• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه محصولات Apple آی تک - iTech | ارزان تر از همه جا خرید کنید‍‍

وضعیت
موضوع بسته شده است.

54M113

Registered User
لایک‌ها
0
از فردا فروش The new iPad ها شروع میشه با قیمت ها ذکر شده !‌

The new iPad 16 GB Wi-Fi Only Black : 1.100.000
The new iPad 16 GB 4G Wi-Fi Only Black : 1.370.000
The new iPad 32 GB Wi-Fi Black and White : 1.3600.000
The new iPad 32 GB 4G Wi-Fi Black : 1.600.000
The new iPad 64 GB 4G Wi-Fi Only Black : 1.850.000

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سلام

به مک بوک پرو 313 کدام آداپتور می خورد؟
60 وات یا 80 وات؟

54M113

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

به مک بوک پرو 313 کدام آداپتور می خورد؟
60 وات یا 80 وات؟
سلام بله ۶۰ وات

پارت نامبر ها مشخص شدن :
new iPad 16 GB Wi-Fi MC705 LL/A
new iPad 16 GB Wi-Fi 4G MD366 LL/A
new iPad 32 GB Wi-Fi MC706 ZP/A
new iPad 32 GB Wi-Fi 4G MD367 LL/A
new iPad 64 GB Wi-Fi 4G MD368B/A

کاهش قیمت iPod nano 16 GB به ۳۱۵ هزار تومان.

Last edited:

idara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

ازتون بخاطر تلاشتون برا هدفتون که پایین ترین قیمت برا اپل هست تبریک میگم واقعا حرکت قشنگی دارین انجام میدین و ممنونم بخاطر وجودتون در ایران اینو از ته قلبم گفتم!:)

جناب می خواستم بپرسم که شما لوازم جانبی هم میارین smart cover & skin های آیپد3 هم میارین؟؟؟ چون skin هایی که من دنبالشون هستم تو ایران پیدا نکردم! یا اگر شخصی یا جایی رو میشناسین که میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگین!
بیشتر هم برند GelaSkin مدنظرم هست!

ضمنا آیپد3 64 WiFi سفيد کی خدمتتون میرسه؟؟
چطور ميشه اطمينان حاصل كرد مشكل WiFi نداره!

یک سوال هم شاید جاش اینجا نباشه اما اگر ایراد نداره بپرسم پارت نامبر که گذاشتین چه فایده ای داره؟؟؟ ازش چه استفاده هایی میشه کرد؟؟ میشه فهمید که این آیپد وایرلسش مشکل داره یا نه چون خونده بودم(نمیدونم شایعه است یا واقعیت) اپل برا وای فایش از 2نوع چیپ استفاده کرده بخاطر اینکه شرکت اولی قادر نبوده همه نیاز های اپل رو برآورد کنه و تنها یه مدل از اون چیپ ها ایراد دارن و تعدادش خیلی کمه!

شرمنده بخاطر تعداد سوالاتم!

===============
پ.ن: اینو الان نوشتم بعد از اینکه دیدم یمقدار گله مند بودین از بعضی افراد:
اسمتون رو نمیدونم اما برادر عزیزم کسانی که این حرف هارو میزنن فروشنده هایی هستن که سر همین ملت کلاه میزارن و سلاخی میکننشون! برای ما خیلی چیزا یه آرزو شده: یه عشق- یه بقل تو خیابون - یه احساس - یه کافه - یه فیلم - یه کتاب - یه نفس راحت - یه اپل و یه.... اما همش رو باید به سختی بدست بیاریم فکر میکنی چقدر از ماها قدرت خرید آیپد داریم تعدادمون کمه اونم با سختی برا اینم میخریم که یه سرگرمی داشته باشیم بخاطر نداشتن همه چی! تا بلکه یکم از ساعت های ناراحتی ها و افسردگی هامونو کم کنیم و با آیپدمون باشیم یه شادی لحظه ای با برنامه هاش بهمون بده! لااقل برا من این بوده!

