• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

تکـنولوژی فکـر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالت دوم موقعیت استراتژیک منطقه رو به خطر می اندازه و ایران هم که پیمان نظامی با سوریه داره واکنش نشون میده که با به حالت 1 منجر میشود. یعنی پاسخ نهایی تحلیل 1 و 2 درهر صورت جنگ خواهد بود.
همان طور که یادآور شدم احتمال حالت 3 کمتر از 10 درصد است.
درهر سه صورت ما شاهد افزایش سریع قیمت دلار و کاهش ریال خواهیم بود. در شرایط فعلی ارزش واقعی دلار حدود 7000 تومان است که در شرایط جنگ به 10000 تومان نیز خوهد رسید.

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
نوشته ام در بالاي همين صفحه نمايش داده نمي شد،لذا دوباره فرستادم:
از کجا برگشته؟؟؟اگه برگشته بود بازار یه تکونی میخورد!!!
بفرما یه سایت پر طرفدار ببینید چه سرتیتری زده!!

سکه، طلا و دلار ارزان شد - Tabnak.IR | تابناك

نمردیم معنی ارزونی دیدیم

در مطلبی که قبلا نوشتم اعلام شده کالاهای ضروری که به احتمال زیاد با ارز دولتی وارد شده،دوباره صادر شده و ارز صادرات هم به صادرکننده می رسد.صادر کننده هم برای سود این کار را کرده تا از تفاوت بالای ارز دولتی و آزاد سود ببرد چرا که دلیلی ندارد ایران که مشکلات حمل و نقل و بیمه و حواله بانکی دارد واسطه خرید اجناسی باشد که در بعضی از کالاها(مانند سویا)غالبا واردکننده است.
صادر کننده به دلیل رانت ارزی تخفیف خوبی برای این کالاها داده و شاید کمتر از نرخ جهانی هم فروخته تا سود ناشی از تفاوت ارز را که 70 درصد است را ببرد.
توضیح ساده متن بالا این است که افراد که نمی تونند از بانک مرکزی ارز دولتی بگیرند تا سودش را در بازار ببرند با واردات و صادرات مجدد سودش را می برند و مثلا کالایی که صد هزار دلار در امارات خریده اند را نود هزار دلار در عراق می فروشند و ارزی که از عراق می گیرند را دو برابر قیمت پرداختی به بانک مرکزی در بازار می فروشند و حالش را می برند.

اگر هنوز درست متوجه نشده اید،ویدیوی صفحه قبل را ببینید.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
هرچقدر صبر کنید بالاتره میره.
یک ماه پیش حدود 1950 بود
بعد از گذشت یک ماه 2150 شد

روند بازار نزولیه از فردا دوباره ریزش شروع میشه البته اگر شایعات بزاره 2150

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
فعلا خبری از دلار بالای 2200 توان نیست ...دلار می ریزه مطمن باشین اما کفش بستگی به سیاست اغایون داره...فعلا که از دو طرف دارن می خورن حالا تا کی معلوم نیست

bani-ati

Registered User
لایک‌ها
2
حالا به نظر شما وقت خوبی هست برای خرید دلار؟ دیروز خبری خوندم تو سایت کلمه که یک نهاد اطلاعاتی و یک نهاد اقتصادی گزارشهایی تهیه کردن و گفتن وضع از این هم بدتر می شه و باید مراقب عواقب اجتماعی اون بود و تو یکی از اونا قیمت واقعی دلار هم حدود 6700 عنوان شده بود. از دیروز تا حالا به این فکر افتادم یک زمینی داریم بفروشم بکنم دلار. نظر شما چیه؟ بکنم این کارو؟
ممنون از راهنمایی هاتون.
دوست عزیز قیمت واقعی و غیر واقعی نداره از وقتی که دلار هی بالا پایین میره همه شدن کارشناس اقتصادی , شما هم به حرف این کارشناس نماها گوش نکن و خودت فکر کن و برای مالت تصمیم بگیر
این قیمت واقعی هم فقط و فقط کلمه ای هست که دلال ها (همون کلاه بردارهای خودمون) از خودشون ساختن که تا دلشون میخواد ببرن بالا و بگن قیمت واقعی اینه دیگه همه اینا یه مشت چرت و پرت هست

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
میشه لطفا دلیلتون هم بگین

خوب معلومه دیگه

دلیل نمیخواد

تو این مملکت نباید دنبال دلیل بگردی...

