• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده، روز جمعه اعلام کرد، تولید نفت جهان به اندازه‌ای است که تحریم نفت ایران لطمه‌ای به بازار و اقتصاد جهانی وارد نکند. باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده، روز جمعه اعلام کرد، تولید نفت جهان به اندازه‌ای است که تحریم نفت ایران لطمه‌ای به بازار و اقتصاد جهانی وارد نکند. تنها ساعاتی به پایان مهلت قانون مصوب کنگره برای تحریم ایران، باراک اوباما، اعلام کرد، ایالات متحده می‌تواند بانک‌ها و دیگر موسسه‌های مالی را که از ایران نفت می‌خرند، تحریم کند بدون آنکه بازار جهانی نفت آسیب ببیند. انتظار می‌رود این اقدام باراک اوباما ضربه‌‌ دیگری به بخش نفت و انرژی ایران وارد کند، چرا که از این پس کشورهای خریدار نفت باید میان نفت ایران و تحریم‌های مجازات‌های یکجانبه آمریکا یکی را انتخاب کنند. تنها ساعاتی پیش از اظهارات باراک اوباما، وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد که این کشور ۱۰ درصد از واردات نفت از ایران را کاهش خواهد داد. اوباما با صدور بیانیه‌ای گفت: «عرضه نفت کافی است و تولیدات نفت دیگر کشورها این امکان را می‌دهد که نفت و محصولات نفتی که از ایران ... خریداری می‌شود، به طور چشمگیری کاهش یابد.» باراک اوباما تصریح کرد: «من از نزدیک وضعیت را پیگیری می‌کنم تا اطمینان حاصل شود که بازار می‌تواند به کاهش خرید نفت و محصولات نفتی از ایران ادامه دهد.» با بیانیه اوباما بهای نفت نزدیک به یک دلار در بازار نیویورک افزایش یافت. باراک اوباما، مصوبه دفاعی کنگره را که تحریم بانک مرکزی ایران هم جزئی از آن بود، در واپسین روز از سال ۲۰۱۱ امضا کرد؛ اوباما در عین حال اعلام کرد برخی از بندهای مصوبه کنگره را به خاطر منافع ملی آمریکا ممکن است به اجرا درنیاورد. اوباما در بیانیه روز جمعه خود تاکید کرده که میزان تولید جهانی و نیز «وجود ذخایر استراتژیک» نفت وی را به این نتیجه رسانده که تحریم نفتی ایران را به پیش ببرد. اوباما طبق قانون موظف بود تا جمعه ۱۱ فروردین ( ۳۰ مارس) درباره محدود کردن صادرات نفت ایران تصمیم بگیرد. طبق مصوبه کنگره اوباما هر شش ماه یک بار باید وضع عرضه و تقاضا در بازار نفت را بررسی کرده و نسبت به ادامه تحریم‌ها یا معافیت کشورها تصمیم بگیرد. این قانون به باراک اوباما اجازه می‌دهد که از تاریخ هشتم تیرماه (۲۸ ژوئن) بانک‌ها و موسسه‌های مالی‌ای را که در نقل و انتقال پول حاصل از فروش نفت ایران نقش دارند، هدف تحریم یکنجانبه آمریکا قرار دهد و ‌آنها را از **** مالی آمریکا بیرون بیندازد.

تایید می شود

توی رویترز من خوندمش. داره گزارش میده که فعالیت های ما موفقیت آمیز بوده.

قیمت فعلی نفت با در نظر گرفتن ریسک قطع نفت ایرانه. یعنی در تئوری اگر نفت ایران قطع بشه این قیمت نباید افزایش فاحشی داشته باشه.

فقط تنها ریسکی که خیلی می تونه بالا ببرش بسته شدن تنگه هرمزه!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب اين تركهاي تركيه خيلي زرنگ بودن و ماهارو هم خوب گير آوردن، شما فكر مي‌كنيد سر مرز كاميون به اون بزرگي رو نديده بودن؟!

بعد آقا مهدي به نظر شما درسته با بودجه‌ي دولت كه بايد به كارمندا بدي و خرج سازندگي كني، از ملت كم بزاري بري براي سود شخصي باهاش طلا بخري؟ سازمان‌هاي زيادي هستن كه 2-3 ماهه حقوقه كارمنداشونو ندادن.

