• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@Scofield69

آقا ما سرزن نداریم چرا هی میگی باید سانتر میکردن؟مگه قد دفاع های چلسی رو نمیبینی،هرکدوم 2 مترن!!
ما کیو داریم که سر بزنه.کلهم قد تیممون سر جمع 180 نمیشه :دی

همچنان:ای تو روحت مسی.آخه جیگر اینوقت پنالتی خراب کردن بود.
همچنان:ای تو روحت پپ.آخه مرد حسابی این چه تعویض هایی بود.
همچنان:ای تو روحت پویول.آخه این چه وقت جا موندن بود.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دفاعمون افتضاحه همون اول فصل هم گفتم
بازم از دفاع چپ خوردیم خسته شدم از بس تو این تاپیک این جمله را گفتم کسی ایمیل پپ را نداره؟

:lol:

دوستان من به عنوان کسی که نه طرفدار بارسا هستم و نه چلسی دارم اینو میگم

مشکل بارسای گواردیولا اینه که فقط و فقط یه روش و تاکتیک داره.بازی رو نگاه میکردم گاهی این حس رو داشتم که صحنه داره تکراری پخش میشه

بارسا تیم بزرگیه ولی که تیکی تاکا به مشکل بخوره دیگه تاکتیک و روش جایگزین نداره.

امشب تیکی تاکا به مشکل خورد (با شانس چلسی و توپ هایی که به تیر خورد) و بارسا هم باخت به همین راحتی

جالبتر اینه که چلسی با 2 تا موقعیت 2 تا گل زد که این چندتا معنی داره :

1.دقت بالای خط حمله چلسی
2.ضعف دفاع و دروازبان
3.عدم خلاقیت و تنوع در تاکتیک برای بارسا
و ...

ممکنه بگین چلسی دفاع اتوبوسی کرد ولی باید دید چرا ؟ سبک بازی بارسا باعث شد

گاهی برای اینکه دفاع حریف باز بشه لازمه که توپ رو بدی به حریف تا باهاش بازی کنه و جلو بیاد ولی بارسا توپ رو به حریف نمیده و حریف وقتی توپ رو نداره تا باهاش بازی کنه میره تو دفاع جمع میشه

موافقم باهاتون. خط دفاعی اصلا خوب کار نمی کنه، ضدحمله سرعتی زدن مثل رئال و همین چلسی را بلد نیستن، دروازه بانمون یه چیزی در حد فاجعه است (به خدا رحمان احمدی بود تک به تکه را از اون تورس غازقلنگ گرفته بود)... ولی مشکل اصلی بارسلونا بالا رفتن سن بازیکنها و اشباع شدن نسل حال حاضرشه. با این که تیم تلاش خودشو کرد ولی این تمام بارسلونا نبود. این بازی دادن به بازیکن های جوون هم من فکر می کنم بیشتر سیاست باشگاه بوده تا تاکتیک پپ برای نتیجه گیری. فرق تیم هایی مثل بارسلونا که خودشون صاحب مدرسه فوتبال و مکتب خاص هستن با تیم های کهکشانی "ستاره چین" (!) اینه که دید بلندمدت دارن و مساله رو به افول رفتن یه نسل و تربیت کردن جایگزینهای آن ها براشون حل شده است. و تا تو همچین میادین بزرگی به این نسل ها بازی ندن این خودباری و تجربه برای خلافت نسل قبلی درشون ایجاد نخواهد شد! خیلی از بازیکن های تیم حاضر هم این قضیه در موردشون صدق می کنه و همه از همچین جاها و میادینی شروع کردن و بدون شک تو بازیهای اولشون با چیزی که الان هستن خیلی فاصله داشتن. سیر بازی های این فصل بارسارو هم که نگاه کنید کاملا این جوون گرایی و میدون دادن به نسل جدید مشهوده.
این دوره هم مثل دوره های اوج و افول و بازیکن سازی قبلی بالاخره میگذره. دیر نیست زمانی که تیکی تاکا را در مجددا در بالاترین سطحش و توسط امثال کوئنکا و تیو و تیاگو تو زمین پیاده خواهیم کرد!

