• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی نتایج یازدهمین دوره لیگ برتر ،جام خلیج فارس، قوانین در پست اول

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یوونتوسی ها در کنار هم
جالبه با جابجایی های هفته آخر 6 یوونتوسی در کنار هم قرار گرفتند. جا داره به آقا ساسان هم تبریک بگم که خیلی خوب خودشون رو به جمع بالانشین ها رسوندند و همچنین عرفان عزیز

پ.ن: ساسان خان خدائیش بیا و بیخیال این ژرمن ها بشو و به جمع دوستداران آتزوری بپیوند:cool:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
منم یه خسته نباشید به دوستان میگم
یه تف هم به این شانسه خودم که نشد خودمو جزو 5 تا برسونم البته فک کنم چند تا مسابقه( نه هفته) رو جا موندم وگرنه می تونستم
و در اخر از همه دوستانی که در این تاپیک(جزو 3 تاپیک اصلی رفت و امد من در پی تی) حضور داشتن تشکر میکنم و امیدوارم بازم موردی پیش بیاد که دور هم باشیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب این فصل هم تموم شد.
خیلی زود میگذره و واقعا انگار دیروز بود مجید گفت یکی این کار رو قبول کنه و حالا یه سال گذشت.
تجربه جالبی بود برای خودم و فکر کنم جواد :دی بهرحال گاهی کاستی هایی بود ولی انصافا فکر کنم کم بود و قابل بخشش از سوی شما ، سعی کردیم در کمترین زمان نتایج رو بزنیم و اشتباهاتمون کم باشه و خلاصه که کارمون خوب بوده باشه . الان به خودمون نمره 18.82 میدم :دی دلیلشم نمیدونم

اما یه چیزهایی هم جا داره:
اول از همه جا داره به امین عزیز تبریک بگم بخاطر عنوان اولی که کسب کردند . واقعا اختلاف قابل توجهی هم ایجاد کردند
همچنین باز جا دار تبریک دیگه ای تقدیم جوجوشو عزیز بشه که ایشون هم نتایج خوبی بدست آوردند و ضمن اینکه مدتی رو در دوران سربازی ادامه دادند اما دست نکشیدند که ممنونیم.
رقابت خوبی شکل گرفته بود در هفته های طولانی بین این دو عزیز و تیم ما و روبی و آقا ساسان هم تیمش دیر راه افتاد. کلا این رقابت ها در مقاطع مختلف جدول جالب بود. یه نیمچه خاطره ای که بگم در همین رابطه اینکه یکی از دوستان وسطهای فصل بود که بعد یک هفته که برگزار شده بود و ما هنوز نتایج رو نزده بودیم به من پی ام زد و پرسید خودش چند امتیاز شده و اینکه یه کاربر دیگه رو هم پرسید ، منم ساده جواب دادم و بعد که جدول میزون شد دیدم که این دو تا تو جدول همسایه هم هستند و میخواسته ببینه کدومشون این هفته میره بالاتر! :دی حالا

اما باز جا دار گله کنم از دوستانی که از بین راه بیخیال شدند و ادامه ندادند. میتونه علتهای مختلفی داشته باشه که یکیش نتایج نامطلوب تیم مورد علاقه باشه یا اینکه به دلایلی دسترسی به نت کم بشه و ... ولی هر چی که بوده اگر مشکلی از بابت نت و فرصت و ... نبوده من رو گله ام پافشاری میکنم :دی مخصوصا دوستان پایه ثابت بخش .
یه مطلب دیگه اینکه ما یک قانون رو زیر پا گذاشتیم. قانونی که برای جلوگیری از زیاد شدن کابرهایی بود که کلا یکی دو هفته شرکت میکردند و دیکه شاید حتی توی پی تی دیده نمیشدند . بنا بود این دسته بعد 5 هفته شرکت مداوم به جدول اضافه بشند که ما برای جذب شرکت کننده و اینکه برد و باخت مهم نباشه زیاد و مهم دوستی باشه حتی کسانی رو که یک هفته هم شرکت کرده بودند توی جدول وارد کردیم و نگه داشتیم و الان که نگاه میکنم دقیقا 79 کاربر در این مسابقه شرکت کردند و حدود بیشتر از 50 درصد تا پایان ادامه ندادند! .

باز تشکر میکنم از همه دوستانی که حضورشون رو ادامه دادند و حتی اونهایی که بین راه کنار کشیدند. دمتون گرم.
تبریک میگم به برندگان ، ضمن اینکه برای جوایزشون میتونند به پست اول تاپیک مراجعه و خودشون با شهرام عزیز (فروشگاه برمودا) هماهنگی کنند برای دریافت به طریقی که برای خودشون میسر هست و ترجیح میدهند.

احتمالا جدول اکسل کل فصل رو بذاریم اینجا که هر کی خواست دانلودش کنه و همینجوری برای جالبی کار داشته باشه :دی

دیگه چیزی یادم نمیاد که عرض کنم . ممنون و مونفق باشید

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
تبریک به نفر اول

خسته نباشید به همه دوستایی که تا هفته آخر شرکت کردن

و یه خسته نباشید و تشکر از صمیم قلب به دو جواد عزیز که بدون هیچ مزد و منت این همه زحمت کشیدن .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خسته نباشید خدمت دوستان
من هفته اخر نبودم که پیش بینی کنم

خسته نباشید جوادیون

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام ودرود
منم به امین خان بابت قهرمانی شون تبریک میگم .هم چنینی یه خسته نباشید به جوادین عزیز و دوست داشتنی که زحمات زیادی کشیدند
a%20%283%29.gif
d%20%281%29.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

گفتني ها رو داش جواد گفت فقط :
منم جا داره دوباره از همه دوستاني كه ما رو ياري كردن تشكر كنم كه ما رو تنها نگذاشتند و همچنين يك تشكر ويزه از داش جواد خودم كه كلي براي اين تاپيك زحمت كشيد :)

و همچنين يك تبريك خدمت آقا امين گل كه اول شدند و واقعا پيش بينيشون حرف نداشت :D و يك تبريك هم به جوجوشو عزیز كه هفته هاي آخر مقام دومي رو از ما گرفت و با قدرت برگشت و دوستان يوونتوسي خودم كه از مقام سوم تا هفتم جدول ( هستي جان تو رو هم يونتوسي حساب كردم :دي) رو به خودشون اختصاص دادن و حتي به مقام هاي پايين تر جدول كه بعضي هاشون با اين كه اميد به قهرماني نداشتند ولي تا آخر جدول نتايجشون رو گذاشتند و نگذاشتن جدول از تب و تاب بيفته :)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام دوستان

گفتني ها رو داش جواد گفت فقط :
منم جا داره دوباره از همه دوستاني كه ما رو ياري كردن تشكر كنم كه ما رو تنها نگذاشتند و همچنين يك تشكر ويزه از داش جواد خودم كه كلي براي اين تاپيك زحمت كشيد :)

و همچنين يك تبريك خدمت آقا امين گل كه اول شدند و واقعا پيش بينيشون حرف نداشت :D و يك تبريك هم به جوجوشو عزیز كه هفته هاي آخر مقام دومي رو از ما گرفت و با قدرت برگشت و دوستان يوونتوسي خودم كه از مقام سوم تا هفتم جدول ( هستي جان تو رو هم يونتوسي حساب كردم :دي) رو به خودشون اختصاص دادن و حتي به مقام هاي پايين تر جدول كه بعضي هاشون با اين كه اميد به قهرماني نداشتند ولي تا آخر جدول نتايجشون رو گذاشتند و نگذاشتن جدول از تب و تاب بيفته :)

بالاخره یکی اسم منم اورد دی...

به نام خدا هستم از کوچیکی بزرگ شدم بچه بابا مامانمم
ای وای ببخشید جو گیر شدم
خواستم بگم خیلی دلم میخواست جزو 5 تای اول بشم ولی نشد جا موندم اما همین که از مرجان جلو زدم خودش کلیه دی... آبجی گفتم اسم تو رو هم بیارم بعدا نگی هیچکی منو دوست نداره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بدون هیچ مقدمه ای خسته نباشید به دو جواد عزیز که زحمت و سرعت عمل این دو بود که هر هفته به ما انگیزه شرکت کردن میداد با آرزوی موفقیت برای خودشون و تیم های محبوب خارجی و داخلیشون:p
یه تبریک دیگه هم واسه همه دوستانی که تا هفته آخر شرکت کردن به ویژه سه نفر اول ایشالا همیشه در زمینه پیشبینی موفق باشند
و البته تبریک آخر هم به دوستان یوونتوسی گل که اتحادمون رو خفظ کردیم پشت سر هم ایستادیم!!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منم از دو جواد عزیز به خاطر این همه خدمت صادقانه ممنونم:دی
خسته نباشید
به نفر اول هم تبریک میگم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

تشکر از داش جوادهای گل بابت وقتی که گذاشتن و دقتی که در محاسبه امتیازات داشتن و جوی که بوجود آوردن تا در فضایی دوستانه کنار هم باشیم :)
و تشکر ویژه از همه دوستانی که در این مسابقه شرکت کردند و نهایتا تبریک ویژه به برندگان و نفرات اول تا سوم این مسابقات :) انشاا... در زندگی هم همیشه برنده باشید;)

پ.ن: ساسان خان خدائیش بیا و بیخیال این ژرمن ها بشو و به جمع دوستداران آتزوری بپیوند:cool:

رابی جان استاد معظم من به خاطر همین روحیه آلمانی بود که تا آخر در مسابقه شرکت کردم و از رده های پایین به حول و قوه الهی و استعانت از استاد یواخیم لو تا رده پنجمی بالا اومدم :D حالا بیام ژرمن و منویاتش رو کنار بزارم . استاد چنین درخواستی نداشته باشید، ولی به هر حال من همیشه برای آتزوری و دوستدارانش به عنوان یک قدرت سنتی احترام قائلم. مخلص تمام لاجوردی دوستها هم هستم. :rolleyes:

شاد و پیروز باشید

amin_16azar

Registered User
لایک‌ها
132
بعنوان یه میلانی خیلی خوشحالم که بین این همه یوونتوسی قهرمان شدم :D
البته زیادم از یووه متنفر نیستم به اندازه اینتر چون هرچی باشه تیم ملی ایتالیا را اکثرا یووه میسازه و به قول ایرانی ها که میگن اگه پرسپولیس و استقلال قو داشته باشیم تیم ملی قوی داریم، تو ایتالیا هم بیشتر رو یووه میچرخه معمولا.البته میلانم امسال فکر کنم آباته و نوچرینو و شاید کاسانو رو داشته باشه تیم ملی ولی پیرلو رو خیلی حیف شد از دست دادیم!

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
البته زیادم از یووه متنفر نیستم به اندازه اینتر چون هرچی باشه تیم ملی ایتالیا را اکثرا یووه میسازه و به قول ایرانی ها که میگن اگه پرسپولیس و استقلال قو داشته باشیم تیم ملی قوی داریم، تو ایتالیا هم بیشتر رو یووه میچرخه معمولا.البته میلانم امسال فکر کنم آباته و نوچرینو و شاید کاسانو رو داشته باشه تیم ملی ولی پیرلو رو خیلی حیف شد از دست دادیم!
خب حالا مشکلمون با جوجوشو شروع میشه . با این حساب شما هم در جمع ایتالیایی دوستان عزیز هستید و با نگاه به جدول می بینیم که اون بالا فقط جوجو شو هست که تلکیفشون معلوم نیست و بقیه از دم ایتالیایی هستند.:D

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام خدمت دوستان

تشکر از داش جوادهای گل بابت وقتی که گذاشتن و دقتی که در محاسبه امتیازات داشتن و جوی که بوجود آوردن تا در فضایی دوستانه کنار هم باشیم :)
و تشکر ویژه از همه دوستانی که در این مسابقه شرکت کردند و نهایتا تبریک ویژه به برندگان و نفرات اول تا سوم این مسابقات :) انشاا... در زندگی هم همیشه برنده باشید;)

رابی جان استاد معظم من به خاطر همین روحیه آلمانی بود که تا آخر در مسابقه شرکت کردم و از رده های پایین به حول و قوه الهی و استعانت از استاد یواخیم لو تا رده پنجمی بالا اومدم :D حالا بیام ژرمن و منویاتش رو کنار بزارم . استاد چنین درخواستی نداشته باشید، ولی به هر حال من همیشه برای آتزوری و دوستدارانش به عنوان یک قدرت سنتی احترام قائلم. مخلص تمام لاجوردی دوستها هم هستم. :rolleyes:

شاد و پیروز باشید
نه مثل اینکه به هیچ طریق نمیشه در این اقتدار ژرمن ها خللی ایجاد کرد. من هم هیچ وقت از آلمان بدم نمیومده . تیم قابل احترامیه و البته اکثرا هم به ما حال داده.
میگم خودمونیم نکنه اون آختاپوس آلمانی که گفتند به رحمت خدا رفته رو شما کش رفته بودید:lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

به عنان یه میلانی به شما افتخار می کنم :D

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

تکبیر:دی
تبریک فراوان:D

بالا