آقا مهدی گل

این داستان یک کامیون پر طلا که بردن بعد پلیس ترکیه توقیفش کرد رو یادته؟ حتی مقامات ترکی هم صحتش رو تایید کردند. به نظر من بزرگان ما هم همه طلاهایی که گفتی رو خارج از کشور ذخیره کردند و به مردم رحم نمی کنند.

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خب اين تركهاي تركيه خيلي زرنگ بودن و ماهارو هم خوب گير آوردن، شما فكر مي‌كنيد سر مرز كاميون به اون بزرگي رو نديده بودن؟!

بعد آقا مهدي به نظر شما درسته با بودجه‌ي دولت كه بايد به كارمندا بدي و خرج سازندگي كني، از ملت كم بزاري بري براي سود شخصي باهاش طلا بخري؟ سازمان‌هاي زيادي هستن كه 2-3 ماهه حقوقه كارمنداشونو ندادن.

سرمرز گرفتند دیگه!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
آقا مهدی گل

این داستان یک کامیون پر طلا که بردن بعد پلیس ترکیه توقیفش کرد رو یادته؟ حتی مقامات ترکی هم صحتش رو تایید کردند. به نظر من بزرگان ما هم همه طلاهایی که گفتی رو خارج از کشور ذخیره کردند و به مردم رحم نمی کنند.

تایید می شود

توی رویترز من خوندمش. داره گزارش میده که فعالیت های ما موفقیت آمیز بوده.

قیمت فعلی نفت با در نظر گرفتن ریسک قطع نفت ایرانه. یعنی در تئوری اگر نفت ایران قطع بشه این قیمت نباید افزایش فاحشی داشته باشه.

فقط تنها ریسکی که خیلی می تونه بالا ببرش بسته شدن تنگه هرمزه!

1. قضیه کامیون طلا از مرز ترکیه تایید میشه ولی کامیون به او گندگی که نمی خواسته قاچاقی رد بشه بلکه باری که زده بوده قسمتیش طلاهای قاچاقی بوده که نه برای مصارف دولتمردان ایرانی بلکه برای مصارف برون مرزی ارسال میشده.(در ضمن این اولین باری نبود که ترکیه چنین محموله ای رو میگرفت، قبل و بعد از این قضیه هم محموله هایی لو رفت که خبری هم نشد و ایران مسیر ارسال محموله هاش رو عوض کرد)

2. در مورد تحریم آمریکا برای **** مالی از اونجاییکه ایران نمیخواد به این سادگی تنگه رو بر خود و بر دنیا ببنده و دنبال آتو خیلی بهتری برای اینکار هست، لاین هایی رو ایجاد کرده که از اون طریق طلا و دلار رو به راحتی تهیه می کنه و البته این کار آمریکا بی تاثیر نیست ولی ایران در واقع این رو دور میزنه و با این کار آمریکا از پا نمی افته و تنگه رو هم نمی بنده.

3. دوستان من یک سوال دارم که البته نمیخوام تاپیک سیاسی بشه؟ شما فکر می کنید آمریکا این کارایی که ما انجام میدیم مثل ارسال محموله های طلا و ... رو برای دفاع از منافع ملیش انجام نمیده؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
آقا مهدی گل

:lol:

اولا وزن طلا خیلی بیشتر از آهنه

شما اگه یه روز بغل جاده وایسی نیگا کنی متوجه میشی که تو یه ماشین سنگین چقد میشه آهن بار زد

اون عبارت پر طلا رو فاکتور بگیر

یه ماشین سنگین نهایت 20 تن طلا بتونه حمل کنه چون علاوه بر وزن مجبوره بار رو تو سطح پخش کنه تا کمر ماشین نشکنه

هر سازمانی یه بودجه از دولت میگیره و یه سری درامد هم خودش داره

حقوق کارمنداشم از اون محل میده

قضیه خریدهای سازمانی درسته اما نه اون طور که شما فک میکنی و به زبون میاری

منظور از سازمان و خرید های سازمانی

موسسات مالی - اعتباری - تعاونی ها ( مخصوصا مسکن ) - شرکتها ( مثل شرکت های ساخت مسکن که تو