حالا تو این شلوغی یه عده پیدا میشن کار ما ملت رو سخت تر میکنن تا جیبای خودشونو پر کنن... یکیم پیدا میشه که معرفت داره و کمک میکنه ملت راحت تر خرید کنن که میشین شما!

شاید تو اینجا سود زیادی نکنی اما آرزو میکنم بخاطر هدفی که داری و معرفتی که بخرج میدی تو جاهای دیگه سود کنی!

ممنون ازت شرمنده بخاطر اینکه خودمونی باهات حرف زدم امیدوارم حرفام کمکت کنه تا جدیت کارت رو حفظ کنی و لحظه ای کوتاه نیای! عزیزی!

بازم ممنونم!

Last edited:

bazoka

Registered User
لایک‌ها
39
کیس پشت ipad 2 هم دارید؟

54M113

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان قبل واریز پول خواهش میکنم تماس بگیرید با بنده که شرمنده دوستان نشیم
new iPad 16 GB Wi-Fi به اتمام رسید
new iPad 64 GB 4G Wi-Fi هم به اتمام رسید

کیس پشت ipad 2 هم دارید؟
برخی مدل های مارک Macally رو داریم از سایتش ببینید :
http://macally-europe.com/
سلام دوست عزیز

ازتون بخاطر تلاشتون برا هدفتون که پایین ترین قیمت برا اپل هست تبریک میگم واقعا حرکت قشنگی دارین انجام میدین و ممنونم بخاطر وجودتون در ایران اینو از ته قلبم گفتم!:)

جناب می خواستم بپرسم که شما لوازم جانبی هم میارین smart cover & skin های آیپد3 هم میارین؟؟؟ چون skin هایی که من دنبالشون هستم تو ایران پیدا نکردم! یا اگر شخصی یا جایی رو میشناسین که میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگین!
بیشتر هم برند GelaSkin مدنظرم هست!

ضمنا آیپد3 64 WiFi سفيد کی خدمتتون میرسه؟؟
چطور ميشه اطمينان حاصل كرد مشكل WiFi نداره!

یک سوال هم شاید جاش اینجا نباشه اما اگر ایراد نداره بپرسم پارت نامبر که گذاشتین چه فایده ای داره؟؟؟ ازش چه استفاده هایی میشه کرد؟؟ میشه فهمید که این آیپد وایرلسش مشکل داره یا نه چون خونده بودم(نمیدونم شایعه است یا واقعیت) اپل برا وای فایش از 2نوع چیپ استفاده کرده بخاطر اینکه شرکت اولی قادر نبوده همه نیاز های اپل رو برآورد کنه و تنها یه مدل از اون چیپ ها ایراد دارن و تعدادش خیلی کمه!

شرمنده بخاطر تعداد سوالاتم!

===============
پ.ن: اینو الان نوشتم بعد از اینکه دیدم یمقدار گله مند بودین از بعضی افراد:
اسمتون رو نمیدونم اما برادر عزیزم کسانی که این حرف هارو میزنن فروشنده هایی هستن که سر همین ملت کلاه میزارن و سلاخی میکننشون! برای ما خیلی چیزا یه آرزو شده: یه عشق- یه بقل تو خیابون - یه احساس - یه کافه - یه فیلم - یه کتاب - یه نفس راحت - یه اپل و یه.... اما همش رو باید به سختی بدست بیاریم فکر میکنی چقدر از ماها قدرت خرید آیپد داریم تعدادمون کمه اونم با سختی برا اینم میخریم که یه سرگرمی داشته باشیم بخاطر نداشتن همه چی! تا بلکه یکم از ساعت های ناراحتی ها و افسردگی هامونو کم کنیم و با آیپدمون باشیم یه شادی لحظه ای با برنامه هاش بهمون بده! لااقل برا من این بوده!

حالا تو این شلوغی یه عده پیدا میشن کار ما ملت رو سخت تر میکنن تا جیبای خودشونو پر کنن... یکیم پیدا میشه که معرفت داره و کمک میکنه ملت راحت تر خرید کنن که میشین شما!