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من به عنوان کسی که نه طرفدار بارسا هستم و نه چلسی دارم اینو میگم

مشکل بارسای گواردیولا اینه که فقط و فقط یه روش و تاکتیک داره.بازی رو نگاه میکردم گاهی این حس رو داشتم که صحنه داره تکراری پخش میشه

بارسا تیم بزرگیه ولی که تیکی تاکا به مشکل بخوره دیگه تاکتیک و روش جایگزین نداره.

امشب تیکی تاکا به مشکل خورد (با شانس چلسی و توپ هایی که به تیر خورد) و بارسا هم باخت به همین راحتی

جالبتر اینه که چلسی با 2 تا موقعیت 2 تا گل زد که این چندتا معنی داره :

1.دقت بالای خط حمله چلسی
2.ضعف دفاع و دروازبان
3.عدم خلاقیت و تنوع در تاکتیک برای بارسا
و ...

ممکنه بگین چلسی دفاع اتوبوسی کرد ولی باید دید چرا ؟ سبک بازی بارسا باعث شد

گاهی برای اینکه دفاع حریف باز بشه لازمه که توپ رو بدی به حریف تا باهاش بازی کنه و جلو بیاد ولی بارسا توپ رو به حریف نمیده و حریف وقتی توپ رو نداره تا باهاش بازی کنه میره تو دفاع جمع میشه

واقعا تحليل زيبا و درستي بود
گيريم 99% بازي دست تيم باشه وقتي ببازي بايد درصد مالكيت رو بذاري در كوزه آبش رو بخوري
از اين به بعد همه تيمها براحتي بارسلون رو ميبرن كافيه 11 نفري جمع شن تو زمين خودشون. كل 90 دقيقه 3 تا ضد حمله هم بزنن با اين والدز و خط دفاع تعطيل زدن يك گل كار سختي نيست

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اشتباه بارسا این بود که شوت نمی زد . همش میخواست با پاس کاری به یک قدمی دروازه برسه . چلسی اصلا پرس نمیکرد . همش تو 18 قدم بودن . قشنگ می تونستن شوت 25 متری بزنن که نزدن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
شانس چیه ، کهنه شدن نسل بازیکنا چیه ، آسمون و ریسمون نبافین ، کیتا کل فصل فکر کنم 10 بازی برای تیم نکرده بود !!!
کدوم عقل سلیمی میتونه قبول کنه که کیتا الان میاد تو زمین و غوغا میکنه ؟
اگه ترکیبو دست نمیزد سنگین تر بود .

ما 3 بازی پشت هم به مربیمون باختیم .
بعد از اون بازی وحشتناک تیو ، تو الکلاسیکو امشب دوباره میارتش تو زمین ، این یعنی چی ؟؟؟؟
موقعی که کیتا رو آورد تو زمین مطمئن شدم که نمیبریم . از گل تورس هم اصلا جا نخوردم اما عوضش از تعویضها داشتم سکته میکردم .
چلسی هم خوش شانس بود ولی به نظرم کثیف بازی نکرد . تری خطا کرد که کارتش رو هم گرفت . به نظرم با اینکه داور اهل ترکیه بود ولی قضاوت خوبی داشت ، چند تا کارت به ما داد که همش درست بود .

فقط یه جام مونده (حذفی) که اونم فرقی نداره بگیریم یا نگیریم ، ترجیح میدم اون جام رو بیلبائو ببره

بشدت اعتقاد دارم که ما توان بردن این 3 بازی ای که باختیم رو داشتیم .
.

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سیستم بارسلون دیگه خونده شده ! باید دنبال تاکتیک های جدید باشن, لواشک سازی تبریزم اگه جلوش همینطوری بازی کنه بازم بارسلون نتیجه نمیگیره..

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سیستم بارسلون دیگه خونده شده ! باید دنبال تاکتیک های جدید باشن, لواشک سازی تبریزم اگه جلوش همینطوری بازی کنه بازم بارسلون نتیجه نمیگیره..

هستند هنوز تیم های محترم و باقدمتی مثل منچستر یا تیم های آلمانی لورکوزن و مونیخ، که حاضر نیستن شرافت و تاریخچه فوتبالی باشگاهشونو به خاطر دو تا بازی زیر سوال ببرن. بعد هم یعنی اون همه تیم لالیگایی که شکست خوردن در حد "لواشک سازی تبریز" نبودن؟ به این راحتی ها هم نیست قضیه. دلیل این 3 تا باخت چیز دیگه بوده، وگرنه این سیستم بازی جلوی بارسلونا رو 2 سال پیش مورینیو با اینتر به دنیا نشون داده بود.

خداحافظ بارسلونا خداحافظ گواردیولا...فکر میکنم لقب بدترین مربی سال رو بهش بدن

واقعا دلم برای بارسا سوخت

من نمیدونم این مربی چه فکری میکنه همه چی رو حمله میبینه دفاع رو حمله میبینه خوردن دو گل از یه تیم 10 نفره ای که 90 دقیقه فقط دفاع میکرد دیگه چی بدتر از این!

شما دلت برای تیم خودت بسوزه که تو فینال همین بلا رو هم سر شما میاره :lol: فکر کردید این چلسی تیمیه که توپو بهش بدید، بیاد جلو و فضا بده به شما برای ضدحمله زدن؟! اینا خودشون این کاره ان در حد ultimateش :D نهایتش یه بار این کارو بکنن و در غفلت خط دفاعی شما گله را بزنن. حتی با وجود بازیکنی مثل رونالدو و شوت هایی که میزنه، توپو از اتوبوس دفاعیشون رد کردید خیلی هنر کردید! البته همه اینها در صورتیه که از پس بایرن بربیایید که بعید میدونم ;)

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
میدونید چرا توپ رو نمیدادن به حریف؟ چون بچه ها حال نمی کنن کمتر از 70 درصد مالکیت توپ دستشون باشه، چه ریال باشه و چه استوا بخارست باشه :D

بحث منم همینجاست

گاهی باید تو فوتبال سیاست داشت.اینطوری نمیشه که هم توپ رو از حریف بگیری و تیکی تاکا بازی کنی و هم حریف جلو بکشه

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دوست عزیز منطقی باشی بهتره

اینجور هم نیست

یه دفاع هم باید خیلی عالی باشه که دووم بیاره
ولی واقعا چک هم فراتر از حد دروازه بانه . اینو باید قبول کرد

والدز چیه خداوکیل ؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
باید فکری برای والدز کرد
همیشه طرفدارش بودم ولی دیگه زمان دادن بهش بسته الان چندین ساله هر توپی میاد رو دراوزه تنمون میلرزه اخه این که نشد دروازه بان :hmm:
رو گلی که خوردیم 100 درصد مقصر بود معلوم نبود وسط زمین چیکار میکرد :jealous:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
رءال و بايرن مونيخ خيلي راحت با همين سبك چلسي اونو ميبردن چون تو هر دو گوشه دريبل زن دارن و راحت دفاشونو ميتركوندن

و هم اینکه شوت زن های قهار زیادی دارن این دو تیم و دفاعشون و دروازه بانشون عالی هست نقطه ضعف های بزرگی که بارسلونا داشت

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با دوستانی که می گویند چلسی علی اصغری بازی کرد و سیستمش فقط بکش زیرش بود و کثبف بازی کرد و از این صحبت ها موافق نیستم!

مطلب واضحیه: بارسا هجومی ترین تیم حال حاضر دنیاست و اونها (چلسی) توان مقابله رو در رو رو ندارند در نتیجه ناچارند که به بازی دفاعی روی بیاورند و جلوی زهر حملات بارسا را بگیرند و در صورت ایجاد موقعیت در ضد حمله به بارسا ضربه هم بزنند.

قبلش بگم که من طرفدار بارسا هستم و خیلی هم از نتیجه نگرفتنش دلخور شدم چون به شدت این سبک بازی بارسلونا رو می پسندم و هنوز معتقدم که بارسلونا بهترین تیم و بازی گروهی رو در سطح تمام باشگاه های دنیا داره.

اما امشب وضعیت دفاع تیمی چلسی فوق العاده عالی بود و اونها انقدر چند لایه و خوب در خط دفاعی تمرکز کرده بودند که واقعا عبور از این خط دفاعی - اگر نگوییم غیر ممکن - بسیار سخت شده بود. درون دروازه هم که پیتر چک نمایش خیلی خوبی داشت.

