• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بله کریسیتو رو اگه دیده بودم نمیذاشتم . کریسیتو که بنده خدا به هواپیما هم نرسید : دی
اما 4-4-2 و 3-5-2 با شرکت یه مدافع توی حمله به همدیگه تبدیل میشن . ضمن اینکه باورش سخته که ایتالیا بخواد دفاع سه نفره بازی کنه .

2 تا شرط داره :
1- مدافعان سطح بالا و کاملا هماهنگ
2- هافبکهای هجومی با قدرت حفظ توپ بالا .

الان ایتالیا این دو شرط رو داره ؟؟!

مگه اینکه پراندلی بخواد انتحاری بازی کنه ...

باورش سخت نیست چون پراندلی کلید کرده به سه تا مدافع:wacko: اگه بارزالی مصدوم نمیشد زیاد نمیشد خرده به کارش گرفت ولی الان بارزالیو نداره میخواد ده روسیو بذاره دفاع وسط :blink: اخه یکی نیست بگه تو که ابزار این سیستمو نداری چرا اصرار به انجامش داری ؟
من یه احتمال میدم : ایتالیا میخواد دفاع کنه دفاع سفت و محکم که بازنده این دیدار نباشه
خوبیه سیستم 2-5-3 اینه که توی دفاع به 2-3-5 تبدیل میشه یعنی 5 دفاع و 3 هافبک دفاعی جلوی اونها . جلوی اسپانیا با این وضعیت مصدومها و کمبود دفاع بنظرم تنها توجیه پراندلی همینه که گفتم (میخواد دفاع کنه)

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بوفون آماده ترین دربازه بان یورو

در زیر تصویر هر یک از این 8 قهرمان پارامترهایی به رنگ قرمز ، زرد، سبز، آبی و دودی قرار گرفته که رنگ قرمز نمره او از نظر چابکی (از یک تا 5 ) است، رنگ زرد، نمره تسلط او در بازیهای هوایی ( از نمره 1 تا 5) ، رنگ سبز، نمره او در خروجهای زمینی و رنگ آبی نمره او در خروجهای هوایی و درنهایت رنگ دودی، نمره هر یک از دروازه بانان درمهار ضربات پنالتی است.

پ ن:نمیدومنم درباره ی این بشر چی بگم.فقط میگم دنیا دیگه مثل بوفون به خودش نمیبینه.بهترین گلر قرن از نظر فیفا که میشه بهترین گلر تاریخ :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پ ن:نمیدومنم درباره ی این بشر چی بگم.فقط میگم دنیا دیگه مثل بوفون به خودش نمیبینه.بهترین گلر قرن از نظر فیفا که میشه بهترین گلر تاریخ :)

اتفاقا رضا جان من میدونم چی بگم :دی
من میگم اگر اون سیاه بازیهای کالچو راه نمیافتاد و یووه این سالها تو اروپا حضور پر رنگی داشت (یعنی در نظر بگیر بعد 2006) تا الان دیگه کی جلو دار بوفون بود حتی شاید تو افتخارات. چون اون موقع تیم ما واقعا از بارسای الان پر مهره تر و قوی تر بود . دقیقا وقت محصول دادن رسیده بود. میخوام بگم تا اخر بازیگریش جایزه لو یاشین باید تغییر نام میداد به جی جی دست طلایی. ;):p

راستی چه خبر دیگه از ایتالی؟ پیرلو ردیف شده ؟ من دو روز در بی خبری بودم :دی

sohrabgg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بوفون بهترینه توش هیج شکی هم نیست

طوری که می تونه عامل قهرمانی ایتالیا تو این جام بشه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب این شروع سخت داره از راه میرسه. معمولا ایتالیا خوب شروع نمیکنه و کم کم میره که بهتر بشه البته اگر مثل 2010 یا 2004 حذف نشه!!
حالا این سخت شروع کردن ما با یه بازی سخت هم همراه شده .
مثل هر بازی فوتبالی که هر اتفاقی ممکنه بیافته این جا هم همونطوره ولی هر اتفاقی برای ما میتونه سخت اتفاق بیافته.
با همه مشکلاتی که به لحاظ روحی ایجاد شد و همینطور مصدومیت ها ؛ نمیدونم چرا خیلی به این بازی امید بالایی دارم.
میخواهیم پیروز بشیم. اینو من یه جورایی حس میکنم با دیدن خبر ها ولی خب باید قبول کنیم که خیلی سخته و فشار و تمرکز بالایی نیاز هست. میشه خیلی راحت روند جوری پیش بره که همون اول سوار بازی بشیم یا اینکه به کل قافیه رو واگذار کنیم.
از طرفی نباید فراموش کنیم که اسپانیا به سبک خاصش و جایگاه این سالهاش با یه استرس از سوی خود هم همراه هست و اونم اینکه شروع تیم مدافع عنوان قهرمانی هست. قهرمانی که جام جهانی رو هم برده. از طرفی بازیکنان بارسا و رئال به لحاظ روحی شرایط خاص خودشون رو دارند .
بهر حال امید که هر چی شد به نفع ما بشه !

