سلام
/
از این ماه فقط یه بازی مونده که بازی میلان و یووه توی حذفی هست و فقط برگشتش مونده. لیستش هم بسته شده که موقع بازی دوباره میارمش بالا . پس این ماه تمومه!/ فقط چیزی که هست اینه که ماه قبل که این موقع من برنامه رو دادم تاریخ بازی برگشت این بازی 28 فوریه بود یعنی امروز ولی حالا منتقل شده به 20 مارس! بهرحال پرونده اش بسته شده.
بازی های این ماه :
کم بود مجبوریم پیازداغش رو زیاد کنیم. حالا فعلا اینها باشه تا بعد تکمیل ترِش میکنیم.
اگر دور بعد لیگ قهرمانان باز به این ماه خورد بازیهای جدید اضافه میکنیم.
تو لیگهای اروپایی که دنبال میکنیم در جام حذفی ها دیگه بازی ای نخواهد موند چرا که تیمهای بزرگ بهم نمیخورن!
سوم مارس/ لیگ انگلیس / لیورپول - ارسنال. میزبان لیورپول هست .
چهارم مارس/لیگ انگلیس/ تاتنهام - منچستر یونایتد. تاتنهام میزبان هست. (این بازی با توجه به شرایط دو تیم انتخاب شده و خب یه جورایی قابلیت انتخاب رو داشت)
چهارم مارس / لیگ ایتالیا/ رم - لازیو . دربی هست و هر دو صاحب خانه ولی به لحاظ جدولی رم میزبانه.
بیست و پنج مارس/لیگ ایتالیا / یوونتوس - اینتر . میزبان یوونتوس هست.
هشتم مارس / لیگ قهرمانان / ارسنال - میلان. میزبان ارسنال هست . (رفتش رو بستیم برگشتش هم باید بست :دی)
//////////// دو نکته:
بازی میلان و رم به میزبانی میلان بنا به دلایلی حذف شد. توضیح دادم که بگم جا نمونده. چون بازی کاملا یه طرفه میشد و در حق رمی ها اجحاف میشد. بازیشون 25 مارس هست و تا اون زمان ممکنه دوباره به برنامه برگرده. حالا فعلا نیست.
نیمه دوم ماه خیلی خلوته. البته به عید هم میخوره که چه بهتر :دی ولی ممکنه یکی دو تا بازی از اون فان ها بعدا اضافه بشه که بیکار نباشیم :دی/
///////////
بعد نکته دیگه اینکه برای اسم تاپیک ، تا فردا - پس فردا اقدامات همین جا مشروح توضیح داده میشه و خودتون تصمیم گیری میکنید. این هم از این.
///////
تیمهای خودم :
آرسنال
تاتنهام
رم (جالاروسی :دی )
یووه (بیانکونری)
ارسنال
به قول یوسف : و من ا... توفیق :دی