• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایفون 4 16 لاک سفید با جوی سیم (تعمیری)

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ال سی دی و قاب پشت ارجینال تو ایران وجود نداره . بنده هم چندین جا قیمت کردم هیچ کدوم زیر 170 نمیدادن پس لطفا دیگران رو به اشتباه نندازید . 65 تومان قیمت ال سی دی 3gs هست که رفینا نیست
اما 4 رفینا است

گوشی هم کاملا سالم هست .

شرمنده این پست شمارو ندیدم

بنده به شما بهترین کپی تاچ ال سی دی را میدم با همون قیمت ذکر شده رنگ مشکی را کاملا مشکی نشون میده زاویه کاملا مشابه اورجینال اصلا عمرا کسی بفهمه عوض شده این بهترین کپی بازاره الانم 11 تا مشکی و 3 تا سفید موجود دارم حتی فلتشم مثل اورجینالم با همون شکل و رنگ

ضمنا رفینا هم نه رتینا
جالب بگم ال سی دی 3gs گرون تره و تاچ ال سی دی اون بهترین کپی 80 البته کپی 50 تومنی هم موجو دارم ولی رنگ مشکی را نزدیک به بنفش نشون میده مثل ipod ها

بنده دوست گلم الان چندین سال تو کار آیفونم

اصفهان هم در همین مورد شرکت بازرگانی دارم که بخش از خدماتمون در باره دستگاه های اپل پخش قطعات به همکاران

اینو عرض کردم واسه خودم می خوام

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
عزر میخوام ولی من حرف شما رو قبول ندارم.
قیمت بیرون که اینجوریه

170 برای 4
65 هم برای 3gs
نمیگم...میگید اما
شما که توی انجمن iphone.ir هستید همین الان من یه تاپیک میزنم ببینم چند نفر حرف شما رو تایید میکنند اشکالی که نداره ؟

Mehrad-f

Registered User
لایک‌ها
0
تاچ شکست و قاب پشت چند می دید ؟

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
تاچ شکست و قاب پشت چند می دید ؟

تاچ شکسته اما ال سی دی کاملا سالم(تعمیر کار حرفه ای میتونه ازش استفاده) چون تاچ و ال سی دی به هم چسبیدن و کار هر کسی نیست جدا کردنش
قیمت خاصی مد نضرم نیست شما چقدر میخواید؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
عزر میخوام ولی من حرف شما رو قبول ندارم.
قیمت بیرون که اینجوریه

170 برای 4
65 هم برای 3gs
نمیگم...میگید اما
شما که توی انجمن iphone.ir هستید همین الان من یه تاپیک میزنم ببینم چند نفر حرف شما رو تایید میکنند اشکالی که نداره ؟

بله من همه جا هستم تاپیک بزنید

بنده هم برای نصب ال سی دی از مشتری 150 میگیرم دست مزد جدای ال سی دی ولی هر کس خواست با 10 تومن استفاده براش پست میکنم با همون قیمتی که عرض کردم تعویض ال سی دی 4 اصلا سخت نیست ولی تعویض ال سی دی 3gs اگر حرفه ای نباشید حتی ممکنه برد را کاملا خراب کنه و حتما نیاز به تجهیزات باز کردن 3g و 3gs

دوست گلم من که نمیام 170 را بدم 70 ضرر کنم واقعیت را میگم الان اون تعداد را موجود دارم

شما تشریف میبرید مغازه مغازه دار باید استفاده ببره همین الان که دارم با شما چت میکنه یه hd7 دستمه که مشکل خیلی حادی داره که با توجه به تجربه بنده ظرف 2 دقیقه درست شد هیچ قطعه ای هم نخواست حتی برنامه ریزی هم نخواست ولی 20 فاکتور میکنم به هر حال شاید من چند روز زحمت کشیدم تا این 2 دقیقه را یاد گرفتم

بنده را اصفهان در خدمات اپل با نام اورژانس اپل میشناسند و اسم شرکتم نگار آفرین سپاهان حتی همکارای بنده هم دوست داشتید شماره میدم تماس بگیرید قیمت ال سی دی تاچ را بپرسید اونا 5 تومن از من بیشتر میگند نهایت قیمتش 80 در گرون ترین حالت

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
تاچ شکسته اما ال سی دی کاملا سالم(تعمیر کار حرفه ای میتونه ازش استفاده) چون تاچ و ال سی دی به هم چسبیدن و کار هر کسی نیست جدا کردنش

