpg
جباری هم که سالاره ژنرال جدید استقلال
شیرفرهادم که گل بزنه گل نزنه قلب اس اسه ..

Last edited:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
با این که پرسپولیسی هستم برد رو تبریک میگم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با این که پرسپولیسی هستم برد رو تبریک میگم

درود بر شما
سپاس ..

بعد ولیدد علی امیر آبادی چرا جو زده شده ؟!

1105657_PhotoA.jpg

مظلومي:به مجيدي، كرار يا هيچ بازيكني قول فيكس بودن نمي‌دهم/اميرآبادي مي‌تواند برود

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
برد استقلال رو به همه دوستان تبریک میگم.
rose.gif

واقعا قضیه طرفدار کشته شده استقلال شوک آور و وحشتناکه (باز به انجمن خودمون که کل کل حداکثر باعث بن شدن میشه! :دی)، ولی مظلومی خیلی قشنگ و جالب راجع بهش صحبت کرده، دمش گرم.

ولی انگار یه خورده عصبی صحبت کرده (مثلا راجع به امیر آبادی و ولید علی). امیدوارم حاشیه ها روش اثر نذارن.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واقعا قضیه طرفدار کشته شده استقلال شوک آور و وحشتناکه (باز به انجمن خودمون که کل کل حداکثر باعث بن شدن میشه! :دی)، ولی مظلومی خیلی قشنگ و جالب راجع بهش صحبت کرده، دمش گرم.

درود

کاش فرهادم امشب گل میزد ، رو پیرهن زیرش عکس اون طرفدار جوان مرحوم اس اس بود :(

294580_10150401569010033_174162105032_10423848_2070339949_n.jpg

بچه های تیمم هم تو مراسمش شرکت کردن هم با عکس اون وارد زمین شدن :

302644_253478718027435_100000959265177_670346_1160299818_n.jpg

روحش شاد و یادش همواره گرامی ..

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ممنون بابت عکس ها فرزاد جان.
یه جوون 17 ساله...
آدم چی بگه واقعا...
w9x3l5osr6u7vuvhcxdo.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
تبریک میگم برد رو و تدام صدر نشینی رو

بازی گره بود :دی
نیمه اول خیلی شبیه واژه ی سردگم بود تیم.
اونها هم البته خیلی فکر گل نخوردن بودن. دو تا خط دفاع 4 نفره گذاشته بودند. 8 نفر تو دفاع. یعنی دقیقا هابک هاشون همه دفاع میکردن

با توجه به وسط اومدن های خسرو وظایف خسرو و آندو و کرار کاملا قاطی میشد. تو نیمه اول البته
کرار هنوز برای من تفلون هست:)دی نچسب) و بازیش رو نمیپسندم. رو تک حرکتهایی خوب عمل میکنه تو هر بازی ولی من کلا بهش نمره خوبی نمیدم به سلیقه خودم. و از همه مهمتر شخصیتش به تیم ما و جنگندگی ما نمیخوره. یه مقداری فیلم بازی میکنه/ یه مقداری لوسه/ یه مقداری.. / و در ضمن خودخواه هم هست.

مهدی رحمتی عالی بود/ بازم چند ده میلیون از قرادادشو تحویل داد :دی دمش گرم
میثم حسینی همچنان دوست دارم ازش تعریف کنم و براش همون لقب قبلی رو بگم: خرید آرسنالی. ارزون و با انگیزه و مفید. قابل رشد. با استعداد و گوش به حرف.
حنیف یه کم تو باغ نبود باز ولی خب خطرناک نشد :دی یه روزهایی نمیدونم به چی فکر میکنه که اینطوری میشه وگرنه از بی نقص ترینها در ایرانه. پژمان هم دقیقا یه روزهایی انطوری میشه.

بعد تعویض ها که کاملا مطابق انتظار بود (البته کرار باید زودتر عوض میشد) تیم راه افتاد. دقیقا بعد اون بود که اندو شد همون اندو مورد نظر. چون ازاد شد.
یوسفی و ارش امروز موفق نبودند. درصد مقصری شون هم 50-50 بود به نظرم. البته یوسفی بیشتر.

