sarvenaz24
Registered User
Yousef= 7
p30room= 7
hamkelasi=6
FERI KHAN= 7
mahi58= 7
hkhafan= 6
sarvenaz24=
JVD= 6
p30room= 7
hamkelasi=6
FERI KHAN= 7
mahi58= 7
hkhafan= 6
sarvenaz24=
JVD= 6
آره دقت نکرده بودم منم لیست رو از یکی از دوستان کپی کردمسلام.متاسفانه من نتونستم این هفته شرکت کنم. راستی میخواستم از امتیاز اونهایی که نوشته بودند morteza13 هفت امتیاز کم کنم که خوب یه کم دیر شد.فقط تکرار نشه :دی
پ.ن : یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم.
![]() | Yousef | p30room | hamkelasi | FERI KHAN | mahi58 | sarvenaz24 | hkhafan | JVD |
Yousef | 0 | 10 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 |
p30room | 10 | 0 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 | 10 |
hamkelasi | 0 | |||||||
FERI KHAN | 8 | 10 | 7 | 0 | 8 | 7 | 9 | 10 |
mahi58 | 10 | 8 | 7 | 8 | 0 | 10 | 7 | 8 |
sarvenaz24 | 7 | 7 | 6 | 7 | 7 | 0 | 6 | 6 |
hkhafan | 9 | 8 | 8 | 8 | 8 | 6 | 0 | 7 |
JVD | 9 | 9 | 7 | 7 | 8 | 7 | 7 | 0 |
S.M.H | 10 | 10 | 10 | 10 | 10 | 10 | 10 | 10 |
![]() | 63 | 62 | امتیاز ندادند | 57 | 58 | 57 | 56 | 59 |
با تشکر از زحمت محمود جان .
mahi58: 9 میبینی طرف رفته تو سطل آشغال تا یه لقمه نون پیدا کنه![]()
سلام
![]()
فقط نمیدونم چرا همیشه آخر یا یکی مونده به آخر میشم؟؟؟؟؟؟؟؟!!![]()
سلام
منم به دوست عزیز یوسف خان تبریک میگم.![]()
فقط نمیدونم چرا همیشه آخر یا یکی مونده به آخر میشم؟؟؟؟؟؟؟؟!!![]()
آخر من ناکام از دنیا میرم حالا ببینید من کی گفتم![]()
تبریک یوسف خان خداییش عجب عکسی بود![]()
من خودم تو این قضیه رکوردارم
شوخی کردم بیشتر کیفش به باختنه نمیدونی چه کیفی داره آخر شدن
تشکر از زحمات محمود خان![]()
من شب جمعه ها تو کمین این تاپیک میشینم تا احیانا شمارش امتیازات یادت بره صبح جمعه یه دستی تو امتیازات ببرم ولی دریغ از یک ساعت تاخیر![]()
![]()
من خودم تو این قضیه رکوردارم
شوخی کردم بیشتر کیفش به باختنه نمیدونی چه کیفی داره آخر شدن
اتفاقا تیم ما هم چند هفته است که نتایج خیلی خوبی نمی گیره که این بیشتر از هر چیز دیگه بر می گرده به سنگ اندازی مطبوعات و حاشیه تراشی عادل فردوسی پور در برنامه 90، ولی قصد داریم با ممنوع المصاحبه کردن بازیکن ها و خارج کردن تیم از حاشیه این مشکل رو حل کنیم!فقط نمیدونم چرا همیشه آخر یا یکی مونده به آخر میشم؟؟؟؟؟؟؟؟!!![]()
تشکر از زحمات محمود خان![]()
من شب جمعه ها تو کمین این تاپیک میشینم تا احیانا شمارش امتیازات یادت بره صبح جمعه یه دستی تو امتیازات ببرم ولی دریغ از یک ساعت تاخیر![]()
![]()
بوی کودتا میاد!سه شنبه اومدم عکس بذارم یهو دیدم این محمود امتیازش رو داد :دی
ای بابا دیگه شرمندم نکنیدبعدش هم اینکه فکر میکنم حق p30room بود انتخاب بشه از نظر خودم.
هم به صورت خیلی جالب و خلاقانه ای عکاس فاصله بین دو طبقه (به معنی طبقه ساختمانی) رو توی عکس نشون داده
و هم خیلی تلخ به جنبه دیگه طبقه (به معنی فاصله طبقاتی) دقت کرده و اون رو نشون داده
واقعا میشه گفت بهترین عکس برای نشان دادن این موضوع همین بود
آفرین به این انتخاب
چقدر دور اندیشیبه نظر من دوم شدن بهتره چون هم امتیاز بالا گرفتی و هم نیاز نیست واسه هفته بعد موضوع بدی :دی
دیگه کودتایی هم بود خنثی شد بنده به راه راست هدایت شدمبوی کودتا میاد!![]()
همونطور که دوستان عزیز و ملت بزرگ ایران می دونند جناح ما بعد از قبول کردن این تاپیک هم تورم رو در تاپیک خیلی پایین آورده، هم نرخ بیکاری رو کمتر کرده و هم نفت رو سر سفره های کاربران آورده، بنابراین از دوستان خواهش می کنم در جریان کودتا از جناح ما حمایت کنند.![]()
ببین جای منو نگه داری دفعه بعد میخوام باهات رقابت کنم این بار هم ناغافل از دستش دادمآره ، منو ببین!
الان دارم کیف میکنم![]()
لطف داری جواد جانتبریک به یوسف. درباره نظراتت در مورد عکس p30room (فرزاد جان) موافقم . عکسش عالی بود و فکر میکردم اول بشه
اینو من میام برای قهرمانی. بگردم یه عکس میزون بیابم.
![]()