همین الان 2 تا عکس گرفتم آپلود کردم من تست کردم جواب نداده تاچ ال سی دی 4 باید با هم عوض بشه
شاید یه تعمییر کار واقعا حفه ای بخواد

عکس هم گذاشتم حرفم سندیت داشته باشه من رو 2 تا 4 تست کردم جواب نگرفتم اینا ساختارشون باهم کار میکنه

مشاهده پیوست 105227

مشاهده پیوست 105228

Mehrad-f

Registered User
لایک‌ها
0

قبول دارم حرفتون و فقط برای LCD و قاب پشتش هزینه می کنم
LCD باید دید که واقعا سالم هست یا نه ... ولی قاب خوب تقریبا 80 الی 100 اکبندش هست, که حالا نمی دونم خش داره یا نه ولی خلاصه تنها برای برای قاب پشت 45 می دم

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
قبول دارم حرفتون و فقط برای LCD و قاب پشتش هزینه می کنم
LCD باید دید که واقعا سالم هست یا نه ... ولی قاب خوب تقریبا 80 الی 100 اکبندش هست, که حالا نمی دونم خش داره یا نه ولی خلاصه تنها برای برای قاب پشت 45 می دم
از خود تعمیر کار که پرسیدم گفت ال سی دی سالمه . قاب پشت هم 2 3 تا خش ریز داره که به چشم نمیاد . اگه واقعا خریدارید میتونم عکس بزارم قیمت هم اگه کسی بالاتر نخواست 45 برای شما

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
از خود تعمیر کار که پرسیدم گفت ال سی دی سالمه . قاب پشت هم 2 3 تا خش ریز داره که به چشم نمیاد . اگه واقعا خریدارید میتونم عکس بزارم قیمت هم اگه کسی بالاتر نخواست 45 برای شما

حالا شما پست بنده را ندیدی

قیمت نهایی را برام پ خ کنید
+ فریم وری که الان روش هست و shsh هایی که داره

Mehrad-f

Registered User
لایک‌ها
0

واقیتش بنده هم ایفون 4S دارم می خوام همین قاب رو بندازم که حالا به هر دلیلی بشکنه بعد بتونم قاب خودش رو بندازم چون هیج جا نمی شه اورجینالش پیدا کرد ، هیچ عجلی نیست اگه مشتری نبود ماله بنده
راجب LCD هم بگم خودم یه تاچ و LCD اضافی دارم ولی LCD کمی زردی داره که اگه سالم باشه ور می دارم ... پیشگیری بهتر در از درمان ( هیچ جا نمی شه اورجینال اینارو پیدا کرد )

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
واقیتش بنده هم ایفون 4S دارم می خوام همین قاب رو بندازم که حالا به هر دلیلی بشکنه بعد بتونم قاب خودش رو بندازم چون هیج جا نمی شه اورجینالش پیدا کرد ، هیچ عجلی نیست اگه مشتری نبود ماله بنده
راجب LCD هم بگم خودم یه تاچ و LCD اضافی دارم ولی LCD کمی زردی داره که اگه سالم باشه ور می دارم ... پیشگیری بهتر در از درمان ( هیچ جا نمی شه اورجینال اینارو پیدا کرد )

کار درستی میکنید
میتونم ال سی دی رو بفرستم براتون اگه مشکل داشت با هزینه خودم پس بفرستید

Mehrad-f

Registered User
لایک‌ها
0
کار درستی میکنید
میتونم ال سی دی رو بفرستم براتون اگه مشکل داشت با هزینه خودم پس بفرستید

LCD کمی دست نگهدارید چون 4S هستم یکم سوال جواب کنم از تعمییر گاهها
ولی فعلا قاب رو من کاملا پایه هستم ... و اگه مشتری نشد به بنده پ ، خ بزنید
با تشکر

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
آقا قیمت اخرتون رو میش برام پ ح کنید

برای خریدار و مصرف شخصی

Ali_farhadi

Registered User
لایک‌ها
0
dooste aziz alan kar mikone ?
roshane ??
age roshane va kar mikone ,ham mitoonam ba gooshi barat tavizesh konam ,ham be gheymate khoob azat mikharam ,behem pm bede dadashe golam..!
montazeram

parsa.21

Registered User
لایک‌ها
0
یک عکس از روشنش هم بذارید ببینیم اصلآ کار میکنه

بالا