شاید تو اینجا سود زیادی نکنی اما آرزو میکنم بخاطر هدفی که داری و معرفتی که بخرج میدی تو جاهای دیگه سود کنی!

ممنون ازت شرمنده بخاطر اینکه خودمونی باهات حرف زدم امیدوارم حرفام کمکت کنه تا جدیت کارت رو حفظ کنی و لحظه ای کوتاه نیای! عزیزی!

بازم ممنونم!

Skin و Smart Cover های iPad 2 و iPad 3 با هم فرقی نمیکنن
در مورد Wifi هم نه مشکل نرم افزاری هست و یکی از دوستان بنده مشکل داشت که با عوض کردن SSID مودم وایرلسش مشکلش کاملا حل شده
اون هم هنوز مشخص نیست ما سفارش داده بودیم اما ظاهرا اونجایی که ما ازش خرید میکنم نداشته
اون پارت نامبر هم برای افرادی گذاشتم که این چیزا براشون مهمه اما در کل هیچ فرقی نمیکنه پارت نامبر هم مشخص میکنه که آیپد شما سفارش کودوم کشور هست :
آمریکا : LL/A
هنگ کنگ :‌ ZP/A
B/A : بریتانیا
C/A : کانادا
و ...
اون مارک هم نه متاسفانه نداریم

------
در نهایت ممنونم از شما

Last edited:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
شما مک بوک ایر 13 اینچ (نو و دسته دوم) هم دارید؟

54M113

Registered User
لایک‌ها
0
کاهش قیمت iPhone 4S :
iPhone 4S 16 GB : 1.300.000 + Screen Protector Gift
iPhone 4S 32 GB : 1.500.000 + Screen Protector Gift
iPhone 4S 64 GB : 1.640.000 + Screen Protector Gift

شما مک بوک ایر 13 اینچ (نو و دسته دوم) هم دارید؟

کلا لپ تاپ کار نمیکنیم در حال حاضر اما بخواید سفارشی میاریم براتون
لیست قیمت ها رو هم از امضای بنده دانلود کنید
http://i-tech.ir/iTech-PriceList.zip

Last edited:

abbaspoor

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید میشه با دلار خرید کرد ازتون؟
اگه آره قیمت 4S 16G و new iPad 32 wifi only رو بفرمایید

idara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی عزیز!
اگر ایراد نداره میتونم بپرسم که مدت زمانی که یه آیپد طول میکشه که 90% شارژ بشه و فول شارژ بشه چقدر هست؟؟؟

تو سایت اپل برا تمام دستگاهاش نوشته که چقدر باید طول بکشه تا دستگاه شارژ بشه غییر از آیپد3!

خبر دار هستین این پروسه چقدر طول میکشه؟ ضمنا شنیدم آدابتور هایی هست بر پایه فناوری griffin که این پروسه رو سریع تر میکنه بدون اینکه آسیبی یا کاهش عمری برا باتری بوجود بیاره! صحت داره؟

شرمنده این سوال رو پرسیدم چون هیچ کدوم از مقالات بررسی آیپد به فارسی این موضوع رو پوشش نداده بودن!

ممنون!

apple-fan

Registered User
لایک‌ها
0
ای پد جدید شارژ کاملش 5 ساعت هست.
90 دقیقه به 50 درصد شارژ میرسه بعدش کند میشه تا فول شارژ بشه. البته باطریش هم خیلی ظرفیت بالا است.

navidboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید 4s سیاه تموم شد؟
اگه تموم شده سیاه کی میارید

ariaee

Registered User
لایک‌ها
8
آقا کی دوباره آی پد 64 ، 4جی میارین؟؟ ترجیها سفید

y99li

Registered User
لایک‌ها
1
new ipad 16g 4g قیمتش پایین تر میاد؟

hamidrs

Registered User
لایک‌ها
0
از دوست عزیزمون یک عدد new ipad 4g 64GB خریداری شد سالم و سریع تحویل دادند .

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
ما که متوجه نشدیم از دوستان با سابقه کسی از ایشون خرید داشته ؟
شیراز حضوری تحویل میدی؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا