سلام دوست عزیز
ازتون بخاطر تلاشتون برا هدفتون که پایین ترین قیمت برا اپل هست تبریک میگم واقعا حرکت قشنگی دارین انجام میدین و ممنونم بخاطر وجودتون در ایران اینو از ته قلبم گفتم!
جناب می خواستم بپرسم که شما لوازم جانبی هم میارین smart cover & skin های آیپد3 هم میارین؟؟؟ چون skin هایی که من دنبالشون هستم تو ایران پیدا نکردم! یا اگر شخصی یا جایی رو میشناسین که میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگین!
بیشتر هم برند
GelaSkin مدنظرم هست!
ضمنا آیپد3 64 WiFi
سفيد کی خدمتتون میرسه؟؟
چطور ميشه اطمينان حاصل كرد مشكل WiFi نداره!
یک سوال هم شاید جاش اینجا نباشه اما اگر ایراد نداره بپرسم پارت نامبر که گذاشتین چه فایده ای داره؟؟؟ ازش چه استفاده هایی میشه کرد؟؟ میشه فهمید که این آیپد وایرلسش مشکل داره یا نه چون خونده بودم(نمیدونم شایعه است یا واقعیت) اپل برا وای فایش از 2نوع چیپ استفاده کرده بخاطر اینکه شرکت اولی قادر نبوده همه نیاز های اپل رو برآورد کنه و تنها یه مدل از اون چیپ ها ایراد دارن و تعدادش خیلی کمه!
شرمنده بخاطر تعداد سوالاتم!
===============
پ.ن: اینو الان نوشتم بعد از اینکه دیدم یمقدار گله مند بودین از بعضی افراد:
اسمتون رو نمیدونم اما برادر عزیزم کسانی که این حرف هارو میزنن فروشنده هایی هستن که سر همین ملت کلاه میزارن و سلاخی میکننشون! برای ما خیلی چیزا یه آرزو شده: یه عشق- یه بقل تو خیابون - یه احساس - یه کافه - یه فیلم - یه کتاب - یه نفس راحت - یه اپل و یه.... اما همش رو باید به سختی بدست بیاریم فکر میکنی چقدر از ماها قدرت خرید آیپد داریم تعدادمون کمه اونم با سختی برا اینم میخریم که یه سرگرمی داشته باشیم بخاطر نداشتن همه چی! تا بلکه یکم از ساعت های ناراحتی ها و افسردگی هامونو کم کنیم و با آیپدمون باشیم یه شادی لحظه ای با برنامه هاش بهمون بده! لااقل برا من این بوده!
حالا تو این شلوغی یه عده پیدا میشن کار ما ملت رو سخت تر میکنن تا جیبای خودشونو پر کنن... یکیم پیدا میشه که معرفت داره و کمک میکنه ملت راحت تر خرید کنن که میشین شما!
شاید تو اینجا سود زیادی نکنی اما آرزو میکنم بخاطر هدفی که داری و معرفتی که بخرج میدی تو جاهای دیگه سود کنی!
ممنون ازت شرمنده بخاطر اینکه خودمونی باهات حرف زدم امیدوارم حرفام کمکت کنه تا جدیت کارت رو حفظ کنی و لحظه ای کوتاه نیای! عزیزی!
بازم ممنونم!