روزنامه ها دائم آگهی پیش فروش میدن ) و این قبیل سازمانهاس

پولی که اینا ریختن تو بازار طلا هیچ ربطی به حقوق کارمندای دولتی و معوقات اونها نداره

البته بسیاری شاید بیشتر از 90 درصد کارایی که این خریدارای عمده انجام دادن 100 درصد تخلفه

چون تو اساسنامه این شرکتها همچین مسائلی مطرح نشده و این شرکتها مثلا به اسم خرید آهن برا پروژه و ... این کارو انجام دادن

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب من از مقايسه آهن با طلا و فاكتور گرفتن قضيه منظورتونو متوجه نشدم؟! تلويزيون aTV تركيه نشون داد و همه ديدن

در مورد دوم و بودجه سازماني ديگه دارن همه ميبينن كه چه طوري داره مصرف ميشه و خيلي دوست ندارم وارد جزئياتش بشم

:lol:

اولا وزن طلا خیلی بیشتر از آهنه

شما اگه یه روز بغل جاده وایسی نیگا کنی متوجه میشی که تو یه ماشین سنگین چقد میشه آهن بار زد

اون عبارت پر طلا رو فاکتور بگیر

یه ماشین سنگین نهایت 20 تن طلا بتونه حمل کنه چون علاوه بر وزن مجبوره بار رو تو سطح پخش کنه تا کمر ماشین نشکنه

هر سازمانی یه بودجه از دولت میگیره و یه سری درامد هم خودش داره

حقوق کارمنداشم از اون محل میده

قضیه خریدهای سازمانی درسته اما نه اون طور که شما فک میکنی و به زبون میاری

منظور از سازمان و خرید های سازمانی

موسسات مالی - اعتباری - تعاونی ها ( مخصوصا مسکن ) - شرکتها ( مثل شرکت های ساخت مسکن که تو

روزنامه ها دائم آگهی پیش فروش میدن ) و این قبیل سازمانهاس

پولی که اینا ریختن تو بازار طلا هیچ ربطی به حقوق کارمندای دولتی و معوقات اونها نداره

البته بسیاری شاید بیشتر از 90 درصد کارایی که این خریدارای عمده انجام دادن 100 درصد تخلفه

چون تو اساسنامه این شرکتها همچین مسائلی مطرح نشده و این شرکتها مثلا به اسم خرید آهن برا پروژه و ... این کارو انجام دادن

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
من یه سوال اینجا برام پیش اومده !
با توجه به اینکه به قول دوستان هر سکه پیش فروشی 570 تومن در میاد
یعنی وقتی کسی که ثبت نام کرده بخواد سکه هاش رو بفروشه روی هر سکه چیزی حدود 200 هزار تومن سود میکنه !!؟
چون الان قیمت سکه بازار حدود 790 هست...

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
خب من از مقايسه آهن با طلا و فاكتور گرفتن قضيه منظورتونو متوجه نشدم؟! تلويزيون aTV تركيه نشون داد و همه ديدن

در مورد دوم و بودجه سازماني ديگه دارن همه ميبينن كه چه طوري داره مصرف ميشه و خيلي دوست ندارم وارد جزئياتش بشم

با سیه دل چه سود گفتن وعظ / نرود میخ آهنی بر سنگ

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از 20ir :
من یه سوال اینجا برام پیش اومده !
با توجه به اینکه به قول دوستان هر سکه پیش فروشی 570 تومن در میاد
یعنی وقتی کسی که ثبت نام کرده بخواد سکه هاش رو بفروشه روی هر سکه چیزی حدود 200 هزار تومن سود میکنه !!؟
چون الان قیمت سکه بازار حدود 790 هست...

