• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره صدا . مرکز تخصصی فروش هدفون . ایرفون . اسپیکر .هدست و هندزفری از معتبرترین برند ها

کدامیک از وارد زیر از اهمیت بالاتری برای انتخاب هدفون موردنظر شما برخوردار است ؟

• طراحی ظاهری و بدنه

Votes: 61 17.8%
  • شفافیت صدا

Votes: 237 69.1%
  • حجم صدا و باس

Votes: 179 52.2%
  • مقاومت بدنه و کابل ها

Votes: 73 21.3%
  • آگوستیک و عایق بندی هدفون

Votes: 75 21.9%

• Total voters
    343

amirff

Registered User
لایک‌ها
34
ارمین خان

من پرو بخوامaaa

چقدر فرق با اصلی داره؟

aaa+ ه
هیچ فرقی با اصل نداره حتی میگن تولید خود کارخونه ی اصلی هست ولی فرقش اینکه اصلی ها سر سیم گلد پلیت ( طلا کاری شده ) دارن که هیچ تفاوتی تا به حال بین سر آلمینیومی با طلا پیدا نشده !
در واقع اگر یه سرچی بزنید میفهمید بیشترین رسانایی رو مس داره و بعدش آلمینیوم و فکر کنم بعش طلا یا رده ی چهارم واسه طلاس
حالا چرا اینقدر طلا بعضی جاها استفاده میشه؟
دلیلش اینکه این فلز میتونه بسیار نازک بشه بدون اینکه پاره بشه ، یعنی اونقدر که حتی اگر بمب باران پروتونی بشن ، پروتونا ازش به مقدار بسیاااااار زیادی رد شن!
و یه دلیل دیگه که یادم نمیاد ، میتونید از دانشجو های رشته ی چی چی لوژی بپرسید ( کارشناسان مواد!) که من از یه نفر که تو این رشته بود پرسیدم
جالبته بدونید خودش اول فکر میکرد بیشترین رسانایی واسه طلاس ولی با مدرک بهش ثابت کردم ، چند روز بعد اومد گفت بله درست میگفتی و دلیل استفاده از اون ..... هست

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
aaa+ ه
هیچ فرقی با اصل نداره حتی میگن تولید خود کارخونه ی اصلی هست ولی فرقش اینکه اصلی ها سر سیم گلد پلیت ( طلا کاری شده ) دارن که هیچ تفاوتی تا به حال بین سر آلمینیومی با طلا پیدا نشده !
در واقع اگر یه سرچی بزنید میفهمید بیشترین رسانایی رو مس داره و بعدش آلمینیوم و فکر کنم بعش طلا یا رده ی چهارم واسه طلاس
دلیلش اینکه این فلز میتونه بسیار نازک بشه بدون اینکه پاره بشه ، یعنی اونقدر که حتی اگر بمب باران پروتونی بشن ، پروتونا ازش به مقدار بسیاااااار زیادی رد شن!
و یه دلیل دیگه که یادم نمیاد ، میتونید از دانشجو های رشته ی چی چی لوژی بپرسید ( کارشناسان مواد!) که من از یه نفر که تو این رشته بود پرسیدم
جالبته بدونید خودش اول فکر میکرد بیشترین رسانایی واسه طلاس ولی با مدرک بهش ثابت کردم ، چند روز بعد اومد گفت بله درست میگفتی و دلیل استفاده از اون ..... هست

درسته کیفیت ها قابل تشخیص نیست
اون یکی مزیت طلا هم که به خاطر ززیاد استفاده میشه اینه که نویز و فرکانس ها روش اثری نداره و باعث میشه راندمان کاریش بالا بره

amirff

Registered User
لایک‌ها
34
همین الان تو لیست اهدافم نوشتم که وقتی پول دستم اومد ( دو - سه سال دیگه!) یه پرو و یه اس ام اس و یه ترامپت بگیرم
راستی داداش این پرو با اس ام اس قابل مقایسس؟ اینا دالبی دارن ؟ واسه گیمینگ خوبن؟
کلا این اهداف واسه بچه 15 ساله زیاده! دست نیافتنیس ولی بد نیست
شایدم جای پرو یه رازر گیمینگ وایرلس بگیرم کنار اس ام اس باهاش حال کنم
وقتی هم نمیخوام تو چشم بیام ترامپت میزارم:cool:
حالا پولش میاد...

rezas26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز اگه آدرس مغازه رو پ خ کنی ممنون میشم میخام یهtour بخرم.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
aaa+ ه

درسته کیفیت ها قابل تشخیص نیست
اون یکی مزیت طلا هم که به خاطر ززیاد استفاده میشه اینه که نویز و فرکانس ها روش اثری نداره و باعث میشه راندمان کاریش بالا بره

پس فرق زیادی نداره تو کیفیت

قطعات هم همون کیفیت هست؟یکی هم سوکتشون فرق داره

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
عزیز اگه آدرس مغازه رو پ خ کنی ممنون میشم میخام یهtour بخرم.

Tour تموم شده
ایشالا 3 4 روز دیگه میرسه
اگه مایل بودید شماره تون رو پ خ کنید وقتی رسید باهاتون تماس میگیریم

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
دوست عزیز هدفون ارجینال فقط همون HTC رذو داری؟! 100% اصل هست؟!
مرسی

Flying UP

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه اصل نیستن درسته ؟
من solo hd قیمت اصلشو میخوام

Flying UP

Registered User
لایک‌ها
0
من دوستم یک solo hd از جمهوری گرفته 270 تومن !‌ فروشندش میگفت اصله ! البته من هر جور حساب کردم 199 دلار 270 تومن نمیشه این مدل هم AAA+ هست ؟

rezas26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا به نظرتBeats Tour بهتره یا Monster Turbine?

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
ارمین جان بالاخره این بار یوسف گم گشته ما اومد یا نه؟:p

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
ارمین جان من نمیدونم 1 ماه منتظرم 1 اشانتیونم باید روش بدی:D

alexxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من از یه دوستی شنیده بودم هنگامی که اهنگی بیس داشته باشه هدفون های بیتس ویبره میزنه.درسته؟؟ویبره هم دارن؟؟
اگر داره چطور کار میکنن؟شارژیه یا باطری؟و اینکه در کدوم مدل هاش این ویژگی هست؟
اگه داشته باشه که خیلی حال میده.میری فضااااااااا:lol:

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
اقا من از یه دوستی شنیده بودم هنگامی که اهنگی بیس داشته باشه هدفون های بیتس ویبره میزنه.درسته؟؟ویبره هم دارن؟؟
اگر داره چطور کار میکنن؟شارژیه یا باطری؟و اینکه در کدوم مدل هاش این ویژگی هست؟
اگه داشته باشه که خیلی حال میده.میری فضااااااااا:lol:

بله
بیشتر مدل هاش اینکار رو میکنه
ولی ویبره اصلی که گوش رو میلرزونه مال استودیو هست
ویژگی خاصی هم نیست
اینقدر بیس و ووفر استودیو قویه که این اتفاق میفته

بالا