• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
چه بازیه کرد این ایتالیاااااااااااااااااااااااااااا
غیرتی دفاع می کردن

ایتالیای 2006 داره تکرار می شه

چندتا گل دیگه هم می تونستن بزنن ولی به خاطر خیس بودن زمین و اشتباهات مهاجما از دست رفت

وقتی ایتالیا اینجوری بازی می کنه من لذت می برم

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تبریک به هوادارن آتزوری!
شاید رسیدن شما به فینال از ابتدا قابل پیش بینی نبود اما هرگز نمی شه این رو یک اتفاق یا شگفتی تلقی کنیم, ایتالیا در طول این تورنمنت از همون بازی اول تا بازی فوق العاده ی امشب ثابت کرد که شایسته ی رسیدن به فیناله و این جایگاه به حق بدست اومده!
respect-067.gif

این ایتالیا اکثر فاکتور های لازم برای قهرمانی رو داره ; تیمی جوون و با انگیزه , اراده ی قوی و هم دلی , مربی با تفکرات فنی خوب و بازیکنان تاکتیک پذیر که در اجرای دستورات فنی ذره ای کم نمی ذارند و در نهایت وجود ستاره , وجود یک قهرمان که در لحظات سرنوشت یک تنه ناجی باشه, کسی که هم از لحاظ فنی و هم شخصیتی به تیم اعتبار ببخشه... این مورد آخری ایتالیا نه یکی بلکه از وجود دو گوهر گران بها بهره می بره!
امیدوارم رقابت خوبی در فینال با هم داشته باشیم.

در نهایت به احترام حریفمون در بازی پایانی
respect-062.gif
مسعود جان واقعا پستت بیشر از یک لایک ساده ارزش داشت
آدم لذت می بره هوادار تیم رقیبش چنین فرهنگی داشته باشه
یک واقعیت در مورد بازی فینال هست اونم اینه که بردن اسپانیا به نظر من از هر کار دیگه ای حتی بردن بارسا ، سخت تره
سبک بازی این تیم طوریه که منطقا فرصت و شانس زیادی برای باختن باقی نمی زاره و بدتر از اون حتی اگه ازش جلو بیفتی نمیتونی به نگهداشتن برتریت خیلی امیدوار باشی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من تو سری آ اولویت اولم آث میلانه ولی امسال وقتی یوونتوس قهرمان شد خوشحال شدم حتی بعضی از دوستان میگفتن چرا خوشحالی ؟ بهشون میگفتم هر وقت یوونتوس قوی باشه تیم ملیه ایتالیا هم قویه امسال یووه گل کاشت ایتالیا هم عالی بود واقعا هر وقت یووه قوی بوده ایتالیا هم قوی بوده بیخود نیست که به یوونتوس ایتایووه میگن
یکی از دلایلش اینه که یوونتوس تنها باشگاه بزرگ ایتالیایی هست که بیشتر بر بازیکنان داخلی تکیه داره و از انبوه بازیکنان بعضا حتی درجه 2 خارجی اشباع نمیشه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
این ایتالیا با دفاعی که دار عین چلسی هست
کاری که چلسی جلوی بارسا کرد حالا ایتالیا می تونه جلوی اسپانیا انجام بد
با بازیکنای سرعتی و خلاقی که دار می تونه تو ضدحمله ها کارش و انجام بد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من تو سری آ اولویت اولم آث میلانه ولی امسال وقتی یوونتوس قهرمان شد خوشحال شدم حتی بعضی از دوستان میگفتن چرا خوشحالی ؟ بهشون میگفتم هر وقت یوونتوس قوی باشه تیم ملیه ایتالیا هم قویه امسال یووه گل کاشت ایتالیا هم عالی بود واقعا هر وقت یووه قوی بوده ایتالیا هم قوی بوده بیخود نیست که به یوونتوس ایتایووه میگن
میلانی هامون هم بد نبودنا!
کاسانو جدا از بازی قبلی در کنار بوفون و پیرلو و دروسی بهترین بازیکن ایتالیا بوده. آباته بازی قبلی عالی بود و بد شانسی آورد با مصدومیت. در حق نوچرینو هم کمی ظلم شده خصوصا بعد از بازی خوبش جلوی انگلیس. البته پراندلی هم چاره ای نداره...

منظورم اینه که اتفاقا من زیاد احساس نمیکنم این ایتالیا در انحصار یووه ست. از نظر تیم هایی که بازیکن ها ازشون میاد، این یکی از متنوع ترین ایتالیا های چند سال اخیره.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اسپانیای آراگونس هم تیکی تاکا بازی می کرد هم زیبا. مشکل از دل بوسکه است. دقیقا آدمو یاد برزیل زمان مربیگری "فیل بزرگ" می ندازه با اون همه ستاره اکثر بازیهاشون صرفا دنبال نتیجه بودند

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به این راحتی ها نیست
مشکل اینه که تفکرات دل بوسکه تفاوتهای زیادی با گواردیولا داره
گواردیولا اونقدر عاشق فوتبال زیبا و رو به جلو بود که عملا دفاعی برای تیمش در ضدحملات باقی نمی موند اما دل بوسکه همیشه از دو هافبک دفاعی استفاده می کنه و حتی بدون مهاجم تخصصی تیمش رو ارنج می کنه . در تفکرات دل بوسکه اولویت با گل نخوردن و کنترل کامل بازی هست بصورتیکه شانس زیادی برای تیم حریف باقی نزاره حالا اگه تیکی تاکاشون هم گرفت و به گل رسیدند که دیگه چه بهتر ولی حتی بعد از گل هم مثل بازی با فرانسه سعی می کنند بازی رو با حفظ توپ در اختیار بگیرند و هیچ ریسکی نمی کنند.
اگر هم بازی مثل بازی پرتغال گره خورد بازهم هیچ ریسکی از این مربی دیده نمیشه و همچنان به همون روش ادامه میدند که سه حالت داره یا بالاخره به گل میرسند ، یا بازی به پنالتی کشیده میشه و اونجا هم در پنالتی زدن و هم در پنالتی گرفتن شانس و توان بالایی دارند و یا نهایتا روی پنالتی می بازند که بازهم جناب دل بوسکه چیزی رو از دست نداده
کلا نمیدونم این دل بوسکه چرا اینطوری شده؟ زمانی که مربی رئال بود خیلی سبک کارش تهاجمی تر بود

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868

باهات موافق نیستم، تعادل تو تیم ایتالیا حرف اول رو میزنه. حمله به اندازه دفاع قدرتمنده.
چلسی دفاعش قویتر بود. مثل پرتغال.
موفق باشی

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
اسپانیای آراگونس هم تیکی تاکا بازی می کرد هم زیبا. مشکل از دل بوسکه است. دقیقا آدمو یاد برزیل زمان مربیگری "فیل بزرگ" می ندازه با اون همه ستاره اکثر بازیهاشون صرفا دنبال نتیجه بودند

نتیجه گرا بودن همین هارو هم داره.

در ضمن آواتارت منو عاشق ایتالیا کرد 18 سال پیش.
یادش یخیر
مثل روبی دنیا به خودش ندید.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب یک برد خوب و دلچسب

دیشب ایتالیا از بازی با انگلیس هم بهتر بازی کرد وبازیو برد
برد مقابل المانی که بیشتریا میگفتن بخت اول قهرمانیه کار اسونی نیست یک تیم جوون در عین حال با تجربه و بدون شک این المان در جام جهانی 2014 مطمئنن از اسپانیا خیلی بهتره
واما اتزوری
وقتی مراحل گروهی رو دیدم گفتم ایتالیا به نیمه نهایی بیاد خیلی کار کرده ولی این ایتالیا واقعا شباهتی با اون ایتالیا نداره یک جورایی منو یاد میلان 2007 میندازه
بالوتلی دیشب فوق العاده بود قبل بازی ریولا اجنتش گفته بود هتریک میکنه من اینطوری شدم وقتی شنیدم
f_sabzmoom_58d78cf.gif
ولی اگه بیرون نمیاوردش میتونست هتریک کنه(کاشکی ریولا زودتر این حرفو میزد
crazy.gif
) .مونتی هم واقعاداره خوب بازی میکنه تو این جام
تمام بچه ها عالی بودن از خط دفاع تا حمله یک دست و همدل

