• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بچه ها امروز تا ساعاتی بیشتر وقت ندارید تیم بردارید یا ترکیب رو با بازی های امروز مچ کنید , مشکل بوفون هم حل شد و همون 7 موندش در پایین عکسی از قیمت گلرها می گذارم تا تفاوت احساس شود :D

Untitled.jpg

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
و آنگاه که Nemesis وارد شدندی ........... لرزه بر پشت دشمنان افتندی
همگان خود را به خاک افتندی ........... التماس کرده ما را نکشتندی

فی البداهه الان ساختندی:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
رقبا همه ساکتند . به نظر میرسه این آرامش قبل از طوفان باشه !!

اما در خصوص تیم خودم امسال به شدت جوونگرایی کردم و میانگین سنی 15 بازیکنم 24/5 سال هست که نشون میده تیم بسیار جوون بسته شده. به هر حال امید ما به همین جوانان هست :دی

سعی کردم مطابق معمول یک پدیده هم در تیمم داشته باشم. البته 3 تا 4 بازیکن میتونن در حد پدیده ظاهر بشن. ولی پدیده اصلی تیمم دوست دارم بازیکنی باشه که قیمتش فقط 3 هست !! امیدوارم جواب بده :دی

سایتش بالا نمیاد چرا ؟ :دی

آرین جان سایتش یه کم کند شده ولی برای من که بالا اومد . بالاخره داریم به شروع مچ دی اول نزدیک میشیم و خیلی ها الان تازه دارن تیمشون رو می بندن.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب سحرخیزان عزیز از همین الان کمتر از دو ساعت و نیم فقط وقت مونده که با احتساب احتمالا یک ساعت هنگ اخر ! تقریبا و دقیقا به اندازه بستن یه تیم وقت هست.
احتمالا بین دو نیمه بازی امشب من همه تیمهای لیگ رو کامل در پست سوم معرفی خواهم کرد / اون تیمهایی هم که خودشون رو معرفی نکردن .......

منم تیمم رو تغییرات دادم. تو خط حمله سه تا مهاجم گرفتم که خودم باور نمیکنم با اینها دارم میرم تو لیگ! ولی امید دارم هر کدوم در طول 6 بازی گروهی حداقل 2-3 تا بزنند! :دی خوشون که گفتن ما رو بردار یه بازی درمیون هتریک میکنیم ولی من گفتم گوش خودتون درازه :دی

امیدوارم لیگ ردیفی داشته باشیم و قهرمان هم با چاشنی شانس مشخص نشه :دی

پیش بینی من اینه برای نهایت کار خودم . بین رتبه 3 نا 6 .

تیم آماده است...
آماده برای چی ؟

Last edited:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
ای بابا گذاشتیم واسه دقیقه 90 انگار سایتش ترکیده ! نمیشه تیم بست :(

p30world

Guest
لایک‌ها
17
سلام بکس این اولین پست من تو انجمنه. اسمم رضا هست.
به خاطر این تاپیک میخوام فعالیت رو شروع کنم. اسم تیمم Obama هست. لیگ پی تی عضو شدم.
اولین بارم هست که دارم فاتزی شرکت میکنم ببخشید آماتورم دیگه یه راهنمایی میخواستم!
2تا سوال داشتم/ سوال اول: فلشهای قرمز و سبز که کنار بازیکنا زده چه مفهمومی داره؟
سوال دوم: تعویض اوماتیک چجوریه؟ مثلا دیشب سرجیو راموسِ من بازی نکرده، خودش اوتومات ذخیرمو جاش میزاره یا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم؟
دست شما درد نکنه............:)

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تعویض نمیشه کرد الان ؟

من الان کشتم خودم رو نتونستم تعویض کنم ! خیلی بد شده امسال این سایتش واقعا !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام بکس این اولین پست من تو انجمنه. اسمم رضا هست.
به خاطر این تاپیک میخوام فعالیت رو شروع کنم. اسم تیمم Obama هست. لیگ پی تی عضو شدم.
اولین بارم هست که دارم فاتزی شرکت میکنم ببخشید آماتورم دیگه یه راهنمایی میخواستم!
2تا سوال داشتم/ سوال اول: فلشهای قرمز و سبز که کنار بازیکنا زده چه مفهمومی داره؟
سوال دوم: تعویض اوماتیک چجوریه؟ مثلا دیشب سرجیو راموسِ من بازی نکرده، خودش اوتومات ذخیرمو جاش میزاره یا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم؟
دست شما درد نکنه............:)

اول اینکه دوست عزیز بهتون خوشامد میگم و امیدوارم که لحظات خوبی رو در اینجا داشته باشید :)
اما درباره سوالتون: اگر یکبار فلش قرمز رو بزنید اون بازیکنی که فلشش رو زدید آماده خروج از ترکیب تیمتون هست و فلش سبز رو اگر بزنید اون بازیکن ذخیره جایگزین بازیکنی میشه که فلش قرمز بغلش رو زدید.
برای تعویض کردن اینجور که قوانین گفته دو راه حل هست . یکی اینکه بعد از بازی شب اول هر مچ دی خودتون میتونید به شیوه ای که در بالا توضیح دادم بازیکنانتون رو با توجه به وضعیت امتیازشون تعویض کنید که اگر این کار رو بکنید دیگه تعویض اتوماتیک فعال نخواهد شد و یا اینکه شما دست به ترکیبتون نزنید و اجازه بدید سیستم خودش در پایان مچ دی دوم تعویض بکنه که البته به نظر من منطقی تر اینه که خودتون تعویض انجام بدید.
درباره تعویض ها دو نکته هم وجود داره :1- طبیعتا مشخصه که دروازه بان شما فقط میتونه با دروازه بان ذخیره تعویض بشه. 2- اگر بازیکنی در حین بازی اخراج بشه سیستم اجازه نمیده که بازیکن دیگه ای رو جایگزینش بکنید.

