• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان رستوران اسفنديار ٥٠٪ تخفيف گذاشته تا آخر اسفند
بوفه كامل غذاي فوق العاده هر نفر ٢٠٠٠٠ تومن
خيلي بده اگه از دست بدين
با اجازتون امشب دارم ميرم اونجا

Sent from my iPhone using Tapatalk

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
خيلي بده اگه از دست بدين

نوش جان

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
خوب رفقا حتما بهتون پيشنهاد ميكنم از دست ندين
رستوران بين المللي پنج ستاره اسفنديار با فضايي خيلي عالي با بوفه كامل سالاد هاي متنوع، غذاي برنجي (انواع كبابها و برنجها) و بوفه مدرن ( پيتزا و چيكن استروگانف لازانيا و ....) كه علاوه بر متنوع بودن كيفيت عالي هم دارن، بعد از صرف غذا ميتونيد از چاي و قهوه و انواع كيك ها و دسرها استفاده كنيد، تمام اينها براي هر نفر ٢٠٠٠٠ تومن
البته اين سومين بار بود كه ميرفتم ولي فكر ميكردم بخاطر تخفيف كيفيتش اومده پايين ولي به هيچ عنوان اينطور نبود
در كل پيشنهاد ميكنم از دست نديد
چون تخفيفش تا مدت محدودي هست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خيلي بده اگه از دست بدين

امشب برو ببین کیفیت غذاش چه جوریه بیا اینجا اعلام کن

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
همون رستوران بلوار اسفندیار سر ولی عصر - نیایش هست ؟

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
خب نوشتم ديگه عزيز
آره همونه رفيق تو بلوار اسفنديار

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
کمتر آدم متاهلی پیدا می شه برای خرید به میدان هفت تیر نرفته باشه :rolleyes: الته تعداد مجرد ها هم کم نیستند :D
کلا معتقد هستم که به جز تعداد محدودی از رستوران ها ، هیچ رستوران یا فست فود در میادین اصلی شهر وجود نداره و دلیل هم ساده هست! جای شلوغ و محل گذر نیازی به کیفیت خوب برای فروش نداره و در هر صورت فروش داره.
چند تایی فست فود توی میدان هفت تیر هست .از کباب ترکی و مرغ بریانی زیر هتل مروارید تا فست فود های شرق میدان.
اما هیچ کدام نمی تونند یه وعده غذای خوشمزه در اختیار شما قرار بدن
غذای خوشمزه می خواهید؟باید اندکی پیاده روی کنید! نترسید..بیشتر از کالری دریافتی قرار نیست کالری بسوزونید تا به غذای خوب برسید.البته فکر نکنید یک رستوران فوق شیک با کلی گارسون های پاپیون زده در انتظار شماست!!!:p
اینجا کبابی بهار است:D یک چلوکبابی معروف برای ساکنین خیابان بهار.
در اولین نظر ، هر روزی از هفته که شما تشریف ببیرید با یک صف طولانی در جلوی مغازه مواجه هستید .کسانی که می خواهد غذا بخرند و ببریند خونشون میل کنند :D
کبابی دو طبقه هست.هر طبقه حدود 20 صندلی داره.طبقه اول برای مجرد ها و طبقه دوم برای خانواده !میز هایی کوچک با صندلی های فلزی .اگر دو نفر هستید روی میز شش نفره ننشنید چون توی این رستوران جا حکم کیمیا رو داره و ممکن هست چند نفر مهمان میز شما بشن.
سرویس شامل ماست (خیلی خوشمزه!) پیاز و نان داغ (همان جا پخته می شه ) نارنج و پیاز هست.
کلا هیچ شلوغی بی حکمت نیست.این رو وقتی می فهمید که اولین لقمه کباب رو بخورید.کباب با گشوت گوسفند و خوشمزه با بوی ذغال.
جوجه کباب شامل یک جوجه درسته و خوشمزه
جای پارک به سختی گیر میاد.
گارسون؟کبابی هست دیگه :D
برای دو نفر 20 تومن همراه داشته باشید

فایل های ضمیمه

• 2-2-2012 1-35-00 PM.png
    2-2-2012 1-35-00 PM.png
    129.9 KB · نمایش ها: 189

