ولی من فکر کنم ، چشمی خیلی کارایی داشته باشه ها !!!!!
سلام
ویزور ، منظره یاب ، یا به اصطلاح چشمی
ویزور نور رو قبل از رسیدن به سنسور دوربین با چند آینه به عکاس نشان میدهد خوب فرقش چیه پس با ال سی دی ؟
1 تمام نمایشگر های موجود در بهترین حالت و کالیبره بودن و بهترین کیفیت هم نمیتوانن به طور دقیق رنگها رو بیش از 95 درصد حقیقی نشان بدهند مثل رنگ مشکی در led ها و lcd ها در نتیجه عکاس دز ثبت رنگها با اختلال موجه هست ( بسیار کم هست اما در زمانی که اصول حرفه ای بخواد رعایت شه باید همه چیز رو رعایت کرد) اما زمانی که از آینه استفاده میشه عکاس تمام نور و رنگها ی واقعی را به چشم خود میبیند
2 زمانی که نور به سنسور میرسه برای ارسال تصویر به ال سیدی باید تصویر پردازش اولیه دیجیتالی ثبت رو طی کنه تا بتواند بر روی ال سی دی پخش شود در نتیجه قدرت فرمان دهی دوربین پردزنده دوربین درگیر خواهد بود و عملکرد دوربین در اعمالی مثل فوکوس، نور سنجی تی تی ال و ... کند تر میشود نسبت اما زمانی که نور از طریق آینه به شما میرسد سنسور و پردازنده دوربین شما بدون فعالیت هستن و سریعترین باز دهی رو میتونن به شما ارائه کنند
3 تمرکز بر روی کادر بندی دقیق
خب حالا بعد یه کم مختصر اطلاعات من بریم سر موضوع شما
دوربین های انتخابی شما
فوجی دارای ویزیرو الکترونیکی هست گمان میکنم نه ویزور مکانیکی در نتیجه به جز مورد سومی هیچ کمکی در موارد دیگر برای شما نخواهد داشت در نتیجه فرقی با مدل نکس ندارد که ویزور ندارن در ثانی برای بهرمه مندی از ویزور الکترونیکی سونی هم میتونید او ن رو جدا گانه خرید کنید که به خاطر کیفیت بالاتر نمایشگرش میتونه تو موارد 1 و 3 کمک کنه براتون
موفق و شاد باشید