استدلال دولت با این مشکلات تامین ارزی می خواد دلار فیزیکی بازارو با دلار سکه کاهش بده( که روز به روز بیشتر هم میشه اما به این معنی نیست که دستشون خالی....صد میلیارد ذخیره ارزی بنا بر ادعای خودشون) دولت نمیخواد بازهم دست و دلبازی سخاوتمندانه بکنه و این کارو با عرضه سکه که از هقته اینده شدت میگیره انجام میده حالا بماند که ایا سکه ها روانه بازار میشه یا نه....اما این سناریوی دولت با دو مشکل میتونه برخورد کنه ...یکی ایجاد وضعیت هیجانی خرید(این رو نباید فراموش کرد بازار مترصد صعود هست و فقط دنبال بهونه میگرده) با اخباری که از و ضعیت جنگی منطقه میاد که ممکنه رو نرخ دلار یا فرار سرمایه و تبدیل اون به سکه تاثیر گذار باشه و یکی هم انس هست...که اگه از 1610 بالاتر بره ممکنه صعودی بشه..به هر حال بنا بر امواج الیوت یکی از حالتهای موج چهار صعودی اصلاحی میتونیم باشیم که به زودی وارد موج پنج نزولی می شیم یا اینکه نه وارد موج یک صعودی شدیم که قراین بازار اتی (سکه شهریور بالای 680 قرار گرفت) الگوی کف دو قلو رو داره رو میکنه(فعلا قوی نیست) که تارگتهای بالایی داره به هر حال باید هفته دیگه منتظر انس ماند..من از دلار برای کاهش سکه چشم پوشی کردم چون کف اون رو 1900 با یه قیمت واقعی میدونم.....شاید ریزش شدید انس در هفته دیگه از دوشنبه هفته اینده باعث کاهش نرخ سکه بشه..شایدم به امید انس نشستن باعث جا ماندن از خرید بشه
شرمنده ها شما استادیا اما من متوجه نمیشم دلیل شما برای کاهش قیمت اونم تا زیر 700 چیه؟ اینا کارشون به جایی رسیده که حسینی وزیر اقتصادشون امروز اومده رسما تو اخبار میگه تصمیم گرفتیم در بودجه هم صرفه جویی کنیم و این یعنی ارز جیره بندی شده و کفگیر به ته دیگ خورده و بانک مرکزی دیگه نمیتونه با اهرم تزریق ارز رو بازار تاثیر قوی بذاره چون اولویتهای مهمتری مثل تامین کالاهای اساسی داره از طریق واردات.
البته عاملهای دیگه ای هم هست اما در نهایت به نظر میرسه با سیستم اقتصادی فعلی با ارز زیر 1900 و سکه زیر 700 باید برای همیشه خداحافظی کرد
اینم واضحه که اونایی که زود فروختن و آرزوی خرید دارن دلشون میخواد قیمت بیاد پایین و اونایی که خریدن و منتظر فروشن دلشون میخواد قیمت بره بالا اما بازار رو نیروهای اقتصادی جهت میدن نه آرزوهای من و شما و بعید میدونم چند تا خواننده ی اینجا هم عدد قابل توجهی باشن که با مخ زنی شون بشه جریان سازی کردتو بازار!
من که گام اول رو 695 برداشتم اما حیف به گام دوم نرسید

گام بعد رو 710 بزارم شاهکار و خوش شانسی بوده این اونس چه صعودی کرد ( الان چه موقع حذف ارز مسافرتی بود)
به امید ریزش قیمت سکه
من قبلا روش کارم رو گفتم، توی این چند روزه هم تلفن دم دستم بوده هم پول تو حسابم، هر لحظه هم که می خواستم بخرم براحتی و با یک تلفن اینکار رو انجام می دادم
اما یک قوانینی برای خودم دارم، توی محدوده قیمتی مورد نظر خودم خرید و فروش می کنم
شغل و درآمدم هم از جای دیگه است و به هیچ وجه دنبال جو سازی نیستم، شاید اگه درصدی احساس می کردم جوسازی من تاثیری در قیمت بازاری به این بزرگی داره اینکار رو می کردم
بارها اشاره کردم که تحلیل های من صرفا نظر شخصی است و اگه اینجا اعلام می کنم فقط به درخواست یکسری از دوستان است وگرنه معمولا بی سر و صدا کار خودم رو می کنم
با همه ی این تحلیل های دوستان که همشون هم درست و کاملا منطقی است، بنده
همچنان به شدت سر موضع خودم هستم و نظر به کاهش قیمت دارم و صد البته احتمال خطا و اشتباه هم دارم اما پای ضررش هم می ایستم
دوستانی هم که نظر من رو خواستن اگر به اندازه
پیروزی و سود جنبه و پذیرش شکست و ضرر رو دارن می تونن برای قیمت پایینتر صبر کنند