مجتبی جباری=مجتبی جباری. فقط اضافه کنم که دیگه از پاش ترس نداره خوشبختانه. مرسی مجتبی

فرهاد ما گل میزنه/ کارت درسته تعصب استقلالی. کارت گرفت و جلو ملوان نداریمش.(تاسف فرزاد جان رو درباره گل نزدنش و اون تصویر روی پیراهنش باهاش شریکم) امیدوارم میلاد تو انزلی تلافی مصدومیت پارسالش رو در بیاره.

پرویز دوبله سوبله. like

بازم تبریک

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
وای دیروز عذاب آور ترین مساله گزارش علیفر بود - فقط شماره بازیکنا رو میگه - هر وقت اسم میگه اشتباه میگه
تحلیلها زیر خط فقر
گیرایی صفر یعنی یه تیکه هایی رو مثل همون قضیه بیرون زدن توپ توسط فرهاد رو اصلا نفهمید
و از اول رو مخ رژه میرفت
جدا بهد از اون موقعهایی که میگفت "یک سانتر مواج از محمد تقوی" دیگه گزارش خوب ازش ندیدم.

یه نکته : این ایمان موسوی چه جو گیری بود تو نود مرده بودم از خنده - فکر کنم جوراب هم نپوشیده بود :دی

و یه خبر بد

کد خبر : 52023 زمان ارسال : سه‌شنبه 05/07/1390 09:27

استعفاي رضايي از هيئت مديره باشگاه استقلال

اميدوار رضايي از هيئت مديره باشگاه استقلال استعفا کرد.

در پی انتقادهای صورت گرفته از انتخاب اعضای هیئت مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال صبح امروز از سمت خود استعفا کرد.

به نظرم رضایی جزو آدم خوبای هیات مدیره بود.

Last edited:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بردن ضدفوتبال خیلی حال میده

سایپا چند ساله اینطوری بازی می کنه . هرکی مربیش باشه فرقی نمی کنه ....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
روزی که به تیم ملی برگشت ته دلم لرزید. دو دل شدم. عقلم گفت فرهاد جوونیت رو گذاشتن پشت خط باند ها و حالا که چشمشون رو باز کردی اومدن سراغت.
پیش خودم گفتم پشت پا بزن به این مقام که برات دام میکنن یه روزی.
از طرفی تو ذهنم تجسم کردن فرهاد تو برزیل و جام جهانی خیلی برام زیبا بود / باز میگفتم اینها کارشون که بگذره از لیست تیم ملی حذفت میکنن بخاطر سن و هر بهانه ای و باز میرن سر باند بازیشون.
اون روز که برگشتی ملی گفتم کاش بر نمیگشتی و حالا که رفتی نمیدونم راضی هستم یا ناراضی / فقط میدونم که اینطوری مطمعن تره و خرابت نمیکنند. به امید روزی که در سمت مربی به افتخاراتی که نداشتی برسی. دوستت دارم تعصب آبی و حالا ملی.

62836143418128848925.jpg

فرهادمجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد/ جوانی ام سوخت ؛ می روم تا جوانان نسوزند
فرهاد مجیدی باری دیگر از حضور در تیم ملی کنار کشید.

به گزارش خبرآنلاین ؛ کاپیتان استقلال که با بازگشت به تیم ملی در دو بازی اخیر ، هیجانی خاص را به فوتبال ملی ایران هدیه داده بود ، امروز در نامه ای از حضور در فوتبال ملی و در سن 35 سالگی ، خداحافظی کرد. مجیدی در این نامه که خطاب به علی کفاشیان نوشته ، آورده است:

« احتراما، همان‌طور که استحضار دارید اینجانب از سنین جوانی و بیش از 15 سال است که در خدمت تیم ملی فوتبال ایران بوده و بارها افتخار پوشیدن پیراهن مقدس "ایران اسلامی" را داشته‌ام.

با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال 2014 و عدم حضور احتمالی اینجانب در آن مسابقات به دلیل وضعیت سنی‌ام و حضور جوانان توانمند، جویای نام و مستعد در سطح اول فوتبال کشور، بدینوسیله علیرغم میل باطنی از ادامه حضور در تیم ملی عذرخواهی می‌کنم.

حضور در تیم ملی و شاگردی استادی چون کارلوس کروش افتخاری است که همیشه در زندگی ورزشی‌ام ماندگار است.

