• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Samsung P1000 Galaxy Tab

وضعیت
موضوع بسته شده است.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
Last edited:

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
یک عدد 32 گیگ بدون گارانتی کاملا تمیز خریداری شده در اول مرداد با کارکرد بسیار کم و در حد نو به همراه یک کیف معمولی 20 تومانی . قیمت 500 . البته ناقابله ...

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
وسایل اضافی نداره؟

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
راستش رو بخواید من کلا نیم ساعت این دستگاه رو استفاده نکردم و برای خانمم خریدم . یه کیف 20 تومنی هم روی دستگاه هست و دستگاه در وضعیت بسیار خوبی هست و خط و خش و ضربه نداره و دارید یه دستگاه در حد نو می خرید . بر چسب پشتش کنده نشده و از روز اول توی کاور بوده .
بنده دقیقا نمی دونم که وسائل اضافی این دستگاه چی هست . ولی غیر از جعبه و شارِژر و کیفی که عرض کردم چیز دیگه ای نداره .

harei

Registered User
لایک‌ها
8
راستش رو بخواید من کلا نیم ساعت این دستگاه رو استفاده نکردم و برای خانمم خریدم . یه کیف 20 تومنی هم روی دستگاه هست و دستگاه در وضعیت بسیار خوبی هست و خط و خش و ضربه نداره و دارید یه دستگاه در حد نو می خرید . بر چسب پشتش کنده نشده و از روز اول توی کاور بوده .
بنده دقیقا نمی دونم که وسائل اضافی این دستگاه چی هست . ولی غیر از جعبه و شارِژر و کیفی که عرض کردم چیز دیگه ای نداره .

سلام دوست من
از پیشنهاد شما متشکرم.
توان خرید من پائین تر از مبلغ پیشنهادی شماست هرچند دستگاه شما با توصیفی که فرمودید ارزش قیمت پیشنهادیتون رو دارد.
یا علی.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
من رسما از ادب شما تشکر می کنم . دوستان دیگه معمولا از کلمات دیگه ای استفاده می کنند .
ممنون

harei

Registered User
لایک‌ها
8
من رسما از ادب شما تشکر می کنم . دوستان دیگه معمولا از کلمات دیگه ای استفاده می کنند .
ممنون
خواهش می کنم دوست عزیز

دوستان لطفا قیمت پیشنهادیشون رو با Pm اعلام کنند.

از همه عزیزان که توجه می کنند متشکرم.

Last edited:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
بسته به تمیزی ، گارانتی دار بودن ، مدت زمان استفاده شده از دستگاه ، مفدار حافظه داخلی و وسایل جانبی از380 هزار تومان به بالا خریدارم.

یا علی.

Last edited:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
جهت بالا آمدن در لیست

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
16گیگ بدون گارانتی با یک کیف .خط و خش هم به نسبت کارکردش پشتش داره اما ریزه و تو نور دیده میشه و با دید عادی به سختی دیده میشه.در کل همش تو کیفه .قیمت مقطوع 410

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
از پیشنهادتون ممنونم در حال مذاکره با یکی از دوستان هسنم اگر انجام نشد مزاحم شما خواهم شد.
یا علی.
سلام. 16 گيگ. مايكروتل. شايد 2-3 ماه از گارانتي مونده باشه. بي خط و خش و فقط يه لكه كوچولو. كيف استد دار. قاب پلاستيكي. روكش صفحه. 460 تومن.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
از پیشنهادتون ممنونم در حال مذاکره با یکی از دوستان هسنم اگر انجام نشد مزاحم شما خواهم شد.
یا علی.
16گیگ بدون گارانتی با یک کیف .خط و خش هم به نسبت کارکردش پشتش داره اما ریزه و تو نور دیده میشه و با دید عادی به سختی دیده میشه.در کل همش تو کیفه .قیمت مقطوع 410

harei

Registered User
لایک‌ها
8
پیشنهاد میکنم اگه ندیدیش نگیر اولین ایرادش قطر زیادشه ولی بازم نظر خودته

سلام دوست عزیز
اگر ممکنه براتون من رو بیشتر راهنمائی بفرمائید در pm منتظر نقطه نظرات و تجربیات ارزنده شما هستم قبلا از بذل توجهتون متشکرم.
یا علی مدد

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام. 16 گيگ. مايكروتل. شايد 2-3 ماه از گارانتي مونده باشه. بي خط و خش و فقط يه لكه كوچولو. كيف استد دار. قاب پلاستيكي. روكش صفحه. 460 تومن.

سلام
ممکنه چند تا عکس واضح از گوشیتون برای بنده ارسال کنید؟
ممنونم.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوست عزیز اگر ممکنه بفرمائید دستگاه شما چقدر کارکرده و چند تا عکس از نمای مختلف مخصوصا خطهای ریزی که فرمودید برای بنده ارسال بفرمائید.
متشکرم

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
یه 16 سفید کره دارم
گارانتی طلائی مایکروتل تا 25/9 هم داره
یه کیف لبتابی چرم هم براش گرفتم
مدل p1000
باتری و سخت افزار تضمینی

قصد فروشش رو ندارم چون ازش راضیم و کارم رو راه میندازه ولی اگه قیمتت وسوسم کنه میفروشم:D
چند میخری؟:cool:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
یه 16 سفید کره دارم
گارانتی طلائی مایکروتل تا 25/9 هم داره
یه کیف لبتابی چرم هم براش گرفتم
مدل p1000
باتری و سخت افزار تضمینی

قصد فروشش رو ندارم چون ازش راضیم و کارم رو راه میندازه ولی اگه قیمتت وسوسم کنه میفروشم:D
چند میخری؟:cool:

سلام
شما شیراز تشریف دارید و من ترجیحا از تهران و حضوری خرید خواهم کرد
یا علی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا