عزر میخوام ولی من حرف شما رو قبول ندارم.
قیمت بیرون که اینجوریه
170 برای 4
65 هم برای 3gs
نمیگم...میگید اما
شما که توی انجمن iphone.ir هستید همین الان من یه تاپیک میزنم ببینم چند نفر حرف شما رو تایید میکنند اشکالی که نداره ؟
بله من همه جا هستم تاپیک بزنید
بنده هم برای نصب ال سی دی از مشتری 150 میگیرم دست مزد جدای ال سی دی ولی هر کس خواست با 10 تومن استفاده براش پست میکنم با همون قیمتی که عرض کردم تعویض ال سی دی 4 اصلا سخت نیست ولی تعویض ال سی دی 3gs اگر حرفه ای نباشید حتی ممکنه برد را کاملا خراب کنه و حتما نیاز به تجهیزات باز کردن 3g و 3gs
دوست گلم من که نمیام 170 را بدم 70 ضرر کنم واقعیت را میگم الان اون تعداد را موجود دارم
شما تشریف میبرید مغازه مغازه دار باید استفاده ببره همین الان که دارم با شما چت میکنه یه hd7 دستمه که مشکل خیلی حادی داره که با توجه به تجربه بنده ظرف 2 دقیقه درست شد هیچ قطعه ای هم نخواست حتی برنامه ریزی هم نخواست ولی 20 فاکتور میکنم به هر حال شاید من چند روز زحمت کشیدم تا این 2 دقیقه را یاد گرفتم
بنده را اصفهان در خدمات اپل با نام اورژانس اپل میشناسند و اسم شرکتم نگار آفرین سپاهان حتی همکارای بنده هم دوست داشتید شماره میدم تماس بگیرید قیمت ال سی دی تاچ را بپرسید اونا 5 تومن از من بیشتر میگند نهایت قیمتش 80 در گرون ترین حالت