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
خوش بین

درود
من و برادرم امروز رفته بودیم رستوران خوشبین توی سعدی ، یه کمی از منوچهری پایین تر
خوشبین یه رستوران کوچیک و جمع و جوریه که غذاهای رشتی سرو می کنه ، خیلی قدمت داره ، معمولیه و لوکس نیست اما تعریف غذاشو خیلی شنیده بودم ، خلاصه رفتیم دیگه ، پیش غذا زیتون پرورده داشتیم با میرزا قاسمی ، پرورده خوب ، قاسمی بد
نه که خیلی بد ولی من با رب توی میرزا قاسمی مخالفم ، میرزا باید مزه گوجه تازه بده
غذا هم که من شیشلیک خواستم ، داداشم هم کباب ترش سفارش داد ، یه دونه هم قزل آلا سفارش دادیم که بدون برنج برامون بیاره ، شیشلیک عالییییییی بود ترد و خوشمزه ، کباب ترش به خوبی کباب ترش گیلانه و گیلک نبود ، ولی اصلا هم بی کیفیت نبود ، قزل خیلی خوشمزه و برشته بود ، برنج گیلانی بود ولی نه دودی ، خوش طعم بود جاتون خالی
اینایی که گفتم با دو تا نوشابه شد 33 هزار تومن
در ضمن ، یه چیز نه خیلی خوشایند این رستوران فضای کمش و هجوم مشتریاس ، باید خورده نخورده پاشی تا از سنگینی نگاه ناهار نخورده های سرپا وایستاده خلاص شی

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
من چندین بار خواستم توی این رستوران غذا بخورم اما نشد.خیلی شلوغه!همیشه توی رستوران و بیرون کلی آدم ایستاده!!!
این موفقیت رو به شما تبریک می گم
کلا چند تایی رستوران خوب توی اون محدوده هست.یه فست فود بنفشه دور میدان هم هست که بعدا در موردش می نویسم اما پیتزا گوشت عالی داره

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
رستوران هتل فردوسی هم غذاهای خوبی داره ، البته تو این ماه به دلیل جشنواره ی فجر و اومدن مهمونای خارجی خیلی شلوغ میشه ...

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215

سلام،

پیمان عزیز این همون رستوران معروفیه که میگن تو اون محدوده غذاهای گیلکی میده؟ اگر همونه که من خیلی وقت دنبالش بودم از چند نفر پرسیدم نمی‌دونستند کجا است!

نه که خیلی بد ولی من با رب توی میرزا قاسمی مخالفم ، میرزا باید مزه گوجه تازه بده

اینم که باید طلا گرفت! وای میراز قاسمی!

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام،
پیمان عزیز این همون رستوران معروفیه که میگن تو اون محدوده غذاهای گیلکی میده؟ اگر همونه که من خیلی وقت دنبالش بودم از چند نفر پرسیدم نمی‌دونستند کجا است!
اینم که باید طلا گرفت! وای میراز قاسمی!

درود
مدیر جان بله ، همونه از منوچهری که برسی تقاطع سعدی ، سمت راست بری پایین پیداش می کنی ، البته من یادم رفت توی پست قبلیم توضیح بدم که منوی این رستوران خیلی گسترده نیست ؛ غذاهاش اینان : شیشلیک ، کباب ترش ، جوجه ، ماهی ازون برون ، قزل آلا ، ماهی سفید ، ماهی کولی ، چلو میرزا قاسمی و باقلا قاتق ، فکر کنم همین

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
این اسفندیار با 50 % تخفیفی که میده هر چی بخوایم به هر مقدار میتونیم بخوریم از بوفش؟؟