از طرف دیگه از حق نگذریم که شانس هم با بارسا یار نبود، پنالتی لیونل مسی با بد شانسی محض به تیر خورد. یا شوت بسیار خوب دیگه ای که زد و بازهم تیر دروازه اجازه نداد که گلی رو شاهد باشیم.

صحنه گل سوم رو که داور آفساید گرفت هم درست بود هر چند که آه از نهادم بیرون اومد!!!

اما اشکال اصلی پپ به نظرم حمله بی محابا به دروازه چلسی بود، حمله اگر با گرویی لازم همراه نباشه همین اتفاق می افته که بر خلاف جریان بازی گل می خوری!!! بارساباید علاوه بر حمله تمرکز کافی بر دفاع تیمی هم می گذاشت که چلسی از این فرصت ها نتواند استفاده کند.

در نهایت:

از نحوه تشویق و حمایت تماشاچی های بارسلونا خیلی لذت بردم، هواداری درست و حسابی رو امشب اونها برای ما معنا کردند.

بارسا امشب باخت اگر چه مستحق باخت نبود و البته همه چیز تمام نشده، فوتبال باز هم ادامه دارد و بارسا مجددا خواهد درخشید...

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مثل اینکه بعضی دوستان!! بازی را خوب ندیدن!!؟؟
میگند باید توپو میدادید به چلسی تا بیاد جلو :lol:
تو چند صحنه توپو داشتند ولی 10 نفره تو محوطه جریمه پاسکاری میکردند و جلو نمیومدند

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
خاک پای تک تک طرفداری بارسا هستم دوستان ناراحت نباشید خودم که تو خونه فقط داشتم داد میزدم از شدت عصبانیت ولی وقتی چلسی خر شانس هست چه میشه کرد؟؟؟وقتی فوتبال بازی نمیکنند فقط اسمش فوتبال هست چه میشه کرد؟؟؟وقتی مثل سگ از بارسلونای کبیر میترسن و وقت کشی میکنند چه میشه کرد؟؟؟وقتی 2 تا حمله داشتن و اون 2 تا گل شد چه میشه گفت ولی با تمام این حرفا افتخار میکنم عاشق بارسا هستم و میمونم و عاشق مسی که عجوبه فوتبال هست و ادم لذت میبره ولی در اخر باید بگم متاسفانه تو خط دفاع شدیدا مشکل داریم همین

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
پولامون رو روی هم بذاریم بدیم باشگاه تا واسمون نویر رو بخره
4ytbp1d.gif

خدایی لاپورتا حداقل 2قرون پول واسه تیم خرج میکرد ولی این مدیره انگار اصن به فکر تیم نیست
154fs232528.gif

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
بحث منم همینجاست

گاهی باید تو فوتبال سیاست داشت.اینطوری نمیشه که هم توپ رو از حریف بگیری و تیکی تاکا بازی کنی و هم حریف جلو بکشه
اونو که شوخی کردم
اینم باید بدونیم که هیچ دو تیمی مثل هم نیستن، این تیکی تاکا جواب داده و تا سالیان سال هم جواب میده ولی متاسفانه تو این چند بازی بخاطر شرایط جواب نداده، ضمنا اگه لیونل اون پنالتی رو گل می کرد شاید تعداد گل هائی که پیتر چک میخورد بیشتر از این حرفا میشد چون دیگه چلسی اون ساختار دفاعی رو به خودش نمی گرفت و اون دفاع 3 لایه رو نمیچید

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
با اینکه طرفدار رئال هستم اما دلم خیلی برای این سانچس سوخت رسما داشت گریه می کرد بعد از گل دوم و اون صحنه ای که مسی سرش رو توی پیراهنش برد واقعا عجیب بود خیلی خیلی بد شد واقعا چلسی ضر فوتبال و...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بارسلونا این فصل فرق داشت. دلم برای این می سوزه که حداقل یک کاپ رو هم نگرفت آدم دلش برای فصل بعد خوش باشه.

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
بارسلونا این فصل فرق داشت. دلم برای این می سوزه که حداقل یک کاپ رو هم نگرفت آدم دلش برای فصل بعد خوش باشه.
هنوز بازیش تو فینال جام حذفی با آتلتیکو بیلبائو مونده

بالا