واقعا تو این جام بالوتلی خیلی زجر کشید به خاطر جو بیرون زمین خیلی جاها نتونست خودش باشه چند بار اون صحنه تک به تک با کاسیاس رو نیگا کردم فقط داشت راه میرفت اگر اون بالوتلی همیشگی بود همچین شوت میزد کاسیاس با توپ میرفت تو دروازه
905.gif
قدرت شوتش واقعا خوبه یکم از زلاتان کمتره با این هیکل:دی

بدون شک قهرمانیم!

فورتزا اتزوری

25816342568576344971.jpg

Terova

Registered User
لایک‌ها
813

چی میگی بابا..! ایتالیا رو با اون راننده اتبوسها مقایسه میکنی..؟

ایتالیا اصلا دفاع مطلق نمیکنه تو تمام بازیها هم گل اول رو ایتالیا زده همین بازی اول با اسپانیا که کلی مشکلی روحی و مصدومیت داشتیم گل اول رو ما زدیم و قبلش هم چندتا موقعیت 100 درصد بالوتلی خراب کرد..

Registered User
لایک‌ها
49
واقعا منم كه خيلي كم پيش بياد يه بازي رو تا آخر نگاه كنم ديشب تا آخرش و تا سوت پاياني رو دنبال كردم و لذت بردم

Registered User
لایک‌ها
49
البته دوست داشتم گل آلمان دقيقه 80 زده ميشد كه يه 10 دقيقه واقعا هيجان انگيز رو ميديدم هر چند طرفداران ايتاليا اصلا باهام موافق نيستند:lol:

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
تبریک به ایتالیا دوستان عزیز

درخواست چند تا ویدیو دارم ممنون میشم اگه کسی لینکی چیزی داره بزاره

1.پنالتی پیرلو اون دوست عزیزمون گذاشتند ولی کیفیت بهتر میخوام
2.سیو بوفون تو بازی با انگلیس که با یک دست گرفت
3.سیو بوفون تو بازی با آلمان همون ایستگاهی که خورد به تیرک

ممنون

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به همه هوادارای ایتالیا تبریک میگم فوتبال تک ضرب و خوبی رو به نمایش گزاشتن.
طرفدار ایتالیا نیستم ولی از بازی قشنگ پیرلو و ایتالیا لذت بردم.امیدوارم قهرمانی به ایتالیا برسه

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
درود
خب بالاخره از توی شوک در اومدم و حالا میتونم یک پست رو راحت بدم....:دی
یک برد شیرین در مقابل بخت قهرمانی اون هم با یک بازی قابل قبول فقط میتونه به وسیله ی قهرمانی توی اون جام دو چندان بشه.واقعا تیم ما قابل احترامه.من قبی از بازی به پدرم گفتم(آلمانیه)که هر چی باشه/هر جوری بشه/مقابل هر تیمی باشه ما ایتالیا هستیم و همیشه شخصیت قهرمانی داریم....اون بهم خندید و گفت شما از گروهتون بالا بیایید تا بعد..
در هر صورت گذشت و ما فینالیست شدیم..
حالا بریم سراغ بازی فینال:
به نظر من گل زدن به دروازه اسپانیا خیلی سخت تر از آلمانه..اونها دو دفاع وسط در حد عالی دارند ولی میتونیم با حرکت مهاجم هامون به گوشه ها و ایجاد فضا برای هافبک هامون به گل برسیم...ضربه زدن به این تیم از راه عمق و بین دفاع راست و دفاع وسط اون طرف و در چپ هم به همین طور یعنی جایی که خیلی با هم همانگ نیستند به گل برسیم.
ولی نباید اون وسط رو شلوغ کنیم و با کمی باز بازی کردن میتونیم موفق باشیم...

13409581321.jpg

ما قهرمانیم

taei

Registered User
لایک‌ها
170
نیمه اول که دوتا گل زد. نیمه دوم چیکار کردن ؟

بالا