• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
محمـود منم میخوام بیام آسیا منم با خودت ببر
yw79ot0t51zrtkq4wqr.gif
:دی

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
تبریک محمود جان.. آقا اون بالا بالا ها برای تیم محلات هم دعا کن بلکه آسیایی بشیم
sportsupporter.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
از همه بر و بچه های گلی که به اینجانب تبریکات گفتند به نوبه خودم و نوبه های دیگه تشکرات فراوان می کنم.
rosesmile.gif

-----------------------------------------------------------------
موضوع مسابقه هفته بعد: بهترین کاریکاتور

فکر نکنم توضیح زیادی هم بخواد. یگردید توی اینترنت یا روی هاردتون قشنگ ترین و بامزه ترین کاریکاتوری که به نظرتون می رسه رو اینجا بذارید که همه با هم ببینیم و حالش رو ببریم. اگر خواستید از تاپیک کاریکاتور همین بخش هنرهای ترسیمی خودمون هم می تونید استفاده کنید.
30845132958113738733.gif

مثل همیشه دست تون بازه. فقط لطفا کاریکاتورهای ناجور و سیا30 خفن و اینها نذارید، غیر از این هر چیزی که کاریکاتور باشه می تونید بذارید و اشکالی نخواهد داشت. با آرزوی موفقیت.
grouphugg.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

بعد دو هفته غیبت مجددا هستیم. حیف شد اون مسابقه ترول رو از دست دادم :دی

اما کاریکاتور / یه توضیحی بدم/ این کاریکاتور کار آقا مرتضی گرامی هست که از کاربر های پی تی از نوع درجه یک هستند و یوزرشون رو داخل تصویر هم میبیند(mori.54) .
این کارتون مربوط میشه به یکی از شماره های مجله فوتبال که برای گرامیداشت کولینا همراه مطلبی کار شده بود. واقعیتش کاراهای پر هیجان تری هم بود ولی چون به آبی و قرمز مربوط میشد نذاشتم برای مسابقه :دی

با کسب اجازه غیابی از آقا مرتضی من با این تصویر شرکت میکنم.

Kollina_23.jpg
واقعا که داور بود ها....

این تصویر هم به نظرم خیلی برازنده هست :دی ولی چون سی آ 30 هست میذارم تو اسپویلر به عنوان اشانت / محمود جان اگه بازم مشکل دار میشه یه ندا بده ورش میدارم :دی
1262598319.jpg

اطلاع بدم به خود ایشون شاید با یه کاریکاتور اختصاصی برای مسابقه اومدن و فکر کنم اول هم میشن :دی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با تشکر از جواد عزیز که همیشه به من لطف داشته، یک کاری رو که حدودا 12 سال پیش برای روی جلد شماره نوروزی هفته نامه بشیر انجام داده بودم براتون اینجا قرار می دهم: (هر چند به دلیل بزرگ و عریض بودن کلش جا نشد و همین مقدا رو به صورت دو تکه قبول کنید)

Bashir 02.jpg Bashir 01.jpg

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
البته از ترسم می زارم توی اسپویلر ببخشید.

یه وقت سایت شولتر نشه!!!!!!!!!!!!!

راستی یادم نبود:به برنده مسابقه قبل تبریک.

Last edited:

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
آقا سلام:

این هم کاریک ما:

البته از ترسم می زارم توی اسپویلر ببخشید.

images

این اضافه بکنم که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان قصد توهین رو نداشتم.برداشت بد نکنید.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یک کاریکاتور دیگه هم که جنبه عمومی تر داره به عنوان اشانتیون می گذارم براتون (البته این کارتون قبلا در تاپیک روابط عمومی مجله قوتبال پرشین تولز هم قرار داده شده بود) :

توضیح این که سبک اجرایی این کارتون به این صورت هست که کار اول با مداد طراحی شده و بعد اون رو با روان نویس نوک نمدی 0/8 مشکی دسن (قلم گیری) کردم بعد کار رو اسکن کرده و در محیط فتوشاپ رتگ گذاری کردم.

اما کار قبلی (روی جلد هفته نامه بشیر که یک هفته نامه ویژه بدن سازی است): کار رو اول با مداد معمولی روی مقوای کانسون اتود زدم و بعد با آبرنگ و گواش و نهایتا بخش هایی رو برای سایه گذاری با مداد رنگی رنگ آمیزی کردم و قلم گیری کار رو با قلم موی 2 صفر و شماره 1 وینزور کاتمن و مرکب مشکی روترینگ انجام دادم. بعد هم نهایتا اصل کار رو تحویل اون هفته نامه دادم و دیگر خودم چیزی جز نسخه چاپ شده اون دستم نبود (اون موقع عقلم نرسیده بود که کار رو اسکن کنم تا رنگ ها شاداب تر باشند، چون زمین تا زیر زمین فرق هست بین کار چاپ شده با کار اوریجینال!!)
اینها رو برای این توضیح دادم که احیانا اگر دوستی در اینجا علاقمند به نحوه اجرای کاریکاتور بود، بدونه که روش کار به طور خلاصه چطور هست. (البته کاریکاتور سبک های متعددی در اجرا و همینطور تم داره که در این مقال نمی گنجه که بخواهم توضیح بدهم ...)

IRAN national team (new) .jpg

Last edited:
بالا