ایران تحریم همه جانبه شده

این کاهش های قیمت 20 30 تومنی هم بخاطر حرف های این اقایونه که دارن دستو پا میزنن

پاییز تا بهار 91 شما منتظر باش ببین قیمت دلار به چقدر میرسه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اون افرادی که میومدن میگفتن بعد اجلاس ارز قیمتش پایین میاد کجان؟!!!
هر چی میگیم این اقتصاد داغون تر از اون چیزیه که فکر میکنیم باور نمیکنند

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان طبق تحلیل تکنیکال و زوش امواج الیوت و گفته یکی از دوستان بنام محمد متین که به نظر بنده اکثر پیش بینی هاش درسته ایشون 2 حالت رو ذکر کردن

1- در مورد تغییرات دلار دو حالت رو میشه متصور بود که هر دو حالت رو خدمت دوستان عرضم میکنم اول الگوی سقف دو قلو که اگر با این الگو پیش بریم هدف کاهش قیمته و افزایش از 2128 به 2172 یک برگشت بوده در ساختار این الگو و اولین هدف کاهش به زیر 2128 و دومین هدف رسیدن به مبدا شروع الگو یعنی 2105 تومان هستش ولی مواردی وجود دارند که این الگو رو نقض میکنند . و احتمال الگوی دوم رو بیشتر میکنند .

2- در الگوی دوم شاهد حالت گسترش هستیم و کف قیمت 2128 بوده حداقل باید تا 2235 بالا بره ضمن اینکه با توجه به میزان کاهش در موج قبلی . مشخصات موج جدید به موج سه بزرگ شبیه هستش بنابراین دو هدف دیگه رو هم برای این الگو میشه متصور بود هدف اول 2297 تومان و هدف دوم 2402 تومان . ولی تفاوت بین این الگو و الگوی قبلی در همین مقاومت 2172 تومان امروز بود . اگر از 2172 تومان بیشتر نشه و مجددا کاهش رو به سمت 2145 ببینیم پس الگوی قبلی درسته ولی اگر از 2190 بگذره میشه الگوی فعلی رو درست دانست . البته به یکسری دلایل فکر میکنم الان در موج سوم بزرگ هستیم و افزایش رو خواهیم دید . ولی باید منتظر قیمت های فردا موند .

یکی دیگه از دوستان در سایت تکنیکال انلایسیس بنام مهران هم نظرشون این بود که حالت اول بیشتر محتمل هست و در واقع ما با یک الگوی برگشتی طرف هستیم و این افزایش از قیمت 2128 تا 2170 یک نوع فرصت خروج در بازار بوده

من اینها را طبق تحلیل تکنیکال گفتم چون مدت زیادی هست که خرید و فروش میکنم و بیشتر مواقع درست درمیاد چون کسایی که مبانی تحلیل تکنیکال اشنایی دارند میدونن که ما داریم فقط و فقط قیمت را برسی میکنیم و در ان همه چیز لحاظ شده

البته همیشه باید نگاهی هم به اخباز فاندیمنتال داشت که ان را به عهده خودتون میزارم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
نظر بنده اینه که دلار طی 2-3 هفته آینده دوباره افزایش خواهد یافت. این بالا پایین شدن نرخ هم بخاطر اثرات یکی دو روزه چرندیات رئیس بانک مرکزی هست و بس. به هر حال واسه 1-2 روز هم تاثیر بزاره حرفاش کلی خودشون رو تحویل میگیرن!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
3 روز بود قیمت نزولی بود ! حتی امروز هم دیدید که قیمت تا 2130 پایین رفت اما یهوو وقتی این خبر اومد بازار برگشت رفت بالا

کد:
http://www.eranico.com/fa/content/8549/default.aspx دولتی‌ها نحوه راه‌اندازی بورس ارز را تشریح کردند - ارانیکو

Last edited by a moderator:

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
3روز بود قیمت نزولی بود ! حتی امروز هم دیدید که قیمت تا 2130 پایین رفت اما یهوو وقتی این خبر اومد بازار برگشت رفت بالا

منظور از رفت بالا یعنی که دلال ها بردن بالا دیگه نه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
3 روز بود قیمت نزولی بود ! حتی امروز هم دیدید که قیمت تا 2130 پایین رفت اما یهوو وقتی این خبر اومد بازار برگشت رفت بالا

شایدم معلوم شده که چیز شاقی نیست

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
قیمتدراومدامروزکشیدبالاتر 2190!!!!!!!!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
صرافی ها بالای 2200 میفروشن! آخرین قیمتی که گرفتم 2230 بود.

ramin7500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان طبق تحلیل تکنیکال و زوش امواج الیوت و گفته یکی از دوستان بنام محمد متین که به نظر بنده اکثر پیش بینی هاش درسته ایشون 2 حالت رو ذکر کردن

1- در مورد تغییرات دلار دو حالت رو میشه متصور بود که هر دو حالت رو خدمت دوستان عرضم میکنم اول الگوی سقف دو قلو که اگر با این الگو پیش بریم هدف کاهش قیمته و افزایش از 2128 به 2172 یک برگشت بوده در ساختار این الگو و اولین هدف کاهش به زیر 2128 و دومین هدف رسیدن به مبدا شروع الگو یعنی 2105 تومان هستش ولی مواردی وجود دارند که این الگو رو نقض میکنند . و احتمال الگوی دوم رو بیشتر میکنند .

2- در الگوی دوم شاهد حالت گسترش هستیم و کف قیمت 2128 بوده حداقل باید تا 2235 بالا بره ضمن اینکه با توجه به میزان کاهش در موج قبلی . مشخصات موج جدید به موج سه بزرگ شبیه هستش بنابراین دو هدف دیگه رو هم برای این الگو میشه متصور بود هدف اول 2297 تومان و هدف دوم 2402 تومان . ولی تفاوت بین این الگو و الگوی قبلی در همین مقاومت 2172 تومان امروز بود . اگر از 2172 تومان بیشتر نشه و مجددا کاهش رو به سمت 2145 ببینیم پس الگوی قبلی درسته ولی اگر از 2190 بگذره میشه الگوی فعلی رو درست دانست . البته به یکسری دلایل فکر میکنم الان در موج سوم بزرگ هستیم و افزایش رو خواهیم دید . ولی باید منتظر قیمت های فردا موند .

یکی دیگه از دوستان در سایت تکنیکال انلایسیس بنام مهران هم نظرشون این بود که حالت اول بیشتر محتمل هست و در واقع ما با یک الگوی برگشتی طرف هستیم و این افزایش از قیمت 2128 تا 2170 یک نوع فرصت خروج در بازار بوده

من اینها را طبق تحلیل تکنیکال گفتم چون مدت زیادی هست که خرید و فروش میکنم و بیشتر مواقع درست درمیاد چون کسایی که مبانی تحلیل تکنیکال اشنایی دارند میدونن که ما داریم فقط و فقط قیمت را برسی میکنیم و در ان همه چیز لحاظ شده

البته همیشه باید نگاهی هم به اخباز فاندیمنتال داشت که ان را به عهده خودتون میزارم

بحث تکنیکال تاثیری در جفت ارز دلار به ریال نداره چون تغییرات قیمت آن کاملا منتبق بر اخبار و حوادث ایران هست اون هم به این علت هست که هیچ ثباتی وجود نداره

به نظر من نباید کسی در این دوران پولی که براش مهم هست رو وارد بازار ارز کنه چون ریسکش خیلی بالا هست زمین خیلی بهتر هست

بالا