• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اجراي بازي پرنس3

abadan20022002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر اساتيد محترم
من نزديک به 3 هفته هست که دارم براي اجراي بازي پرنس پرشيا سعي و تلاش ميکنم اما متاسفانه موفق به انجام اينکار نشدم مشکلي که من دارم اينه که وقتي اجراي بازي رو ميزنم بعد از چک کردن قفل و ... يه سئوال ميپرسه که ميخواي در سيف مود اجرا بشه ؟ حالا چه بله را بزنم چه خير را يه صفحه سياه مياد و کمتر از 2ثانيه محو ميشه هر کاري رو هم که بلد بودم کردم اما نشد که نشد کارت گرافيکي من gforce5200 با 128 مگ هست تمنا ميکنم در اين زمينه به من کمک کنيد

abadan20022002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسي نيست به سئوال و مشکل ما پاسخ بده؟ ما از بس منتظر شديم علف زير پامون سيز شد:(

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
کارت گرافیک من هم FX 5200 با حافظه 128 مگ هست...اما بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه و بازی رو تموم کردم...دقیقا نمیدونم مشکل شما از کجا میتونه باشه؟؟!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما تو ديوايس منيجر تمام درايوهاي سيدي و رايتر رو ديسيبل كن بعد بازي رو اجرا كن.فقط سيدي رام مجازي رو ديسيبل نكن

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
میگن درایوت هم باید ntfs باشه

abadan20022002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amd>intel :
شما تو ديوايس منيجر تمام درايوهاي سيدي و رايتر رو ديسيبل كن بعد بازي رو اجرا كن.فقط سيدي رام مجازي رو ديسيبل نكن
سلام مرسي از راهنمائيهاي شما دوستان خوب
من هم اينکه درايوم رو ntfs کردم هم اينکه کابلهاي سي دي و رايتر رو خارج کردم ولي مشکل برطرف نشد ...همچنان منتظر کمک شما سروران گرامي هستم متشکرم

abadan20022002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
درایور کارت گرافیک و اخرین نسخه Directx نصبه دیگه؟
موفق باشید
متشکر م
بله هم دايرکت 9 هست هم اينکه درايور رو نصب کردم
مشکل من همونطور که اون بالا عرض کردم اينه که يه لحظه صفحه سياه ميشه و بعد محو ميشه
ببخشيد که به شما زحمت دادم ...من حتي clock کارت رو با يه برنامه مخصوص بالا بردم اما بازم مشکل پابرجا مونده
بحرحال منتظر کمک شما اساتيد محترم هستم:hmm:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
ایین از همون بازیهایی هست که disk image لازم داره دیگه؟ اینو بگیرید شاید با این عمل کنه:
کد:
h**p://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=PrinceOfPersiaTheTwoThronesv1.0MiniBackupImageEng.rar
موفق باشید

abadan20022002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از irgamer :
ایین از همون بازیهایی هست که disk image لازم داره دیگه؟ اینو بگیرید شاید با این عمل کنه:
کد:
h**p://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=PrinceOfPersiaTheTwoThronesv1.0MiniBackupImageEng.rar
موفق باشید
ممنونم برادر امتحان ميکنم و نتيجه رو بعرض شما ميرسونم ... خيلي از لطف شما و بقيه دوستان ممنون و متشکرم

niknam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از abadan20022002 :
آقا کسي نيست به سئوال و مشکل ما پاسخ بده؟ ما از بس منتظر شديم علف زير پامون سيز شد:(

سلام
دوست عزيز من هم همين مشكل شما رو داشتم. براي بازي پرنس 3 بايد كارت گرافيك داري امكان ساپورت 3d pixel باشد ومتاسفانه كارت گرافيكي ما اين امكان را ندارد.

بالا