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
میدان انقلاب یکی از میدان های اصلی شهر تهران و مرکز خرید و فروش کتاب و ملزومات فرهنگی است . اغلب کسانی که در تهران زندگی می کنند چه بزرگ و چه کوچک ، پیر و جوان ، دانشجویان و ... حتما پیش آمده تا برای تهیه کتاب یا تایپ به این قسمت از شهر مراجعه کرده باشند.
یکی از لذت بخش ترین قسمت های هر خرید وقت ناهار یا شام هست که باعث لذت بخش تر شدن خرید می شه.
در میدان انقلاب می شه هر چیزی برای خوردن پیدا کرد .اغذیه فروشی های میدان انقلاب و پیراشکی های معروف اونجا ، ساندویچی های که در قسمت های مختلف میدان وجود داره و گاهی شیرینی فروشی در ضلع چنوب شرقی میدان می تونه انتخاب های متفاوتی باشند.
شاید پیدا کردن یک وعده غذای خوردنی و خوش مزه در میدان انقلاب کار سختی نباشه ، اما پیدا کردن یک جای آرام و فضایی خوب ، با غذای فوق العاده و سطح نسبتا بالا که بتونه یه خاطره خوب باشه کار سختی هست .
بارها پیش آمده بود که از خیابان نصرت عبور کنم و یک رستوران که به یک تالار چسبیده بود رو ببینم اما هیچ وقت پیش نیامده بود تا برای امتحان هم که شده ، یکبار غذای اونجا رو امتحان کنم که البته چند روز پیش دل رو به دریا زدیم و همراه یکی از دوستان به این رستوران رفتیم.
جای پارک نه به آسانی اما قابل دستیابی! هست.مثل اکثر نقاط تهران شاید مجبور بشید تا ماشین رو یه جای دور پارک کنید اما می تونید مطمین باشید که در هر ساعت و روزی می تونید جای پارک پیدا کنید.
فضای ورودی رستوران تمیز بود.اما نگهبان برای درب نبود.رستوران تمیز با چیدمان مناسب صندلی ها ، جای نسبتا مناسبی برای نشستن داشت که حریم خصوصی شما رو زیاد آزار نمی داد.
منوی رستوران شامل انواع کباب ها و دو مدل خورشت بود .بالاترین قیمت منو 17 هزار تومان و پایین ترین قیمت 5 هزار تومان بود.
رستوران اردور هم داشت که زیاد مفصل نبود اما کیفیت بسیار خوبی داشت که شامل 3 مدل ماست ، زیتون پرورده (خیلی خوشمزه بود از دست ندید) ، میرزاقاسمی ، حلیم بادمجان ، چند مدل سالاد ،دوغ و پیاز بود.
اردور کمیت نداشت اما کیفیت خیلی خوبی داشت .
برای غذای اصلی ما سفارش جوجه کباب با استخوان ، برگ مخصوص و کباب سلطانی دادیم.
جوجه کباب با استخوان : به جرات می ت ونم بگم یکی از بهترین جوجه کباب هایی بود که من خورده بودم.یک جوجه کامل و تازه که بسیار عالی مزه دار شده بود.ران جوجه درسته خیلی خوب پخته شده بود.نه خشک بود و نه مثل خیلی جاها اثری ازخون داخل مفصل دیده می شد.روی جوجه هم کاملا طلایی شده بود.
کباب برگ : از رنگ گوشت کاملا مشخص بود که گوشت راسته گوسفندی استفاده شده . بسیار ترد با سایز مردانه !
کوبیده : نصبت به دو کباب بالا کیفیت پایین تری داشت .یکی اینکه سایز کباب کوچک بود و به نظر من چربی گوشت کمی زیاد بود.باب میل من نبوداما در کل طعم خوبی داشت.
برنج : یکی از معیار های اصلی من برای یک رستوران خوب ، برنج خوب هست.برنج ایرانی با زعفران واقعی ، به همران یک تکه ته چین خوش مزه.

برخورد بسیار خوب گارسون ها ، مودبانه ، باآرامش و پیگیر بود

فایل های ضمیمه

• 19012012020.jpg
    19012012020.jpg
    29.4 KB · نمایش ها: 139
  • 19012012021.jpg
    19012012021.jpg
    31.4 KB · نمایش ها: 142
Last edited:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
دوتای شکمو:p!!! رستوران خاقان -جردن کی رفته ؟؟!! کیفیت ؟؟؟ می خوام مهمونی بدم اونجا تا حالا نرفتم !!(یعنی نوبتش نشده فعلا:D) حالا بگید برم ؟؟ یا که نرم؟؟ اگه نرم کلاه میره سرم؟؟؟!!!

