• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
در ضمن درباره نرخ ارز مسئله تحریم سوئیفت در بازار قبلا پیش خور شده و یک بار دلار رو تا 2030 کشوند و دیگه این مطلب نمیتونه استفاده بشه چون در این بازار هر خبر 1 میتونه استفاده بشه . در ضمن در مورد دلار 2000 تومنی که هم عرض کردم خدمتتون که قضیه چیه ! الان فقط جو روانی بازار و 100 البته هجوم به بازار می تونه اثر گذار در روزهای پایانی سال . ولی بازی نخورید هنوز مشخصی نیست اینا چه جوری می خوان بشینن سر میز و مذاکره و یا بازی کنن ! اگر درست بازی کنن و امتیازاتی بدن و امتیازاتی بگیرن در این بازار سقوط خواهیم داشت اگر نه دباره پتانسیل صعود این بازار شکل میگیره

سلام دوست عزیز جناب موذنی،

من اینجا این بحث رو ادامه نمی دم چون به تاپیک ربطی نداره ولی یک جواب در تاپیک مرتبط دادم.
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... ) - صفحه 62

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقای موذنی یا drdexter یه سوالی داشتم

چطور میشه با وجود هزینه های ضرب سکه و مالیات و عوارض و اصل قیمت طلا، باز قاچاق آن به صرفه است؟
واقعا اونور مرز چقدر سود قرار است بدست آید که اینهمه هزینه برای قاچاق باز می صرفد؟
بانک مرکزی هم خروجش رو ممنوع کرد!

مهدی جان من جوابتو دادم دیگه.
اینجا فقط نشستم جواب شما رو بدم!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بخاطر استیبل شدن ارزش دلار در بازار های جهانی و رشدش (خیلی از آدم های فارکس دارند سودشون رو می گیرند) ارزش دلار نسبت به یورو و طلا افت کرده (یک مقداری)

2a-euro-us-30d-Large.gif

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
خبری از اوضاع بازار نیست ؟
به نظر من باز هم اینا دارن مذاکرات پشت پرده انجام میدن .

Last edited:

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
مذاكرات پشت پرده هم به هر نحوي كه باشه بالاخره از يه جا درز ميكنه گفته هاشون و مياد رو خبرگذاري ها نگران نباش .
چون شايد تو ايران خودمون بتونيم جلو دهن انتشار اخبار و جرايد و خبرگذاري ها رو بگيريم ولي طرف هاي خارجيمون سيكرت ترين مسائلشون
هم مياد رو تيتر خبرگزاري هايشون .
اما اين مذاركرات هرچي كه باشه تاثير اصليش روي ارز و دلاره ... و سپس تاثيرات بازار ارزش روي قيمت سكه تو بازار داخل اثر ميذاره .
پس مستقيم تاثيري روي بحث اين تاپيك كه طلا و سكه باشه نداره .

من كه اميدوارم يه سقوط مقطعي دلار داشته باشه تا زير 1700 ( كه بتونم حسابي خريد كنم ) و بعدش هرچي بيشتر اوج بگيره و بالاتر بره
بهتر ! ( اينم البته واسه جيب خودم گفتم ) .

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
بالاخره صداش در اومد:

سکه تمام : ۷۶۰ نیم : ۳۸۰ ربع : ۲۰۰

۱۸۷۰ هم $

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ترس من از تاثیر خبر دلار ۲۰۰۰ تومنی بود که خداروشکر قیمت۱۸۷۰ اون خبرو تکذیب میکنه و این ده بیست تومنی هم که رفته بالا اگه دو سه روز همین قیمت بمونه فکر نمیکنم جهش خاصی توی دلار اتفاق بیفته.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
ترس من از تاثیر خبر دلار ۲۰۰۰ تومنی بود که خداروشکر قیمت۱۸۷۰ اون خبرو تکذیب میکنه و این ده بیست تومنی هم که رفته بالا اگه دو سه روز همین قیمت بمونه فکر نمیکنم جهش خاصی توی دلار اتفاق بیفته.

آره همه چی آرومه شکر خدا ... بازار فعاله و قیمت هم تغییر آنچنانی نکرده فعلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چقدر زود نتیجه گیری میکنین 1882

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جدی جدی نرمک نرمک داره می ره بالا! ولی تا زیر ۱۹۰۰ به نظر من خوبه هنوز!

