ارمین خان
من پرو بخوامaaa
چقدر فرق با اصلی داره؟
اختلاف صدای AAA+ با اورجینال خیلی کم و نامحسوسه
ارمین خان
من پرو بخوامaaa
چقدر فرق با اصلی داره؟
ارمین خان
من پرو بخوامaaa
چقدر فرق با اصلی داره؟
aaa+ ه
هیچ فرقی با اصل نداره حتی میگن تولید خود کارخونه ی اصلی هست ولی فرقش اینکه اصلی ها سر سیم گلد پلیت ( طلا کاری شده ) دارن که هیچ تفاوتی تا به حال بین سر آلمینیومی با طلا پیدا نشده !
در واقع اگر یه سرچی بزنید میفهمید بیشترین رسانایی رو مس داره و بعدش آلمینیوم و فکر کنم بعش طلا یا رده ی چهارم واسه طلاس
حالا چرا اینقدر طلا بعضی جاها استفاده میشه؟
دلیلش اینکه این فلز میتونه بسیار نازک بشه بدون اینکه پاره بشه ، یعنی اونقدر که حتی اگر بمب باران پروتونی بشن ، پروتونا ازش به مقدار بسیاااااار زیادی رد شن!
و یه دلیل دیگه که یادم نمیاد ، میتونید از دانشجو های رشته ی چی چی لوژی بپرسید ( کارشناسان مواد!) که من از یه نفر که تو این رشته بود پرسیدم
جالبته بدونید خودش اول فکر میکرد بیشترین رسانایی واسه طلاس ولی با مدرک بهش ثابت کردم ، چند روز بعد اومد گفت بله درست میگفتی و دلیل استفاده از اون ..... هست
aaa+ ه
هیچ فرقی با اصل نداره حتی میگن تولید خود کارخونه ی اصلی هست ولی فرقش اینکه اصلی ها سر سیم گلد پلیت ( طلا کاری شده ) دارن که هیچ تفاوتی تا به حال بین سر آلمینیومی با طلا پیدا نشده !
در واقع اگر یه سرچی بزنید میفهمید بیشترین رسانایی رو مس داره و بعدش آلمینیوم و فکر کنم بعش طلا یا رده ی چهارم واسه طلاس
حالا چرا اینقدر طلا بعضی جاها استفاده میشه؟
دلیلش اینکه این فلز میتونه بسیار نازک بشه بدون اینکه پاره بشه ، یعنی اونقدر که حتی اگر بمب باران پروتونی بشن ، پروتونا ازش به مقدار بسیاااااار زیادی رد شن!
و یه دلیل دیگه که یادم نمیاد ، میتونید از دانشجو های رشته ی چی چی لوژی بپرسید ( کارشناسان مواد!) که من از یه نفر که تو این رشته بود پرسیدم
جالبته بدونید خودش اول فکر میکرد بیشترین رسانایی واسه طلاس ولی با مدرک بهش ثابت کردم ، چند روز بعد اومد گفت بله درست میگفتی و دلیل استفاده از اون ..... هست
درسته کیفیت ها قابل تشخیص نیست
اون یکی مزیت طلا هم که به خاطر ززیاد استفاده میشه اینه که نویز و فرکانس ها روش اثری نداره و باعث میشه راندمان کاریش بالا بره
عزیز اگه آدرس مغازه رو پ خ کنی ممنون میشم میخام یهtour بخرم.
دوست عزیز هدفون ارجینال فقط همون HTC رذو داری؟! 100% اصل هست؟!
مرسی
مثل اینکه اصل نیستن درسته ؟
من solo hd قیمت اصلشو میخوام
من دوستم یک solo hd از جمهوری گرفته 270 تومن ! فروشندش میگفت اصله ! البته من هر جور حساب کردم 199 دلار 270 تومن نمیشه این مدل هم AAA+ هست ؟
آقا به نظرتBeats Tour بهتره یا Monster Turbine?
ارمین جان بالاخره این بار یوسف گم گشته ما اومد یا نه؟![]()
اقا من از یه دوستی شنیده بودم هنگامی که اهنگی بیس داشته باشه هدفون های بیتس ویبره میزنه.درسته؟؟ویبره هم دارن؟؟
اگر داره چطور کار میکنن؟شارژیه یا باطری؟و اینکه در کدوم مدل هاش این ویژگی هست؟
اگه داشته باشه که خیلی حال میده.میری فضااااااااا:lol: