• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
بشه بهتر . واقعا میگم چون وقتی توی این مملکت کمبود شعور و مدیریت هست دلار به نظر من بشه 5000 تومن خیلی بهتر هست چون بالاخره مردم می فهمند و از کوچه علی چپ مجبور در در اومدن میشن . الان وضع مرغ اینه فقط یه جا اعتراض کردن . اتفاقا مرغ آزاد 7000 تومن هنوز خوب هست چون اکثر مردم ( اکثر مردم میگم واقعا اکثر مردم قدرت خرید روی این رقم رو دارن) باید میشد 20000 تومن تا می فهمیدن خودشون رو نباید به کوچه علی چپ بزنن و بزارن بالا نسبت براشون مثل گوسفند یه مشت بی سواد تصمیم بگیرن .

رجوع بشه به این تحلیل : http://forum.persiantools.com/t273432.html#post5243301

ایشون هم خودشون انگاری یادش رفته که وقتی معیشت مردم تامین نباشه دین هیچ معنایی نداره . حالا طرح فتح چادر معاویه و اینا رو میدن !

مناین قدر تجربه بازار را ندارم و به قولی آماتور هستم و نمی تونم در ماه 10 بار تبدیل کنم چون مطمئنا ریسکش بالاست البته برای من. من دنبال تجربه هستم و هر موقع بدونم که توانایی دارم مطمئنا دست روی دست نمی زارم.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من همچنان منتظر قیمت های پایین 700 هستم
هیچ عجله ای برای خرید ندارم
به نظرم هفته ی آینده کاهش قیمت خواهیم داشت

میشه بفرماید کدام عامل قراره سکه را تا 700 بکشه پایین؟ اونس؟ اونس که صعودیه و تازه احتمال صعود بیشتر خیلی زیادتره. / دلار؟ دلار هم که با این قضیه ارز مسافرتی و کم دلاری مملکت !!!! پس منتظر چی هستی که سکه را بکشه پایین. داداش اگه شما سکه 700 دیگه خریدی من سکه هامو 650 میدم بهت

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
میشه بفرماید کدام عامل قراره سکه را تا 700 بکشه پایین؟ اونس؟ اونس که صعودیه و تازه احتمال صعود بیشتر خیلی زیادتره. / دلار؟ دلار هم که با این قضیه ارز مسافرتی و کم دلاری مملکت !!!! پس منتظر چی هستی که سکه را بکشه پایین. داداش اگه شما سکه 700 دیگه خریدی من سکه هامو 650 میدم بهت

نوسان همیشه هست احتمالا هفته دیگه نزولی بشه تا ارزان تر سکه هارو باز خرید کنند
وشوک ارز مسافرتی برای دلار هم کم میشه حدود 1910 قرار بگیره اونس هم ریزش کنه 1585
فرصت حرید باز هم روئیت میشه به زودی

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
استدلال دولت با این مشکلات تامین ارزی می خواد دلار فیزیکی بازارو با دلار سکه کاهش بده( که روز به روز بیشتر هم میشه اما به این معنی نیست که دستشون خالی....صد میلیارد ذخیره ارزی بنا بر ادعای خودشون) دولت نمیخواد بازهم دست و دلبازی سخاوتمندانه بکنه و این کارو با عرضه سکه که از هقته اینده شدت میگیره انجام میده حالا بماند که ایا سکه ها روانه بازار میشه یا نه....اما این سناریوی دولت با دو مشکل میتونه برخورد کنه ...یکی ایجاد وضعیت هیجانی خرید(این رو نباید فراموش کرد بازار مترصد صعود هست و فقط دنبال بهونه میگرده) با اخباری که از و ضعیت جنگی منطقه میاد که ممکنه رو نرخ دلار یا فرار سرمایه و تبدیل اون به سکه تاثیر گذار باشه و یکی هم انس هست...که اگه از 1610 بالاتر بره ممکنه صعودی بشه..به هر حال بنا بر امواج الیوت یکی از حالتهای موج چهار صعودی اصلاحی میتونیم باشیم که به زودی وارد موج پنج نزولی می شیم یا اینکه نه وارد موج یک صعودی شدیم که قراین بازار اتی (سکه شهریور بالای 680 قرار گرفت) الگوی کف دو قلو رو داره رو میکنه(فعلا قوی نیست) که تارگتهای بالایی داره به هر حال باید هفته دیگه منتظر انس ماند..من از دلار برای کاهش سکه چشم پوشی کردم چون کف اون رو 1900 با یه قیمت واقعی میدونم.....شاید ریزش شدید انس در هفته دیگه از دوشنبه هفته اینده باعث کاهش نرخ سکه بشه..شایدم به امید انس نشستن باعث جا ماندن از خرید بشه
شرمنده ها شما استادیا اما من متوجه نمیشم دلیل شما برای کاهش قیمت اونم تا زیر 700 چیه؟ اینا کارشون به جایی رسیده که حسینی وزیر اقتصادشون امروز اومده رسما تو اخبار میگه تصمیم گرفتیم در بودجه هم صرفه جویی کنیم و این یعنی ارز جیره بندی شده و کفگیر به ته دیگ خورده و بانک مرکزی دیگه نمیتونه با اهرم تزریق ارز رو بازار تاثیر قوی بذاره چون اولویتهای مهمتری مثل تامین کالاهای اساسی داره از طریق واردات.
البته عاملهای دیگه ای هم هست اما در نهایت به نظر میرسه با سیستم اقتصادی فعلی با ارز زیر 1900 و سکه زیر 700 باید برای همیشه خداحافظی کرد

اینم واضحه که اونایی که زود فروختن و آرزوی خرید دارن دلشون میخواد قیمت بیاد پایین و اونایی که خریدن و منتظر فروشن دلشون میخواد قیمت بره بالا اما بازار رو نیروهای اقتصادی جهت میدن نه آرزوهای من و شما و بعید میدونم چند تا خواننده ی اینجا هم عدد قابل توجهی باشن که با مخ زنی شون بشه جریان سازی کردتو بازار!
من که گام اول رو 695 برداشتم اما حیف به گام دوم نرسید :(
گام بعد رو 710 بزارم شاهکار و خوش شانسی بوده این اونس چه صعودی کرد ( الان چه موقع حذف ارز مسافرتی بود)
به امید ریزش قیمت سکه
من قبلا روش کارم رو گفتم، توی این چند روزه هم تلفن دم دستم بوده هم پول تو حسابم، هر لحظه هم که می خواستم بخرم براحتی و با یک تلفن اینکار رو انجام می دادم
اما یک قوانینی برای خودم دارم، توی محدوده قیمتی مورد نظر خودم خرید و فروش می کنم
شغل و درآمدم هم از جای دیگه است و به هیچ وجه دنبال جو سازی نیستم، شاید اگه درصدی احساس می کردم جوسازی من تاثیری در قیمت بازاری به این بزرگی داره اینکار رو می کردم
بارها اشاره کردم که تحلیل های من صرفا نظر شخصی است و اگه اینجا اعلام می کنم فقط به درخواست یکسری از دوستان است وگرنه معمولا بی سر و صدا کار خودم رو می کنم
با همه ی این تحلیل های دوستان که همشون هم درست و کاملا منطقی است، بنده همچنان به شدت سر موضع خودم هستم و نظر به کاهش قیمت دارم و صد البته احتمال خطا و اشتباه هم دارم اما پای ضررش هم می ایستم
دوستانی هم که نظر من رو خواستن اگر به اندازه پیروزی و سود جنبه و پذیرش شکست و ضرر رو دارن می تونن برای قیمت پایینتر صبر کنند

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
نظر منم دقیقا روی کاهشه! مطمئن باشید از هفته دیگه تزریق دلار رو خواهیم داشت
دلیلشم دقیقا همین قضیه 3 نرخی کردن ارز هست ! حداقل بانک مرکزی تا چند هفته صرافی هارو پر از دلار خواهد کرد تا جو افزایشی تو مردم نیفته !!!!!!!!!

متاسفانه هممون دوست داریم دلار بره بالا !!!!!!! هیچ کس هم دنبال حفظ سرمایه نیست ! چون هجوم برای خرید و افزایش دلار و فروش در قیمت بالاتر باعث تورم بیشتر میشه که دقیقا باعث هدررفت سرمایست ! نه حفظ سزمایه ! همه فقط دنبال سود های مقطعی هستیم ! میخوایم از اب گل الود ماهی بگیریم اما در اصل داریم اب رو گل الود تر میکنیم !!!!!!!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
نوسان همیشه هست احتمالا هفته دیگه نزولی بشه تا ارزان تر سکه هارو باز خرید کنند
وشوک ارز مسافرتی برای دلار هم کم میشه حدود 1910 قرار بگیره اونس هم ریزش کنه 1585
فرصت حرید باز هم روئیت میشه به زودی

الان شرایط برای افزایش دلار فراهم شده نه کاهش. اونس هم همین طور

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان شك نكنيد قيمت سعودي هستش

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
طبق معمول این ماه هم تا دادن یارانه (استخون ها) قیمت ها رو به بالا هست پول جور کنن بعدش دوباره میاد پایین

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار 1935 سایتا زدن
ولی حرف از 55 هست .

