• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دوستانی که انگار امروز از بیکاری رفتن تو صرافیا ( البته از نوع مجازیش ) رفتن نشستن و هر لحظه هی قیمت
من درآوردی پراکنده میکنن لطفا اگه از قیمت :

دلار " وبمانی " و یا " لیبرتی رزرو " اطلاع دقیق دارید بفرمایید .

پ . ن : مایی که دنبال سایت و هاست و راه اندازی هستیم تاثیر کاهش قیمت دلار اسکناس بارمون فایده
نداره تا وقتی این دو مدل دلار بالا افت نکنه .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوستانی که انگار امروز از بیکاری رفتن تو صرافیا ( البته از نوع مجازیش ) رفتن نشستن و هر لحظه هی قیمت

پ . ن : مایی که دنبال سایت و هاست و راه اندازی هستیم تاثیر کاهش قیمت دلار اسکناس بارمون فایده

خوب کمی طول میکشه دوست عزیز
انتظار ندارید که نواسانات سبزه میدان با همین سرعت روی دلار های الکترونیکی هم تاثیر بذاره ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خوب کمی طول میکشه دوست عزیز
انتظار ندارید که نواسانات سبزه میدان با همین سرعت روی دلار های الکترونیکی هم تاثیر بذاره ؟
قیمت دلار الکترونیکی چقدره؟
کسی قیمت داره؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز بازرگان اسم یه شهره .مرز ترکیه هست.
خیر من که تا حالا واسه خرید و فروش فیزیکی ازم مدرکی نخواستن.
سوالی بود در خدمتم.
احتمالا سوالم خیلی ناشیانه است چون به این مسائل کاملا ناآشنام
راهنمایی می کنید بازرگان کجاست؟ صرافیه؟
کدملی خریدار هم ثبت میشه؟
اینجا سکه هم خرید و فروش داره یا فقط ارز؟

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا بهترين موقع خريده من كه 200 تا تمام مي خرم چون فردا همه هجوم ميارن واسه خريد و قيمت مي كشه بالا. در ضمن معلوم شد كه هيچ سكه اي گير مردم نميادچون اينقدر بردنش پايين كه عملا از 10 ميليون سكه بيشتر از 8 ميليونشون متضرر شدن تا حالا كه يا پولشونو پس مي گيرن فردا يا اوراق مي گيرن. او تقريبا 2 ميليونم اگه 5% ماليات بدن و 4 ماه سود پولشونو حساب كنن با اين نرخ خريد (620 تا 630000) چيزي سود نخواهند كرد و مي ذاشتن از بازار آزاد مي خريدن الان سنگين تر بودن. چقدر گفتم حرف اين دروغگوها رو گوش نديد اينا هيچوقت كاري نميكنن كه به نفع مردم باشه. حساب طلاي بانك صادرات كه يادتونه مردم چه ضررهايي كردن؟؟؟؟؟؟ آدم مي تركه از اينهمه دروغ اين از خدا بي خبرها و اين همه حماقت مردم. حالا زودتر تا دير نشده بريد پولتونو پس بگيريد تازه اگه بدنننننننن( چون 2 راه داريد يا سكه ( كه اگه از بازار بخري ارزونتره برات) يا اوراق و فكر كنم ديگه پول خودتونم پس ندن) كلاه برادارترين دولتيه كه هر كس تو عمرش ديده

نتيجه اخلاقي: اگه كسي از اين دولت، بانكي از اين دولت ، مقامي از اين دولت گفت الان كه ساعت 9 شبه ، شبه كسي نبايد باور كنه:) همش دروغ و كلاه برداريه نه ربطي به جلسه 5+1 داره نه چيزي امروز تا تونستن دلار ريختن تو بازار كه قيمت دلار بشه 1650 تومن سكه هم به مراتب بكشه پايين و اينقدر بياد پايين كه هركي پيش خريد كرده بره پولشو بگيره و مطمئن باشيد بانك 1 دونه سكه هم به كسي نميده (يعني همرو به اين كار وا مي داره با كلك كه خودشون يعني اوراق رو انتخاب كردن) و سكه كم كم دوباره به قيمت حقيقيه خودش بر مي گرده تا آخر ارديبهشت صبر بايد كرد

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
به احتمال بسیار زیاد ، فردا صف فروش بسیار زیادی برای سکه تمام تشکیل خواهد شد ، چوت افراد غیر بازرگان از ترس ضرر و زیان بیشتر فردا شروع به فروش می کنند ، قیمت زیر 600 هم فردا محتمل است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فردا بهترين موقع خريده من كه 200 تا تمام مي خرم چون فردا همه هجوم ميارن واسه خريد و قيمت مي كشه بالا. در ضمن معلوم شد كه هيچ سكه اي گير مردم نميادچون اينقدر بردنش پايين كه عملا از 10 ميليون سكه بيشتر از 8 ميليونشون متضرر شدن تا حالا كه يا پولشونو پس مي گيرن فردا يا اوراق مي گيرن. او تقريبا 2 ميليونم اگه 5% ماليات بدن و 4 ماه سود پولشونو حساب كنن با اين نرخ خريد (620 تا 630000) چيزي سود نخواهند كرد و مي ذاشتن از بازار آزاد مي خريدن الان سنگين تر بودن. چقدر گفتم حرف اين دروغگوها رو گوش نديد اينا هيچوقت كاري نميكنن كه به نفع مردم باشه. حساب طلاي بانك صادرات كه يادتونه مردم چه ضررهايي كردن؟؟؟؟؟؟ آدم مي تركه از اينهمه دروغ اين از خدا بي خبرها و اين همه حماقت مردم. حالا زودتر تا دير نشده بريد پولتونو پس بگيريد تازه اگه بدنننننننن( چون 2 راه داريد يا سكه ( كه اگه از بازار بخري ارزونتره برات) يا اوراق و فكر كنم ديگه پول خودتونم پس ندن) كلاه برادارترين دولتيه كه هر كس تو عمرش ديده

نتيجه اخلاقي: اگه كسي از اين دولت، بانكي از اين دولت ، مقامي از اين دولت گفت الان كه ساعت 9 شبه ، شبه كسي نبايد باور كنه:) همش دروغ و كلاه برداريه نه ربطي به جلسه 5+1 داره نه چيزي امروز تا تونستن دلار ريختن تو بازار كه قيمت دلار بشه 1650 تومن سكه هم به مراتب بكشه پايين و اينقدر بياد پايين كه هركي پيش خريد كرده بره پولشو بگيره و مطمئن باشيد بانك 1 دونه سكه هم به كسي نميده (يعني همرو به اين كار وا مي داره با كلك كه خودشون يعني اوراق رو انتخاب كردن) و سكه كم كم دوباره به قيمت حقيقيه خودش بر مي گرده تا آخر ارديبهشت صبر بايد كرد
من که از خودشونم میگم : چرا پستای شما کپی میشه توی تاپیکا؟

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
اقا دلار الان چنده،؟بفروشیم دلارامونو,?احتمال ضرر هست؟؟

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به احتمال بسیار زیاد ، فردا صف فروش بسیار زیادی برای سکه تمام تشکیل خواهد شد ، چوت افراد غیر بازرگان از ترس ضرر و زیان بیشتر فردا شروع به فروش می کنند ، قیمت زیر 600 هم فردا محتمل است.
شک نکنید که میاد زیر 600 اگر مردم باز دوباره احساسی عمل کنند

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

http://forum.persiantools.com/t92527-page530.html#post4745549

kimia_pl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز بازرگان اسم یه شهره .مرز ترکیه هست.
خیر من که تا حالا واسه خرید و فروش فیزیکی ازم مدرکی نخواستن.
سوالی بود در خدمتم.

آها مرسی
فک کردم یک صرافی در تهرانه :دی

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104

بله صرافی بایدم مقاومت کنه ...
زمانی بود همه مثقال مثقال میکردن اینم باید بچشن دیگه

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
از الان دیگه خرید ، حماقت به نظر میرسه !
به نظر من حداقل تا مذاکرات بعدی روند کاهشی رو شاهد خواهیم بود

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
از سر صبح تا حالا فقط من نظاره گر بودم . قبلا هم گفتم اگر واکنش بازار به این نشست ایران با 1+5 زیاده و امروز نتیجه رو دیدیم هم سکه و هم ارز . البته من فک نمیکردم زیر 1800 بیاد ولی یکی از دوستانمون خیعلی حرف قشنگی زد گفت اینجا ایران هست و هر غیر ممکنی ممکن هست :دی امروز با اینکه حتی آسمون تهران هم تعجب کرده بود :lol: بارون و تگرگ و .... میومد . بازار قل قله ای بود :دی . همه فروشنده شده بودن چه سکه و چه ارز . بازم میاد پائین . تا موقعی که قیمت ها تثبیت نشده وارد بازار نشید . احتمال ضرر هست . توی بازار اصلی ارز تهران صراف هایی که کلا کارشون حواله هست دیگه انجام نمیدن حداقل تا 1 هفته . اینو مد نظر بگیرید حواله مهمتر از اسکناس هست . برای تجار اسکناس معنی نداره کارشون رو فقط با حواله انجام میدن . حالا فردا هم بازار دیدنی هست :دی . هجوم برای فروش از امروز هم بیشتر هست . یه فاکتور می مونه که خیلی مهمه اینه که صرافی ها به احتمال زیاد دیگه خریدار نیستن نرخ میزنن ولی میگن خرید نداریم . که بعد همین فروشنده ها مجبورن به دلال ها بفروشن که صد البته خیلی پائین تر . بازار 2 جیب داره 1 سود 2 ضرر . مردم امکان وجود اومدن این قضیه رو صفر میدونستن . خودتون هم دید بارها توی همین فروم به من میگفتن تو که از این حرفا میزنی چماقدار حکومتی هستی :blink:

بالا