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود به همه
خوب هستین؟
من امروز با رفیق شفیقم که اهل رستوران گردیه رفتیم رستوران گیلانی بنه ، توی آپادانا ...
خیلی خوب بود ، رفتار کارکنان حرفه ای و اون خانم ویترس واقعا کار بلد و مؤدب بود ...غذاش عالی و خوشمزه ، من پلا کباب سفارش دادم که با کره و گردو و اشپل و باقالی خام سرو میشد ، دوستم ماهی آزاد سفارش داد و یه فسنجون با ران مرغ هم که اضافی گفتیم ، باشه اون وسط مسطا ... خوب بود من خیلی دوست داشتم از گیلک و گیلانه خیلی بهتر بود ، فضا و آمبیانس رستورانش محشر بود ، نوشیدنی دو تا دوغ محلی خوشمزه برامون آوردن و البته قبل از این که شما اردر بدین براتون دو تا لیوان کوچولو عرق خوری ، آب انار با دلال برای همه میارن ... اینا که گفتم با یه زیتون پرورده و یه میرزا قاسمی شد 95000 تومان
شاد باشید

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود به همه
خوب هستین؟
من امروز با رفیق شفیقم که اهل رستوران گردیه رفتیم رستوران گیلانی بنه ، توی آپادانا ...
خیلی خوب بود ، رفتار کارکنان حرفه ای و اون خانم ویترس واقعا کار بلد و مؤدب بود ...غذاش عالی و خوشمزه ، من پلا کباب سفارش دادم که با کره و گردو و اشپل و باقالی خام سرو میشد ، دوستم ماهی آزاد سفارش داد و یه فسنجون با ران مرغ هم که اضافی گفتیم ، باشه اون وسط مسطا ... خوب بود من خیلی دوست داشتم از گیلک و گیلانه خیلی بهتر بود ، فضا و آمبیانس رستورانش محشر بود ، نوشیدنی دو تا دوغ محلی خوشمزه برامون آوردن و البته قبل از این که شما اردر بدین براتون دو تا لیوان کوچولو عرق خوری ، آب انار با دلال برای همه میارن ... اینا که گفتم با یه زیتون پرورده و یه میرزا قاسمی شد 95000 تومان
شاد باشید

درود

ماشــــــــــــــــــــــــالله مگه چی خوردین؟؟؟؟؟ منم رفتم با دوستم 45 شد.پارسال!!!!!!! کلی هم ترکیدیم !! نکنه منوش گرون شده !!؟؟ اینه الان قیمتاش؟؟فیدیلیو | رستوران ها | بنه ما رفتیم این بود

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
ماشــــــــــــــــــــــــالله مگه چی خوردین؟؟؟؟؟ منم رفتم با دوستم 45 شد.پارسال!!!!!!! کلی هم ترکیدیم !! نکنه منوش گرون شده !!؟؟ اینه الان قیمتاش؟؟فیدیلیو | رستوران ها | بنه ما رفتیم این بود

درود
من که توضیح دادم چی خوردیم که ...
در ضمن دوست عزیز ، قیمتهای همه چی امسال و مخصوصا همین سه هفته اخیر با هیچوقت قابل مقایسه نیست از نظر من ، نه فقط رستورانها ...همه چی ...فیدیلیو بازی در آورد نتونستم لاگ این کنم قیمتهاشو چک کنم :blush:
غیر از اون چیزایی که لیست کردیم خوردیم ، یه سیر ترشی ناقابل هم بوده ، شاید اون گرون بوده :دی

برتر

Registered User
لایک‌ها
17
با عرض سلام

قصد دارم در اینجا تجربیات خود را در مورد چند رستوران و فست فود با شما در میان بگذارم:

1- رستوران پدر خوب: سفارش یک پیتزای نیویورک را دادم به شعبه میدان هلال احمر واقع در شرق تهران، بیشتر پنیر پیتزا بود و نان مخلفات کمی نیز مثل سوسیس داشت، کلا خیلی معمولی بود و فقط بدرد پر کردن شکم میخورد.

2- رستوران آواچی: سفارش یک پیتزای پپرونی را دادم به همراه یک نوشابه، پیتزای بزرگ بود ولی فقط شامل نان پیتزا به همراه مقدار بسیار کمی کالباس پپرونی و میزان بسیار کمی پنیر پیتزا در ضمن کالباسهایش بو میداد، به قیمت 7200 تومان. واقعا افتضاح بود. این شعبه در حوالی چهار راه ولی عصر قرار دارد و بیشتر مشتریانش نیز دانشجو هستند.

3- رستوران بوفالو: این رستوران در چهار راه ولی عصر قرار دارد، سفارش یک پیتزای بوفالو را دادم، چیز خاصی نداشت، بیشتر پنیر پیتزا بود در ضمن بسیار تند بود، من تعجب کردم زیرا سفارش پیتزای تند نداده بودم، خلاصه با اشکان جاری در چشم از این رستوران بیرون آمدم. به شما توصیه نمیکنم این رستوران را. در ضمن این رستوران حق سرویس هم میگیرد.

4- ساندویچ شیلا: من به شعبه گلبرگ غربی این ساندویچی رفته ام و سفارش یک هات داگ دادم، طرف از من سوال کرد آیا با نان مخصوص میخواهی، من گفتم بله، از من صد تومان پول اضافه گرفت. پس از دریافت ساندویچ در یک بسته بندی شیک و مراجعه به منزل. متوجه شدم چقدر ساندویچ کوچکی میباشد، مزه خاصی نداشت به علاوه نانش بیات بود. قیمتش را یادم دقیقا نمی‏‏ آید.

5- ساندویچ هایدا: من همیشه از شعبه خیابان آیت خرید میکنم زیرا سر کوچه منزل من قرار دارد. به نظرم کیفیت ساندویچهایش معمولی میباشد ولی برای مواقع ضروری مناسب میباشد.

6- رستوران اسکان: این رستوران در برج اسکان قرار دارد، به این رستوران رفتم و سفارش میگوی کبابی به همراه نوشابه دادم در مجموع 23000 هزار تومان هزینه داشت. میگوها شاه میگو نبودند بلکه بچه میگو بودند به همراه مخلفاتی مثل پوره سیب زمینی، خیارشور، گوجه، قارچ سرخ کرده و.... میگوها اساسا کبابی نبود و مزه خاصی هم نداشت به علاوه بسیار کم بود شاید 7 بچه میگو.
به همراه دو نان کوچک. من به شما توصیه نمیکنم به این رستوران بروید و پول خود را دور بریزید.

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
خوش بین

درود
من و برادرم امروز رفته بودیم رستوران خوشبین توی سعدی ، یه کمی از منوچهری پایین تر
خوشبین یه رستوران کوچیک و جمع و جوریه که غذاهای رشتی سرو می کنه ، خیلی قدمت داره ، معمولیه و لوکس نیست اما تعریف غذاشو خیلی شنیده بودم ، خلاصه رفتیم دیگه ، پیش غذا زیتون پرورده داشتیم با میرزا قاسمی ، پرورده خوب ، قاسمی بد
غذا هم که من شیشلیک خواستم ، داداشم هم کباب ترش سفارش داد ، یه دونه هم قزل آلا سفارش دادیم که بدون برنج برامون بیاره ، شیشلیک عالییییییی بود ترد و خوشمزه ، کباب ترش به خوبی کباب ترش گیلانه و گیلک نبود ، ولی اصلا هم بی کیفیت نبود ، قزل خیلی خوشمزه و برشته بود ، برنج گیلانی بود ولی نه دودی ، خوش طعم بود جاتون خالی
اینایی که گفتم با دو تا نوشابه شد 33 هزار تومن
در ضمن ، یه چیز نه خیلی خوشایند این رستوران فضای کمش و هجوم مشتریاس ، باید خورده نخورده پاشی تا از سنگینی نگاه ناهار نخورده های سرپا وایستاده خلاص شی

سلام

اگر اونجا رفتید "استانبول داداش کباب" رو هم که نزدیک همونجاست یه سری بزنید کلأ غذاهاش استانبولیه

من 4-5 باری رفتم فقط مثل خوشبین مشکل پارک ماشین و جای نشستن داره

بالا