سلام خدمت دوستان
سلام بکس این اولین پست من تو انجمنه. اسمم رضا هست.
به خاطر این تاپیک میخوام فعالیت رو شروع کنم. اسم تیمم Obama هست. لیگ پی تی عضو شدم.
اولین بارم هست که دارم فاتزی شرکت میکنم ببخشید آماتورم دیگه یه راهنمایی میخواستم!
2تا سوال داشتم/ سوال اول: فلشهای قرمز و سبز که کنار بازیکنا زده چه مفهمومی داره؟
سوال دوم: تعویض اوماتیک چجوریه؟ مثلا دیشب سرجیو راموسِ من بازی نکرده، خودش اوتومات ذخیرمو جاش میزاره یا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم؟
دست شما درد نکنه............
اول اینکه دوست عزیز بهتون خوشامد میگم و امیدوارم که لحظات خوبی رو در اینجا داشته باشید

اما درباره سوالتون: اگر یکبار فلش قرمز رو بزنید اون بازیکنی که فلشش رو زدید آماده خروج از ترکیب تیمتون هست و فلش سبز رو اگر بزنید اون بازیکن ذخیره جایگزین بازیکنی میشه که فلش قرمز بغلش رو زدید.
برای تعویض کردن اینجور که قوانین گفته دو راه حل هست . یکی اینکه بعد از بازی شب اول هر مچ دی خودتون میتونید به شیوه ای که در بالا توضیح دادم بازیکنانتون رو با توجه به وضعیت امتیازشون تعویض کنید که اگر این کار رو بکنید دیگه تعویض اتوماتیک فعال نخواهد شد و یا اینکه شما دست به ترکیبتون نزنید و اجازه بدید سیستم خودش در پایان مچ دی دوم تعویض بکنه که البته به نظر من منطقی تر اینه که خودتون تعویض انجام بدید.
درباره تعویض ها دو نکته هم وجود داره :1- طبیعتا مشخصه که دروازه بان شما فقط میتونه با دروازه بان ذخیره تعویض بشه. 2- اگر بازیکنی در حین بازی اخراج بشه سیستم اجازه نمیده که بازیکن دیگه ای رو جایگزینش بکنید.
تعویض نمیشه کرد الان ؟
من الان کشتم خودم رو نتونستم تعویض کنم ! خیلی بد شده امسال این سایتش واقعا !
داش حسام تا ساعت 8:15 که اجازه تعویض نمیداد ، در توضیحش هم نوشته که " بازی در جریان هست و یا به تازگی تموم شده و هنوز امتیازات نهایی نشده "
البته یه خورده ناجور هست ولی من پارسال به خاطر اعلام نتایج سریع امتیازات چند بار ضرر کردم ، مثلا یه بازیکن داشتم روز بعد از بازی زده بود امتیازش مثلا 2 من تعویضش کردم ، یه دفعه آخر مچ دی دیدم امتیازش تبدیل شده به 5،چون پاس گل داده بود ولی امتیازش حتی تا روز بعدش هم درست محاسبه نشده بود.
اگر دلیل این تاخیر جلوگیری از این مدل اشتباهات باشه میشه تحملش کرد.
شاد و پیروز باشید