تعویض نمیشه کرد الان ؟

من الان کشتم خودم رو نتونستم تعویض کنم ! خیلی بد شده امسال این سایتش واقعا !

داش حسام تا ساعت 8:15 که اجازه تعویض نمیداد ، در توضیحش هم نوشته که " بازی در جریان هست و یا به تازگی تموم شده و هنوز امتیازات نهایی نشده "
البته یه خورده ناجور هست ولی من پارسال به خاطر اعلام نتایج سریع امتیازات چند بار ضرر کردم ، مثلا یه بازیکن داشتم روز بعد از بازی زده بود امتیازش مثلا 2 من تعویضش کردم ، یه دفعه آخر مچ دی دیدم امتیازش تبدیل شده به 5،چون پاس گل داده بود ولی امتیازش حتی تا روز بعدش هم درست محاسبه نشده بود.
اگر دلیل این تاخیر جلوگیری از این مدل اشتباهات باشه میشه تحملش کرد.

شاد و پیروز باشید

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
آقا من یه سوال دارم
در پایان شب اول بازیها ، میشه بازیکنی رو با یه بازیکن که رو نیمکت بوده و شب قبل هم بازی کرده تعویض کرد ؟
امتیازها چجوری میشه ؟

p30world

Guest
لایک‌ها
17
اما درباره سوالتون: اگر یکبار فلش قرمز رو بزنید اون بازیکنی که فلشش رو زدید آماده خروج از ترکیب تیمتون هست و فلش سبز رو اگر بزنید اون بازیکن ذخیره جایگزین بازیکنی میشه که فلش قرمز بغلش رو زدید.
برای تعویض کردن اینجور که قوانین گفته دو راه حل هست . یکی اینکه بعد از بازی شب اول هر مچ دی خودتون میتونید به شیوه ای که در بالا توضیح دادم بازیکنانتون رو با توجه به وضعیت امتیازشون تعویض کنید که اگر این کار رو بکنید دیگه تعویض اتوماتیک فعال نخواهد شد و یا اینکه شما دست به ترکیبتون نزنید و اجازه بدید سیستم خودش در پایان مچ دی دوم تعویض بکنه که البته به نظر من منطقی تر اینه که خودتون تعویض انجام بدید.
درباره تعویض ها دو نکته هم وجود داره :1- طبیعتا مشخصه که دروازه بان شما فقط میتونه با دروازه بان ذخیره تعویض بشه. 2- اگر بازیکنی در حین بازی اخراج بشه سیستم اجازه نمیده که بازیکن دیگه ای رو جایگزینش بکنید. شاد و پیروز باشید
من متوجه نشدم شرمنده.
توی حالت پیشفرض همه بازیکنا فلش قرمز دارن و همه ذخیره ها فلش سبز! این یعنی چی؟
(مثلا راموس من بازی نکرده خودش اتومات ذخیره رو جاش استفاده میکنه یا نه؟)
:)

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
آقا من یه سوال دارم
در پایان شب اول بازیها ، میشه بازیکنی رو با یه بازیکن که رو نیمکت بوده و شب قبل هم بازی کرده تعویض کرد ؟
امتیازها چجوری میشه ؟
نه نمیشه، فقط با بازیکنی که تیمش هنوز بازی نکرده.
که در اون صورت بازیکنی که بیرون بکشی امتیازش صفر می شه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ساسان جان امیدوارم بگذاره تعویض کنیم چون تیم من که با این شرایط به فنا می ره ( اگه دستم به جواد نرسه :D )

آقا من یه سوال دارم
امتیازها چجوری میشه ؟

نه نمی شه دوست من مگر این که بازیکنی تعویض نکنی و بگذاری در اخر بازی و در شرایطی که بازیکنی بازی نکرده باشه به صورت اتوماتیک تعویض بشه و البته جایش روی نیمکت هم مهمه از سمت گلر به ترتیب بازیکن ها رو می یاره داخل و بازیکن های بازی نکرده رو بیرون می کنه ;)

من متوجه نشدم شرمنده.

ببینید دوست من همان طوری که ساسان جان گفتند این فلش ها فقط برای آماده کردن ترکیب قبل از بازی یا بین بازی ( منظورم بین بازی های روز اول و روز دوم ) هستش و حتی بازیکن ها رو با درگ کردن هم می شه تعویض کرد و زیاد ربطی به امادگی بازیکن نداره و بیشتر برای زیبایی ترتیب داده شده است. ( اگه بازیکنی مصدوم باشه اون خانه آبی رنگ کنارش که با کلیک بر رویش جزئیات بازیکن نمایان می شه به رنگ قرمز یا زرد در می یاد )

اگر شما تعویضی انجام ندید بین دوروز بازی بله و اگر تعویض کنید خیر :)

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
من متوجه نشدم شرمنده.
بزن روی فلش قرمز (بازیکن اماده خروج از زمین) + زدن روی فلش سبز (بازیکن اماده ورود به زمین) = تعویض!
اصلا فلشا را بیخیال شو ...برای تعویض بازیکن مورد نظر را Drag کن روی اون یکی.
در مورد اون یکی مورد دوستمون بالا توضیح داده.

p30world

Guest
لایک‌ها
17
سوال:
smilingsmiley.gif
جواب:
اگر شما تعویضی انجام ندید بین دوروز بازی بله و اگر تعویض کنید خیر
smilingsmiley.gif
پس اگه من هیچی رو دست نزنم خودش اتوماتیک امتیاز بازیکن ذخیره رو به جای راموس حساب میکنه. منظورتون همین بود دیگه؟؟!:blush:

بالا