نه عزیز از این سودا در کار نیست ، ضرر نکنن ملت شانس اوردن
سکه هارو که بدن قیمت شدید میکشه پایین
از طرفی سود بانکی این ۵۷۰ تومن توی چهار ماه حدود ۴۰ تومنی فکر کنم میشه ، یعنی در حقیقت هر سکه ۶۱۰ تومن در اومده یعنی تا ۶۱۰ هیچ سودی در کار نیست، پیش بینی من قیمت ۶۴۰ تا ۶۵۰ برای هر سکه هست که دست مردمو بگیره البته خوشبینانه نگاه کنیم. که میشه سی تا چهل تومن سود روی هر سکه. این در حالیه که هر جنسی توی این دو سه ماه دوبرابر شده قیمتش!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
1. قضیه کامیون طلا از مرز ترکیه تایید میشه ولی کامیون به او گندگی که نمی خواسته قاچاقی رد بشه بلکه باری که زده بوده قسمتیش طلاهای قاچاقی بوده که نه برای مصارف دولتمردان ایرانی بلکه برای مصارف برون مرزی ارسال میشده.(در ضمن این اولین باری نبود که ترکیه چنین محموله ای رو میگرفت، قبل و بعد از این قضیه هم محموله هایی لو رفت که خبری هم نشد و ایران مسیر ارسال محموله هاش رو عوض کرد)

2. در مورد تحریم آمریکا برای **** مالی از اونجاییکه ایران نمیخواد به این سادگی تنگه رو بر خود و بر دنیا ببنده و دنبال آتو خیلی بهتری برای اینکار هست، لاین هایی رو ایجاد کرده که از اون طریق طلا و دلار رو به راحتی تهیه می کنه و البته این کار آمریکا بی تاثیر نیست ولی ایران در واقع این رو دور میزنه و با این کار آمریکا از پا نمی افته و تنگه رو هم نمی بنده.

3. دوستان من یک سوال دارم که البته نمیخوام تاپیک سیاسی بشه؟ شما فکر می کنید آمریکا این کارایی که ما انجام میدیم مثل ارسال محموله های طلا و ... رو برای دفاع از منافع ملیش انجام نمیده؟
در پاسخ به سوالهایتان

۱- اردوغان توی تلویزیون گفت این محموله در اختیار ماست و ما ریختن به حساب بانک مرکزیشون و حالش رو بردند. فکر کنم یکی از دلایلی بود که زیاد تحت تاثیر مشکلات مالی اقتصاد جهانی نشدند.

ماجرای توقیف کانینرهای طلا و ارز متعلق به ایران در ترکیه - ویکی‌پدیا

اردوغان در مورد منبع این پول اظهار نظر دقیقی نکرد و تنها گفت این پول را در شرایط بحران اقتصادی خداوند برای ملت ترکیه فرستاده‌است.

۲- لطفا منبع حرفتون رو بزنید. چون با خبر هایی که میاد به نظر می رسه دارند تک تک این راه ها رو می بندند.

۳- من منظور شما رو نفهمیدم محموله رو برا کی فرستادند؟ برای سوریه و غزه و چرا!؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
از طرفی سود بانکی این ۵۷۰ تومن توی چهار ماه حدود ۴۰ تومنی فکر کنم میشه ، یعنی در حقیقت هر سکه ۶۱۰ تومن در اومده یعنی تا ۶۱۰ هیچ سودی در کار نیست، پیش بینی من قیمت ۶۴۰ تا ۶۵۰ برای هر سکه هست که دست مردمو بگیره البته خوشبینانه نگاه کنیم. که میشه سی تا چهل تومن سود روی هر سکه. این در حالیه که هر جنسی توی این دو سه ماه دوبرابر شده قیمتش!!

شما ۵٪ مالیات رو در نظر نگرفتید.

من فکر نمی کنم به هیچ وجه این مقدار پایین بیاد حتی اگر همه رو تحویل بدن (که بعید می دونم). دوستان در نظر داشته باشند که همه سکه ها هم در یک روز تحویل داده نمی شوند بلکه به ترتیب روز ثبت نام هستش و تدریجی وارد میشه.

در مورد قیمت اجناس ولی موافقم همه چیز نه ولی تورم بالاست کسی منکرش نیست!

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25

خب اگه وقتی سکه های پیش فروش رو بدن به مردم و قیمت سکه بشه 640 - 650 ... اونایی که ازاد رفتن 750 یا 800 خریدن که کلی ضرر می کنن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خب اگه وقتی سکه های پیش فروش رو بدن به مردم و قیمت سکه بشه 640 - 650 ... اونایی که ازاد رفتن 750 یا 800 خریدن که کلی ضرر می کنن

من این رو چند بار گفتم قیمت طلا جهانیه و احتمال اینکه این مقدار پایین بیاد خیلی کمه. البته این رو هم بگم که توی این مملکت هیچ چیز بعید نیست!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mohenh :
شما ۵٪ مالیات رو در نظر نگرفتید.

