punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
سلام.
یک نوت بوک Dell Inspiron N5040 دارم حدود 5 ماهه که دارمش.
گارانتی فارس هستو تا شهریور 91 هم اعتبار داره.کمی تحقیق کنید میدونید فارس گارانتی بسیار معتبری هست و قیمت نتبوک هاشم معمولا بیشتر هست.میتونید تحقیق کنید.
لبتاپ کاملا سالم و بدون نقص هست. تمام درایور هایی اپدیت شدش رو هم دارم.
ترو تمیز هست. فقط پشتش خش داره. منظورم خش های معمولی هست. البته تمام Inspiron ها که پشتشون پلاستیک مات هست اینجوری میشن. خود به خود... چون بدنه براق است.
تو عکس مشخص نمیشه با چشم هم فقط وقتی داخل زاویه گرفته بشه دیده میشه.
در کل منظورم اینکه که شما هامون صفرشو بگیری پلاستیک پشتشو بکنید بعد ازز 3 تا 4 روز خودش خش بر میداره. خش های ریز.
کار خاصی باهاش نکردم بیشتر چت و بگردی.
مشخصات:
Intel core i3-380M 2.53GHz Processor. دومین چیپست قدرتمند از خانواده Core i3
15.6 inch HD (1366x768)Display panel. Experience true High Definition images(Truelife technology. کیفیت ال سی دی عالی با فناوری Truelife technology
320GB SATA hard drive. قابل ارتقا تا 640 گیگ
6 cell lithium ion battery باطری هم کاملا سالم هست و حدود 4 ساعت دوام میاره بستگی به استفاده شما داره
802.11 b/g/n (2.4G) wireless technology
3GB Single channel DDR3 SDRAM at 1333MHz.قابل ارتقا تا 8 گیگ
GPU Intel HD Graphics کلاک shader این گرافیک 500 تا 667MHZ هست یعنی قدرتی معادل Giforce 8400GS به لطف سی پی یو قدرتمند از پس اکثر بازی ها بر میاد. لیست بازی های تست شده توسط خودم رو در اخر میتونید مشاهده کنید.
صدای فوق العاده .پورت HDMI . بولوتوث. wi-fi . سه پورت USB . خروجی اتصال به مانیتور .سوکت شبکه و مودم . Card Reader و وبکم از دیگر قابلیت های این لپتاپ هست.
دوستان توجه کنید این نت بوک با چیپست های مختلف Core i3 و همین گرافیک Intel ارائه شده.
یعنی این رو با اونهایی که Core i3 2310 و Intel 4500MHD هست اشتباه نگیرید..
مال بنده کاملا از اون قویتر هست داخل سایت Netbookchek میتونید در مورد Core i3 380m تحقیق کنید. دومین چیپست قدرتمند Core i3 هست.
همینطور GPU این مدل کاملا قویتر از 4500MHD هست.
بازی های زیر رو روی رزولیشن HD میتونه اجرا کنه توسط خودم تست شده:
PES 2011
CODMW3
CODMW2
COD BLACK OPS
Dead space 2
Hawax
Need for Speed™ Undercover
shank 2
بازی هایی مثل Diret 3 و Batelfiled 2 و.. رو روی رزولیشن پاینتر از hd میتونه با فرم بالا اجرا کنه.
همینطور این نتبوک هیچ مشکلی با پخش فیلم هایی FULL HD نداره.
چند نکته مهم رو بگم فقط:
شرایط خرید برای همشهری هام ( بندرعباس) به صورت حظوری هست. و برای شهرستان و... اول واریز وجه به طور کامل و بعد ارسال و 24 ساعت مهلت تست. سابقه خرید فروش هم در این سایت و هم در IR-TCI دارم میتونید از مدیریت بازارچهir-tci سابقه بنده رو بپرسید دقت کنید یوزر من در اونجاpunisher_1 است. به اضافه مثل همیشه اطلاعات مشخصات کامل خودم رو در اختیار خریدار قرار خواهم داد. اگه کسی در این موارد مشکلی داره اصلا پ.خ نده!.
قیمت مد نظرم 670 تومان هست ولی چون مزایده هست میتونید زیر این قیمت پیشنهاد بدین به بالاترین قیمت فروخته میشه. فقط در قیمت هاتون انصاف رو رعایت کنید
عکس های بیشتر و با کیفیتر در پست شماره 5
اگه کسی به قیمت مد نظر خودم خریداری کنه هزینه ارسال با خودم است در غیر این صورت هزینه ارسال با خریدار است.( هزینه ارسال با پست ویژه حدود 20 تومان است)
اگه کسی اهل فیلم دیدن هست باید بگم کیفیت ال سی دیش واقعا عالیه. همینطور صدای فوق العاده ای داره.
پیشنهاد میکنم چند تاپیک همسایه رو ببنید لپتاپ های با سی پی یو B950 رو چند میدند...
عکس ها ضمیمه شدند کسی خواست بگه بیشتر بزارم.
------------------------------------------------------------------------
الان سایت کیمیا انلاین این مدل نوت بوک رو با کانفیگ:
Intel® Dual Core P6200 (2.13GHz) 3MB L2 Cache
Graphics: Intel® X4500
860 تا 890 قیمت زده...
از نظر سی پی یو که این با Core i3 380 M اصلا قابل قیاس نیست.
گرافیک انبورد 4500mhd کاملا از HD ضعیفتر است..
میتونید به سایت netbookchek جهت اطمینان بیشتر مراجعه کنید.