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
پلکانی خرید کردم که تعادلم روی 712 هست.دلار هم داره میره 1950 .فکر نکنم برگرده فعلا البته.

دلایل هیجانی شدن بازار بخاطر حذف انواع ارزها مثل مسافرتی، سه نرخی کردن و[ ! ] و...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان انواع کنسرو به نظر میاد تا 20 یا 15% افزایش داشته باشند.این هم در نظر داشته باشید

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
سکه 730 و دلار 1945 .
قابل توجه دوستانی که منتظر سکه 700 هستن.

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
پلکانی خرید کردم که تعادلم روی 712 هست.دلار هم داره میره 1950 .فکر نکنم برگرده فعلا البته.

دلایل هیجانی شدن بازار بخاطر حذف انواع ارزها مثل مسافرتی، سه نرخی کردن و[ ! ] و...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان انواع کنسرو به نظر میاد تا 20 یا 15% افزایش داشته باشند.این هم در نظر داشته باشید

خوب انواع کنسرو اگه قراربر افزایش باشه چکار می کنید

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
نظر منم دقیقا روی کاهشه! مطمئن باشید از هفته دیگه تزریق دلار رو خواهیم داشت
دلیلشم دقیقا همین قضیه 3 نرخی کردن ارز هست ! حداقل بانک مرکزی تا چند هفته صرافی هارو پر از دلار خواهد کرد تا جو افزایشی تو مردم نیفته !!!!!!!!!

متاسفانه هممون دوست داریم دلار بره بالا !!!!!!! هیچ کس هم دنبال حفظ سرمایه نیست ! چون هجوم برای خرید و افزایش دلار و فروش در قیمت بالاتر باعث تورم بیشتر میشه که دقیقا باعث هدررفت سرمایست ! نه حفظ سزمایه ! همه فقط دنبال سود های مقطعی هستیم ! میخوایم از اب گل الود ماهی بگیریم اما در اصل داریم اب رو گل الود تر میکنیم !!!!!!!

متاسفانه اونقدر هممون به حرفهای منبری و چرندیات آقایان مسئول گوش دادیم و تحمل کردیم که خودمونم شدیم شبیه اونا! بابا والله بالله کسی که سرمایه ای داره اعم از خرد یا کلان ،فقط به دنبال حفظ ارزش سرمایه شه. همه جای دنیا هر جا سود بیشتر باشه سرمایه دار میپره اونجا به حکم عقلش. تاسف رو باید به حال مسئولین و سیاستگزارهایی خورد که با سیاستهای غلطشون تولید رو تو این مملکت نابود کردن و تورم رو به جایی رسوندن که راهی جز دلالی برای مردم باقی نذاشتن. چرا جای علت و معلول رو عوضی می گیریم ما؟ بابا این تورمه که باعث شده همه هجوم ببرن ارز و سکه نه برعکس. اگه ساختار اقتصادی مملکت دست یه مشت نادون نبود و هر روز با یه سیاست احمقانه آب رو گل آلود نمیکردن مگه مردم مرض داشتن مثل مور و ملخ بیفتن تو این آب گل آلود با ترس و استرس ؟ مثل حرف اونایی که وقتی بهشون میگی مرغ چرا گرونه و اینهمه صف برا چیه میگن اصلا مردم چرا باید مرغ بخورن خب نخورن!!!توی حکومت برو به اقتصادت رونق بده مثل بچه آدم با دنیا رابطه داشته باش و ثبات و امنیت ایجاد کن سرمایه گذار خارجی رو جذب کن و به تولید رونق بده اونوقت منی که سرمایه دارم میرم تو بورس با خیال راحت سهم میخرم چون میدونم بیشترین سود رو همینجا میده نه دلالی ارز و سکه.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یک چشمه از مدیریت جهان :
حمیدرضا فولادگر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: بحث سه نرخی شدن ارز به هیچ وجه مطرح نیست و تنها پیشنهاد یکی از همکاران ما بود که رسانه ای شد ؛ امیدواریم سیستم دو نرخی ارز نیز که هم اکنون اعمال می شود ، نیز باید حل شود ، چرا که به ضرر اقتصاد کشور است و رانت و امتیاز ایجاد می کند.