بی شک جوانان با انگیزه‌ای چون کریم انصارفرد، میلاد میداوودی، سید ایمان موسوی، محمد نزهتی، میلاد زنیدپور و ... از اعتبار و آبروی فوتبال ایران عزیز دفاع خواهند کرد؛ جوانانی که شاید با حضور امثال مجیدی به سرنوشت بنده حقیر در گذشته دچار شده که در عین جوانی و آمادگی فنی از حضور و خدمت در تیم ملی فوتبال محروم شدم.

با تمام علاقه و ارادت قلبی‌ام به تیم ملی و پرچم مقدس ایران، همچنان خود را "سرباز وطن " می‌دانم و در سال 75 با اعتماد سرمربی وقت (آقای محمد مایلی کهن) با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با عذرخواهی و سپردن جای خود به جوانان، به تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده‌ام.

امید است با حمایتها و تلاشهای جنابعالی، مسئولان ورزش کشور، درایت کادر فنی و دعای خیر مردم فهیم و عزیز، تیم ملی فوتبال به جام جهانی صعود کرده و دل میلیونها ایرانی را در جای جای کره خاکی شاد کنند.

خواهشمند است مراتب اعتذار مرا به هر نحو که صلاح می‌دانید به پیشگاه مردم شریف ورزش دوست برسانید تا در جریان قرار گرفته و موجب شرمندگی‌ام فراهم نشود.

در پایان لازم می‌دانم از هواداران عزیز، مربیان، کارشناسان، ارباب جراید و رسانه‌های گروهی که همواره با نظرات و انتقادات خود، مرا حمایت و راهنمایی کرده‌اند صمیمانه سپاسگزاری کنم.

به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران.»

نکته جالب اینجاست که فرهاد مجیدی پس از بازی با سایپا در رختکن این مسئله را با مربیان استقلال مطرح می کند و دوشنبه شب و پس از تماشای بازی ایمان موسوی ، مهاجم جوان تیم نفت آبادان در تماسی تلفنی با یکی از مشاورانش ، تصمیمش برای خداحافظی را قطعی می کند و مشغول نگارش متن استعفایش می شود. او معتقد بود بلایی که در جوانی بر سر خودش آمده را نباید بر سر بازیکنان جوان فوتبال مان بیاورد. »

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اول بابت برد استقلال تبریک میگم :)
دوم دم فرهاد گرم :blush:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب امروز خبرهای استقلال زیاده و سرد و گرم. اول خبر امیدوار رضایی که بعید میدونم با استعفاش موافقت کنند. چه برسه به اینکه از قبل هم این فرد تو هیات مدیره استقلال بوده و بی حاشیه کارش رو کرده. بعدم رو حساب لج و لجبازی هم که باشه عباسی قبول نمیکنه.

بعد خبر فرهاد رو داشتیم که نظرم تو پست مربوط به خبرش گفتم.

و اما از همه اینها مهمتر اینه که امروز تولد شصت و شش سالگی باشگاه هست. تبریک میگم و امیدوارم که خود خداوند از هدیه اش به ما همیشه مراقبت کنه. خدایا بخاطر خلقت استقلال خیلی نوکرتیم.
68965758553025110161.jpg
کیک بزنید روشن بشید :blush:
کف مرتب هم بزنید:دی
45784711003274220032.jpg

اینم ادرس پوستر بزرگ داش فرهاد که امیر جان زحمت کشیدند و به من دادن/ منم میذارم اینجا بروبچ حالشو ببرند.
چون عکس بزرگه صفحه رو سنگین نکردم . این نمونه کوچیکش هست.
73054809017969087505.jpg

رو ادرس هم کلیک کنید بزرگش و بگیرید.
http://myup.ir/images/96767592922851130303.jpg

راضی کننده هست که اونقدر اوضاع خوبه که هر روز چیزی برای تبریک گفتن داریم. امیدوارم قدر این روزها رو بدونیم و همیشه تداوم داشته باشه. تبریک

اینم اضافه کنم. از دست ندید. مربوط به خوشحالی بعد گل دیروز هست. ببینید چطوری فرهاد مجتبی رو ضربه فنی کرده :دی اینجا ببینید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام
روزی که به تیم ملی برگشت ته دلم لرزید. دو دل شدم. عقلم گفت فرهاد جوونیت رو گذاشتن پشت خط باند ها و حالا که چشمشون رو باز کردی اومدن سراغت.
پیش خودم گفتم پشت پا بزن به این مقام که برات دام میکنن یه روزی.
از طرفی تو ذهنم تجسم کردن فرهاد تو برزیل و جام جهانی خیلی برام زیبا بود / باز میگفتم اینها کارشون که بگذره از لیست تیم ملی حذفت میکنن بخاطر سن و هر بهانه ای و باز میرن سر باند بازیشون.
اون روز که برگشتی ملی گفتم کاش بر نمیگشتی و حالا که رفتی نمیدونم راضی هستم یا ناراضی / فقط میدونم که اینطوری مطمعن تره و خرابت نمیکنند. به امید روزی که در سمت مربی به افتخاراتی که نداشتی برسی. دوستت دارم تعصب آبی و حالا ملی.