پس دعا کنیم به 2000 نرسه جون مادرش .میگم پلاکها قاطی شده باید بریم 2 تا پلاک پایینتر صحبت کنیم
winksmiley02.gif

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
پس دعا کنیم به 2000 نرسه جون مادرش .میگم پلاکها قاطی شده باید بریم 2 تا پلاک پایینتر صحبت کنیم
winksmiley02.gif

نه دیگه دوستان با استفاده از تجربشون گفتند که یک بار این قضیه سویفت تاثیرش رو گذاشته دیگه رو قیمت دلار تاثیر نمی گذاره ... ما هم همه امیدمون رو حرف دوستانمونه!

:blush:

بالاخره اون پلاک هم گندش در بیاد بوش اینجا رو هم می گیره!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا بالاخره چی میشه یکی تکلیف مارو روشن کنه .میره بالا یا میاد پایین
الان یکی میاد میگه من گفتم فلان .:D
پ.ن :کلی گفتم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
به نظر من تا عید افزایش چندانی رخ نمیده همین فوقش تا 1900 و 1920 تومن
چون اکثر تاجرا دیگه الان خرید نمیکنن هر کی هم که واسه سفر نیاز داشته تا الان خریده..احتمالا از 5 فروردین به بعد اگه افزایشی باشه خودشو نشون میده.
حالا بالاخره چی میشه یکی تکلیف مارو روشن کنه .میره بالا یا میاد پایین
الان یکی میاد میگه من گفتم فلان .:D
پ.ن :کلی گفتم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به نظر من تا عید افزایش چندانی رخ نمیده همین فوقش تا 1900 و 1920 تومن
چون اکثر تاجرا دیگه الان خرید نمیکنن هر کی هم که واسه سفر نیاز داشته تا الان خریده..احتمالا از 5 فروردین به بعد اگه افزایشی باشه خودشو نشون میده.

صرافی ها دوباره شروع به کار کردن و این خبر خوبی هست مضاف بر اینکه فاصله قیمت خرید فروش دقیقا به حالت قبل برگشته و همون 15 تا 18 تومن فاصله رو داره این نوید یک بازار سالم رو میده به امید خدا :happy: . اگر می خواهید خرید رو شروع کنید به سود های کوتاه مدت نگاه کنید چون سودهای کوتاه مدت در بازار ارز در محسابه کلی از سود هایی که میان مدت و بلند هست خیلی بیشتر هست . :happy: . اولین واکنش درست بازار بعد از بازگشت صرافی ها بود . از امروز میشه تقریبا گفت بازار سرمایه گذاری و کسب سود با بازگشت صراف ها در وضعیت مناسبی قرار داره :happy: . فقط در موقع خرید سعی کنید قیمت 3 کلان شهر و قیمت یک منطقه آزاد رو داشته باشید .

سود تپل کنید ایشالا :happy:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینا معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن ، به نظر میرسید دنبال پایین اوردن قیمت دلار و در نهایت سکه بودن که گرفتن سکه های پیشفروشی صرف نکنه و مردم اوراق بگیرن ولی حالا با گند جدیدی که سر قضیه ازاد کردن دلار زدن با بالا زفتن قیمت سکه باید بیخیال اوراق بشن چون سکه با این سرعتی که دلار داره بالا میره اونقدری پایین نمیاد که کسی مجبور بشه اوراق بگیره.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
قيمت سكه در انتهاي سال 89
تمام 390
نيم 192
ربع 104
هر گزم طلا 38
دلار 1110

قيمت سكه در انتهاي سال 90
تمام 780 ( 100 % + )
نيم 385
ربع 205
هر گزم طلا 78
دلار 1900 ( 72 % +)

Last edited:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دلار هم که 1900 رو رد کرد اگه تحریم ها همین جور ادامه پیدا کنه و ایران در سیاستهاش تغییری نده بالاترهم میره
اگرهم درگیری بشه که دیگه واویلاست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دوستانی که صرافی درست و حسابی نزدیک محل کار یا اقامت شون دارند (صرافی یی که تفاوت قیمت خرید و فروشش زیاد نباشه) لطفا هر از چند گاهی قیمت های مغازه ها رو برای انواع سکه توی این تاپیک بنویسند.

متاسفانه بعد از مرحوم شدن مثـــــقال منبع مناسبی برای قیمت روز در دسترس نیست و قیمت اکثر سایت هایی که باز هستند هم با قیمت بازار فرق می کنه...
sigh.gif

بالا