• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
0.667085001321949682_parsnaz_ir.jpg

حس متفاوت بودن را از زبان این بچه ها بشنوید

2287b7fefc809d79d0905db6cfeb0b1d.jpg

03b7f8766640713f3e4f90646767cf2e.jpg

588cdf93e821ce712024afb663e68698.jpg

40202136ff4a99c56ce047014723bd2d.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
حس متفاوت بودن را از زبان این بچه ها بشنوید
لطفا از این چند تا عکس که گذاشتید یکی شون رو به عنوان عکسی که می خواید باهاش شرکت کنید مشخص کنید و بقیه رو بنویسید اشانتیون، یا بذارید داخل اسپویلر. ممنون.
گاد دمن ایت! این یکی از چند تا عکسی بود که من هم تو ذهنم بود باهاش شرکت کنم!
argh.gif

اوتار یکی از مدیرهای قدیمی انجمن هم بود اگه درست یادم باشه... :دی

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
لطفا از این چند تا عکس که گذاشتید یکی شون رو به عنوان عکسی که می خواید باهاش شرکت کنید مشخص کنید و بقیه رو بنویسید اشانتیون، یا بذارید داخل اسپویلر. ممنون.

گاد دمن ایت! این یکی از چند تا عکسی بود که من هم تو ذهنم بود باهاش شرکت کنم!
argh.gif

اوتار یکی از مدیرهای قدیمی انجمن هم بود اگه درست یادم باشه... :دی
داداش عکسای من همش ماله یک موضوع هست و بهم مرتبطه
اگه اشکال داره که بزارم تو اسپویلر ولی عکس ها یک ویزگی و موضوع دارند و آن هم گشنگان سومالی هست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
داداش عکسای من همش ماله یک موضوع هست و بهم مرتبطه
اگه اشکال داره که بزارم تو اسپویلر ولی عکس ها یک ویزگی و موضوع دارند و آن هم گشنگان سومالی هست

آره می دونم. :)

دقیقا به خاطر همین مساله هم مردد بودم که بگم عکس مسابقه رو مشخص کنی یا نه، ولی گفتم اگر نگم ممکنه هفته های بعد هم چند تا عکس بذاری.

اگه هفته های دیگه یه دونه عکس بذاری و بیشتر نباشه این هفته این چند تا عکس چون همه شون مشابهند مشکلی نیست. :)

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام شب بخیر. خب من عکس از خودم میذارم، چون عکس مناسبی نداشتم.

این عکس متعلقه به شب یلدای پارساله که استاد لعنتی میخواست مارو تا 7:45 دقیقه نگه داره و همین کارم کرد. منم دیدم اینطوریه دوتا هندونه مشتی خریدم انداختم پشت ماشین رفتیم دانشگاه... عجب شبی بود! چه حالی داد...

از اونجایی که جوک کلاس بودم من و کل بچه های برق منو میشناختن:D، وایسادم آخرای کلاس رفتم هندونه ها رو آوردم پشت در کلاس گذاشتم، چاقوی قصابی که از خونه آورده بودمم رو گذاشتم لای کمر شلوارم رفتم تو کلاس سریع درآوردم گرفتم جلو استاد!!:lol:
پیرمرد سکته زد!!! گفت: هژیر چی شده...؟؟؟ کاملا جدی و آلن دلونی گفتم: نترس... میخوام امشب رو یه شب به یاد موندنی بکنم واسه همه مون. امیدوارم پدری کنین و ببخشین منو. گفت: مثلا میخوای چیکار کنی؟ بکشی منو؟!!
گفتم: بذار برم بیرون بیام، همه چی مشخص میشه هاهاها... (خنده شیطانی):D

خلاصه هم استاد هم بچه ها همه کُپ کرده بودن. هیچ کس باورش نمیشد!! منم رفتم بیرون دوتا هندونه رو گرفتم تو بغلم اومدم تو کلاس... همه زدن زیر خنده...!!:blush::happy:
فیلمش هم موجوده. حالا بماند که بخاطر اون حرکتم، استاد اصلا هندونه نخورد و وقتی هم داشت میرفت خداحافظی نکرد و از همه مهم تر یه درس 2واحدی و یه 3 واحدیم منو انداخت اون ترم و پدر معدلم در اومد... ولی خب من بیدی نیستم که به این بادا بلرزم! :cool:

اینم یک شب یلدای متفاوت:

IMAG0070.jpg

IMAG0068.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
حالا کدوم یکی تو هستی؟

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
حالا کدوم یکی تو هستی؟
اونی که نشسته رو صندلی سمت چپ (حدودای ساعت 9)تصویر که یک هندونه هم جلوشه عینک هم زده و چپ چپ هم نگاه میکنه
پ.ن:جان من آدرس دادن رو حال کردید؟:دی

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
اینم عکس من

خواهرای دو قلوی متفاوت :دی

ksbs44q456qzm26z3h8y.jpg

ah0vuubjluue5oekera9.jpg

فایل های ضمیمه

• 32390_1187972823.jpg
    32390_1187972823.jpg
    48.1 KB · نمایش ها: 33
Last edited:

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
حالا کدوم یکی تو هستی؟

حدس بزنین :D

اونی که نشسته رو صندلی سمت چپ (حدودای ساعت 9)تصویر که یک هندونه هم جلوشه عینک هم زده و چپ چپ هم نگاه میکنه
پ.ن:جان من آدرس دادن رو حال کردید؟:دی

اون استاد نگون بخته. هاج و واج مونده بود که من چه کردم با کلاسش...!

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
اینم عکس من..یه مرغ متفاوت حالا به هر دلیلی:D

یک کشاورز چینی در مزرعه خود مرغی دارد که فکر می کند پنگوئن است و به همین علت همانند پنگوئنها به صورت قائم راه می رود. به گزارش خبرگزاری مهر، نام این مرغ مجنون "مامبل" است که در یک مرزعه واقع در "ژیانگسو" در شرق چین زندگی می کند.
صاحب این مرزعه که "لو شی" نام دارد در خصوص مرغ خود اظهار داشت: "این مرغ فکر می کند پنگوئن است و به جای اینکه همانند همنوعان خود به صورت افقی راه برود همانند پنگوئنها به صورت قائم و با غرور راه می رود."
مامبل نام پنگوئن قهرمان کارتون "خوش قدم" است. این پنگوئن به خاطر ویژگی خاصی که در حرکت دادن پاهایش داشت توانست با انجام رقص ویژه ای با انسانها ارتباط برقرار کند.
این کشاورز چینی در این مورد توضیح داد: "من هرگز موفق نشدم کارتون خوش قدم را ببینم اما این اسم را دوست داشتم. هر چند که پرنده من شاید ویژگی پنگوئن را نداشته باشد اما به هر حال فکر می کند که پنگوئن است و به همین دلیل این اسم را برایش انتخاب کردم. خانواده من این مرغ را خیلی دوست دارند و بنابراین ما تصمیم گرفتیم که به جای آنکه آن را در دیگ بیندازیم از آن نگهداری کنیم."
براساس گزارش دیلی میل، مامبل مرغه که فکر می کند پنگوئن است ساعتها به آب خیره می شود و احتمالا به این موضوع فکر می کند که شاید همانند پسرعموهای قطبی خود بتواند شنا کند.
559822_orig.jpg
559823_orig.jpg
559824_orig.jpg

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اقا من نرسیدم زودتر بیام
تبریک به یوسف
اقا میزاشتی ما اول بشیم چی میشد
اخه به خاطر 2 دلار با مرام ؟؟