من فکر نمی کنم به هیچ وجه این مقدار پایین بیاد حتی اگر همه رو تحویل بدن (که بعید می دونم). دوستان در نظر داشته باشند که همه سکه ها هم در یک روز تحویل داده نمی شوند بلکه به ترتیب روز ثبت نام هستش و تدریجی وارد میشه.

در مورد قیمت اجناس ولی موافقم همه چیز نه ولی تورم بالاست کسی منکرش نیست!

بدون ۵ درصد مالیات که ۵۴۶. تومنه
۶۵۰ رو قیمتی گفتم که مردم میتونن بفروشن قیمت خرید و فروش فاصله زیادی می افته یعنی قیمت سکه به ۷۰۰ برسه از ملت خیلی خوب بردارن ۶۵۰ هست

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
واقعا معلوم نیست چی پیش میاد !
باید بشینیم و ببینیم اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت چه اتفاقی میافته

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بدون ۵ درصد مالیات که ۵۴۶. تومنه
۶۵۰ رو قیمتی گفتم که مردم میتونن بفروشن قیمت خرید و فروش فاصله زیادی می افته یعنی قیمت سکه به ۷۰۰ برسه از ملت خیلی خوب بردارن ۶۵۰ هست

پس سود بانکی رو قبل از مالیات باید در نظر می گرفتی چون اگر توی بانک می گذاشتند مالیات ازشون نمی گرفتند و پول مالیات رو هم آخر می گیرند!

یک مقدار بالا تر ببری قیمت پیش بینی تو با هم هم نظر میشیم. من به نظرم از قیمت حقیقی (قیمت طلا و قیمت دلار) حداکثر ۵٪ پایین تر باشه قیمت فروشش. حالا دیگه طلا فروش هم یک مقدار برای خودش در نظر می گیره!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mohenh :
پس سود بانکی رو قبل از مالیات باید در نظر می گرفتی چون اگر توی بانک می گذاشتند مالیات ازشون نمی گرفتند و پول مالیات رو هم آخر می گیرند!

یک مقدار بالا تر ببری قیمت پیش بینی تو با هم هم نظر میشیم. من به نظرم از قیمت حقیقی (قیمت طلا و قیمت دلار) حداکثر ۵٪ پایین تر باشه قیمت فروشش. حالا دیگه طلا فروش هم یک مقدار برای خودش در نظر می گیره!

بیست سی تومن مالیات سود بانکیش سه چهار هزا. تومنم نمیشه که تاثیری داشته باشه ، همون ۵۴۶ هم در نظر بگیریم سود بانکیش همین حدوداست

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
برخی از دوستان بحث پیش فروش سکه رو با پیش فروش سیم کارت های موبایل چند سال پیش اشتباه گرفتن
اصلا بحث من بر سر تحویل دادن یا ندادن سکه های پیش فروش شده نیست
ولی به فرض که سکه ها رو هم تحویل بدن اون هم سر موعد مقرر مطمئن باشید کاهش قیمت تا حد معقولی اتفاق میفته نه تا اون حدی که بعضی میگن سکه میشه 600 تا 620 تومن
دلیل اصلیش هم اینه که ارزش طلا بر حسب اونس جهانی و دلار محاسبه میشه و این دو مورد بیشتر بر قیمت سکه تاثیر میگذارن تا سکه بر اونها
یعنی اگه برخی از دوستان فکر میکنین با ورود سکه ها به بازار قیمت جهانی اونس کاهش پیدا میکنه یا دلار میشه 1500 تومن زهی خیال باطل
این پیش بینی شاید در مورد کالاهایی که دولت با چند برابر قیمت واقعی پیشفروش میکنه اتفاق بیفته (مثل سیمکارت موبایل) ولی سکه و طلا حسابش کاملا جداست

تاکید کنم این فقط نظر شخصی من هست و به هیچ عنوان قصد توهین به کسی رو ندارم

بالا