تابناک-تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۷
چندى پیش بانک مرکزى از اولویت هاى ۱۰ گانه جهت دریافت ارز مرجع خبرداد و اعلام کرد که از این اولویت ها به ۳ اولویت ارز با نرخ مرجع تعلق مى گیرد اما در بخش نامه اى جدید یکى دیگر از اولویت هاى ۳ گانه را حذف کرده است و تعداد اولویت هاى ارزى را به ۲ اولویت تخصیص داده است . بر مبناى این تصمیم به نظر مى رسد تصمیم بانک مرکزى براى اجراى ارز ۳ نرخى قطعى شده است .

روزنامه ابرار اقتصادی

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
مشکل کمبود ارزی

در جلسه غیرعلنی مجلس، مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت که بسیاری از کشور‌ها به جای ارز حاصل از فروش نفت، خواستار دادن کالا هستند. آنها با استفاده از بن‌بست اقتصادی کشور، شرایط خود را به ایران تحمیل می‌کنند.
آقای غضنفری همچنین افزود که جمهوری اسلامی پس از تشدید تحریم‌ها در واردات کالا "با سه مشکل گشایش اعتبار، انتقال ارز از داخل به خارج و انتقال ارز و کالا" مواجه شده است.در ماه‌های گذشته بهای اغلب کالاهای اساسی در ایران افزایش یافته است

یکی از اقدامات دولت برای صرفه‌جویی در ذخایر ارزی، حذف "ارز مسافرتی" است. به گفته محمود بهمنی، رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، از این پس "ارز مسافرتی تنها برای سفر به عتبات، حج عمره و حج تمتع" تعلق می‌گیرد. منابع دیگر گفته‌اند که ارز تنها به حج واجب و آن نیز به مقداری اندک تعلق می‌گیرد.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بهای جهانی طلا در واپسین ساعات کاری غروب دیروز به وقت تهران از 1600 دلار گذشت. دلیل عمده این افزایش در کنار عواملی همچون نگاه‌های مثبت به حمایت آلمان برای اعطای وام به اسپانیا خبری است که غروب روز گذشته در خبرگزاری‌ها انتشار یافت. بنابر این گزارش EWALD NOWOTNY سیاست‌گذار پولی بانک مرکزی اروپا اعلام کرد که این بانک به منابعی دسترسی پیدا کرده که سرمایه بانک مرکزی اروپا را برای کمک به رفع بحران بدهی‌ها تامین می‌کند. این اظهارات باعث افزایش نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا تا 23/1 شد که همراستا با تقویت قیمت طلا، افت ارزش دلار را در بازارهای جهانی نسبت به روزهای اخیر سبب شد.
دیروز قیمت طلا در بازارهای جهانی با 26 دلار رشد دوباره در مسیر افزایشی قرار گرفت و تا 1602 دلار بالارفت. فارغ از افت قیمت نفت در بازارهای جهانی، قیمت طلا در هفته گذشته به شدت تحت تاثیر بحران بدهی‌ها در اسپانیا و یونان بود. نگاه خوشبینانه سرمایه‌گذاران به رای آلمانی‌ها به اعطای وام به اسپانیا در روز گذشته بازتاب مثبتی برای طلا به همراه داشت.در عین حال افت ارزش دلار در مقابل یورو يكي ديگر از عوامل افزايش قيمت طلا بود و برابری یورو به دلار که در روزهای اخیر تا 20/1 افت کرده بود، دیروز تا 21/1 بالا رفت. برخی در بازارهای جهانی از تاثیر مسائل ژئوپلتیک در منطقه خاورمیانه بر قیمت طلا سخن گفته و در عین حال تاثیر آن را تداوم دار ارزیابی نکرده‌اند. در كنار اين دلايل افزايش هزينه نهايي توليد و استخراج طلا نيز از عوامل بالا رفتن قيمت ذكر شده است. نتیجه مجموع این شرایط خریدهای عمده طلا در بازارهای جهانی بود که افزایش قیمت را برای طلا رقم زد.

دنیای اقتصاد

بالا