• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هدفون بلوتوث نوکیا NOKIA BH-503

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
شاید اصل و بدل داه؟منم یکی اینه همین دارم اسمش ولی نوکیا نیست wecome هست کییتش و باطزیشم بد نیست خودم 38 خریدم ولی نمی دونم 100 درصد اصل و بدل داره

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
شاید اصل و بدل داه؟منم یکی اینه همین دارم اسمش ولی نوکیا نیست wecome هست کییتش و باطزیشم بد نیست خودم 38 خریدم ولی نمی دونم 100 درصد اصل و بدل داره

بدل داره .کاملا شبیه فقط روش نوکیا ننوشته اصل بودنشو تضمین می کنم.عکس از تو هم گذاشتم تا همه ببینند اصله. تقلبی اینا رو نداره.

بعضی دوستان هم که اسپم میدن لطفا با قیمتایی که میگن برای جنسشون تایپیک بزنند به نظرم سود خوبی بکنند.آخه هر چیزی یه حدی داره. منظورم شما نبودید جناب Pariseiran

Last edited:

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از بچه ها we.com این مدل را خواسته بود.پیدا کردم اما گرونتر در میاد.به نظرم نمیصرفه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یکی از بچه ها we.com این مدل را خواسته بود.پیدا کردم اما گرونتر در میاد.به نظرم نمیصرفه

نمی دونم چی شده اسم برای ما مهم تره ...منم همین we.com دارم این مذلم که شما میفروشید دارم we.com من اصلا نشنیدم شما شنیدید؟چطوریه یه جنس فیک کیفیت صداش بهتره مخصوصا عمر باطریش ...... من هنوز که هنوز نفهمیدم .... نوش چنده we.com من هنوز دارمش اگه میصرفه یکی هم میخوام ولی میترسم کیفیتش مثل قدیم نباشه شما قیمت رو بگید حالا

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
نمی دونم چی شده اسم برای ما مهم تره ...منم همین we.com دارم این مذلم که شما میفروشید دارم we.com من اصلا نشنیدم شما شنیدید؟چطوریه یه جنس فیک کیفیت صداش بهتره مخصوصا عمر باطریش ...... من هنوز که هنوز نفهمیدم .... نوش چنده we.com من هنوز دارمش اگه میصرفه یکی هم میخوام ولی میترسم کیفیتش مثل قدیم نباشه شما قیمت رو بگید حالا

پخ میدم

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
فکر میکنم دلیلش اینه که نوکیا تولید کننده هدفون نیست .شرکتهای چینی براش میزنند.اما مهم در طولانی مدته که ماندگاری صدا و باتری چطور جواب بده.همین شکل و مدل جز we.com من مارکی به نام bluetooth هم دیدم.

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
505 اصلی پیدا نکردم متاسفانه

هدفون نوکیا WH-500 هم هست با قیمت به روز سوال فرمایید
مشخصات:

NOKIA WH_500

بالا باش:)
---------

تمام شد فعلا

Last edited:

Agha30NA

Registered User
لایک‌ها
27
سلام من دنبال همین مدل NOKIA BH-503 هستم که شما دارین و قصد خرید دارم . اما از امروز تعطیلات شروع میشه چیکار باید کرد؟

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
505 اصلی پیدا نکردم متاسفانه

هدفون نوکیا WH-500 هم هست با قیمت 23000 تومان
مشخصات:

NOKIA WH_500

بالا باش:)

کیفیت صدای این مدل بهتره یا همین 503 ؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم یدونه 503 دارم .... اما چون میوفته پشت سر خوشم نمیاد و خیلی کم استفاده شده . شاید حدود 3 ساعت ... اون هم یه بار فیلم دیدم .

Last edited:

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوست من
کلا به غیر از این هدست دیگه چی داری؟؟؟ همه نو هستند دیگه؟
بلوتوث یا غیر بلوتوث دارش فرقی نداره برام
WH 500 گفته شده در بالا کیف داره که هدست جمع بشه و داخلش قرار بگیره. چون فکر کنم به صورت ارجینال یه کیف توی جعبش باشه
در هر صورت یه راهنمایی بکنی ممنون میشم

بالا