62836143418128848925.jpg

فرهادمجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد/ جوانی ام سوخت ؛ می روم تا جوانان نسوزند
فرهاد مجیدی باری دیگر از حضور در تیم ملی کنار کشید.

به گزارش خبرآنلاین ؛ کاپیتان استقلال که با بازگشت به تیم ملی در دو بازی اخیر ، هیجانی خاص را به فوتبال ملی ایران هدیه داده بود ، امروز در نامه ای از حضور در فوتبال ملی و در سن 35 سالگی ، خداحافظی کرد. مجیدی در این نامه که خطاب به علی کفاشیان نوشته ، آورده است:

« احتراما، همان‌طور که استحضار دارید اینجانب از سنین جوانی و بیش از 15 سال است که در خدمت تیم ملی فوتبال ایران بوده و بارها افتخار پوشیدن پیراهن مقدس "ایران اسلامی" را داشته‌ام.

با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال 2014 و عدم حضور احتمالی اینجانب در آن مسابقات به دلیل وضعیت سنی‌ام و حضور جوانان توانمند، جویای نام و مستعد در سطح اول فوتبال کشور، بدینوسیله علیرغم میل باطنی از ادامه حضور در تیم ملی عذرخواهی می‌کنم.

حضور در تیم ملی و شاگردی استادی چون کارلوس کروش افتخاری است که همیشه در زندگی ورزشی‌ام ماندگار است.

بی شک جوانان با انگیزه‌ای چون کریم انصارفرد، میلاد میداوودی، سید ایمان موسوی، محمد نزهتی، میلاد زنیدپور و ... از اعتبار و آبروی فوتبال ایران عزیز دفاع خواهند کرد؛ جوانانی که شاید با حضور امثال مجیدی به سرنوشت بنده حقیر در گذشته دچار شده که در عین جوانی و آمادگی فنی از حضور و خدمت در تیم ملی فوتبال محروم شدم.

با تمام علاقه و ارادت قلبی‌ام به تیم ملی و پرچم مقدس ایران، همچنان خود را "سرباز وطن " می‌دانم و در سال 75 با اعتماد سرمربی وقت (آقای محمد مایلی کهن) با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با عذرخواهی و سپردن جای خود به جوانان، به تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده‌ام.

امید است با حمایتها و تلاشهای جنابعالی، مسئولان ورزش کشور، درایت کادر فنی و دعای خیر مردم فهیم و عزیز، تیم ملی فوتبال به جام جهانی صعود کرده و دل میلیونها ایرانی را در جای جای کره خاکی شاد کنند.

خواهشمند است مراتب اعتذار مرا به هر نحو که صلاح می‌دانید به پیشگاه مردم شریف ورزش دوست برسانید تا در جریان قرار گرفته و موجب شرمندگی‌ام فراهم نشود.

در پایان لازم می‌دانم از هواداران عزیز، مربیان، کارشناسان، ارباب جراید و رسانه‌های گروهی که همواره با نظرات و انتقادات خود، مرا حمایت و راهنمایی کرده‌اند صمیمانه سپاسگزاری کنم.

به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران.»

نکته جالب اینجاست که فرهاد مجیدی پس از بازی با سایپا در رختکن این مسئله را با مربیان استقلال مطرح می کند و دوشنبه شب و پس از تماشای بازی ایمان موسوی ، مهاجم جوان تیم نفت آبادان در تماسی تلفنی با یکی از مشاورانش ، تصمیمش برای خداحافظی را قطعی می کند و مشغول نگارش متن استعفایش می شود. او معتقد بود بلایی که در جوانی بر سر خودش آمده را نباید بر سر بازیکنان جوان فوتبال مان بیاورد. »

نه :(............

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا