• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ای نامردا !!
با این قانون
به گفته وي در صورتي كه به طور مثال فردي حواله پيش خريد سكه را ابتداي بهمن ماه 90 خريداري كرده باشد و حواله خود را ابتداي ارديبهشت ماه 91 به بانك ملي ايران ارائه كند براي 3 ماه بهمن تا ارديبهشت 5/25 درصد و براي ارديبهشت 91 تا بهمن 91 سود با نرخ 20 درصد به ازاي مبلغ حواله خود دريافت خواهد كرد.

این جریانو کنسل کردن !

کسایی که سکه 650 تومنی پیش خرید کردن.
سود اون 620 تومنی که سکه هارو خریدن میشه حدود ماهی ده تومن , که الان میشه سه ماه 30 تومن , با 620 میشه 650 , نزدیک سی تومنم که مالیات بود میشه 680 , یعنی اگه الان اوراق رو از بانک بگیرن و نقدش کنن 650 دستشون میرسه , سی تومنی هم که قرار بود بدن بالای مالیات بزارن روش با این 680 میتونن همون سکه رو از بازار بخرن. البته در این لحظه , ولی خب مسلما بازار پایین میاد و اگه اوراق رو نگه دارن و وقتی پایین اومد بفروشن سکهه ارزونتر پاشون در میاد.
فکر اینجاشم کردن !! یحتمل پی تی رو زیر نظر دارن !!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ای نامردا !!
با این قانون

این جریانو کنسل کردن !

فکر اینجاشم کردن !! یحتمل پی تی رو زیر نظر دارن !!

بابا تو هم هی میای یه چیزی میگی بعد دوباره هی میگی نه دیگه حالا که اینجوری گفتن پس اینجوری میشه
بعد دوباره یه چی دیگه میگن میگی پس نه دیگه الان اینجوری
:دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بابا تو هم هی میای یه چیزی میگی بعد دوباره هی میگی نه دیگه حالا که اینجوری گفتن پس اینجوری میشه
بعد دوباره یه چی دیگه میگن میگی پس نه دیگه الان اینجوری
:دی
خب شرایط مدام عوض میشه , سود 20 درصد بود !! حالا کردنش 5 درصد !! جریانو کنسل کردن ! بازار اینه , باید مثل آفتاب پرست رنگ عوض کنی با شرایط موجود !
اصلا کلا این کارو کردن که سرمایه ها نتونه به راحتی جذب بازار آزاد بشه !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خب شرایط مدام عوض میشه , سود 20 درصد بود !! حالا کردنش 5 درصد !! جریانو کنسل کردن ! بازار اینه , باید مثل آفتاب پرست رنگ عوض کنی با شرایط موجود !
اصلا کلا این کارو کردن که سرمایه ها نتونه به راحتی جذب بازار آزاد بشه !

بابا معلومه دیگه .همه چی واضحه .تعبیرو تفسیری نمیخواد .یه چیز بدیهیه دولت جایی نمیخوابه که آب زیرش بره .اینو مطمین باش .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بابا معلومه دیگه .همه چی واضحه .تعبیرو تفسیری نمیخواد .یه چیز بدیهیه دولت جایی نمیخوابه که آب زیرش بره .اینو مطمین باش .
اینا دیگه تحلیل نیست , از ننه بزرگ من گرفته تا ننه بزرگ ننه بزرگم اینو میدونه. اینا ناله و نفرینه !! با بازار جور در نمیاد !
هیچ احدی قدرتش رو داشته باشه جایی نمیخوابه آب زیرش بره.
در مورد اینکه آی وای اینا کلاه سر مردم گذاشتن , حالا میخوان اوراق دست مردم بدن , مردم ضرر کردن.
اولا که اینا دارن قیمتو بالا نگه میدارن , میخواستن ضرر بزنن 570 تومنیا هم ضرر میزدن به راحتی !! بدون اینکه نیاز باشه کاری بکنن.
دوم توی قرار داد هیچ حرفی از اوراق و این برنامه ها نبود , سررسید میرسید و سکه میشد 500 تومن هم بانک موظف به جبران ضرر نبود و خریدار باید سکشو تحویل میگرفت , یا اونایی که سررسیدشون نرسیده بود باید فیششونو پس میدادن بدون اینکه یه قرون سود اوراقی چیزی بگیرن.
نه اینکه عاشق چشم و ابروی مردم باشن ولی به هر دارن کاری میکنن که در این زمان به یه سری ضرر نخوره , حالا اون سری اگه فکر میکنن که چند ماه دیگه سکه میره بالا میتونن سکشونو تحویل بگیرن.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
قیمت 3 تومن رفت بالا
تا نیم ساعت دیگه خبری از تحویل سکه نشه من میرم خرید می کنم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
الان با یکی از دوستان در بانک ملی صحبت کردم. میگه به ما سکه ای داده نشده برای تحویل به مردم!!!! خبری در راه است... :hmm:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
یعنی اون کسایی که بهمن 627400 تومام سکه خریدند با اون 5.25 درصد الان میتونن برن 660338 تومان بگیرن که میشه 32938 تومان سود درست حساب کردم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یعنی اون کسایی که بهمن 627400 تومام سکه خریدند با اون 5.25 درصد الان میتونن برن 660338 تومان بگیرن که میشه 32938 تومان سود درست حساب کردم
نه دیگه این سود 30 تومن مال زمانی بود که سودش 20 درصد بود , نه اینکه الان بخوای اوراقو پس بدی 5 درصد سود بهت بدن این پنج درصده الان سالانه حساب میشه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
الان با یکی از دوستان در بانک ملی صحبت کردم. میگه به ما سکه ای داده نشده برای تحویل به مردم!!!! خبری در راه است... :hmm:

سکه هارو به بانک دادن امروز صبح همکارم بانک بود گفت اوردن سکه هارو دادن منتها مثل اینکه هنوز تحویل نمیکنن به مردم گفته 750 تا سکه آوردن و گفتن 100 تا به بالارو اینجا نمیدن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بعدش سکه ها تحویل شد میدونی چه اتفاقی می افته؟

و اگه تحویل نشود؟

ببخشید که وارد بحثتون میشم... ولی تاثیر بزرگ تحویل سکه ها(اون افتی که رفقا ازش صحبت میکنن) در صورتی اتفاق میفته که حجم بالایی از سکه های ثبت نام شده، در مدت زمان کوتاهی وارد بازار بشه (اگر بشه). نه به تدریج و در میان مدت... اما اگر تحویل نشه، اثرش آنیه. اونهم اثر روانیه بخاطر عدم وجود اعتماد متقابل بین مردم (بازار) و سیستم اقتصادی (بانک)...

پ ن : به گفته یکی دیگه از دوستان، ظاهرا تحویل سکه ها موکول شد به شنبه... لطفا اگر اینجا کسی اطلاع دقیقتری داره ما رو هم در جریان بذاره...

سپاس

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من فکر میکنم به اندازه کافی سکه برای تحویل ندارن .نمیدونم والا این همکار من از خودش حرف نمیزنه دیده خوشد که آورده بودن سکه هارو

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ببخشید که وارد بحثتون میشم... ولی تاثیر بزرگ تحویل سکه ها(اون افتی که رفقا ازش صحبت میکنن) در صورتی اتفاق میفته که حجم بالایی از سکه های ثبت نام شده، در مدت زمان کوتاهی وارد بازار بشه (اگر بشه). نه به تدریج و در میان مدت... اما اگر تحویل نشه، اثرش آنیه. اونهم اثر روانیه بخاطر عدم وجود اعتماد متقابل بین مردم (بازار) و سیستم اقتصادی (بانک)...

پ ن : به گفته یکی دیگه از دوستان، ظاهرا تحویل سکه ها موکول شد به شنبه... لطفا اگر اینجا کسی اطلاع دقیقتری داره ما رو هم در جریان بذاره...

سپاس
بحث اصلا تعداد نیست , بحث دادن یا ندادن سکه هاست , وقتی شروع کنن به دادن به معنی اینه که چهار میلیون سکه داده شده , جو روانیشه که قیمتو پایین میاره.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من فکر میکنم به اندازه کافی سکه برای تحویل ندارن .نمیدونم والا این همکار من از خودش حرف نمیزنه دیده خوشد که آورده بودن سکه هارو

بانک که خزانه شو نشون مشتری نمیده!!!!!

بحث اصلا تعداد نیست , بحث دادن یا ندادن سکه هاست , وقتی شروع کنن به دادن به معنی اینه که چهار میلیون سکه داده شده , جو روانیشه که قیمتو پایین میاره.

شما واکنش بازار رو درنظر نمیگیری... جو روانی (که من هم قبولش دارم) بدون اهرم بازار تاثیر سنگینی نداره. درصورت تزریق تعداد بالای سکه به بازار، این واکنش بازار به "عرضه" هست که اهرم میشه برای اون جو روانی... در هر ضورت، تزریق حتی 100000 تا سکه به بازار بطور متوسط روزانه طی 4-6 ماه آینده تاثیر سنگینی نخواهد داشت. و حتی درصورت ایجاد شوک، تابع شوک وارد شده یه تابع نزولی خواهد بود نه حتی ثابت. این البته بستگی به اتفاقات پیش رو هم خواهد داشت. فرض من، استمرار شرایط فعلیه...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بانک که خزانه شو نشون مشتری نمیده!!!!!

نه آوردن بهشون تحویل دادن این میگه دیده که آوردن بسته بسته بوده .نه اینکه دست اینو بگیره ببره بگه ایناهاش

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نه دیگه این سود 30 تومن مال زمانی بود که سودش 20 درصد بود , نه اینکه الان بخوای اوراقو پس بدی 5 درصد سود بهت بدن این پنج درصده الان سالانه حساب میشه.
ولی گفته برای 3 ماه بهمن تا اردیبهشت 5 درصد ولی اگه تا بهمن 90 نگه داری 20 درصد من که برداشتم از متن اینجوری بود

بالا