یه سری دیدگاههای مربیان رو خلاصه مینویسم :

چزاره مالدینی :
مالدینی پدر گفته همیشه این چالش برای ایتالیا بوده که چه سیستمی در حمله داشته باشه ولی حالا این قضیه به دفاع منتقل شده! از طرفی مشکلات و انتخابات در خط حمله هم وجود داره. ممکنه یک شوک وحشتناک از ایتالیا ببینیم بر علیه اسپانیا . با وجود کاسانو و بالوتلی به نظر من ما فقدان مهاجم مرکزی رو داریم خصوصا که حالا تصمیم داریم از 4-3-1-2 به 3-5-2 بریم. من فکر میکنم پراندلی با قوی تر کردن کناره ها فکر دیگه ای داره. معمولا بهبود های یکباره برای ایتالیا در یک بازی رسمی بزرگ رخ میده.

کارلو آنچلوتی:
آنچلوتی ابراز میکنه که این یک معمای حل نشده خواهد بود : حضور دروسی در دفاع میانی. انچلوتی معتقده که پراندلی میتونه تصمیم بهتری داشته باشه و اون استفاده از موتا در کنار کیه لینی در دفاع مرکزی هست و برگشت به سیستم قبل. ایشون موتا رو بازیکنی توانمند دونسته که قادره خودش رو در شرایط مورد نظر تطبیق بده و گفته من قبلا این بازیکن رو چنین آزمایشاتی کردم.
انچلوتی معتقده که من میدونم چه اتفاقی خواهد افتاد. در هر صورتی که ما به میدان بریم اسپانیا سعی در حفظ توپ خواهد داشت و ما برای شکستن آن تلاش خواهیم کرد.
4 سال پیش در پنالتی شکست خوردیم در حالی که آنها قهرمان شدند.
این درگیری ای با تغییر تاریخ ندارد.

زوف
هر کس فکر میکنه این جام مال اسپانیا یا آلمان هست اما من معتقدم ما در اون بین قرار داریم و شانس بالایی داریم (جالبه زوف هلند و فرانسه رو پیچونده :دی)
ما در دیدارهای تدارکانی شرایط خوبی نداشتیم / در بیرون زمین و نیز در درون زمین. در درون زمین حتی 3-0 باختیم و یا در گل زدن موفق نبودیم. با این شرایط تغییرات دور از ذهن نیست.
به نسبت 2006 بازیکن بالغ کمتری داریم اما بازیکنانی داریم که در بالاترین سطح ها حضور دارند.

دروسی
به احتمال 99.9 درصد من در دفاع مرکزی بازی خواهم کرد. احتمال دارد که در آینده من در این پست بازی کنم . در طی این فصل هم چنین اتفاقی برایم افتاد . آنچیزی که حالا وجود دارد این است که حضور من در دفاع مرکزی یک اضطرار است.

جورجو کیه لینی:
او معتقد است که ما میتوانیم اسپانیا را شکست دهیم.
این ما نیستیم که میترسیم ، آنها باید از ما بترسند
ما نیاز به انگیزه های بزرگ و تفکرات بزرگ داریم . ما میتوانیم مسیر موفقیتی را پیش برویم.
اینچنین نیست که ما به دفاع برویم و به ضد حمله فکر کنیم چرا که این در طبیعت فوتبال ما نیست.دو سال از انتقادات گذشته و حالا میخواهیم خوب بودن را ثابت کنیم.
اسپانیا قابل احترام است. آنها نشان داده اند که حتی بدون نفراتی از فیکس ها قادر هستند بازی خود را دیکته کنند و حالا نشان میدهند که میتوانند مسیر 4 سال قبل را طی کنند.
یورو به قدری کوتاه است که هیچ جایی برای اشتباه نیست و بازی اول پیچیدگی خاصی دارد
مربی ما تجربه فراوانی دارد و این دفاع 3 نفره با تدبیر انتخاب شده.
به نظر من سیستم ها خیلی قابل اعتنا نیستند و تفکرات تیمی در زمین این اعداد را تغییر میدهند. عوامل دیگری نیز تعیین کننده است.

جیان لوییجی بوفون :
اعتراف میکنم که با دلهره ای ناشی از عصبانیت به یورو آمده ایم.
بهر ترتیب یورو از راه رسید. نگران نیستم
تنها چیزی که میخواهم بگویم این است . بار دیگر در استانه رقابت بزرگ فوتبال ما ضربه خورد و این موج منفی بهترین سیگنال برای روحیه مضاعف ماست همانند آنچه در گذشته رخ داد.
پیام من به هواداران ایتالیا این است:
ما میخواهیم امیدوار باشیم و این باور ماست. ما میخواهیم به رویای دو یا سه ساله تحقق بخشیم و آن بازگشت به جایگاه ماست. میخواهیم غرور خود را باز هم به رخ بکشیم و بدست بیاوریم و نشان دهیم فوتبال ما چگونه است. این یک پایان زیبا برای این فصل خواهد بود. حمایت شما و عشق و طرفداری شما قویترین پیام برای کسانی است که قصد جدایی بین ما و شما را دارند.