اینم سایت کیمیا انلاین:
http://www.kimiaonline.com
یک نوت بوک Dell Inspiron N5040 دارم حدود 5 ماهه که دارمش.
گارانتی فارس هستو تا شهریور 91 هم اعتبار داره.کمی تحقیق کنید میدونید فارس گارانتی بسیار معتبری هست و قیمت نتبوک هاشم معمولا بیشتر هست.میتونید تحقیق کنید.
لبتاپ کاملا سالم و بدون نقص هست. تمام درایور هایی اپدیت شدش رو هم دارم.
ترو تمیز هست. فقط پشتش خش داره. منظورم خش های معمولی هست. البته تمام Inspiron ها که پشتشون پلاستیک مات هست اینجوری میشن. خود به خود... چون بدنه براق است.
تو عکس مشخص نمیشه با چشم هم فقط وقتی داخل زاویه گرفته بشه دیده میشه.
در کل منظورم اینکه که شما هامون صفرشو بگیری پلاستیک پشتشو بکنید بعد ازز 3 تا 4 روز خودش خش بر میداره. خش های ریز.
کار خاصی باهاش نکردم بیشتر چت و بگردی.
مشخصات:
Intel core i3-380M 2.53GHz Processor. دومین چیپست قدرتمند از خانواده Core i3
15.6 inch HD (1366x768)Display panel. Experience true High Definition images(Truelife technology. کیفیت ال سی دی عالی با فناوری Truelife technology
320GB SATA hard drive. قابل ارتقا تا 640 گیگ
6 cell lithium ion battery باطری هم کاملا سالم هست و حدود 4 ساعت دوام میاره بستگی به استفاده شما داره
802.11 b/g/n (2.4G) wireless technology
3GB Single channel DDR3 SDRAM at 1333MHz.قابل ارتقا تا 8 گیگ
GPU Intel HD Graphics کلاک shader این گرافیک 500 تا 667MHZ هست یعنی قدرتی معادل Giforce 8400GS به لطف سی پی یو قدرتمند از پس اکثر بازی ها بر میاد. لیست بازی های تست شده توسط خودم رو در اخر میتونید مشاهده کنید.
صدای فوق العاده .پورت HDMI . بولوتوث. wi-fi . سه پورت USB . خروجی اتصال به مانیتور .سوکت شبکه و مودم . Card Reader و وبکم از دیگر قابلیت های این لپتاپ هست.
دوستان توجه کنید این نت بوک با چیپست های مختلف Core i3 و همین گرافیک Intel ارائه شده.
یعنی این رو با اونهایی که Core i3 2310 و Intel 4500MHD هست اشتباه نگیرید..
مال بنده کاملا از اون قویتر هست داخل سایت Netbookchek میتونید در مورد Core i3 380m تحقیق کنید. دومین چیپست قدرتمند Core i3 هست.
همینطور GPU این مدل کاملا قویتر از 4500MHD هست.
بازی های زیر رو روی رزولیشن HD میتونه اجرا کنه توسط خودم تست شده:
PES 2011
CODMW3
CODMW2
COD BLACK OPS
Dead space 2
Hawax
Need for Speed™ Undercover
shank 2
بازی هایی مثل Diret 3 و Batelfiled 2 و.. رو روی رزولیشن پاینتر از hd میتونه با فرم بالا اجرا کنه.
همینطور این نتبوک هیچ مشکلی با پخش فیلم هایی FULL HD نداره.
چند نکته مهم رو بگم فقط:
شرایط خرید برای همشهری هام ( بندرعباس) به صورت حظوری هست. و برای شهرستان و... اول واریز وجه به طور کامل و بعد ارسال و 24 ساعت مهلت تست. سابقه خرید فروش هم در این سایت و هم در IR-TCI دارم میتونید از مدیریت بازارچهir-tci سابقه بنده رو بپرسید دقت کنید یوزر من در اونجاpunisher_1 است. به اضافه مثل همیشه اطلاعات مشخصات کامل خودم رو در اختیار خریدار قرار خواهم داد. اگه کسی در این موارد مشکلی داره اصلا پ.خ نده!.
قیمت مد نظرم 670 تومان هست ولی چون مزایده هست میتونید زیر این قیمت پیشنهاد بدین به بالاترین قیمت فروخته میشه. فقط در قیمت هاتون انصاف رو رعایت کنید
عکس های بیشتر و با کیفیتر در پست شماره 5
اگه کسی به قیمت مد نظر خودم خریداری کنه هزینه ارسال با خودم است در غیر این صورت هزینه ارسال با خریدار است.( هزینه ارسال با پست ویژه حدود 20 تومان است)
اگه کسی اهل فیلم دیدن هست باید بگم کیفیت ال سی دیش واقعا عالیه. همینطور صدای فوق العاده ای داره.
پیشنهاد میکنم چند تاپیک همسایه رو ببنید لپتاپ های با سی پی یو B950 رو چند میدند...
عکس ها ضمیمه شدند کسی خواست بگه بیشتر بزارم.
------------------------------------------------------------------------
الان سایت کیمیا انلاین این مدل نوت بوک رو با کانفیگ:
Intel® Dual Core P6200 (2.13GHz) 3MB L2 Cache
Graphics: Intel® X4500
860 تا 890 قیمت زده...
از نظر سی پی یو که این با Core i3 380 M اصلا قابل قیاس نیست.
گرافیک انبورد 4500mhd کاملا از HD ضعیفتر است..
میتونید به سایت netbookchek جهت اطمینان بیشتر مراجعه کنید.
اینم سایت کیمیا انلاین:
http://www.kimiaonline.com
Last edited: