پخ شدموجود چی دارید؟میشه پخ کنید
دوست عزیز این جیمز باند بازیا چیه که چیز خصوصی نداریم و پخ نکن!لطفا دیگه پ خ نکنید اینجا یه فروشگاهه چیزه خصوصی نداریم در ضمن اگر ما سوال مشابه داشته باشیم همون جا رفع میشه و نیاز به پرسش دوباره نیس..
با تشکر..
فکر می کنم یکی دو هفته ی دیگه بیاد , چون تاریخی هم اعلام نشدهدوست من این Aurora 2 یه تاریخ ریلیز احتمالی نداره ؟ حدودء نمیدونی کی میاد ؟
طبق چیزی که من دیدم از Ainol ، تبلت های این شرکت رو با تبلتهای با کانفیگ بالاتر مقایسه کردن و باز هم Ainol ها بهتر بودن ( در فریم دهی بازی - پخش ویدئو ) - مثلأ با Wopad M12
بدیشون اینه که فقط 7 اینچ دارن .
پخ شدAinol Novo7 Tornado
قیمت این مدل به همراه شرایط ارسال و واریز پول رو بگین
با سلام خدمتArhamزحمت کش,لطفا با توجه به مشخصاتی که میدم یه تبلت معرفی کنید:
Screen Typereferdly IPS TFT
*Screen Size:8_9.7 Inches
*CPU:1_1.5GH Preferdly Dual core
*تاچ:نرم و روان
*Body type:Well-made Body
*Ram:1GB DDR3 Preferdly
*USB 2 Support Or OTG cable
*Wifi & internal or external 3G or 2G
ببخشید قضیه ی این cortex a10 چیه که تبلتهای چینی دارن ! :blink:
ببخشید قضیه ی این cortex a10 چیه که تبلتهای چینی دارن ! :blink:
ضمن عذر خواهی از استارتر بابت فضولی!
Cortex نیستن دوست عزیز
AllWinner هستن
در حقیقت نمونه چینی Cortex a8
البته اگر صبر کنید تبلت های دو هسته ای قوی تری تو راهه
سلامسلام
الان موجودی چی دارین
و یه سوال دیگه اینکه شما تبلت ها رو که ما سفارش بدیم اول میرسه دست خودتون بعد شما ارسال میکنین برای ما دیگه؟
وقتی وارد بازار شدن , داخل تاپیک مشخصاتش رو می زارممیشه مشخصات و مدلش را بفرمایید
تهران هستمراستش من از قیمتتاتون خوشم اومده و میخوام سفارش بدم شما کجا هستین؟یا حضوری میگیرم یا وجهو میدم به مامور پست.
سلام , اختیار داری محمد خانسلام به همه و با اجازه صاحب تایپیک(امیرخان)
دوستان نگران خرید نباشید و بهتر بگم اطمینان داشته باشی از پولی که هزینه میکنید
کسانی که اینجا تایپیک فروشگاهی میزنن و توی قسمت مهم قرار میگیرن افراد مجرب و تایید شده هستن وهمه جوره میشه خریدتون رو پیگیری کنید . . .(میتونید جویا بشید)
باور کنید من هم از ایشون خرید داشتم و تا چند روز دیگه میرسه و برای اینکه مطمئن شید امیرخان حتما عکس مرسوله پستی رو قرار میدن و من حضوری ازشون تحویل میگیرم چون من بیشتر اوقات خونه نیستم امکان داره بسته دستم نرسه(مجبور شدم زحمت رو به گردن ایشون بندازم که ازشون هم عذر میخوام همینجا:blush
پول هم جلوتر براشون واریز کردم . . .
اگه خود ایشون دوست دارن میتونن توضیح بدن شرح معامله من و خودشون رو . . .
موفق باشید
سلامسلام
چشمم ROMAS W17PRO رو گرفته ولی ONDA VI40 هم خوبه میشه راجبشون یه توضیحی بدین و راجب قدرتشون راهنمایی کنید ممنون میشم.
من از شیراز هستم و توسط همین فروم با آقا امیر آشنا شدم
منم 3 تا تبلت سفارش دادم و پولو به حسابشون واریز کردم و دستشون درد نکنه همه کارارو با سرعت برام انجام دادن.فکر کنم هفته دیگه به دستم برسه.
اینم مد نظر داشته باشید تا اعتماد نباشه هیچ معامله ای سر نمیگیره
تهران هستم
می تونم به آدرس خودتون سفارش بدم و یا این که به آدرس خودم سفارش بدم و وقتی رسید با پیک براتون بفرستم
داداش شما اینقدر شکاکی اینترنتی خرید نکنی کلا بهترهراستشو بخواین یه سوال اساسی دارم اینکه چه تضمینی وجود داره که تبلت اصل و سالم و آک باشه یا اصلا به دستم برسه!!!!؟![]()