همچنین توی کنفرانس مطموعاتی بوفون صحبتهایی کرده در این حدود که برای اسپانیا احترام قائل هستیم به عنوان حریف اما ترسی در کار نیست. و اینکه برای موفقیت و تغییر نظرات وارد جام میشیم و از ماریو بالوتلی هم حمایتهایی رو در قالب نظراتش انجام داده.
پ.ن کلا خیلی رو مخ این بالو تلی کار کردند رسانه ها. خود به خود طرف استرس منفی میگیره!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب چند ساعت دیگه بازی حساسی رو مقابل اسپانیا داریم که امیذوارم بازی خوبی انجام بدیم و از این بازی امتیاز بگیرم.
معمولا بازیهای اول هر تورنمنت بسیار سخت و مهم است.

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
ترکیب تیم مشخص نشده؟

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ترکیب تیم مشخص نشده؟
فعلا من دو جور ترکیب میبینم که در یکیش ایتالیا رو به شکل 4-1-2-1-2 چیده و در دیگری 3-5-2.

Iker Casillas ---------------- Gianluigi Buffon
Alvaro Arbeloa---------------Christian Maggio
Sergio Ramos----------- Leonardo Bonucci
Gerard Piqué---------------Giorgio Chiellini
Jordi Alba------------Federico Balzaretti
Xavi Hernandez------------Daniele De Rossi
Sergio Busquets-----------Claudio Marchisio
Xabi Alonso ------------ Thiago Motta
David Silva --------------- Andrea Pirlo
Fernando Torres--------------Mario Balotelli
Andrés Iniesta-----------Antonio Cassano

ترکیبی که به نظر واقعی تر هست:
Spain (4-2-3-1):Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Piquè, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso; Silva, Xavi, Iniesta; Torres

Italy (3-5-2):Buffon; Bonucci, De Rossi, Chiellini; Maggio, Thiago Motta, Pirlo, Marchisio, Giaccherini; Cassano, Balotelli

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خبر دارم بوفون میاد دلبر و دلدار میاد.دل تو دلم نیست چه کنم،عزیز تر از جون میاد :)
جووون جووون
با اینکه بارزالی نقطه ی اتکای دفاعمون نیست.ولی بی صبرانه منتظرم تا این گاو بازا رو له کنیم.لهه لها.اصن داغونه داغون. :lol:
ما ایتالیاییم.با هر بازکنی جلو هر تیمی که میخواد باشه.ما ایتالیایییییم.
فقط این 352 ای که جواد گذاشت خئا کنه جای موتا ، مونتولیوو رو بازی بده

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
بعد از هلند طرفدار ایتالیا هستیم
به امید پیروزی در بازی امشب

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب ترکیب این شد:

بوفون/ کیه لینی/د روسی/ بونوچی/جاکرینی/مارکیزیو/پیرلو/موتا/ماجیو/بالوتلی/کاسانو

سه 5 دو :دی
حساس شد آقا حساس اصن یه وضی

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
بالوتلی رو اعصابه:hmm:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به نظرم خوب بازی کردیم.
میتونم بگم فراتر از توقع خودم بود
میتونستیم گل هم زده باشیم.
یه ذره فاصله تا کاسانو زیاده ولی خوبه
دفاع خیلی خوب تمرکز داشت . امیدوارم تمرکزمون رو از دست ندیم

نیمه دوم بازی همینطور باشه ممکنه گل بزنیم یا بخوریم ولی اگر برنده نباشیم بازنده هم میتونیم نباشیم.
از اون بازیها شد که گل اول نقریبا 90 درصد برده

همه چیز مرتبه به نظرم ولی خب حریف خطرناکه. / میتونم خلاصه بگم نشون داده شد ایتالیا در هر شرایط بحرانی ای یعنی چی! :دی

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
منتظر مورچه اتمی هستم;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اصلا!!!!:hmm: داور آشغاله حروم#!@ رفت رو اعصابش :hmm: کارت زرد رو الکی داد #!@#!%!
====
من میخواستم بگم یادم رفت/ اتفاقا خیلی از حاشیه پرهیز میکنه. این که یه مقداری صحنه اهسته رفتار میکنه بد نیست. توی موقعیت بازیش رو انجام میده.
تا جایی که تو کارت هم حرفی نزد و پیرلو رفت ازش دفاع کرد.
میتونه تعیین کننده باشه. به نظرم حریف ازش حساب میبره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

خب ! به تیم خیلی امیدوار شدم راستش

میتونستیم الان 2-0 جلو باشیم ، کاشکی هد موتا کاتش بیشتر بود

بریم برا نیمه دوم ..

kandishmk

Registered User
لایک‌ها